Helgen!

Jaa, då har helgen gått och det är Måndag igen, i helgen var jag i Götene/Lidköping/Trollhättan..
Första gången på as länge, Emelie föreslog förra helgen att jag skulle komma ner den här helgen.
Och då kolla jag upp tider och allt fixade sig, billig resa vart det också :)

Torsdag:
Var i skolan först, sluta ju halv tio så. Runt kvart i tio åkte vi en snabbis till Dottevik. jag,Angelina och Jessica. Sen vart det till skolan igen, hämta sakerna i skåpen sen hämta mamma upp mig. Vi åkte till Tågstationen för jag skulle få mina saker av Emma. Sen satte jag mig framför ratten och vi körde mot Karlstad! Gick jätte bra hela vägen, vi åkte in på Ikea en stund sen handla vi lite på Bergvik och åt Max, sen körde jag till Kronoparken för skulle vara hos Anders tills bussen åkte. Runt halv åkte vi ner till stationen och vänta på bussen.. Bussen vart full, många som ska till krstinehamn den tiden :P sen kom jag fram till krstinehamn dags att byta buss där till Gullspång, resan gick fort och jag satt bara och längtade :) Sen stog jag i Gullspång i en halvtimme ungefär, till slut kom bussen som skulle ta mig till Mariestad! :D
Det gick fort och jag klev av bussen och träffade Emelie.
Vi stog och kramades ett bra tag tills Emelie skulle fråga buss chaffisen om buss till Götene, då skulle vi vänta på 801, Göteborgs bussen! Vi kliver på och sätter oss långt bak!
Det var typ fullt ><' Jag berätta att jag hade "lånat" Vingklippt Ängel av skolbibloteket eftersom jag spydde ner min förra sommarn xD Så kollar jag fram i bussen så är det en kort tjej med långt fint hår som är färgat i svart och blondt som står där framme så säger jag till Emelie "När man talar om trollen" Emelie vart helt paff och trodde jag ljög, till slut fick hon se att det var Berny Pålsson! Båda satt jätte glada över att sett henne IRL! hehe! Sen var vi framme i Götene och gick till Lght där Maddis satt och spela GH, fick en lång kram av henne sen satt vi alla och prata om allt möjligt, vi gjorde mat och vänta på att Pluttis skulle komma hem!
Till slut kom han så vi poppa popcorn och såg på Bogeyman 2! Sen vart det att sova! :)

Fredag:
Vi vakna upp vid halv tolv tiden, gjorde iordning oss och sånt, sen kom Emelie´s kille, Erik. Fränn kille iaf xD
Så gick vi runt Götene och glodde och prata, mycket härligt :) Dock har jag ju problem med foten från när jag var liten och från förra året då jag stucka den! xD Smidigt. Sen åkte Erik hem och vi försökta få tag på Veronica, Emelie skulle ha pengar Maddis med. Men det löste sig till slut, jag och Maddis tog bussen till Skälvum för Daddis skulle hämta sprit och byta lite kläder. Sen gick vi ut till vägen och vänta på bussen som Emelie var med på, vi åkte in till Lidköping för att festa hos Emma. hehe! Vi åt sen började vi dricka på allvar. Det vart ganska för mycket för mig xD Herregud, vi kolla på Singing Bee,sjöng Singstar och tog kort med min kamera xD Den var fan igång hela kvällen :P
Vi spelade kort och pratade känslor (Iaf jag och Em) Sen efter att jag och Em hade pratat så kommer jag inte ihåg ngt till jag spyde sen vart allt svart igen.. Hahah! Detta är fan illa!

Lördag:
Vaknar vid halv nio tiden och stapla iväg mot toaletten, gick lite vingligt. Haha! La mig igen och sova, sen vakna jag igen och såg att Emma hade för flyttat sig till tv-rummet. Tvn var på så jag kolla på den, emelie var också vaken då.
Vi kollade på tvn ett bra tag, ingen av oss orkade röra på sig så vi log där fram till typ tre. Sen vart det fart på emelie, hon färga håret,duscha,laga mat,sminka sig och allt sånt. Jag tog lugnt hela dagen.. Vid fem tiden hämta Erik,Pierre och Maddis upp oss hos Emma. Då åkte vi mot Trollhättan, väl framme så fick Jesper och Pierre bära upp Erik, såg lite smått roligt ut xD Haha! Sen vart det fest, alla var peppa förutom jag. Min mage hade kraschat och jag tog det lugnt. Folk vart allt fullare och fullare. Jag satt där spiknykter och kolla på alla andra xD  Drack faktiskt bara ett glas och det räkte fan mig för mig xD Andreas var stup full,Maddis var stupfull xD haha! Smidigt. Vid toolv halv ett tiden vart det hemfärd. Vi satte oss i bilen och åkte iväg, vi prata om sex och sånt skojskoj påvägen hem och jag hade en deckad Maddis på armen :P Vi körde några varv i Lidköping med dansbands musik. Sen vart det ett varv i götene och sen hem. Pierre lagade mat åt oss medans jag och Em tog massa kort. hehe! Vi åt och alla somna.

Söndag:
Jag vakna vid tio, skulle väkt Emelie då men jag råkade somna om en snabbis och vakna upp halv elva! emelie kastar sig upp och börjar ringa folk, försöker få tag på ngn som kunde köra oss till Mariestad, till slut fick jag ta hennes busskort och sätta mig på Sthlm´s bussen mot Mariestad.. Fick sitta i nästan en timme i Maristad, drygt >< Satt och lyssna på musik och gosa med kudden xD Haha! Till slut kom bussen och det första jag gjorde när jag kom på bussen var att sova, sov så jävla skönt under hela resan.
Vakna hastigt till flera ggr men somna om lika lätt igen. jag hoppa av vid universitetet och fick vänta på bussen ner till Anders i typ tjugo min. Sen när jag kom till Anders vart det att äta och dröla lite. 17:11 tog jag och Emma bussen ner till stan för att vi skulle med 18:04 tåget, när vi kom ner till stan köpte vi massa massa chocklad och satte oss på tågstationen. Sen fick vi höra att tåget var försenat. Det skulle komma vid halv sju ist. Så vi satt och vänta,vänta,vänta och väntade ännu mer! Segt ><  Till slut kom tåget och vi fick äntligen en sittplats :D Haha! Men sen skulle tåget vänta på möte i Skåre i typ 10 min ><' SEEEEEGT! En av konduktörerna kände igen oss och var glad som vanligt! Hahah! När vi kom hem såg vi på Andra Avenyn och åt mat, sen vart det dusch så dröla vi ett tag. Hehe! Sen somna jag..

Måndag:
Idag vakna jag upp med värsta värken i magen, gick ut med Klara och sen spydde jag.. Två ggr spydde jag ><'
Blev sittandes på toan också ett  bra tag, sen gick jag och la mig i soffan och sov några timmar. Typ det jag har gjort idag. Ska snart städa rummet. Haha!

    

Today..

Today Janna is glaaaaaad.. :D
Hon ska iväg på Torsdag, det är över ett år sen fan </3
Detta bestämmdes idag! :D:D Längtar...

I Torsdags var det ett år sen jag blev singel...


kondomer



http://www.gratiskodis.se/?ref=2026
Registrera dig på den här sidan så får jag kondomer :D

Tävling



Jag är med och tävlar om ett smycke!
Klicka på länken nedanför!

Tävlingen avslutas TORSDAGEN DEN 11 SEPTEMBER kl. 22.00.

http://dahlarna.blogg.se/2008/september/tavling-vinn-smycke-fran-cathis-design.html

Helgen

Jaa, då har det vari helg.
En bra helg, det jag kommer ihåg xD
Hade mkt trevligt och mys hos Magnus :P
Mattias hade det kul också det va ett plus i kanten. ^^
Vart väldigt full och tappa bort mobilen stup i kvarten xD
Smidigt Johanna, eller inte :P
När vi hade vaknat på Lördagen gjorde vi tacos sen softa vi tills tåget gick :P
I Karlstad åkte vi upp till Campus och hade myspys hela kvällen typ, men sen ringde Anders och han bjöd på hamburgare :P gött ^^
Sen vart det att sova, somna på direkten :P
Idag vart det bara slappt, tåget gick 18:04 :P Och när vi kom hem ladda jag över bilder från kameran :P Så nu kommer det några^^

Upplevelse!

Jaa, idag är man hemma igen då.
Var även de igår Är svag som fan och orkar knappt äta. ><
Men nu har jag äntligen fått i mig mat :)
Imorse inna jag gick upp så hände ngt.
Och jag vet inte om det var dröm eller verklighet.
Jag ligger iaf i sängen, på rygg.
Känner hur jag helt plötlisgt inte kan andas.
Som om någon höl ett grepp runt min hals, hör hur hjärtat bara bankar fortare och fortare.
Sen försvinner det men en min sen så händer samma sak igen.
VAd fan är det här för ngt?
Blir fan rädd för mig själv..
men men, igår var Emma här. Och eftersomvi inte åkte och hämta sakerna i Mån i Karlstad så gjorde vi det igår.
Var nära att somna på tåget flera gånger med. ><
När jag kom hem så vart det att sätta telefon på ladd,försöka äta ngt och sen sitta här lite.
Till slut hamna jag framför tvn och somna halv tio, vakna upp igen halv ett gick upp på toa och sen la jag mig igen.
Somna om lika snabbt..

Snart har jag levt i 1 år smärta.....



Du är den som jag vill ha tänker på dig varje dag.
Alltid den som jag vill ha, allt känns så bra.
Du har allt som jag vill ha vill vara med dig varje dag.
Glömmer aldrig vad du sa.
Om jag inte dig fick ha blir jag aldrig någonsin bli glad, det ska vara du och jag som ihop ska va.

Förkylning.

Jaa! Då har man dragit på sig en förkylning..
men har dock haft en underbar helg :D

Fredag:
Fest hos Joel, hade jätte kul fast kommer inte ihåg så himlans mycket xD Vi somna på Campus och tog 06:04 bussen hem :P Men det var en trevlig kväll :) Dock blev jag puttad på krog gatan och blev kallad emo.
Men jag bryr mig inte :P


Lördag: Sov ett bra tag, trött efter att ha kommit hem halv sju och frös som fan.
Runt fyra tiden vaknar jag till och sminkar mig, sen drog vi ner till torget.
Det var Ec-träff (EmoCore) Var kul att träffa nytt folk :) Fast det vart ju ganska så fail.
Folk försvann och Sara spydde (Hon som höll i allt)
Då vart det att dra hem till henne pimpla öl,spela tecken och singstar :P
Drog hem till Anders vid tolv tiden då jag var för trött för att vara vaken.
Var uppe i Krp runt ett. La mig ganska direkt och somna! Haha!


Söndag:
Vakna till vid tolv ingen Anders hemma än, somna om och sen vid halv två kom Anders och runt två Emma.
Jag satte mig och sminka mig och försökte få tag på Mattias, messa han så vi bestämmde att vi skulle ses på torget vid fyra. Vi satt och dröla lite sen bar det iväg.
Vi sprang till Bruger King när vi hade träffa Mattias och köpte en varsinn Milkshake.. Muma^^
Sen satte vi oss på Färjestad bussen för vi hade tråkigt. Sen satte vi oss på Norra Kroppkärr. ^^
Sen vart in till stan igen och vänta på tåget :P Runt 20:00 fick vi reda på att vårat tåg var inställt så då skulle vi ta tåg till Kil och sen byta till buss i kil.. SEGT!
Var hemma vid tio ><

 

Måndag: Mys dag med film och nyssningar xD