Promise me.

Nu sitter jag här hemma framför dumburken igen då. Lite tråkigt, dom två senaste dagarna har jag varit iväg och träffat en kille :) En riktigt trevlig kille och han är söt med^^ Imorgon, eller idag :P Så kommer förhoppningsvis Emelie, håller tummarna för jag saknar henne! Hon är en av dom bästa vännerna jag har, hon och Emma. Så glad att jag har dom :)
Finns fan inge bättre än dom<3 Just nu har mitt mående gått lite som en berg och dalbana. Vet inte riktigt vart jag är nu, är väl lite påväg neråt för att jag sitter hemma. Men men, vill ha helg och massa pengar. För vill supa!!! Men jag har inte så mycket mer att skriva egentligen. såååå..

-Over and Out-

Kniven i ryggen.

Sitter här och är fortfarande sur, men det har lagt sig lite nu. Fick veta att dom har blivit kompisar igen, fråga när hon hade tänkt att ta bort blockeringen på mig. Fick ett svar tillbaka där det stod aldrig. Satt på tåget och hade tårarna nära men höll mig, det bröt ut i att jag blev sur ist. Vad fan ska man göra? Jag vill veta vad jag har gjort och varför hon gör så? Jag försökta ju bara att ställa upp för henne. Vad får man tillbaka? Jo en fet blockering. UUUJ! Hatar detta och  sidan blir mindre :O Nu blec den lite störra igen, fan va mysko. Ska nog inte skriva så mycket mer, men om några timmar börjar resan ner. LÄNGTAR!!!!

-Over and Out-

Welcome to my life.

Nu sitter jag här och har nyligen packat och väntar på att tiden ska gå så man får röra på sig. Bussen ner till stan går kvart i åtta och tåget till Challa går halv nio. Lite segt då väl, mhmm. Men men, sen går tåget till Karlstad 21:28 från Challa. Så behöver inte vänta där så länge som tur är. Den här packningen jag har nu är nog den lättaste jag har haft med mig någonstans när jag ska åka långt. haha, har inte med mig så mycket saker egentligen så :P Ska inte ta med datorn heller, skippar den. Onödigt mycket med pakning. Ska snart gå och lägga ner kamera + sladd. Bra att ha ifall Emelie vill ha bilderna. Sitter och lyssnar på musik och har lite ont i foten, vet inte varför men har det :O Konstigt. Ooohja, det första jag ska göra när jag kommer till stan är att ta ut de första pengarna. Sen tar jag väl ut resten imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, har inte så mycket att skriva egentligen. Kanske skulle lägga sig på sängen en stund? Aah, det låter som en bra idé tycker jag. Så.....

-Over and Out-

Painted by numbers.

Var meningen att jag skulle försöka få bort hela vedhögen idag men orkar verkligen inte nu. Det är för varmt ute och man svetas floder, det är inte så trevligt faktiskt. Sitter och lyssnar på musik som påminer om sommaren 2006. Då man hade Tobias, varje dag var man med Andrea och Jon. Vi var uppe på stokarsberget och gjorde massvis med saker. Saknar den tiden lite grann sådär. Sen har jag gjort en upptäkt. Jag passar inte in i Arvika längre. Ingen vill vara med mig och jag sitter för det mesta ensam. Kanske snart dags att flytta? Jag har ju sagt det att jag ska bo först i Arvika i egen lägenhet och sen kanske flytta till Karlstad. Vill ju se hur det går först, om det går bra eller dåligt med eget. Jag hoppas på att det går bra. :) Så man sen kan skita i den här jävla hölan. Klara ligger på min säng och sover, hon är så underbart söt och underbar. Hon är det enda som håller mig hemma, för älskar den hunden som faaaaaaan! Finns ingen bättre hund :) Jag har sovit så konstigt inatt så jag är helt slut i huvudet. Vänt på mig och hela tiden och sånt, det är fan jobbigt. ><' Men men.
Vad ska man göra åt det?

-Over and Out-

Vill ha dig igen.

Sitter här typ och är överlycklig. Har äntligen fått spotify :D Det är så gött att inte behöva vara inne på youtube så mycket^^ Har redan gjort två listor, haha xD Men men, idag åkte Yoise och Izzy hem :( Lite tråkigt sådär ganska mycket faktiskt. Är ganska sleten just nu, har ju skaffat sidecut igen^^ Höhö, kände igår att jag vill ha det igen så ringde till Sandra så fixa hon det :) Gött iaf, så nu är det kort igen. Känns som ett rackat ollon xD Hahahahah! Lol välla :P Vad ska man göra under veckan tro? Ingen aning. Kanske åka till Karlstad? Tror det, bara går och väntar och räknar dagar tills Emelie kommer :) Men man kanske skulle fortsätta städa rummet? Neeh, orkar inte än :P haha. Är så trött så det finns inte kan jag säga er xD Tänkte gå ner till bostadsbolaget och slänga upp mig på lägenhets listor så man kommer någon stans här, ska ju ner imorrn och lämna papper :D Hoho. Så snart blire pengar :D gött mos iaf^^ Det första jag ska göra att att betala telefonräkning, sen ska jag skaffa en soffa för en billig slant. :) finns så många på blocket så det är ju bara att vraka och välja typ :P haha, neej. Göra klart rummet nu? aah, tror det. Om jag kommer här ifrån xD

-Over and Out-

Jag smyger ut.

Jag sitter smått och ler för mig själv, jag har lagt upp skrivbordet på blocket . Känner mig duktig faktiskt och har gjort ngt bra, ska nog be mamma ta fram spik så jag får spika upp hyllan som åkte ner förut :(
Mitt studentglas gick isönder+ett cola glas+en skål. Tråkigt när det blir så :( Men men, idag har jag varit ute och kört och färgat håret svart. Till slut tog jag mig iväg och köpte den efterlängtamde hårfärgeb^^ Har tänkt på det länge, alltså. Att färga håret svart och nu gjorde jag det. Ska snart ta och städa mitt rum och få bort all skit jag har här inne.
Måste börja hålla ordning på saker och ting. Ska iaf försöka, och försöka ska man. Under helgen kanske jag drar till pappa för att ha hans lägenhet. Han ska bort på Lördag och då skulle jag få ha lägenheten :) Men det märks om jag åker dit eller om jag är här och degar istället. Mitt tangentbord på den bärbara är helt cp och jag bli galen >< Så har kopplat in mitt gamla tangentbord till den andra datorn. Sitter med det i knäet, ska ta och leta fram det gamla tangentbordet som jag hade först på den andra datorn och koppla in det hos Matilda. Jag råkade även skära mig på ett glas förut så nu är jag helt öm i hela fingret >< Blää! Håller på att ta ner Baby mama, ska sätta på den så fort den är nere. Men innan dess ska jag städa mitt rum. Har hög volym på datorn så det borde gå lättare då :) Hoho. Men men, nu ska jag kolla bdb och sånt lite fort innan jag börjar städa.

-Over and Out-

Du, jag och tystnaden

Var ett tag sen jag skrev hör men nu är jag tillbaka...
Nu sitter jag här i sängen i min ensamhet. Mår inte så himla bra men ska ändå klaga. Festival helgen/Veckan är förbi och jag är faktiskt glad över att det är slut nu. Nu kan man andas ut och må dåligt. När man var på festivalen höll man allt inne, men nu kan jag släppa lös alla känslor tills dom är borta. Jag är ganska så krossad efter veckan/helgen för alla hade typ strul förutom jag. Är jag verkligen så ful? Alla satt och prata om sina problem men dela inte med mig något. Orkade inte, börjar tappa intresset för att supa egentligen. Det händer alltid något när man dricker, det börjar bli lite jobbigt. Jag har en god nyhet, om jag lämnar in alla papper imorgon till soc får jag pengar om typ 10 dagar. Och då ska jag betala av lite skulder och även köpa en soffa till mitt rum :) Tänkte köpa en billig skit soffa på blocket och sen även sälja skrivbordet och ta bort den andra skit datorn jag har här :) Sen efter 20:e Juli kommer Emelie hit :D *Happyface* Ooohja, den personen älskar jag massor. Hon är så underbar och hon förstår mig mer än någon annan. <3 Hon är bäst, och då menar jag det. Jag älskar mina andra kompisar men hon är nog den som vet mest om mig om jag ska vara ärligt. Hon har varit med om så mycket, jag med. Men iaf, Emma ska hjälpa mig och börja söka efter lägenhet :) Så snart bor man förmodligen ensam då^^ Ska bli gött faktiskt, det är ju en av sakerna varför jag ska köpa en soffa. Hehe, men men. Nu ska jag glo lite på tv och sen blire film och piller.

-Over and Out-