Lips of an angel.

Jag sitter här igen med lite hemlängtan i bröstet, har äntligen fått tag på Emma´s present^^ Den är grön kan jag säga ;) Men tror inte Emma läser här ändå, men men^^ I hope hon blir glad, sen tänkte jag kanske köpa något till Daddis eftersom hon fyller, som jag kan skicka på posten eller om jag åker ner snart eller om dom kommer till mig snart. Antingen eller, det märks välla^^ Idag bada vi på Karon beach igen, längst bort mog bergen och där kameran sitter så man ser :P Efter det så drog vi till Patong, det första jag köpte var presenten till Emma och sen två par till såna mjukisbyxor. Underbara^^ har ett par svart, ett par gråa och ett par blåa ^^ Me like! Tänkte gå iväg och köpa en gul DC tröja men det började regna, så då satte jag mig här istället :P Vi gick på Banglaroad förut, där alla fester och sånt är på kvällerna där :P Sitter och lyssnar på ipoden just nu, Måns zelmerlöv xD Haha, gamal musik man har iaf :P Jag tror faktiskt regnet har upphört nu, men orkar inte gå än xD Jag har varit smidig, jag har ju brännt mig på armarna. Sen i förrgår börja jag flagna och så fort jag får ett sår eller börjar flagna då måste jag ryka bort det och det har jag gjort nu xD Så det gör lite ont :P Men får skylla mig själv xD ska bli gött att åka hem på Fredag och äntligen träffa Klara! Älsklingen min :)

-Over And Out-

Same Same , but different.

snaskig text^^ Köpte en t-shirt förut som det står så på ^^ Köpte även två Edd Hardy t-shirtar och ett par mjukis byxor typ som man knyter längst ner, dom går till typ nedanför knäna^^ Fick en lite överraskning när jag logga på bdb för det var en tjej som hade kommenterat en bild på Klara och även skrivit till mig i PM. Och hon hade tydligen Klara innan vi köpte henne.^^ Lite coolt att hon har funnit mig :P Måste fråga hur hon fann mig, lite kul att veta :P Var på så kast humör förut, fy fan säger jag .__. min laddare till kameran har försvunnit och jag kan inte ladda kameran utan den :O Jag blir galen, och sen har mitt andra batteri försvunnit med ,__, Jävla mamma! Det är hon som har lagt ur det någonstans! Fuck, skriver som Anna skrev. Folk som skriver anonymt är fega jävlar och inte vågar stå för det dom skriver. Skriv iaf med eran email när ni kommenterar, det är ju ändå bara jag som ser det :O So what is the problem? Har inte funnit den presenten jag vill köpa till Emma och börjar få lite panik :O Köpte iaf en sak till henne förut på the big buddha ^^ Den var skit stor :O Först åkte vi dit, sen åkte vi till en strand i närheten av Nai Harn. Kommer inte ihåg vad den hette, men den var skit mysig och fin^^ Jag och Matilda satt på flaket på bilen, skit härligt faktiskt fast väldigt varmt :P Efter stranden så drog vi till en wiew point, orkade inte gå av flaket så satt kvar faktiskt. Var så jävla varmt och sen ha huvudvärk, inte så jävla rockigt direkt. Igår var vi längst bort på Karon Beach, om ni går in på google.se och söker på Live webcam Karon beach så vid den stenen där, där badade vi^^ Snorklade och sånt, tog bussen dit :P Vi såg även en mini haj :O Vi köpte även sjalar till balen på stranden, 2st . En lila och svart, båda är med fjärilar^^ Skit fina :P Så vi få se vilken det blir, jag ska ta och logga ur nu i think..

-Over And Out-

Bacardi Breezer.

Sitter på hotellet och njuter av ruset^^ Vi åkte in till Phuket stad förut, åkte med bussen och tog taxi från busstationen till Big C. Gick runt där, köpte två linnen och mamma köpte en t-shirt till mig^^ Mycket nöjd sen gick vi ner till Lotus, var inge märvärdigt. Vi gick typ in och gick runt och sen gick vi ut och tog en taxi till nattmarknaden som heller inte var så märkvärdig. Fett besviken, när vi kom tillbaka till Karon gick jag till affärn nedanför hotellet och köpte två smirnoff ice och svepte i mig när vi kom upp upp till hotellet. Ringde till Emma och planera lite och sen gick jag ner till baren och köpte två Bacardi, tropical lime och svepte i mig. Så nu njuter jag av ruset sådär lite smått, kommer somna gött sen. ^^ Kommer förmodligen åka ner till Båros med Emma och Mattias på påsklovet :D Yaay, gött iaf^^ Saknar min lilla Emma, men kul att hon kommer till mig nästa vecka på Lördag^^ Me like alot :D Har lust att smyga iväg och köpa en till smirnoff, det är så fruktansvärt gött :D Orgasm i hög grad typ :P Imorrn blire nog bara bad och lugnt, vi ska ta oss in till Patong någon dag också :) På marknaden där också^^ Imorrn köper jag Emma´s present, hihi^^ Jag känner att jag vill vara social, skriva med någon. Men det är nästan ingen inne som vill skriva med mig *sad eye* Men men.

-Over And Out-

Lotus!

Idag ska vi först till Lotus i Phuket stad och sen ska vi på nattmarknad i Phuket stad^^ Då ska jag även köpa med lite presenter till folk^^ hehe, :) Idag är jag trött! Trött som fan, gick upphalv tolv(Thai tid) sen gick jag ner till affärn och köpte vatten och lite chips och satte mig här^^ Väldigt varmt idag, svettas som en gris .__.´ Inte så gött faktiskt, men aah. Har inte så mycket att skriva förotum att jag har ont i min hand ,__, Jag trilla igår i duschen, det var svin halkigt och jag tar alltid i med handen, gasch! Jag är alltid så smidig :P Hahaha!

-Over And Out-

Nai Harn

Idag var vi på Nai harn, det är jätte fin strand :) Det kommer även in sötvatten, vatten som kommer från bergen. När det höll på att bli ebb så kunde man flytta med strömmen från det hållet där söt vattnet va ner till havet. Skit kul men ändå lite läskigt. Höll på att slå in i en sten. Man fastna lite här och där för det var så grunt men efter en stund låstnade man och man flöt iväg^^  Skit kul! Skulle vara kul att åka hit med ett gäng kompisar någon gång, åka hit för att festa och bada hela dagarna. Saknar mina vänner grymt mycket, endel lite mer än andra. Var nära att fälla en tår nyss, kände verkligen hur mycket jag saknar Emelie. Så när jag bor i karlstad så ska jag försöka att ta mig till henne, trivs i hennes sällskap. Oavsett om hon mår bra eller dåligt. Du är bra som du är Emelie! Ska försöka få Emma at komma till mig nästa Lördag då jag är hemma och tar det lugn, längtar faktiskt! Ska köpa present till henne imorrn tänkte jag^^ ska bli kul att se om hon gillar det^^ imorrn ska vi ta en paus från solen och åka in till Phuket stad, först ska vi till Lotus. Det stora varuhuset och sen på nattmarknaden^^ Ska bli kul att se. Jag har så fruktansvärt ont i magen, jämt under bröstet. Det tar i när jag andas och jag vet inte vart jag ska ta vägen! nej, nu har jag inte så mycket mer att skriva. Ska snart gå upp till rummet och ta en smirnoff, mumma^^

-Over And Out-

Misery buisness.

Jag gråta,jag vill skrika,jag vill spy och jag vill sova.

Imorse när jag vakna så var jag helt borta, ville bara fortsätta sova så låg kvar i sängen tills dom andra hade gått och somna om en stund. Det började åska och det small till som bara attan och vaknade upp, satte mig och åt frukost och kolla på tv. Sen till slut lyfte jag på rava och sminka mig och gick ut. Gick ner till affären runt hörnet och köpte dricka och gick hit, varje rörelse jag gör, gör ont pågrund av att jag har brännt mig. Mitt i detta har jag även lite hemlängtan till kylan, till mina vänner. En vecka kvar typ, sen ska man tillbaka till kylan. LÄNGTAR SOM FAN FAKTISKT!
Jag bryr mig inte om vad folk tycker om mig, jag är den jag är och kommer alltid vara det. Jag valde inte att vara deprimerad, det är inte påhittat. Vem fan skulle göra det? Inte jag iaf, men bryr mig inte. Jag har problem och ett mörkt förflyttet som jag inte kan rå för. Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra, jag skulle vilja åka till Lotus i Phuket stad. Det är ett köpcenter i centrum för det vi var på sist där var det svin dyrt och vi köpte inget, eller jo. Jag köpte två Pocky, och mamma köpte två kinatofflor som är helt isönder nu xD Haha, vi är smidiga. Vid kvart över åtta-halv nio ska jag gå och prov klänningen. Ska bli kul att se hur den blir^^ Nej, nu orkar jag inte skriva mer.

-Over And Out-

Coral Island

Nu har man brännt upp ryggen och armarna lite, har varit och snorkla. UR MYSIGT! Gör det om ni åker till Thailand någon gång, fiskarna är såååååå fina :D Så det är värt det, sitter på det nya hotellet nu. Skippers^^ Mycket trevligt hotell, mycket bättre än det förra. Mycket mer folk och bara Svenskar typ^^ Igår regna det nästan hela dagen och det åska, ganska mysigt men jobbigt. :/ Smaka på ngt cider aktigt igår, en med Äpple och en med jordgubb. Den med äpple var mycket godare^^ Nite hette den :P  Ska nog köpa en en också, var inne och beställde klänning igår. Det blir en lila med pärlor på, en ganska enkel en :P Hehe. Har inte så mycket mer att skriva nu, så..

-Over And Out-

Phuket stad.

Nu har man nyligen kommit från shopping. Vi var i Phuket stad förut och kolla på ett köpcenter, kom hem med två Pocky xD Var ganska dyrt där, när vi kom hit så vila vi fötterna lite och drack vatten sen gick vi nedanför hotellet och kolla lite. Köpte en keps och en lampa, skit fin lampa :D Har kollat på den flera gånger när vi har gått förbi, pruta också :D First time in my life^^ Pruta med 200 baht^^ Han skulle ha 440 baht först men pruta ner till 240 baht :D Lampan kosta alltså 60:- Kepsen med^^ hehe. bada inge idag vila min hud från solen, känns att det var en bra idé. Imorrn ska vi byta hotell, till ett större och bättre. Vi har ingen balkong på det här nu, och vägen ner till havet är livsfarlig. Blir nästan påkörd när man går där. Från Phuket Stad åkte vi Tuk Tuk, mamma vart helt förskräkt. Såg helt skräck slagen ut hela vägen tills vi hoppa av, Matilda satt bara och skratta. HAHA xD Skicka även iväg ett vykort förut till Emelie, hoppas att det går fram :)



 

Vi tar en drink i resturangen ^^ Andra bilden är bananpankaka :D Mycket gött^^


-Over And Out-

Störande.

"alltså herregud, det ÄR inte synd om sig för att folk inte hör av sig när de sagt att de ska det. folk är inte intresserade av dina påhittade depressioner, och jo, de är jävligt påhittade. förr var du inte alls såhär. så fort du bestämde dig för att bli "alternativ" blev du deppig på samma gång. nya modet? ta dina jävla i-landsproblem och var tyst istället. folk svälter, dör i krig, dör i aids, och det enda du kan tycka synd om är dig själv. skäms du inte?"

Om inte personen som skrev detta inlägg dräder fram så anmäler jag IP numret. Jag vet att du bor i Arvika för har fått IP numret uppkollat. Berätta vem du är eller bli anmäld. Du ska även skriva varför du skrev så? För varför skulle man hitta på en depression? Du känner inte mig, du kanske var kompis med mig förut, men inte nu längre. Alla förändras!!
Blir så sur på folk som inte kan stå för sin sak och vara anonym. Men det här ska inte förstöra min semester, om inte personen träder fram när jag har kommit tillbaka till Sverige så blir det polis anmälan. Så är det bara.
Sitter ensam på hotell rumet, ganska varmt faktiskt xD Haha, stängde av acn en stund för det var ganska kallt >< Men nu är det pött hett ist xD Haha, men men. Ska snart lägga mig en stund till, mina ögon orkar knappt vara upp. >< Uscha!
Juste, har fått mer anonyma kommentarer som jag inte har godkännt än. Den ena fråga vad jag heter på bdb, där heter jag xMissJannax. Sen var det någon som tyckte att jag var ett riktigt cp som hade skrivit ett stav fel i Turkiska, hade råkat skriva Tuskiska ist. Det är männskligt att fela gott folk! Där kom sanningen fram. Om ni ska klaga behöver ni inte läsa min blogg. Det är mitt liv, jag skriver om det för att kunna bearbeta det och sen är det min blogg. Så tyck om det eller försvinn.

-Over And Out-

Karon Beach.

Nu har man nyligen kommit hem från stranden och väntar på att duschen ska bli ledig så tänkte skriva lite här, har upptäkt att det är många anonyma som skriver. Säg vad fan ni vill, i don´t care. Ni är så jävla fega när ni är anonyma. Skicka er mejl eller vad som helst, eller är ni så jävla feg. Usch, folk.
Igår åkte vi in till Patong på det stora köpcentret där, mycket stort och fint. Fanns mycket saker där, efter att ha varit där i några timmar så vart det till hotellet för att äta. Skulle egentligen bjuda mamma på en drink men det blir idag. Vid 18:00 (Thai tid, 12:00 sve tid) så blir vi hämtade av en kille som äger ett annat hotell här i Karon, vi ska kolla på ett rum som vi kanske ska ha resten av kvällen. Det är blått och stort :P Haha. Ganska coolt..


Ni som tycker att jag har förändras, lev med det eller försvinn. Jag är som jag är, och jag vill ha det så. Det börjar bli bättre och ni hjälper inget med att klaga på att jag förändras och sånt. Och förresten, detta är min blogg. Jag skriver om vad jag vill och hur jag vill. Så stick och brinn!

 

Jag och chicken popcorn^^ Riktigt goda :P

Finaly.

Äntligen sitter jag i det varma vädret och solen, fast det solen ligger i moln nu. Har nyligen kommit tillbaka från stranden och väntar på att få duscha. Det är underbart här, varmt och skönt. Dock gör min fot ont fortfarande, enda sen jag trilla när jag var ute med Jessica,Emma och Jaffa. Haha, känner mig riktigt smidig faktiskt *host* Idag var det höga vågor och vattnet var inte alls fint, men det är för att det regna inatt/igår och att det blåser nu. :P Nu när jag skriver detta så är klockan 09:51 hemma och här är klockan 15:51 :P Haha. Sex timmar fram, vi ska kanske till Patong sen och kolla köpcentra där. Ska bli kul och ikväll så ska jag och mamma in på ngn krog här och skåla ;D  Gött iaf^^ Har redan köpte alkohol, en smirnoff ice,en singa(öl) och någon slags cider aktigt :P Den hette screwdriver xD Haha. Var riktigt god faktiskt^^ Resan hit gick skit bra också, lungt på planet och trevlig personal :P När vi skulle in på planet igen i Saharjah så kom det en vakt (en kvinna) som strök mig på ryggen när jag gick förbi, riktigt scary. Men mamma tror att det var för att hon tyckte att jag såg cool ut eller ngt. Det finns ingen som ser ut som mig där. Kommer inte ihåg vad landet heter dock, men ajaa :P Haha. Sov mellan Saharjah och Phuket :P Sen vart det taxi från flyget till Karon :P Galningar säger jag bara xD Herregud :P Haha, men nu ska jag ladda upp bilder på bdb och sen  hoppa in i dsuchen :P

-Over And Out-

Landvetter.

sitter på landvetter nu och mitt huvud snurrar, jag är trött som fan men måste hållan mig vaken i någon timme till. Ska snart gå och tigga lite chips av mamma hade jag tänkt. Behöver något salt och är sugen på chips :P Nu ska ett LuftHansa plan lyfta. Jämt så att ni vet då ;) Det går till Tyskland xD haha. Jag kom upp ur sängen imorse och lyckades somna igår så en klapp på axeln på mig :D Gött att det går bra någon gång iaf^^ Vi kom hit halv ett ungefär, då satt vi och gegga nere i terminalen sen kunde man tydligen checka in själv så det gjorde vi och gick upp på tax-freen. Så nu har vi gått runt och kollat lite, är så sugen på en Absolut flaska. En 1l flaska med så där speciellt överdrag på för 129:- såg allt att mamma också var lite sugen :P Men det blir nog ingen. Nu kommer Mamma och tildus hit för att kolla vad vi gör :P Nu gick dom igen och nu ska även ett pegasus plan lyfta, det planet vi flög med första gången vi flög till turkiet :P Skt kasst plan, verkligen xD Och personalen prata tuskiska. Det är FAN illa x) Men men, har inge mer vettigt att skriva.

-Over And Out-

SnartSnartSnartSnart och ännu mer Snart.

Nu är det inte länge kvar, om ett dygn sitter jag och sover på ett flygpland någonstand. Jag längtar som tusan och dagen har gått åt till att förberede inför morgon dagen, fick 500:- av pappa till fickpengar. Så om dom som ska köpa mobilen sätter in 644:- så har jag 1840:- att spendera på vad jag vill. Hihi, alltså. Till såna saker jag vill ha men som mamma inte vill betala. Ska snart hoppa in i duschen och sen sätta mig lite mer framför tvn med morsan och syrran sen blir det rakt ner i sängen för att försöka sova. Som vanligt kommer jag säkert inte lyckas. Men det gör inge, får sova på planet istället. Vi åker från Arvika 08:00 mot Göteborg, planet går vid 16:00 tiden men mamma vill ha god tid på sig ner. Ifall något skulle hända och sen ska vi äta också, det blir såklart donken då x) Jag ska även få köra halva vägen ner dit :D Wish me luck.
Fast det ska nog gå så bra så^^ Kan ju vägen så :P haha, finns egentligen inte så mycket mer att skriva. Det enda jag kan skriva är att om ni verkligen vill få tag på mig där nere så får ni skicka till mamma´s mobil, men har även lagt in dom nr jag vill ha i hennes telefon. Så håll er lugna, om ni vill ha ett vykort i lådan så skicka er adress till mig på min mail [email protected] ;D Nej, nu ska jag sätta mig och glo på tv.

-Over And Out-

Babe, du vissa mig vad jag har att leva för!

Då sitter man framför dumburken igen och känner sig helt lost i huvudet. Idag blir det nog tidig kväll för orkar verkligen inte göra något, Emma skulle komma idag men har inte kommit än och har inte hört från henne heller. Blir så sur, lägger mig och gråter snart. Orkar fan inte, sov i två timmar förut. Kändes så skönt, ville fortsätta sova men tänkte jag skulle gå upp och göra mat och städa lite och även hänga tvätt. Jag har duschat och åte men inte resten för har ingen lust längre, blir så less på folk som inte kan höra av sig när dom inte kommer eller ska komma. Skjut mig istället för att svika mig om och om igen...

JAG GER UPP ALLT!
Alltid massa krångel, fastna i telefon och sen försökte jag få upp resväskan som Matilda har fipplat med. Och det är den väskan med MINA grejer i. Jag slår snart isönder något, jag lovar. Jag ger upp. Lägger mig snart och stor gråter. Pallar inge mer. Och jag menar det!!!!

Higher.

Sitter och lyssnar på melodifestivals låtar, dom som jag tyckte var bra. Typ Star Pilots,Scotts m.m. Städar samtidigt och har upptäkt att det är riktigt grusigt på mitt golv *sneglar på Klara* Emma kom inte idag, hon kommer imorgon ist. Det är kanske ganska bra ändå att hon kommer imorrn, så man hinner städa riktigt ordentligt här hemma. Det är mitt uppdrag imorgon, så det är bättre att jag gör det nu. Brukar vara på kvällen jag orkar ta tummen ur röven och börja städa. Fast det går ganska segt för vet inte riktigt vart jag ska lägga endel saker, haha xD Ja, som jag skrev förut att resefebern smyger sig fram och jag längtar men samtidigt vill jag inte åka. Men det kommer bli ruskigt gött att komma bort från det gråa vädret till sol,blå himmel och värme. Det kommer bli kämpigt första veckan när vi har kommit hem, då börjar ju praktiken och ska vara tidigt på Film i Värmland. Men det ska nog gå bra ska ni se, hoppas jag.
Förut när jag sov i en timme så hade jag en sån smärta i kroppen, vakna ju av och an flera gånger och varje gång jag vakna så hade jag sån smärta. Jag drömde att någon åt upp mina fingrar, hade så ont. >< Gasch. Drömmerna blir bara värre och värre, i drömmarna rinner tårar och killar våldtar mig om och om igen. Jag ser aldrig något riktigt ansikte, men jag känner hur deras kuk tränger in i mig och jag är fastbunden och grips av panik. Det är inge kul. >< Fy fan, men det var en natt förra veckan jag hade världens mysigaste dröm. Jag drömde att jag satt i ett rum och en ur snygg kille kommer in och sätter sig bredvid mig och vi pratar och vi börjar pussas och det där pirret i magen kom fram, som jag inte har kännt på ett år typ. Jag ville inte vakna, men när jag vaknade så rann tårarna. Det är ju så jag vill ha, kärlek,omtanke och ömhet. Men har man det? NEJ! Jag lever i en värld där jag inte passar in, mina föräldrar klagar på hur jag är och på vad jag gör. Men ska bli gött att bo i Karlstad i en månad typ, bara få vara mig själv. Då kan dom inte klaga. Ska snart fortsätta städa, det måste vara fint när jag lämnar rummet, det har jag bestämmt :) Träffa Järry och Jessica på buss stationen förut, vi prata om allt mellan himmel och jord. Det gick ganska sakta hem från vägen, har så ont i min fot fortfarande så det är inte så konstigt plus att det är lerigt och vill inte trilla. Har ju en tendens att trilla oavsett om jag är nykter eller onykter. Men sån är jag, klumpig. Men nu ska jag städa.


Scotts-Jag tror på oss (Enda dansbands låten jag gillar)

Men vi kör gata upp och gata ner
Bensinen står på noll och motorn hackar
Jag tror på oss
Du var så vacker när jag såg dig
En gudinna som försvann på höga klackar
Från Hugo Boss

Hitta numret som du gav mig
Ville träffa dig så fort det gick
Jag tror på oss
Jag såg dig när du gick från festen
Och jag var väl cool ett ögonblick
Så fel förstås
Men nu finns det ingen tid jag vill förlora
Du vet jag tror på oss


-Over And Out-

Resefeber.

Idag är jag helt slut, helt slut i kroppen psyket och allt! Och då menar jag allt! Har nyligen vaknat efter att ha sovit tungt i en timme och drömt. Hade ingen lust att gå upp nu, men måste tvätta och även städa mitt rum så. Sitter just nu och äter lite chips som är kvar från helgen, riktigt gött men är sjukt sugen på en cola zero. Men kan inte åka ner till stan, måste duscha innan jag gör det. Sitter typ och väntar på att Emma ska komma hit, för hon ska sova här inatt. Nu är det inte länge kvar tills vi åker, endast 3 dagar och resefebern närmar sig med storm steg. Helgen som var härlig, inge ångest eller panikångestattack. väldigt härligt, fick även träffa en kille som Emma har rullat i sänghalmen med xD Haha. Han var riktigt trevlig. Ska ta och ladda upp bilder på bdb och sen tömma kameran och börja ladda batterierna. Men nu ska jag gå och plocka ur tvättmaskin och starta en ny :P behövs, sen blir det städning..

-Over And Out-

Du vet allt jag vill ha.

Nu sitter man här då igen, framför dumburken. Mensvärk så det skriker om det. Men det är iaf bra att jag får det innan vi åker till Thailand så man måste oroa sig för det. Har tagit det ganska lugnt idag, gick upp vid halv tre ur sängen. Hoppa in i duschen och satte mig en stund här. och sen drog jag till stan. Var där till halv sju typ sen åkte jag och hem och hamna här framför datorn igen, vid åtta hamna jag framför tvn med mamma och kolla på "mannen som talar med hundar" haha xD Och nu har jag hamnat här igen :P Jag är smidig. Imorgon 13:00 ska jag till verkstaden för att träffa en läkare och prata om mediciner. Ska även boka om en tid hos kuratorn jag hade fått, tiden är då vi är i Thailand så det går ihop lite. Men nu orkar jag inte skriva mer. haha xD

-Over And Out-

Cut-Cut

Då sitter man här och gäspar, är riktigt trött men orkar inte lägga mig än. Men när Håkan försvinner från msn så drar nog jag med. Haha, har suttit och tänkt. Det här är typ den sista veckan jag kan umgås med folk, för nästa vecka blir det typ att packa och inför skaffa det sista inför resan, sen kommer man ju tillbaka till Arvika på påsklovet. Kommer inte kunna umgås med någon kompis förrens des typ. Eftersom jag ska bo hos Anders den veckan innan lovet. Haha Heregud, kommer ju även bo resten av praktiken där också då men. Ja :P Men får se till att träffa folk under den här veckan, umgås extra mycket och sånt. Men det fixar sig nog. Imorrn ska jag ut och köra, men vet inte om jag kan eller har ork till det. Får nog avboka det med och ta pengarna till räkningen istället. Ajaa, det märks imorrn. Haha. Men nu orkar jag inte skriva så mycket mer, sitter bara och gäspar jue ><'

-Over And Out-


Jag föll.

Inatt föll jag, jag föll långt och hårt. Mina tårar ville inte sluta rinna och jag tog till med rakbladet, ett lugn infann sig i min kropp och kunde somna till slut. Det vart många och långa sår, jag ångrar det inte för det lugn som finns i min kropp nu är så jävla skönt. Jag försökte göra allt, men till slut var såren den enda utvägen. Jag säger förlåt till dom som blir ledsna/besvikna på mig. Men ni fattar inte hur det är att gå dag in och dag ut med en storm inne i kroppen och det gör ont så fort du rör dig. Att alltid bli påmind om något ont minne, ett minne som känns som knivhugg i ryggen. Jag drömde inget vad jag kommer ihåg inatt, det var väldigt skönt. Det tar på krafterna, jag gick upp och försökte äta vid ett tiden sen hamna jag framför datorn, där jag har suttit den största delen av dagen typ. Förut var Mormor och Olle och dom andra som ska ha Klara när vi är borta, dom planerade hur dom skulle ha henne och allt bara snurra. Försökte koncentrera mig på annat. Men ja, dom har ganska nyligen åkt och jag ska nog snart sätta mig och kolla på film, HSM 3. Har längtat som en dåre, nu ska jag bara försöka få ner I taket lyser stjärnorna. Håll tummarna för mig.
Nej, nu ska jag sätta på en film och slippa tänka en stund.

-Over And Out-

Tappar lusten.

Jaa, nu börjar jag tappa lusten helt för att leva. Har ingen ork att leva heller, jag vill bort. Bort från denna hemska värld, vill bara leva i min fantasi värld där allt är bra och folk inte snackar skit om en och utnytjar en. Jag känner mig som en knulldocka, att jag bara finns för killar som vill göra sina behov. Jag duger till att bara knulla med tydligen, inget mer sen. Tack och hej leverpastej. Dagen har inte varit så jätte bra, kände imorse att jag ville ligga kvar i sängen och inte åka någonstans. Men så ringer Emma och stressar upp en för hon vill inte stå själv på stationen så jag gick upp, borsta håret och satte kopplet på Klara och gick till bussen. Strax innan bussen kom så fick jag ett sms från Emma "Jag fick en biljett till hockeyn från Thomas som tack för flytten!" Jag bara: Jaha? Suckar högt och blev bara ännu mer deprimerad av det. Fasiken. Jag åkte iaf ut till Jessica och när jag och klara kom dit så låg hon och halv sov. Så lät henne sova och satte mig framför tvn, blunda ett tag till slut kom Jessica upp och satte sig med mig och Klaris. Vi satt och prata och kolla på tv, till slut beställde vi pizza och njöt. Strax efter 20:00 så ringer mamma och säger att dom ska hämta upp mig och klara så då fick man ta på sig skorna och gå ut, åkte hem och satte mig framför tv:n med syrran och mamma. Kände att jag klarar inte av att va så mycket ensam nu, men nu när jag skriver det här är jag döttstrött och vill sova.
Begäret om att skada mig ligger och skaver.
Ska försöka sova mycket imorrn, för orkar inte vara vaken och sånt. Mår illa av världen, av idioter som utnytjar en.
FANFANFANFAN.. Gå och dränk er, annars gör jag det!



Ny frisyr x)

Hemma igen..

Då var man hemma igen då, igår åkte jag till Karlstad med 14:15 bussen. Är ganska sleten i kroppen och det känns som om jag inte orkar röra mig. Är så jävla trött, men fick iaf sova ngt inatt. Gött det iaf :) Fick jag inte sist x) Har alltså varit hos Håkan Bråkan. Vi hade det mys igår, han slängde mig ner på sängen när jag kom dit. Haha xD Vi tänkte kolla på film men den börja krångla så vi la oss och prata och myste ett tag. Sen vid elva tiden så drog vi iväg till donken och köpte mat. Hehe :P *suck* inlägget försvann >< Efter att ha åte så tänkte vi lägga oss och glo på film men vi båda var skit trötta så vi la oss och sov istället, vakna imorse av att min kurator ringer och påminer mig om mötet med henne. Säger att jag ligger i spysjukan så då var det tack och hej så somna vi om en stund. När vi vakna klaga vi på varandras snarkning x) Haha, han tyckte jag snarka konstigt. Vid halv fyra så gick jag ut för att vänta på bussen så man kunde ta sig in till stan, gick in på pressbyrån vid torget och köpte cola zero,red bull och en liten chips påse. Åkte ut till Mattias och satt med han ett tag, vi prata om lite allt möjligt och sånt. Han är en sån mysig person, kan verkligen prata med han.! Iaf, innan halv fem drog vi in till stan för att äta på donken.. Igen ><' Fasiken då, men har inte kunnat äta på flera dagar/veckor. Kommer väl snart tillbaka till mitt illamående, börjar lite smått nu när jag sitter här. Vid kvart över fem drog vi till stationen får mitt tåg skulle gå vid halv sex tiden. Vi satt där och insåg sen att tåget var försenat. Båda suckade högt och satt där som två fån, vi prata och dröla x) Haha, till slut kom tåget och fick en bamse kram av han och gick på, fann en plats nästan direkt. Vara ganska tomt på tåget för en gång skull. Haha, kom hem och la mig i sängen för orkar egentligen inte göra ngt, men sitter här ändå nu. Ska snart gå ut med Klara och sen ska jag väl sova, om jag inte bryter ihop totalt. Det är inte långt ifrån, vill bara ligga i någons famn. I någons famn där den personen bryr sig om mig och inte är ute efter bara sex. Jag vill ha omtanke och kärlek, jag kräver inget mer. Bara att få höra från sin partner hur vacker man är trots att ens hår står åt alla håll och kanter och man luktar äckligt, trots att man har ärr,stor mage och är helt puckad. Jag vill bara att någon ska kunna bry sig om det lilla hela som finns kvar av mig innan allt faller isönder. Det är inte långt ifrån att allt går isär.
Och jag faller tillbaka till mitt beteende.

Förlåt

Smärtan förstör mig.

Varje andetag gör ont i mig.
Smärtan från barnbens minnen gör ont.
Att alltid vara den som alltid var utpekad.
Varje steg mot en riktning gör ont.
Jag vill inte leva i skräk längre, det börjar bli ganska jobbigt.
Jag ser saker som inte andra ser.
Jag ser spindlar klättra på väggarna i mitt rum.
Jag försöker skrika men inget vill komma ut.
Paniken tar tag i mig och slungar runt mig i rummet.
Jag vill spy, jag vill bort från allt.
Smärtan förstör mig.

Shopping.

Idag har man varit i Challa från tio i elva fram till tjugo i fem över halv fem, är riktigt slut i fötterna. Fick tag på mycket fint som jag gillar massa mycket :D 2 linnen, 1 kjol, 1 tub-top, ögonskugga, mascara, Paris Hiltons första parfym, ett par nätstrumpbyxor, rakhyvllar och hår spray. Så är riktigt glad och hade riktigt kul iaf, förutom då vakten börja stryka omkring på Cubus. Jävlar :P Jag och Emma sprang ut verkligen x) Nästa gång vi ska iväg så ska vi till ikea, det längtar jag efter :D Haha. Är verkligen slut och nu i fötterna. Ska snart ta och städa Darling´s bur. Tror fan jag ska sälja henne. Klarar inte av att ta hand om henne :/ Tyvärr. Fasiken då. Ajaa, får pengar för henne iaf. Och så köper jag kanin när jag flyttar hemifrån och sånt. Men men, får se hur det blir. Ska snart sätta mig och kolla på SemsesterSvenskar :)

-Over And Out-

Ta mig här ifrån och det snabbt.

Idag skulle jag egentligen på ett möte på skolan, halv två skulle jag dit. Men orkade inte så sjukanmälde mig och drog till Emma istället. Kändes så mycket bättre när jag kom dit och behövde inte tänka mig för, när jag är hemma måste jag tänka lystna och sånt hela tiden. Måste koncentrera mig på det som händer runt om hela tiden och det tar död på mig. Jag är ganska sleten också, men iaf. Vid tjugo i tre gick vi mot konsum för Emma skulle köpa cigg och fylla på telefonen så vi gick dit, sen stod vi och dega och prata med Sabina (Emma´s syster) och så drog vi till "torget" i Åmot för vi trodde Emelie skulle komma med den bussen som  skulle komma, men icke. När Sabina hade åkte så satte vi oss utanför Konsum och då kom Louise, vi prata med henne och till slut kom Emelie. Dom sprang in på konsum och handla sen drog vi hem till Emelie :P Haha, hon sprang in till sig och duscha medans jag,Louise och Emma satt inne hos momma (Emelie´s granne/mormor) dom får ha den lght eftersom hon ligger på sjukhuset. Vi satt och prata sen kom Therese också, vi tjöta endel sen drog Therese så till slut gick jag och Emma med för jag skulle till tåget. Det gick fort dit xD Haha, men vill inte missa tåget och vänta ännu längre. Nu sitter jag hemma och har nyligen duschat. Imorrn ska jag till Challa med Jessica,Emma och sen Louise vi ska träffa Louise på köpcentre, hon har praktik där^^ Så imorrn blir det shopping.

Jag mår dåligt, vill spy och min mage strejkar. Så fort jag äter något måste jag gå på toa och det är ganska jobbigt. Tappar matlusten mer och mer för varje dag som går. Vill så gärna spy men kan inte, fanfan. Näste vecka ska man även till läkaren igen för att prata om medicinerna, kommer be om nya bättre sömntabletter. Som man kanske kan använda när man ska flygga, sen ska man även be om såndär lapp att det står att jag måste ta dom. inte så bra om man blir stoppad i Thailand och inte får komma in för man har mediciner som är förbjudna i Thailand. Det kan gå riktigt illa till...

-Over And Out-

Ingen big deal

Fråg mig inte om rubriken, tog de första jag hörde och det var det. Helgen har väl i stora drag varit bra, gått lite upp och ner dom det brukar göra. I Torsdags åkte jag till kent och sov där, in trykt i väggen hela natten xD Så kunde inte sova, sen bar det av hemåt, la mig typ direkt jag kom hem och sov i några timmar. Sen vart det upp att duscha och packa och dra in till stan för att gå på konsum. Träffa Sandra där och hon gav mig sällskap vid bussen, när jag skulle gå på bussen mot prästängen så åkte den iväg. Så fick ringa pappa och han kom och körde mig till Jessica. Kom dit och åt pan-pizza och sen öppna jag min första Cube, det var lixom orgasm i hög nivå. Så härligt, längtat som en stölle. vid halv åtte typ eller åtta kom Emma till Jessica och vi började dricka lite mer, ringde efter Andrea men hon svara inte med Jaffa kom och vi spelade "vågad loppa" hehe :P Hade riktigt kul, sen fick vi för oss att vi skulle gå till Mulan, så mellan halv tolv - tolv gick vi in mot stan. Jag trillade ett antal gånger efter vägen och inne i stan. xD Bakom shalom så var Järry och co där så vi var med dom medans Jaffa var inne och hämta leg. Sen bar det iväg mot Mulan där jag har en minneslucka. Kommer inte ihåg vad vi gjorde och vad jag sa, det enda jag kommer ihåg var att jag träffa Kuben där :P haha. Sen började Gobii och Jessica bråka och jag fick den största panikångest attacken hitills. Järry satt och prata med mig, även Jessica och Emma försökte lugna ner mig. Till slut lugna jag ner mig och dom andra med, Emma gick till Mattias innan oss. Efter att ha sett till att Gobii mådde bra och sånt så gick vi dit, satt där en stund. Jessica gick innan oss, efter en stund orka inte jag och Emma sitta där så vi gick till palmviken och beställde taxi hem till Jessica. Somna direkt vad jag kommar ihåg. Haha, klockan var runt 04:00 typ :P Haha, vi vakna vid 13:00 tiden på Lördagen, men med tanken på att jag inte hade sovit något natten innan så var jag ganska trött. Men vi beställde pizza och det tog 3-4h innan jag åt upp min bit. Min mage var helt fucked up och var för trött, somna i några timmar. Vi satt och prata och kolla på tv hela kvällen, vid 23:00 kom pappa och hämta mig och Emma. Vi åkte hem och sov typ :P Igår(söndag) så drog jag till Karlstad. Hade myspys :) Idag är jag trött och har nyligen kommit hem från dessa äventyr. Inte varit hemma sen i Fredags så är ganska sleten och slut körd i huvudet och psyket, försökte få hit Håkan men det misslyckades. *suck* Men men. Klara vart så glad förut när jag kom hem, är så underbart att komma hem till någon som tycker om en så mycket, hon ligger på sängen nu och myser :) Älskar min bebis över allt!!

-Over And Out-