Snurrigt.

16:15
Har inte varit vaken länge och vill fortsätta sova, vill ligga under täcket och snarka högt. Men det kan man inte, vi ska till Emma om en stund och då ska jag ÄNTLIGEN få smaka på det efterlängtande vinet. Gud, det är på tiden :P Blir ju galen snart xD Sen ska man smaka på julecider, undrar om det är gött :P Men får hoppas på det, imorgon ska jag och Emelie gå och kolla på en lägenhet på Majorsallén :D Haha, det är i samma hus som dom bodde i förut. Håll tummarna för oss folk :D Somna väldigt fort igår, det var riktigt skönt. Emelie väkte mig halv nio imorse för jag skulle ringa till vuxenpsyk så gjorde jag det, kommer knappt ihåg samtalet. Haha, sen somna jag om och Emelie väcker mig ytligare en gång och pratar om lägenheten! Gud xD haha. Det blir vin imorrn ist, haha. Men ja :P Har inte så mycket på hjärtat just nu. Är för trött för att skriva..

-Over and Out-



Sätt fingret på handleden, känn pulsen slå. Det är ditt liv och du gör vad du vill med det.

14:13
Nu sitter jag tåget och laddar datorn innan man måste av igen, haha! Första gången jag har så jag kan ha laddarn i iaf :P Ska snart springa iväg på toaletten. Har lite ont i magen, men det är sånt man får tåla. Haha, försut när jag satt i Åmål på stationen så hade dom en flagga, flaggan var gul och det stod Värmlandstrafik på :D Den tog jag, höhö (A) Busigt :D Ooohja, men jag och Emelie ska samla på sånt jue :D Skoooj, hon vart jätte glad när jag ringde och berätta det. Gud vad jag saknar henne men snart är jag äntligen hemma. Ska bli så himla skööööönt. Nu satt jag väldigt skönt och den här vagnen var väldigt fin mot dom andra xD Haha, inte lätt hörni. Eller vad säger ni? ;P Jag är trött men sov en stund förut på bussen mellan Karlstad och Åmål, det var behövligt. Vakna strax innan Åmål :) Har messat hela dagen med en kille från Filipstad, han har en son och är jätte trelig :) hehe, såna människor gillar vi då :D Anyway. Jag slapp och träffa han, han kom inte och jag är så himla glad för det. Jag hatar han, kommer inte förlåta honom för allt han har gjort. Alla ord träffade mig rakt i hjärtat, och det betyder att man INTE kan lita på han. FY FAN! Men nu orkar jag inte skriva mer. Ska springa in på toa och kissa lite ;) Trevlans att veta, i know! :D Och vi gillar´t!

-Over and Out-



17:50
Sitter på bussen och såklart så sitter jag längst bak, och vet ni vad? INTERNET KRÅNGLAR! Blir så sur, har ju väntat på det här. Så man kunde blogga lite, lyssna på musik och tjöta med folk på msn, men det får man inte. Vill byta plats, nununu. Måste springa på toa med. Tusan, detta är fan jobbigt kan jag säga er. Just nu har jag kommit in i en period där jag har ett skriv begär. Måste skriva hela tiden för att lätta på "trycket" hmm, hur lät inte det då? Haha, ahaa. SHit the same. Jag vill iaf byta plats, vill ha internet, vill skriva och jag vill. Jaa HEM, hem till min säng,till Emelie! <3 Gud va gött det ska bli, och gud vad jag ångrar att jag satte mig här >< Kan dom inte skaffa ngt med bättre styrka eller sätta internet uppkopplingen här bak iställeT? Haha, skulle varit mycket bättre tycker jag xD Funderar på att se på film eftersom internet inte fungerar och jag vill fördriva tiden lite. Går ju så segt att åka buss när man inte har ngn musik. Visst, kan lyssna på musik på telefonen. Men kan inte ha så högt jue, men först och främst ska jag gå på tio och kissa lite xD Hahaha. Men jaa.

-Over and Out-



22:48
Nu ligger jag på min säng och det känns så gött att vara hemma, är helt slut i huvudet och vill sova. Men inte än, väntar på Ghost Hunters, både jag och Emelie kämpar för att hålla oss vakna. Haha, när jag om hit gjorde Emelie ölkokta räkor :) Mums, sen har vi tjötat och myst och kollat på tv. Känns så gött att äntligen vara hem...
Nu orkar jag inte skriva mer, är trött.

-Over and Out-


Donken.

09:09
Nu sitter jag på tåget och gissa vilken låt jag lyssnar på. Haha, jag är ganska tragisk faktiskt, men sånt är livet. Har nyss betalat, betalar ju endast 65:- hela vägen till Åmål. Det är fett med nice tycker jag, tänkte uppdatera förut på mammas dator men den krångla och låste sig och höll på. Inte lite jobbigt heller. Det är fullt med kärringar och göbber på tåget, tror de flesta ska till Sthlm. Pensionärs träff ;P Haha, nej men ja. Har fått sovit liiiite inatt iaf. kommer inte ens ihåg att jag somna, men är väldigt trött och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Sen så var jag smart och glömde mina älskade hörlurer hos mamma. Dom ligger på golvet i tv-rummet tror jag, jag kommer bli galen!! Gud, är så beroende av musik, ni anar inte!! Tiden går ju fortare när man lyssnar på musik och reser, men men. Skulle fan ha åkt tillbaka när mamma fråga om jag hade med allt!Inte lätt att vara efterklok, nu ska jag avrunda. Kommer bli en lång blogg idag, ni får stå ut! Haha!

-Over and Out-

10:25
Nu sitter jag på donken i Karlstad, sitter och slöar lite. Har nyss åte lite frukost och det var gött :) Länge sen man åt på donken, ska snart gå bort mot busstationen för orkar inte sitta här och nörda sig, neej. Inte direkt. Hoppas på att han inte kommer, vill inte träffa han. UschUschUsch. Men men, nu ska jag kolla lite saker sen ska jag stänga ner^^

-Over and Outt-

You are a zero.

22:07
Huvudet värker och det är nog snart dags att inta sängläge, är väldigt trött och rastlös och vill sova. Sova mycket och länga, har varit väldigt blogg glad idag. Hur ska jag klara mig en hel dagn utan bloggen imorrn? Hmm, det var en fråga du. Får försöka, får sitta och skriva i anteckningarna och sen klistra in här x) smart ide Johanna, ska ta och skriva upp alla tiden och sånt inför imorgon i mobilen nu tänkte jag^^ Ska göra det strax, just nu sitter jag och ser på CSI Maimi tror jag det är. Det är iaf CSI, så länge hänger jag med iaf. Haha. Har nyss svept i mig den sista colan och ska snart gå och borsta tänderna och plocka ur hårspännet och lägga mig. Gud vad skönt det ska bli. Sov ju typ en timme förut i soffan, det var fan himel. Att få vila huvudet och slippa tänka. Sova är en av dom bästa sakerna jag vet. Men men, nu blir det att kolla upp alla tidern och sen logga ut för att göra iordning sig för imorgon.

-Over and Out-



Ska försöka ladda upp lite bilder här också, detta är en oldie.

Black star.

19:33
Nu har släkten åkt och jag är helt slut, blir en mycket tidig kväll ikväll kan jag säga er. Ska snart fråga mamma om lite popcorn och käka, det är mumsigt :D hehe. Det var kul att träffa släkten men det tog på krafterna, endel av dom visste inte ens att jag hade flyttat. Skandal måste jag säga! Haha. Imorgon åker jag hem, det kommer bli en lång resa men det ska bli gött att få komma hem. Krama om emelie,tjöta och få sova i sin egna säng! Gud, min säng och Emelie. Det har jag saknat massor! Hoppas på att jag får någon sömn inatt, men det borde jag få :) Mamma ska ut sen och kika efter min "julgran" som jag ska ha med hm, så vi får det lite juligt :) hehe. Har inte så mycket mer på hjärtat nu faktiskt, får se om jag kanske uppdaterar sen igen eller om jag gör det när jag sitter på bussen från Göteborg.. LÄNGTAR!
Black Star, Black Star. You will always be a black star.

-Over and Out-

Lite ljus siprar in i mitt mörka liv.

12:40
Nu sitter jag i soffan och funderar på att försöka få en timmes sömn, lägga mig och kolla på tv. Fryser som fan och vill bara, jaa. Ngt, haha. Vet inte riktigt vad jag skulle skriva, men ja. Det var riktigt trevligt på Taserud, när man går in genom dörren möter man Emelie och hon tänkte gå till BF och leta upp Rolf så följde med henne dit :) Träffa på Monica,Mona och Lotta :) Då var väldigt glada över att se oss, roligt att höra jue^^ Sen fortsatte jakten efter Rolf och vi sprang över hela skolan, till slut när vi kom till el. Då träffa vi på honom, sen skulle hon iväg så följde med mamma och tildus till industri och kika lite på Samuel. När vi skulle till bilen gick vi genom OP och BF, inne på OP så träffa jag på Jenny-Anne :) Väldigt trevligt kan jag säga er. Nu sitter jag och kollar på Hannah Montana, så jävla dumt att det är duppat, men nu ska jag försöka sova lite.

-Over and Out-

Unwritten.

09:47
Jaa, man kanska ska börja skriva klockslaget, vilken tid man börjar blogga. Det får nog bli så, den här är den första bloggen jag har blivit så fäst i. Visst, bloggade mycket på lunar förut när man var en nörd där. Skrev mest som ett rop på hjälp, för ingen såg eller hörde mig då. Jag var bara en klump i mängden. Men sen du, sen jävlar slog jag ut, jag stack ut och passade inte längre in. Och det är jag stolt över, har aldrig varit som alla andra men har aldrig vågat visa vem jag är och prata. Förr var jag JÄTTE blyg, och då menar jag det. Herregud, fattar inte ens hur jag fick tag på vänner den tiden. Men nu har jag det lite lättare, Arvika är dock ingen bra stad att växa upp i. Men men, vad ska man göra när ens föräldrar väljer en skit håla som denna? Nu sitter jag och lyssnar på Avril och tänker tillbaka på gamla goda tider, syrran springer runt och är 15. Det var inte länge sen hon var 5, men hon ser fortfarande väldigt lite ut ;P Ibland ska man ta det som en bra sak, faktiskt! Haha. Jag och mamma gick in och sjöng för henne och hon var glad att jag var med :) Värmde lite sådär faktiskt. Om typ en timme så ska vi till Taserud, jag täntke passa på och hälsa på kompisar och lärare. Kanske träffar mer folk där, vem vet? haha, inte jag. ska iaf bli kul, har ganska nyligen startat en tvättmaskin, jag känner mig så vuxen faktiskt :P Har aldrig varit sån här förut, har koll på min tvätt och allt sånt. Man växer väl upp någon gång i livet, men jag ska inte bli en sån tråkig vuxen som de flesta är. Jag ska vara sånn som super med mina barn och låter dom ha kul och leva sitt liv som dom väljer. Dom ska inte se mig som en mamma, dom ska se mig som sin bästa vän och kan berätta allt för en. Jag har varit på väldigt blogg humör nu det senaste, spec den här veckan. Men det är väl för att jag har varit uppe länge och inte haft ngn att tjöta med för att emma har typ lugit och sovit eller ngt. Jadu, det är inte lätt. Men nu ska jag avrunda av här och typ sätta mig framför tv:n tills vi åker. Kanske är något bra där? Vem vet?

-Over and Out-

Wake up!

08:20
Ligger och lyssnar på musik, nyss sett klart på en film. Falling up, den var rätt så bra faktiskt :) Jag gilla den iaf^^ Nu är det inte länge kvar tills vi ska till Taserud. Ska springa iväg till köket snart och ta ngt att äta i think. Lite hungrig, kanske vaknar till lite mer då :P Sen blir det att göra iordning håret och även sminka sig^^ Ska borsta tänderna med, har lite ont o tänderna :O Ajaj! Men men, sånt som händer. Jag saknar Emelie massor och det ska bli skönt att äntligen få komma hem imorgon. Gud, min säng <3 Kanske kan få sova lite då? Hmm, jaa xD Bad romance går på repeat på Spotify, fan att man ska få sånn dille på endel låtar :P Lite smått jobbigt sådär ibland. Oohja, vad händer efter Taserud då? Joo, då blir det att fira syrran. Släkten kommer hit, ska lägga mig tidigt ikväll eftersom det blir upp tidigt imorrn, tåget går strax efter nio >< OMG! Jobbigt, men som tur är kan jag sova på tåget/buss/tåg/buss. Eller den sista biten kan jag ju surfa på, gött mos :D Då kan man passa på och blogga med ;D höhö, neej. Nu ska jag sätta på mig kläder och starta en tvättmaskin och sen äta lite^^

-Over and Out-

You and me could write a bad romance.

05:10
Jag kan ikke sova och vet inte vad jag ska göra riktigt, funderar att hoppa in i duschen vid sex tiden så man vaknar till liv lite. Är trött men ändå inte >< Gud, det är jobbigt det där kan jag säga er. Bara för att jag fick sova några extra timmar igår natt så får jag inte sova inatt. Jag har fått dille på Bad romance-Lady gaga. Ni får stå ut ;) Haha, men den är den bästa låten hon har gjort faktiskt. Jag satt på toa förut och fundera (roligt att veta, jag vet! :D) Iaf, alla bloggare som är populära är smala och klankar ner på alla andra människor. Ska man också göra så för att komma upp på toppen? Neeh, jag är en bra medmänniska och klankar inte på andra människor. Typ Kissie, som hon skrev i sin blogg "Jag gillar inte sommaren, då man ser en massa feta människor i kjolar och korta linnen!" WTF? Get a life, alla kan inte vara perfekta som du. Fattar inte hur man kan tjäna pengar på sånn skit :O Det är ganska kneppigt tycker jag. Idioti! Satt och läste en annan blogg, Foki.se. Hon var väldigt söt och verkade vara som en bra person, bättre än Kissie. Eller alla är bättre än Kissie. Haha, visst är jag snäll? ;) En till blogg jag gillar är Ullared´s Mattiaz blogg :P Tragiskt nog har jag fastnat i den och bevakar den :P haha, men man kan inte göra något åt det xD Nu ska jag klunka vatten och spela låten om och om och om och om igen xD Haha.

-Over and Out-

Bad Romance.

Klockan är mycket och jag kan inte sova, som vanligt. Men det är bara för att jag sov lite inatt det. Detta är väldigt jobbigt, tänk om man kunde få ha som förr, kunna sova hela tiden. Men icke sa nicke. Vad har man gjort idag? Jo idag har man varit på stan med Dea :D gått och glott lite och tjötat^^ Härligt :) sen åkte man hem och legat framför datorn hela kvällen och bara segat. Om några timmar ska man till Taserud, funderar på att sätta mig framför tvn en stund men måste orka klä på mig isf, är ju nästan naken nu :P haha, illa! Men det är att man måste orka med xD Jag vill dricka vin, vill smaka på det där Varm & Kall. Verkar hur gött som helst jue.. Vill supa, supa skalen av mig typ  >< Men det kan jag inte jue, inga pengar *suck* Inge vettigt i bloggen idag, det var ngt jag tänkte skriva men har glömt xD Ska nog springa och sno en energydryck av mamma (A) höhö.

-Over and Out-

Everything i´m not.

Dagarna har flugit förbo trots man inte har gjort ngt. Emma åkte hem idag, massa tråkigt :( Men träffar henne snart igen <3 Senare idag fick man besök av André, en man har skrivit med på QX. Trevlig prick, han hade med sig lite öl och vin så satt vi och tjöta lite :) Igår var Andrea här och vi hade filmkväll, såg på Zombieland^^ Den var bra :P hehe, i förrgår var man på stan med Emma :) Sen resten av tiden har man slappat :) Imorgon när jag har vaknat så ska jag på stan med Andrea^^ Vi ska äta på Shalom sen ska vi gå och kika på stan, me like^^ Hoppas på att man finner ngt snyggt :) sen efter stan, typ på kväll så ska man förmodligen till Jonny med. Kika på lite film och bara slappa, det är gött :) hehe. Perrybanan, har inte så mycket att skriva egentligen. Förutom.
JAG SAKNAR EMELIE! <3

-Over and Out-

TuffTuff tåg.

Idag börjar resa upp mot Arvika, jag är glad men det kommer kännas tomt att inte vara med Emelie. Men kommer äntligen få träffa Emma igen och det är jag massa glad över, har saknat henne massor. Sen kommer jag få träffa Cruiser med :D Massa happy! Messa med henne igår och hon skulle komma en stund, det gjorde mig skit glad. När jag väntar i Thn så ska Andrea och Andreas ge mig sällskap^^ Nu ligger jag och skriver lite här och kollar på nätet, har nyss duschad och poppar musik. Längtar, ska snart hoppa upp och ta huvudvärks tabletter för har sånn huvudvärk >< Så. nu har jag tagit piller och klätt på mig helt, ska vänta en stund i Lidköping för Emelie ska till Emma med 16:20 bussen så då åker jag med och ska vara där i två timmar ca. hehe, ska även köpa biljett i Lidköping på resecentrum, hehe :) Har inte så mycket mer att skriva nu förutom....

ATT JAG LÄNGTAR!!! <3

-Over and Out-

Pocketfull if sunshine.

The ugly truth, en väldigt bra film. Den är härlig och man blir glad och bara sådär "ååh" typ. Eller vad man ska säga, men en sak jag fundera på när jag såg på den. Det där med kärlek, tänk att vissa tjejer och killar har en lista på vad ens partner måste gilla och hur den ska ser ut. Jag fattar inte? Vad är det för idé? Varför inte riva isönder den listan och leva livet, gilla dom man träffar och bara va! Lixom, det bevisar lite i slutet att man även kan falla för det motsatsa mot vad man gillar. Det finns en text "Jag trodde min drömtjej var smal,blond och hade stora bröst. Sen när jag väl träffa henne var hon tjock och var brunett. Men jag älskar henne för den hon är!" Tänk om alla kunde tänka så? Istället för att vara så jävla ytliga hela jävla tiden. Jag är trött på detta samhälle, varför måste man se ut på ett sätt och alltid vara perfekt och hålla vissa mått och sån skit. Hur kan man leva då? Säger som Emelie att det är bättre att säga att du är vacker till någon som BEHÖVER höra det ist för dom som redan vet att dom är vackra,snygga och söta?! Det finns så många i vår värld som har så dåligt självförtroende att dom tar självmord, alla kränker dom och om man inte ser ut på det viset alla vill att dom ska se ut som så blir man utpekad,mobbad och trackad tills man ser ut som alla andra! Tänk om alla såg likadana ut här i världen? Gick likadant klädda och såg ut på ett visst, sminka sig likadant, fixa håret likadant. Hur jävla tråkigt hade inte det varit? Well, nu har jag fått skrivit av mig lite. Jag är inte sur, behövde bara få ur mig lite ord. Idag har det varit en bra dag trots ingen sömn, sjukskriven till sista Dec och pengarna rullar inte under veckan. UNDERBART (understrucket 10 gånger till typ) Alkoholen är fixad till helgen och sällskapet med, i hope :O Haha, men det fixar sig alltid. Vad vore Arvika utan fest?? Haa? Skandal typ, usch. Nu lät jag som en fjortis. Men jaaa.

-Over and Out-

I thought i lost you.

Ännu en natt som man inte kan sova, om ca en kvart ska dom ringa från vårdcentralen och jag ska försöka få en tid idag. Håll tummarna för mig för orkar inte ha det så här, sova varanann och vara vaken varanann. Det är ganska sååååååå jobbigt. Jag vill ha Fredag och Lördag, Fredag för då får jag äntligen träffa EMMA! <3 Min tvilling! Sen Lördag för då är det fest och det har jag väntat på! Gasch! Härligt,underbart och bara gött att få släppa allt och vara med underbart folk och bara va. Iofs, är mig själv hela tiden. Men ändå, haha. Emelie åker inte upp för hon ska iväg på måndag, massa tråkigt :/ Men hon åker nog till Didrik på Tisdag och så ser vi till att åka hem samtidigt, men jag har dock tid hos Psykolog nästa Måndag >< Så måste stanna i Lidköping på vägen hem... Solen är påväg upp och trafiken har börjat köra utanför, jävlar. Undrar egentligen hur folk orkar att vara upp nu!!?? Herregud, en sak om man har varit vaken hela natten. Men om man lägger sig och sover och går upp så här tidigt. Det är en sak jag inte kan, jag kan absolut inte gå upp så tidigt på morgonen. Det var ju en av sakerna varför skolan blev som den blev, kom inte upp pågrund av ångest osv. Uschusch, inte alls för härligt. För några år sen visste jag inte vad ångest var, inte förrens nu. Förut kunde jag inte sätta fingret på vad det hette, men nu kan jag. Men jag vet inte varför jag mår dåligt när jag gör det, jag vill kunna veta,kunna säga till folk att så ligger det till och så är det. Men det kan jag inte, men jag är glad att jag äntligen har fått tid hos en psykolog och för en gång skull ska jag släppa ut allt. Säga allt som jag har hållt inne så länge, flera år. Det tär på en och man vet inte vart man ska ta vägen. Maah, nu skriver jag massa skit. Ska stänga av musiken och bara ligga och vänta på att dom ringer..

-Over and Out-

Jag är lyckligt lottad.

Jag är så lycklig att jag har alla mina vänner runt mig, alla betyder massa och det får mig att orka leva vidare,att orka gå upp på morgonen och orka le. Vad skulle man göra utan sina vänner som alltid finns där trots avståndet? Jag skulle iaf inte överleva, när jag var inne i en period då jag var ensam. Då var jag nära att livet av mig, jag trodde ingen ville ha mig som vän. Det var väldigt länge sen, när jag gick på central. Jag saknar den tiden men ändå inte, jag saknar endel människor från den tiden. Jag har mycket att sakna men ändå samtidigt mycket att inte sakna. Men jag är en lycklig lottad människa, som har dom jag har nu. Inget kan ersätta dom och ska även göra en tatuering, Emelie ska göra ett J och jag ett E i nacken. Mitt E kan stå för två personer, Emma och Emelie<3 Dom betyder mest, jag kommer ihåg alla små resor jag och Emma har gjort till Karlstad, jag saknar det livet! Vi levde för dagen och rydde oss inte om vad som skulle hända nästa dag. Iofs, det var under en tid där jag inte mådde bra,orkade inte vara i skolan,orkade inte vara hemma. Den tiden är en av dom anledningarna jag blev utkastad från skolan för faktiskt, var ju borta i två veckor typ. Dumma mig! Men så blir det när man är skoltrött och inte mår bra, vad ska man annars göra? Inte vet jag! Jag försöker överleva varje dag, försöker sova och försöker äta. Det har börjat att ta emot nu, jag har ont i magen när jag äter. Usch, det är inte alls för härligt. Jag ringde imorse och avboka min tid hos psykologen jag hade idag. Men det var för att jag har inte sovit ngt bra alls under veckan, och orkar inte sitta på ett jävla möte tidigt på morgonen. Imorgon har jag möte på soc, men som tur är det klockan 13:30 och inte tidigt på morgonen, måste duscha innan jag går och leta upp några papper. Om dom inte åkte med när jag lämna in pappra. Jag vet inte, ska kika snart....

-Over and Out-

Tiden går fort.

Ja, som rubriken säger. Tiden går fort, snart är jag inne i min andra månad som jag bor här. Jag trivs som fisken i vattnet, Emelie är underbar. Älskar henne så innerligt och är glad att hon öppna sin famn och tog mig till sig. Jag har inte mått dåligt en endaste dag här. Var lite nere under helgen då jag insåg hur dåligt det egentligen det har gått för mig i kärlek. Att folk har av visat mig och inte velat ha mig för att det inte "klickade" eller för att dom har funnit en annan tjej som är mycket sötare och sånt. Det är faktiskt ganska jobbigt att tänka på, jag är så beroende att ha ngn att luta mitt huvud på. En axal som alltid finns där, som tur är har jag Emelie. Men i hennes sällskap mår man inte dåligt. Man mår bara bra, jag blir lugn och kan bara le. Vi skämtar och fiser tillsammans, det är inte många jag känner mig så trygg med. Jag saknar min tvilling med, Emma! <3 Men henne får jag äntligen!!!! Träffa till helgen, jag åker själv upp på Fredag men Emelie kommer på Söndag :) Underbart, kommer sakna henne som fan. Vi kan knappt vara ifrån varandra en hel natt utan att bli galna. När hon har åkt in till Lidköping och sovit hos sin Emma så har man alltid saknat henne, och även hon skickar sms om att hon saknar mig. Vi är ganska patetiska! Men jag gillar det :) Vi kan verkligen prata o vad som helst, har aldrig kunnat göra det. Jag har fortfarande lite saker som ingen vet, som jag vill säga. Men det är svårt, men ska börja berätta det för psykologen jag har fått på vuxenpsyk..

-Over and Out-

Tell me, what do you do when it all falls apart.

Vad gör jag vaken så här tidigt? Inte ens jag vet det, ligger och snackar med Lovisa. Vi snackar om flytt och sånt^^ Izzy somna om, vi ska ta 13:40 bussen till Gbg ist, kan vara därför jag är vaken. Ska snart ta ngt att äta och sen börja göra iordning mig :) Har ont i min bröst korg, igår hade jag ont i magen. Det var inte skönt alls kan jag säga er, vad gjorde jag igår? Igår försökte jag ta det lugnt tills bussen till Mariestad gick, skulle dit och möta upp Izzy jue :) Skojsigt ^^ hehe. Vet inte riktigt vad man ska skriva, är ju ändå inte många som läser min blogg. Får aldrig kommentarer eller ngt sånt, men jag ska försöka skriva mer. Så den hålls aktiv, jag gillar min blogg så ja ^^ haha. Men nu ska jag hoppa upp ur sängen och göra en pan-pizza. Eller kanske ta youghurt först.. Hmmmm?!

-Over and Out-

Wake up everyone.

Jaa, då har dagen gått och jag har SOVIT. Vad annars lixom? Haha. Somna väldigt sent, kommer inte ens ihåg när jag somna, låg och kika på Vakna upp med The voice. Så någon gång mitt i programet somna jag xD Just nu sitter jag ochkäar chips och har nyss druckit té :) Jag och Emelie ska bli té kärringar xD Köpte in 3 olika sortet förut :P hehe, gött^^ köpte även pepparkaksdeg :D MUMS! Haha, gud vad man har längtat sen julmusten började komma :P Så nu väntar vi på att den ska bli lite varm :D åååååh, gött :D hihi. ska försöka uppdatera lite oftare och skriva om allt möjligt som händer om dagarna i mitt liv osv. Men nu ska jag käka pepparkaksdeg och NJUTA! :D

-Over and Out-

Maybe goodnight?

Jag känner på mig att jag inte kommer kunna somna. Men jag vill sova, tvätten är klar och allt är i lägenheten. Vad ska man sysselsätta sig med? Joo, man kollar på videobloggar av Mattiaz,Elov & Beny och så lyssnar man lite på spotify medans man också kikar på 5:an på AFV (American funiest homevideos) vi tjejer kan göra fler saker på en och samma gång ;) haha. Den ni! Och visste ni att den man slickar på äger man? Haha, nu vet ni :D Jätte kul att gå fram till en kompis på en fest när den är full och slicka den på kinden och skrika "Nu äger jag dig!" Då börjar plötsligt en kedja och alla slickar varandra på kinderna eller ngt annat ställe xD Haha. Just nu gick musiken över till The Vernocias-Hook me up. Var tvungen att kolla upp hur länge jag har varit singel och det är hela 825 dagar >< Gasch, jag räknar inte med små förhållanden. Men men. Nu ska jag dricka lite vatten och lägga mig..

-Over and Out-

TiK ToK

Ligger på sängen mitt i natten, ska snart springa ner till tvättstugsan och vrida på torktumlarn. Det är ett hårt liv utan föräldrar men jag trivs, trivs som fisken i vattnet :) Och jag kunde verkligen inte välja en bättre sambo, just nu får jag ta hand om henne eftersom hon är sjuk och förjävlig. Uscha. Tur att jag inte har fått något än :) Happy! På Fredag kommer Izzy hit och det ska bli massa kul <3 Ska nog springa iväg en snabbis på toa och sen ner till tvättstugan och plocka ner lite tvät. Det är fan mig gött att tvätta på natten, men det är icke så bra :P Med tanken på att man vänder på dynger och det är ju inte bra. Men ääh. Spela roll :P Bbl.

Sådär, nu var det klart. Ska man bara ligga i typ två timmar och försöka komma på ngt att göra tills tvätten är klar. Ingen idé att försöka sova för då kommer jag inte upp i tid >< *suck* Sicka problem man ska ha :P Haha. Jaa, vad har man gjort de senaste dagarna? Jadu, inte mycket. Försökt fördriva tiden framåt, vill ha helg :D Och sen vill jag ha nästan helg då jag och Emelie ska till Arvika, kommer kännas konstigt att bara vara där i en vecka och sen åka där ifrån igen. Hmm, längtar faktiskt. Gött att slippa oroa sig för att man inte får i sig ngt eftersom våran micro har kraschat, så nu kan vi inte käka varken pan-pizza eller piroger som vi har fulla frysen av >< Någon som vill skänka en micro? (A) Skulle vara massa snällt. Jag ska försöka uppdatera bloggen lite oftare, kanske börja om på nytt? Ta bort alla inlägg och börja på nytt? Törs jag? Vill jag? Orkar jag? Vi får se hur det blir med det :P Ska snart hoppa upp ur sängen och hämta vatten.. Mums^^

-Over and Out-



Saknar min kines,fjortis och Emma! <3