Adam Lambert

16:52
Ni kanske kommer ihåg att jag och Emelie hade dille på Adam Lambert-Whatya want from me? Nu har jag funnit en ny låt med han som jag tycker är bra iaf ;P Slänger upp musik videon här^^ Hoppas det smakas :)



33 dagar kvar till Höviksgatan 10 <3



-Over and Out-

Städning

07:17
Sitter hemma ensam i Emanuels lägenhet, ingen aning om vart han är. Han fastna väl med Magnus och dom efter bion, jag är pigg som fan. Så har tagit ner Spotify på Emanuel´s dator, lite bättre ljud här än på min ;P Haha, tänkte ta och städa lite i lägenheten. Måste få ur mig lite energy, och om det inte går så sätter jag mig och spela The Sims 3 igen, nörd? Om jag är :D Men jag gillar´t, har lite ont i ryggen. Men jag orkar inte bry mig just nu, neej. kanske skulle ta och börja^^

34 dagar kvar till Höviksgatan 10 <3




-Over and Out-

Vart tog livlusten vägen?

00:21
Jag ligger på soffan och har en fruktansvärd huvudvärk, vete fan vad jag ska göra. Jag orkar inte sova, jag orkar inte vara vaken och jag orkar inte leva. Jag döljer för allt och alla hur jag mår, ingen ser hur mitt inre skriker,river och gråter. Jag vill bort från mig själv, långt bort. Varför får jag inte må bra? Försöker glömma,försöker dölja. Men alltid, varje dag så slås jag till marken av minnen och saker jag inte vill komma ihåg. Jag går bara och väntar på att något ska hända, att det ska ge mig en rak höger eller något. Jag vill bara lägga mig i typ mammas famn oh vara där, där kan inget ont hända. Där är jag skyddad, ingen kommer åt mig.

-Over and Out-

Ser i en dimma.

13:10
Jag är inte riktigt vaken, för låg jätte gött typ nyss i sängen och så fick man ett sms av pappa. Då vakna man till, ville inte gå upp. Men gjorde det ändå >< *suck* Jag ser fortfarande allt som i en dimma, ser inget riktigt klart och ögonloken bara hänger på mig. Vad är det för fel på mig? Något är det iaf, igår hade vi lite besök av Andrea :) Vi satt och gosa med kattungarna i ca 2 timmar, sen somna två av dom i hennes knä. Jätte sött! Hade kunnat lagt upp bilderna om jag hade någon USB-sladd till mobilen, för det glömde jag i Götene. Duktiga Johanna, neej. Inte direkt, vi ska snart iväg för att handla. Vi ska mat handla på Coop,Ica och Lidl. Behövs nog, för den enda maten vi har hemma är typ makaroner :P Haha, riktigt bra där! Vad ska man göra resten av veckan? Jadu, hoppas att man överlever och försöka se glad ut? Typ! Ska försöka ta mig till stan någon dag för att kanske träffa någon kompis eller något :) Hade varit kul! Det märks vad som händer, men till helgen vill jag festa någonstans. Vart vet jag inte, men bara jag får träffa människor och får dricka så blir jag massa glad. Mjaa, men det märks vad som händer.

36 Dagar kvar tills jag flyttar in på Höviksgatan 10 <3

-Over and Out-

Kattungarna.

14:24
Jag har nyss gett kattungarna lite blötmat, alla åt och såg nöjda ut :) Är så stolt över dom, en av kattungarna orkade inte sitta vid tallriken så den tog allt som hamna på golvet. Den började t.om. tugga på dom andra två kattungarna´s bak-tassar. Haha, så sött. Men det tyckte inte dom :) Tror Sunniva var lite stolt med^^ Jadu, ingen aning om vad som händer idag, Andrea ska nog komma lite senare och kika på kattungarna :) Yaaay! Kul :) Började kolla på "Det regnar köttbullar" inatt, den var riktigt bra. Ska strax sätta mig och se slutet hade jag tänkt, så det är gjort^^ haha, men ja. Orkar inte skriva mer nu, ska fylla på min vattenflaska och lägga den i frysen en stund. Sen ska jag sätta mig och kolla på filmen^^

-Over and Out-

Huvudvärk.

20:07
Jag är trött och har huvudvärk, trots att jag gick upp väldigt sent idag så är jag väldigtväldigt trött. Mitt psyke är väl inte direkt på topp, men vad ska man göra åt det? Imorrn ska jag och Emma på auktion med mamma och syrran, ska försöka träffa Kent då också :) På dagen kommer förmodligen Andrea hit, hon vill kika och kattungarna :) Skoj!  Har faktiskt inte så mycket mer att skriva nu, mitt huvud snurrar så ska slå på tvn en stund eller ngt :) Hörs.


-Over and Out-

If this is what I call home, why does it feel so alone?

21:46
Min hjärna är helt slut körd, men fick typ en timmes sömn förut tills jag fick ett mess av Emma. Då vakna jag till och satte mig vid datorn, enda sen dess har min hjätna gått i hundra och jag har inte orkat städat klart. Har gjort så det ser någorlunda bra ut i köket, har typ en tallrik och lite små saker att diska. Men det gör jag imorrn eller ngt, det märks. Jag är slutkörd, hela tiden så ser jag bilder och jag har ord och meningar. Mina känslor vill ut, jag vill skrika,slå och gråta. Jag vill skrika och slå alla som har gjort mig illa på något sätt eller sårat mig. Jag ser alla personer ramför mig, jag hör orden jag skriker eller gråter ut. Ändå så sitter jag som en tyst mus när det kokar i mig, när jag blir ensam så gråter jag ut allt. Försöker få tröst av katterna, ibland hjälper det inte. Jag gråter så hastigt att det gör ont i mig, jag vill skrika på grannen för dom fuckar upp sig mot oss för att Lucifer har skitit på deras gård en gång. MEN VA I HELVETE, JÄVLA FITTOR.. DET ÄR EN KATT JÄVEL, VAD SKA VI GÖRA ÅT DET? Uuuj, sen vill jag skrika på min handläggare på soc, jag vill riva ut hennes ögon och jaa. Slita bort hennes leende, dra ut hennes tunga så hon inte kan prata. Jag hatar henne, hon låter mig inte leva. Om det fortsätter så här, så vet jag inte vad som händer. Jag vill bort från den här hålan, jag vill bort från soc. Kan jag inte få en lägenhet i Arvika snart? jag orkar fan inte med det här, sitter bara hemma och ser dum ut och bara mår sämre för varje dag som går. Jag fantiserar om hur gött det skulle vara att skära sig,supa skallen av sig eller något liknande. Leva för en stund bara, men jag får bara en massa krav på mig "gör så, gör si" Fan, ser ni inte att jag mår dåligt? Tydligen inte, för jag är för duktig med masken, ingen ser egenom den. Försöker koppla bort den, men det går inte. Inte längre, trots att jag inte vill ha masken på mig så sitter den där. Jag stänger av alla känslor, dom bubblas bara upp när jag pratar med någon om något känsligt. Då kanske jag börjar gråta, fan. Jag är ett jävla monster.

-Over and Out-

I hate everythin about you.

15:04
Om det inte är den ena saken som krånglar, ja då är det den andra. FAN, allt går åt helvete. Har bara lust att lägga mig och sova bort allt, har fan ingen ork längre. Paniken ligger som en dimma och jag kan inte se klart, klarar inte av att sova,äta eller andas riktigt. Jag bara klagar och klagar, jag vet. Men gillar ni det inte så kan ni lika gärna sticka. För orkar inte med såna som ska berätta för mig vad jag ska skriva, nope. Det tolreras inte här, neej. Nu ska jag kolla lite på lägenheter sen ska jag lägga mig, för här orkar jag inte sitta..

-Over and Out-

Fylla

23:59
Nej, jag är inte full. Har försökt för att kunna döva smärtan inom mig, men det går inge bra. Jag känner mig bara i vägen och jag är fel, trasig. Jag borde inte finnas, orden i huvudet går på repaet "Du är inte värd det här, du borde dö.. Du är ful,fet och äcklig, ingen vill ta i dig" Det är de enda jag hör och försöker överrösta det med musik och alkohol, går det bra? Nej! Det är de de inte gör. Fan. Vet inte hur länge till jag orkar med livet, inte här. Inte när jag känner mig ensam dagligen och hatad. Nej, jag vill INTE! Ber snart mamma att komma ner och hämta mig och sakerna, pallar inte med det här. Men måste fixa en massa innan, Jävla krångel hela tiden fan. Jag bara beklagar mig, jag vet. Men jag har inte fått skrivit av mig på länge, det är mycket som ligger och skaver. Dageligen så skriker paniken i huvudet,ångesten river i bröstet och jag har svårt att andas. Fan, nej. Orkar inte...

-Over and Out-