Städmani.

Jag har börjat bli mer noga med min lägenhet, har ALDRIG varit så noga med något. Mitt rum hemma hos mamma såg alltid förjävligt ut (dom som har varit hos mig håller nog med) och min lägenhet har ju inte varit det bästa på sista tiden. Men nu har tag äntligen börjat få städ sug, har just nu blivit klar med att städa ur städ-skåpet och torkat av ALLA skåpluckor i köket så är rätt sleten nu. Var en heldel, imorgon tänkte jag ta och städa nogrant under diskon. Ligger skräp längst in som jag ska försöka få tag på och sen ska jag försöka få bort några fläckar i badrummet.. Men gud, har jag skrivit ett helt inlägg om städning?


Men jag kan berätta vad jag har gjort för kul *host* under påskhelgen! hmmmm.. I Torsdags var det ju Rena Rama Natta (alla super då typ!!) Hade egentligen inte tänkt dricka då men fick tag på lite pengar så det vart till Dottevik och dricka med ett roligt gäng! Hade riktigt kul :) Var först hos någon kille för att komma igång lite, sen gick vi till Dotteviksskolan för folk skulle grilla och så. Var riktigt mysigt att sitta där sen gick vi till en granne till Jessica för att sitta där en liten stund, sen vart det upp till Lars (Jessica´s pappa) Där satt vi resten av natten hade riktigt kul faktiskt! :) På Fredagen satt jag hemma och likadant på Lördagen, igår var jag hos mamma och bara slappade.

Hoppas ni har haft en bra helg iaf :)

Glee cast-Keep holding on


NejNejNej!

Nej, jag är inte död. Har bara haft mycket (men ändå inte!) att göra det sista, sen har min dagliga ångest kickat in.. Paulina har flyttat och ja, tråkigt tycker jag. Men vad ska man göra lixom? Är rätt trött på allt och alla, så har börjat dragit mig undan. Får t.om. världens ångest över att gå till affären det var bra ett tag. Men nu är det värre *suck* Sömnen är dock lite bättre eftersom jag går på propavan men vill inte ta dom hela tiden. JÄVLA SKIT SAKER ÄR DOM! Nej, nu ska jag inte klaga mer. Slänger nog upp någon låt lite senare.

Glee cast-Telephone


Vad hände?

Ja, vad hände med mitt bloggande? Jo, ja har varit i Ullared med två underbara personer! Har varit riktigt kul, och sen har jag varit hos mamma och firat brosan. Så att ja, fullt upp hela tiden. Jag tänkte ta och pussla ihop bilderna från Ullared till en video som jag sen kommer lägga upp här + facebook. Men kan säga att nästa grej jag ska göra nu är att ta hand om lägenheten. Har städat inne på toan den senaste timmen, har ALDRIG varit så noga. Men toan har nog aldrig varit så ren som den är nu. Är fortfarande små saker kvar som ska göras. Som att dammsuga alla utrymen och skura. Efter det är det dax att ta tag i hallen osv. Ja, ni fattar väl? Nu ska jag ta den disken som är kvar. *suck*

Metro Station-Where is my angel?


God jul!

Eller något kul, jag ser i horisonten att det börjar ljusna ute. Wohooo! Snart dags att sätta sig i en bil och börja rulla ner mot Ullared :D Jag är fett taggad så har inte sovit något xD Smart där Janna! Försökte förut men låg bara och blinka så jag gav upp. Satte mig och kika på The Man show och dricka upp resten av min cola ;D HärligtHärligt, dock börjar jag dra på mig en huvudvärk men ska ta en tablett om en stund :D Hohoh! Ska höra med Marion sen om hon kanske vill göra videoblogg med mig innan vi drar från krp :D Tror nog inte det ska vara några problem. Yesyes. Sen om vi stannar i Brålanda så tänkte jag slå upp datorn där med och köra en lite video blogg ;) Mhmm, nej. Men nu ska jag..... Fortsätta kolla på tv *dööööööh*





Btw, Paulina. Pussa katterna från mig, saknar dom :(

Lisa Miskovsky-Still Alive


Funderingar.

Så här mitt i natten sitter jag alltid och tänker, trots att jag är förjävligt trött och försöker sova så somnar jag inte. Har försökt ett antal gånger under natten utan att lyckas. Kanske får sömnen på rätt sida nu under veckan då jag ska till Karlstad? Hoppas det iaf, annars för jag väl leva på energydryck eller något. Det som är planerat än så länge är att jag ska träffa min kusin under Onsdagen, på Onsdag kväll ska jag ju till Marion. Så det blir ett perfekt tidsfördriv tills hon kommer hem :) Iaf, jag har många tankar,funderingar och känslor just nu. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja och hur? Jag vet inte ens hur jag ska skriva det, formulera det för att ni ska fatta. Men kan ta en sak som jag har funderat på ett par dagar. Jag har funderat på att starta en ny blogg, en blogg som ska heta något i stil med "Plus size Janna"  Men jag är inte säker än.. Vet inte hur det kommer tas av folk och vill inte ha för mycket skit för det. Hur ska jag göra?


Vad tycker ni?

Janna hatar!

Jag måste bara få skriva av mig... JAG HATAR ALL DENNA VIKTHETS!! Det är väl en sak om man skriver om det en gång eller säger det en gång.. Man att på gång på gång sitter och skriver om det eller pratar om det, det är inte bra. Man blir ju galen av alla dessa siffror. Man mår ju sämre om man blir besatt av det där, sen skadar ni även omgivningen. Detta är inte riktad mot en person, detta är riktad mot dom flesta! Jag har tröttnat, jag vet själv att jag borde gå ner. Men jag har dock inte motivationen, sen att FLERA i min omgivning ska tjata om detta och sen även tjata på mig "Du borde gå ut och gå mer!" Det var ju det som startade mina ätstörningar från början... SÅ GE FAN I DET! Inte i min närhet tack, räcker med den dagliga ångesten jag redan har! Tack!


Sen finns det en till sak, folk som rättar till det jag säger.. Om jag råker ha fel tonfall på ett ord så vill jag inte bli tillsagd. Har alltid varit så, mår bara jävligt kasst av det. Det var ju därför jag aldrig räkte upp handen i skolan för jag ville inte höra att jag sa fel. GAAAH! Blir galen på mig själv och alla andra runt mig... Faktiskt.. Ibland iaf..





Nu har jag fått ur mig dom orden, nu blickar jag framåt. Om en vecka ligger jag på ett motel i Ullared i shoppingrus. Lovelii. Längtar!

Britney Spears-Till the world ends


Ojdå!

Dåligt av mig att inte uppdatera! MEN jag har suttit uppslukad i mina egan tankar i ett par timmar, har tänkt massa saker jag ska göra men inte kommit till skött. Har bara tänkt och tänk xD Har även planerat saker inför Ullared i huvudet med. Haha, men har fått lite saker gjort här i lägenheten iaf. Gjort klar all disk! Ska om en stund plocka undan disken :) mhmm, sen ska jag faktiskt försöka sova. Så¨......


Godnatt!

ligger och gosar med världens goaste katt :D

p110405003 (MMS)

ligger och gosar med världens goaste katt :D


Tröttaste Janna!

Uuuh, jag orkar verkligen inte med att sova så dåligt ><' Ska strax springa till konsum och köpa diskhandskar eftersom jag glömde det igår (smarta Janna) Lite senare ska jag ta och börja planera inför Ullared´s resan, planera vad som ska köpas och sånt :) Sen ska jag plocka ihop ALL tvätt jag har är och även, hahaha. Väldigt mycket som ska göras helt plöstligt xD Iaf, jag ska börja plocka ihop en skiva jag ska bränna inför Ullared :) Lite party musik så vi blir ännu mer taggade där på morgonkvisten :D Yes, men nu ska jag ta och klä på mig och dra bort till konsum :)

Grattis Maddis!



Grattis världens bästa Maddis! Nu kommer det massa filmer som du är med i :D










To do list-Check!

-Diska all jävla disk! (Snart klart)
-Plocka in all jävla disk!
-Dammsuga en gång (trots att Paulina gjorde det idag!) CHECK!
-Skura alla golv, speciellt i hallen,Vid min säng och vid diskon. CHECK!
-Försöka få bort fläckar på alla bänkar. CHECK!
-Plocka ur min gamla tv-bänk och sen försöka få hit någon som kan hjälpa mig att bära ner den.
-Vädra lägenheten! CHECK!

Just nu sitter jag och väntar på att håret ska torka lite mer :) Var riktigt skönt med en dusch kan jag säga er, ska strax springa över till konsum och köpa diskhandskar eftersom jag glömde det förut. Smart man är, *host* Sen ska jag även boka tvätt-tid för måste ju ha rena kläder inför Ullared. Kan ju inte se ut hur som helst :P haha! Mja mja! :)

Skagensallad.

Gick rätt nyligen till konsum för att köpa nya diskhandskar för min ena har det blivit håll i (Jag har lite fobi för diskvatten, det är så jävla äckligt!!!) men jag kom hem med paprika,gurka,moroter,potatissallad,cola zero,juice,pan-pizza och skagernsallad. Jag glömde totalt bort handskarna, så nu kan jag inte diska förrens jag har gått och köpt nya. Men jag tar det senare, tänkte dra igång hög musik,slänga in katterna på toa och börja skura golven och vädra! :) Tror det behövs! Mhmm! Skriver sen hur det gick ;)


Godmorgon!

Jag är såååå jävla trött, tog två timmar innan jag somna och då började det bli ljust ute. Sen för inte så länge sen stod Tuffs och skrek på dörren (Hade stängt in dom i köket) så jag öpnnade. Så fort dom kom in här så började ET vara fett jobbig. Han klöste(eller ja, försökte) på min gamla tv-bänk. Han tänkte dra iväg på min kamera. Ville bara strypa han (just då iaf!) Så jag fick ingen mer sömn *suck* jag som faktiskt skulle behövt det, men men. What to do? Ska strax skutta iväg till konsum och köpa potatissallad och se om det finns något gött att ha till. Mjaa, sen blire städ. Nej, nu ska jag ta och göra iordning mig.


Hörs sen!

To do list.

Imoron har jag lite saker att göra. Så här kommer det en lista så jag inte glömmer bor det :)

-Diska all jävla disk!
-Plocka in all jävla disk!
-Dammsuga en gång (trots att Paulina gjorde det idag!)
-Skura alla golv, speciellt i hallen,Vid min säng och vid diskon.
-Försöka få bort fläckar på alla bänkar.
-Plocka ur min gamla tv-bänk och sen försöka få hit någon som kan hjälpa mig att bära ner den.
-Vädra lägenheten!

Sen tror jag det inte var något mer, kommer inte riktigt ihåg. Så jag har rätt mycket att göra imorgon!

Världens sötaste katt.



Har jag inte världens sötaste katt? Gudars, precis efter kortet så ville jag plocka upp han och gosa med han och vill ni veta vad han gör då???!!!?!?! Jo, han fiser mig rakt i ansiktet ><' Haha!


fan vilken jävla ångest jag har, skjut mig?

p110403002 (MMS)

fan vilken jävla ångest jag har, skjut mig?


Skål!

Sitter och dricker på en bacardi breezer anar ni hur gött det är? Har varit sugen på att dricka en hela morgonen, och nu äntligen öppna jag en :D Knuller i mun på en typ, så gött är det! haha. Väntar på att det ska komma folk, dock är det ingen som har sagt någon exakt tid så det märks väl. Men ja, här får ni en liten bild ;)



Ni får ha en bra kväll :)


Vare någon som sa party?

Idag blire party med en massa underbara människor :) Blir bara vi för att lixom få ett avslut på festen sist (inget illa menat mot dom som inte blev bjudna) Men jag tror några av oss behöver detta :) Ska snart ta panten och springa till konsum och köpa något att käka för har en del. Sen blire hem igen och fortsätta städa, ska diska efter jag har åte med så det försvinner. Yees! Om en stund kommer Paulina och Pontus med :) YesYes, nej. Ska nu ta tag i sakerna! Ska försöka med två inlägg till senare :)

Slappar kvällen deluxe.

Sitter fortfarande hemma hos mamma :) Har käkat tacos och tjötat en massa, sen så har vi kollat på tv. Eller ja, serier som hon har spelat in. Blir väl hem om en timme ca, då blire att plocka bort det som är diska och diska det som är disk. Ska även plocka iordning det värsta så det är klart inför imorgon :)Mhmm! Men ja, orkar inte skriva så mycket mer nu för är mätt som en tok!

Alkohol.



Xide Jungle
Alkoholhalt
: 4,5%
Smak : Söt, fruktig smak med tydlig karaktär av passionsfrukt, inslag av chilipeppar.



Xide Urban
Alkoholhalt
: 4,5%
Smak : Mycket söt, bärig smak med tydlig karaktär av svarta vinbär, inslag av mynta och nässlor.



Glow Peach Apricot
Alkoholhalt
: 6,0%
Smak : Söt, mycket fruktig smak med tydlig karaktär av persika och aprikos. 



Videoblogg.


Bloggpausen är slut!

Jaa, det är den :) Så lite senare kommer ni få en videoblogg och sen ska jag skriva om 3 nya cider som har släppts på systemet :) Hinner inte göra det nu för mamma kommer om en stund för att hämta mig. :) Så ni har iaf något att se fram emot :) Header ska jag också försöka pilla fram senare ikväll när jag kommer hem :)


Vi hörs lite senare! :D