ligger i mariestad och väntar på nästa bus...

p110629003 (MMS)

ligger i mariestad och väntar på nästa buss, är gött trött kan jag säga er.


Midsommar.

Hade en riktigt bra midsommar i år mot förra året, det var mycket trevligt folk, massa spel och alkohol! Jag lyckades bli full och känna mig berusad för första gången på länge, kändes riktigt skönt faktiskt. Idag har jag mest lugit på Emelie´s soffa då mitt huvud inte riktigt vill hänga med, och inte min mage heller. Men det har varit riktigt skönt att bara få vila upp sig så jag kommer hem pigg och glad och packar ner hela lägenheten :D För dom som bor i andra lägenheten nu flyttar ut sista Juli! Så Janna är väldigt glaaaaad! Ska ta och prata om lite planera när jag kommer hem med mamma :) Myees, saknar mina katter med. Men dom har det nog bra med Linn :) Neej! Nu ska jag höra med Emelie om hon vill ta en cigg, vart sugen på det..

hej alla söta läsare! just nu sitter jag p...

hej alla söta läsare! just nu sitter jag på en buss mellan mariestad och götene, känns så himla skönt att komma fram i tid så det inte blir som sist jag åkte ner över. det var en dryg resa kan jag säga er, allt har gått jätte bra. när jag skulle på systemet förut så fanns nästan inget av det jag skulle ha, rätt segt jao! men vad ska man göra? plocka på mig lite annat, bland annat ett nytt sommar vin. ska bli kul att testa något nytt :) hoppas alla får en bra midsommar så hörs vi! puss


Tidig morgon.

Har varit vaken hela natten då jag har kännt mig extremt pigg (som vanligt!) Var nyss ner och stoppa i första tvättmaskinen så det var gjort.. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag hade tänkt att lägga mig och sova en stund för att piggna till. Men efter jag kom upp från tvättstugan och öppna ett brev från soc vart jag pigg.. Väntar på att klockan ska bli lite mer så jag kan dra igång musik på dvdn och dunka hög musik, hade tänkt att städa idag! Har lite ställen det verkligen behövs på så att ja.. Sen måste jag ta disken för den har växt en hel del känns det som, riktigt jobigt.. Men måste tömma den på det vattnet som är i nu och fylla på nytt, så ska nog skutta iväg och göra det nu :) Hörs senare!



Tuffs<3


Min drog.

Jag har fått en ny drog, något jag köpet varje gång jag är på konsum. Älskar det! Det är Red Bull cola, den är skit god :D Har nyss druckit upp en^^ Måste rekomendera den till er :D


Lättnad

En sten föll ner från min bröstkorg när jag hörde att jag var först i kön, nu har allt lugnat ner sig!
Tack gud för denna dag!



*klicka på bilden*


dags för sjukhuset, helst vill jag ligga h...

p110616001 (MMS)

dags för sjukhuset, helst vill jag ligga hemma dag sova!


Katy Perry-Last friday night.


Grattis till mig!



Grattis till mig själv som blir 21 idag!


Kul kväll.

Igår kom Tjit Tjat hit från Trollhättan, han hade med sig två flak bögöl(cider) xD Haha. Bjöd hit Andrea,Linn,Kim och Jive. Så vi satt och drack och spela massa spel :) Hade riktigt trevligt faktikt, det var väldigt lugnt. Riktigt skönt faktiskt, jag har rätt nyss städat lite. Har liiiiite kvar att plocka bort med det tar jag sen tänkte jag :P haha. Blir nog en tidig kväll ikväll. Imorrn fyller man ju år så ska till mamma och så ska vi käka god mat och sån :) och på Torsdag ska jag till pappa så ska han bjuda på mat, ibland är det riktigt bra att fylla år^^ Haha, på Söndag ska vi ju ha släktkalas för mig :) Det blir att grilla och käka jordgubbstårta, mums! Hihi! Nej, men jag skriver nog sen igen :)
Ska kolla egenom kameran med och kanske kan slänga upp någon bild^^

ett stycke kåt fia!

p110613002 (MMS)

ett stycke kåt fia!


Bara jag?

Är det bara jag som ska bjuda folk på fest?
Är det bara jag som ska fråga om du vill hänga med på något kul?
Är det bara jag som inte får ingå i ditt "gäng"?
Är det bara jag som ska sitta ensam och vänta?








Sjukt trött på detta,
inte konstigt att jag mår som jag mår faktiskt.



Fattar du inte att det gör ont varje gång du sviker eller helt enkelt skiter i mig?



Ke$ha-Blind.


Katter.

Ibland sover katter så himla roligt.




Svar på kommentar.



Svar: Nejtack, är inte ute efter sånt. Förresten, vem fan är du?


Photoshop.

I photoshop blir alla vackra.






Glöm inte bort att du är värdelös.

Dom orden ekar i huvudet, jag är så värdelös. Jag har ingen ork till att umgås med folk, vill bara sitta inne. Men ändå, så vill jag ha sällskap hela tiden. Vill inte vara ensam, varför ska det vara så svårt för? Jag är så trött på allt och alla, får inte tag på alkohol så jag skippar morgon dagen förmodligen. Ska bara ligga i sängen ihopp om att något kul händer, hade ju velat gå ut och fira Emma. Men det verkar inte bli något för mig.. *Suck* Just nu vill jag ha Torsdag, vill ha nya sömn tabletter för propavanen fungerar inte. Är så långt nere i skiten, men igår fick jag lite ljus att hålla fast vid. Något som gav mig lite hopp om en ljusare framtid. Hoppas så innerligt, men ändå. Det är inte bra om jag hoppas för mycket. Fan!
Nu går jag och lägger mig igen, för här händer det ju inget.



JÄVLA SKIT!

sitter på bussen till dottevik, ska umgås ...

p110609008 (MMS)

sitter på bussen till dottevik, ska umgås med jessica och fördriva tiden tills jag ska på visning! :)


Videoblogg


Värmeslag.

Herregud vad varmt det är, tror jag dör lite :O Det var inte kul att stå och diska i solen, har ju ett fönster ovanför diskon och solen lyser in där. Fy fan, just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Blir hemgjorde hamburgare och pommes, orkar inte göra något mer komplicerat. Efter jag har åte blir det en lång kylig dusch, gud vad jag längtar. Jag vill ha natt nu, och så får det gärna blåsa lite så det blir kyligar här. Har ju som sagt bestämt att vara vaken inatt så jag kommer iväg imorgon och kan kolla på lägenheten :) Wohoo. Ska även gå förbi en annan lägenhet som jag faktiskt har redan tackat ja till, har ju tre stycken att kolla på och har tackat ja till ALLA! :D Hihihi. Nej men, skriver nog lite senar. Ska ju vara vaken hela natten..



Höstlovet 2007.


"Äntligen" hemma.

Hmm, kan jag verkligen så. Framkallar ångest hela tiden :( Riktigt jobbigt, men det var ändå skönt att komma hit. För nu kan jag vara själv när jag vill, ska snart fixa något att äta. Ute hör jag bil efter bil med hög bas, låter förjävligt. Skönt att studenten snart är över så man slipper höra detta, idag skulle jag egentligen ha kollat på en lägenhet i Dottevik men tog mig upp. Var riktigt skönt att få sova i ett par :) Det var behövligt, ska försöka sova en stund till senare så får jag dygna. För ska vara i Dottevik 12:00 oh kolla på lägenheten :) Ska även ta och städa och diska, finns inte så mycket mer att göra. Nej, vi höres senare.

Videoblogg.


Klara&Katterna.



Katterna hade det jätte mysigt i soffan förut, dom ligger där fortfarande..
För en stund sen kom Klara in, här nedanför kommer en video...


                         

Goddagens!

Skepp o´hoj!
Haha, nej men. Hej! Sitter i soffan och lyssnar på när regnet öser ner och åskan mullrar, inte så kul att starta dagen så.. Men vad ska man göra? Har suttiti med huvudvärk så nu har jag fått i mig en tablett..
-Hur har natten varit då Janna?
-Jo, det kan jag svara på.. Visst, det är riktigt skönt med lite miljö byte. Men när jag inte sover i min säng så känner jag mig inte särskilt trygg. Sen halv sover bara och sen vaknar jag upp hela tiden.. Riktigt frustrerande kan jag säga, men det var riktigt skönt att ligga ner och bara ta det lugnt ist för att hålla på och tänka hela tiden.
-Tack för dom svaren, hoppas du får en fortsatt trevlig dag!

Haha, vet inte varför jag gjorde så xD Men men! Nu ska jag se om jag kan finna något att käka i detta huset..

Videoblogg.


Tack! <3



Tack så himla mycket för att du stöttar mig, att du ens lyssnar gör mig oerhört glad.
Ångrar än idag att jag flytta från Götene, men kommer förmodligen ner snart igen!
Du är guld värd! <3


Nytt.

Ny header, tyckte det blev MYCKET snyggare med denna :)

Ny bild!


Videoblogg.


Sömnlöshet!

Ännu en natt utan sömn, dock sov jag lite mellan 16:00-18:00. Sen gick jag upp och städa lite och la mig igen för mådde verkligen inge bra, men kunde inte koppla av. Tankarna var i full gång och jag orkade verkligen inte, så nu sitter man här igen.. Men har planerat lite, när klockan blir liiiiiite mer så ska jag möblera om lite och städa. Behöver stor städa, det är något som hänger i luften och jag äcklas. Så tror jag behöver göra om lite, ska byta plats på två möbler och så ska jag byta plats på en hylla. Senare idag ska jag även till mamma, ska bo där tills på Tisdag. Ska bli gött att ha liite mer kanaler mot vad jag har här. Och sen även få byta miljö i några dagar, oohja! Samma låt går om och om igen på spotify, vet inte varför men.. Länge sen jag hade en sådan dille på en låt..


Men ska nog plocka ihop allt skräp och gå ut med det och även plocka lite blommor från grannens träd..

Ensamhet.

Den senaste tiden har jag kännt mig så ensam, jag har inte riktigt vetat vart jag ska ta vägen. Jag mår sämre för varje dag som går, oftast när jag skickar till någon och frågar om man kan hitta på något får jag inget svar tillbaka. Jag vrider mig i smärtor varje gång. Jag har daglig ångest,dagligt sug efter att skada mig,dagligt sug efter att supa mig full! Min sömn är värre, sover så lite att jag har ständig huvudvärk. Det är på nätterna allt är som värst, dom som är frivilliga med att umgås med mig bor för långt bort (Emelie) Jag saknar även beröring, är så jävla trött på att vara singel. Men vad ska man göra? Har blivit så inåt att jag knappt kan prata med folk.. Enda gången folk tydligen kan umgås med mig är när det är fest.. PATETISKT!





Är jag verkligen så tråkig nykter?