Räkor och pasta a´la Janna.

Har varit sjukt sugen på räkor dom senaste dagarna och det sluta med att idag fixade jag iordning en lätt mat rätt. Det gäller ju att inte göra för tidskrävande och för mycket om man ska tycka det är kul att laga mat.
Jag började det hela med att koka upp vatten och hacka röd-lök och paprika i små bitar. När vattnet kokar och man har i pasta (man kan ta vilken pasta som helst!) så satte jag igång plattan till stekpannan och i med lite smör och en klyfta vitlök.  När stekpannan börjar bli varm har man i matlagningsgrädde,kryddor,soya,sötsur sås och grönsaker. Sist men inte minst har man i räkorna och har i lite mer kryddor som india och curry. När pastan är klar så häll av vattnet och ner i kastrullen igen. Det ska putra lite i "såsen" innan du gör något mer med det, jag hällde över räkorna och det i samma kastrull som pastan och blanda. Sen är det klart för att käka!



Enjoy!


Dumbo och Klara <3


Fin besök!

Har Klara bebis på besök :D Hon ligger på golvet och typ sover medans Dumbo ligger bredvid och kikar på henne. Medans Sunniva sitter i hallen och kollar på henne, helt sur! Slänger upp lite bilder :)







Sömnlösa nätter.....

........ är så roliga *host* Ska testa och sova snart tänkte jag. Är dock inte långt kvar tills jag ska upp, men lite sömn behöver jag. Är sjukt trött på att sitta uppe på nätterna så det blir nog inget med att hämta Klara senare för kommer ju vara helt död :( HATAR DET SÅ JÄVLA MYCKET! Och jag måste till psyk senare också för har missat ett möte, eller ja. Låg hemma med feber och skit :( Inte så jävla lyckat. Inte så jävla lyckat kan jag säga er. Nej men, nu ska jag försöka få lite sömn.. Hörs senare idag!

Slappar kväll.

Oohja, är sjukt seg och kan inte vara vaken så mycket till då jag måste gå upp tidigt för ska till psyk imorgon tidigt. *döööh* Men efter psyk tar jag nog och springer upp till mamma och hämtar Klara gumman :) Vill ha hit henne, vill att hon och katterna ska gå ihop och sen ska jag se om Klara och Shai går ihop :) Men det borde inte vara några problem :D Yaaay! Nej, nu ska jag plocka bort disken här och klunka i mig massa vatten för är sjukt törstig!

 

Jag vill ha snö!


Skins-Shout/Stanley & Cadie


Duktiga mig!

Har nyss tagit all disk jag hade, typ xD Haha, och så har jag lagt köttet i marinad allround marinad :D Mumsis! Idag blir det marinerat kött med strips och cafe de paris sås :D Var länge sen jag käkade det så tycker det är drags nu! Har haft Pepijn på besök som har hjälpt mig med vardagsrums dörren ner till förådet så jag slipper ha den i lägenheten! Ser mycket bättre ut nu, den vara bara ivägen och ful! Haha :P Yees! Nu ska jag försöka hitta på ngt skoj att göra!

blaha Blaha och blaha.

Fin rubrik va? Visste inte riktigt vad jag skulle skriva, jag ska snart ta en liten stilnoct och lägga mig hade jag tänkt. Men först ska jag ta och lägga upp köttet jag ska käka imorgon :) Tror det får bli kött,strips och cafe de paris sås :D Det är ju sjukt gött och var ett tag sen jag käka nu så :) Pepijn kommer även imorgon och ska hjälpa mig med dörren ner till förrådet så den försvinner ur denna lägenhet (ÄNTLIGEN!) så man får ordning här :D Sen är det bara hänglås som ska fixas så jag kan ta ner lite lådor och sånt :) Mhmm! Nej! Nu ska jag hämta in mattorna som ligger ut och sen blir det sängen för mig! Natti på er!

Julmys!



Lite julmys i fönstret :)


Städar dag.

Var ca en halvtimme Melinda åkte hem *snyft* Just nu sitter jag en snabbis vid datorn men ska snart fortsätta städa, har låtat lägenheten fallit ihop det senaste och det har sett förjävligt ut här *suck* Ska snart höra med Magnus om han kan hjälpa mig med att ta ner vardagsrums dörren eller ska man höra med farsgubben tro? Hmmm, det märks.. Nej, nu ska jag plocka ihop allt skräp som är här. Medans får ni njuta av en bild från i helgas! Yeees sir!


Blogkeen.

Nu kan ni bevaka mig på blogkeen också!

-

Klicka på knappen så kommer ni direkt till blogkeen och kan bevaka mig!

En liten party video.


Om party fredagen.

Igår var det fest för lill Johansson som fyllde 19 under veckan. Hade riktigt trevligt och blev full, fast det är inte så konstigt på hur dålig jag har sovit det sista. Ujuj! Var trevligt folk och i köket hade jag och några till "singel"-hörnan! Haha, var riktigt kul faktiskt :P Men kvällen slutade med tårar (för vissa) ,bråka,ambulans och skyhög ångest (för mig) Juste, har färgat lite av håret :) Slänger in en bild nedanför när jag har skrivit klart här :) Mhmm! Har Melinda här över helgen också men just nu är hon på fest men kommer väl tillbaka snart :) Sitter och väntar på att hon ska höra av sig så jag vet att hon är påväg tillbaka :) Mhmm! Fattar inte varför, men det känns som om jag har träningsvärk i hela kroppen. Vart fan kommer den ifrån egentligen? Så jävla mysko!



Halva blondt och halva svart :D


Sängen kallar.

Oohja! Snart blir det att lägga sig för imorgon ska jag till IKEA, har velat hela dagen om jag verkligen ska åka eller inte. Men nu har jag bestämt mig, vill verkligen dit :) Mhmm! Köpa lite små saker och sånt, har väl inte råd med allt jag vill ha men kan köpa lite av det ^^ Som typ doftljus :) Hell yeaah! Ska även köpa min älsklings dricka på willys :D Wohooo! Neeh, har inte mer att skriva just nu. :P

Janna´s kyckling gratäng!

Jaa, tänkte slänga upp mitt recept på min kyckling gratäng :)

Du börjar med att steka kycklingen och koka spaghettin (OBS! Det ska vara platt spaghetti annars blir det inte lika gött!) Medans du väntar på att kycklingen och spaghettin ska bli klar kan du fixa grädden som ska vara i, du häller upp det i formen du ska ha allt i. Blanda i söt sur sås,kryddor och soya. Jag använde mig av färdig tärnad kyckling som finns att köpa i affären dom är redan färdig kryddade den var riktigt god faktiskt. När du har varmt den lite kan du börja med att blanda i lite av kycklingen och röra om i formen så det blandas. Sen när spaghettin är klar så häller du i lite av det och blandar med kycklingen som redan ligger i och grädden. Sen har du i resten av kycklingen och resten av spaghettin. Det går bra att ha i rödlök med i blandningen. Sen när du har haft i allt så lägger man ett litet lager med ost, spelar ingen roll vilken ost det är. Sen in i ugnen i ca 20 minuter, till detta fixar du lite sallad som gurk och paprik!
Hoppas det smakar!


Glee-Rumour has it/someone like you.


Färdigt pyntat!

Mhmm, nu är det bara lite saker som ska bort annars har jag gjort klart allt inför jul... Juste, ska ju bara ha en advenljusstjärna på fot :) Men det köper jag på Rusta till Fredagen :) Mhmmm! Här kommer lite bilder!

















Röda panel-gardiner från jotex, glas kulan från jotex, dom röd glittriga och även svarta gardinerna från jotex..
Jaa, jag tycker om jotex :P


Pigg Janna.

Oohja, är för pigg för att sova.. Hmm, vad man ska göra? Kanske dygna? Tror det faktiskt de, dra till konsum styckåsen tidigt och hämta paketet jag har där :) Så det är gjort så jag kan fixa det sista i lägenheten :) Det är ju gardiner och en ljuskula som ska hängas upp i vardagsrums fönstret :) Mhmm! Blir nog fint det^^ Haha.

No money.

Inga pengar idag så borde få imorgon, hoppas jag iaf! Och då ska jag be pappa att hämta mig så jag kan hämta ut ett paket på styckåsen och så ska jag handla med för det behövs, börjar eka i frysen och kylskåpet nu. Vill ha god mat hemma och inte något som jag inte vill äta >< Tvinga i mig pulvermos och fiskpinnar. Inte okej just nu! Hade varit bättre om jag hade haft någon god sås till, men icke sa nicke! Så nu ska jag lägga mig och tycka lite synd om mig själv. Mhmm! Blir nog bra det, ska ta propavan väldigt tidigt idag så jag kan få lägga mig i tid och vakna i tid imorgon och ha pengar på kontot.. Hoppas jag iaf!

Har även ännu en gång hamnat i en period då jag är känslig för allt! Börjar gråta för minsta lilla typ, det är smått jobbigt faktiskt. Orkar inte detta.

Glee-Run the world (Girls) & Beyoncé-Run the world (Girls)

Vilken tycker NI är bäst? :)





Inge sömn!

Nope, är inte trött för fem öre så ska försöka hålla mig vaken en stund till. Sen ska jag ta och diska och ta lite små plock i lägenheten och sen ska jag ta och försöka få lite sömn, väntar på att jag ska få brevet från soc jue så jag vet när pengarna kommer in. Men borde få det senare idag (när posten kommer alltså!) För får in pengarna samtidigt som jag får brevet och pengarna skulle skickas ut idag så borde få in dom idag :) Hoppas det iaf! Isf ska jag in till stan och handla och sånt lite senare :) Ska köpa en tröja också som jag har velat ha ^^ Yaaay! Så nu tycker jag att NI ska hålla tummarna på att jag får pengarna senare idag^^ Myees. Förut hade jag så tråkigt att jag började sätta upp julgardiner i vardags-rummet och i köket :) Mys jue! Nu är det bara gardiner som ska upp i hallen och i sov-rummet :D Yaaay! Men just nu sitter jag och kollar på AMA, det är tydligen live. Lite kul :) Neeh, ska fortsätta kolla på AMA, skriver nog senare igen :)



Saknar Maddis! <3

Party!

Sitter just nu och dricker lite vin, ska snart ta och sminka mig och göra iordning håret. Men väntar på att håret ska torka lite mer så det inte är blött när jag ska ha i hårspray. Inte så bra kanske :P Blir en helt vanlig sminkning idag funderar jag på, lite svart kajal och glittrig ögonskugga.. Hmm, jo. Men det blir bra det :) Ska ta och öppna en cider till snart också :D Mums!

Katt Janna.

Är så sjukt trött och seg i huvudet, har varit bland folk hela dagen och knappt varit hemma sen jag gick upp. Har varit rätt gött men ändå så jävla slitsamt. Imorgon är jag bjuden på fest, men jag MÅSTE tvätta för har knappt några kläder kvar så avböjer det tror jag. Sprarar mig till nästa helg i think då det är party för en kompis som fyller :) Blir kul det! Nu sitter jag och nästan pussar isönder mina katter för har saknat dom under dagen :) <3



Min lilla Tuffs i köks-fönstret här om morgonen!


Målning.



Innan jag börja måla, dock är bilden tagen när jag nyligen hade flyttat in.



Målat halva väggen!



Halva väggen plus lite färg-prover.



Det färdiga resultetat! Dock ska det på en till strykning imorgon :)


Planer.

Har börjat planera lite inför nyår, Jessica ska förmodligen hyra gropa här i Dottevik och dra ihop det gamla gänget. Det kan nog bli riktigt kul :) Sen har jag lovat henne att nästa gång jag färgar håret så ska jag färga lila och blondt. Men funderar på att ta svårt och blondt :) Har inte haft det än så, så då behöver jag egentligen bara bleka den delen av håret som ska vara blond. Men vet inte om jag ska ha övre svart och undre blondt eller tvärtom. Det märks :) Sen den 25:e blir det till Challa :) Jag ska kolla efter färg och födelsedags present till syrran, får se om jag finner något kul ^^ Hoppas det iaf, men iaf. Jag ska renovera köket lite :) Måla på ena vägen,byta ut knoppar och köpa kakeldekor :D Men står mellan rött och lila.... Hmm. Märks vad det blir^^


Ensamhet.

Vi föds ensamna och dör ensamna.
För att inte känna oss så ensamna så brukar vi välja kärleken.
Endel väljer vänskap.
Endast för att slippa känna oss ensamna en liten stund.


Städar Janna.

Hej!
Förut när jag satt och vänta på bussen hem från stan efter att ha lämnat lite papper till soc så fick jag världens ångest-attack. Var nära att börja gråta, men tyglade det och satte mig på bussen hem. Så fort jag kom hem satte jag mig i telefon och ringde hyresgästföreningen för att få tag på min handläggare där, han ska ringa så fort han kan! Tur det, sen började jag plocka iordning här hemma. Tog upp saker från golvet och sen fram med dammsugaren, brände en skiva och satte i på hög volym. Har nu dammsugit hallen,tv.rummet och köket. Ska strax ta sov-rummet och sen ska det skuras och all diska ska bort! På detta vädrar jag med för måste få in ny luft i lägenheten för det har känts rätt instängt! Mjaa, någon gång måste det göras med. Ska försöka få det mesta klart innan det är dags för att tvätta, 17:00 har jag tid så det är lika bra att fortsätta!



Hörs senare.

Sjukligt trött.

Börjar bli sjukligt trött på allt som har med mänskligheten att göra, trött på mig själv,på tvn,på datorn.. Allt!












Förutom mina älskade katter! <3

Mat dagbok.

Igår var jag hos sjuksköterskan på psyk, det gick bra. Har inte gått ner eller upp i vikt sen sist jag vägde mig. Jag ska börja föra matdagbok varje dag, vad jag äter och när jag äter. Tänkte börja idag men kom upp väldigt sent och så.. Så känner att det är lika bra att börja på Måndag. Så vi får se hur detta går, ska ju även börja hänga med Jessica ut på kvällspromenaden med Shai :) Mjaao! Det får inte vara för stora förändringar annars är jag rädd att jag sak hamna i samma spår igen. Men men, nu ska jag ta disken.

Bild



Det är ingen som ser, ser hur tom i själen jag egentligen är.


Om sanningen ska fram.

Lite saker om mig:


Om jag smsar/ringer eller skriver på msn med någon och personen inte svarar så får jag för mig att den personen hatar mig,tycker jag är äcklig och aldrig mer vill prata med mig. Om någon skriver fel till mig och jag tar det negativt så känner jag att jag bara vill dö och personen hatar mig. Under de senaste fyra åren har jag haft känslor för två personer. Under de senaste fyra åren har jag utvecklat en rädsla för att ha ett förhållande ändå vill jag ha ett. Jag kan känna mig som ensamast i världen trots att jag sitter med 30 personer runt mig. Jag har väldigt grov seperationsångest och bråkar aldrig med någon även om jag hatar den personen så mycket att det gör ont i mig.
Jag har lätt för att misstolka vissa ord och får för mig att det är negativa saker riktade mot mig.




Jag var på psyk förut och läkaren började prata om diagnoser,
han gav mig frågor jag inte riktigt förstod heller.
Han tror jag har borderline och jag vet inte riktigt vad jag ska tänka eller tycka.