Sjuklingen Johanna,

Ohhja, jag har gått och blivit sjuk. Dålig sömn,feber och hosta står på schemat just nu. Inte så kul, men får hoppas jag blir bättre innan Lördagen. För då är det fest för Magnus, men borde ha blivit bättre då faktiskt. Så idag har jag unnat mig själv lite glass och cola, man får faktiskt det när man är sjuk. Har bara lugit framför tvn hela dagen, rätt gött att ha sådana dagar faktiskt. Ska till psyk imorgon, får hoppas att jag orkar det. Ska ringa och höra med mamma om hon kanske kan hämta mig och köra mig dit och sen om pappa kan hämta mig när han har slutat. Men det borde inte vara några problem.. Men det märks.. Nu ska jag faktiskt ta disken så den försvinner och sen laga lite mat. Behöver få i mig något ordentligt faktiskt. Kanske skriver senare.. 

Fullt ös!

Har precis kommit hem  från att ha varit på stan,gått med det man ska ha hos Texas till henne,börjat på en spel-lista och tjötat med Gunn! Rätt gött att ha fullt upp ist för att sitta här och bara vänta hela tiden, bytte nyss diskvatten också så jag kan diska. Men först blir det en behövlig dusch, sen kanske kika på vad fan man ska ha på sig imorgon för imorgon blir det inflyttningsfest hos Texas :) Mums, äntligen får jag min minttu jag har längtat efter <3 Minttu,o´boy och mjölk.. Det suger lite i groggtarmen ska ni veta ;) haha, köpte cider och öl med så nu har jag nästa helg också och kanske lite till mârten :) haha. Köpte även någon mango likör, får se imorgon om det är något god :) Hoppas det iaf, jag gillar ju mango så. Hade ju tänkt att dra upp bloggandet igen och skriva lite varje dag men har havft fullt upp med att leva ett liv utan datorn. Iofs, kan ju blogga från mobilen. Men det var bara krånglit så orkade inte med det xD Haha. 

Har ju varit iväg och kastrerat Tuffs och han mår bra, har även börjat med en kur mot öronskabb på båda katterna. Vill ju att mina hjärtan ska må bra <3 Har "kastat" ut 1550:- sammanlagt typ nu. Haha, men så blir det. Men han mår iaf bra och nu väntar jag bara på att han ska sluta kissa inne, senast det hände var inatt men det var nog för att det låg en påse i soffan. Men läste någonstans eller om någon berätta att det tar upp till 2v innan dom brukar sluta med sånt. Så bara går och väntar så man kan ställa fram skor igen och ha öppet till sov-rummet så dom kan komma in och sova bredvid en :) Längtar efter det, men nu.... Nu ska jag faktiskt ta mig en dusch innan Melinda och Texas kommer tillbaka :) kanske slänger iväg ett inlägg senare, det märks. Det är ju många som vill att jag ska börja blogga igen :) Kul att många uppskattar det^^ 

Tjingeliiing!Gose Tuffs, en kvart efter han hade kommit hem från kastreringen så låg vi och gosa på golvet <3

Suprise!

Har suttit hela dagen med blogg.se uppe och tänkt att skriva något men kommer inte på något. Men iaf, hej igen! Tänkte ta upp bloggandet igen faktiskt! En positiv sak som har hänt är att min mage förmodligen har minskat det senaste, den har krymp för klarar inte äta lika mycket längre. Har ju levt på knäckebröd,nudlar och vatten dom senaste två veckorna. Lite tragiskt, men har inte haft ork till att fixa mat och så har jag inte haft pengar till att köpa något gött. Men nu har jag fått pengar och igår unnade jag mig en blandsallad på Charlies med Paulina :) Var massa mys och kunna och snacka massa massa om allt oh inget :) Färgade även håret igår till rött, var så trött på att vara blond, varit det föööör länge. 

Jag längtar inte tills på Måndag för då är det dags för kastrering på Tuffs, rädd att det ska bli som med Dumbo.I'm at a payphone trying to call home
All of my change I've spent on you
Where have the times gone
Baby it's all wrong, where are the plans we made for two?

If happy ever after did exist
I would still be holding you like this
All those fairytales are full of sh*t
One more fu**in love song I'll be sick
Maroon 5-Payphone


Varför håller jag käften?

Det verkar som om ALLA slänger ur sig saker som får mig att ta illa upp.. Precis ALLA, mitt psyke börjar verkligen dala och orkar inte med detta. Alltid är det något, gråter hela tiden känns det som när jag är ensam. Därför har jag det senaste sökt mig till grannarna. Men det är inte varje dag det går och då sitter jag är hemma och mår SKIT och bara vill gå under jorden. Fan, varför ska jag ta åt mig så jävla lätt? 

Sitter just nu och kollar på "Last chance to live" har kollat på dom två eller tre programen som har varit innan också.. Man blir ännu mer peppad till att gå ner i vikt, så när det är slut så funderar jag faktiskt på att gå ut och gå en tur runt Dottevik. Bara för att, eller så ska jag städa på altan. Har massa saker där som ska slängas och sånt. Det märks.. Men nu ska, sätta mig och kolla in i väggen eller något..

svalka vindar.

Svalka vindar värmer solen,ser du något bakom molnen?
Känner du lyckan genom sorgen?
Jag har inget mer än mina tankar.