Glee-Mean



You, with your words like knives,
And swords and weapons that you use against me.

You, have knocked me off my feet again,
Got me feeling like a nothing.
You, with your voice like nails on a chalk board,
calling me out when I'm wounded.
You, picking on the weaker man,

You can take me down,
with just one single blow.

But you don't know,
What you don't know.

Someday I'll be
Living in a big old city,
And all you're ever gonna be is mean.
Someday I'll be
Big enough so you can't hit me,
And all you're ever gonna be is mean.

Why you gotta be so mean?

You, with your switching sides,
And your wildfire lies and your humiliation.
You, have pointed out my flaws again.
As if I don't already see them.

I walk with my head down,
Trying to block you out, 'cause I never impress you.
I just want to feel okay again.

I bet you got pushed around,
Somebody made you cold.
But the cycle ends right now
'Cause you can't lead me down that road.

And you don't know,
What you don't know.

Someday I'll be
Living in a big old city,
And all you're ever gonna be is mean.
Someday I'll be
Big enough so you can't hit me.
And all you're ever gonna be is mean.

Why you gotta be so mean?

And I can see you years from now in a bar,
Talking over a football game.
With that same big loud opinion,
But nobody's listening.

Washed up and ranting about the same old bitter things.
Drunken and rumbling on about
How I can't sing.

But all you are is mean.

All you are is mean,
And a liar,
And pathetic,
And alone in life.
And mean, and mean, and mean, and mean!

But someday I'll be
Living in a big old city,
And all you're ever gonna be is mean.
YEAH EAH!
Someday I'll be
Big enough so you can't hit me,
And all you're ever gonna be is mean.

Why you gotta be so mean?

Someday I'll be
Living in a big old city,
(why you gotta be so mean)
And all you're ever gonna be is mean.
(why you gotta be so mean)
Someday I'll be
Big enough so you can't hit me,
(why you gotta be so mean)
And all you're ever gonna be is mean.

Why you gotta be so mean?

Rastlösa jävel!

Det är vad jag är, borde städa. Är även sugen på att byte lite gardiner och sånt, men vart fan är orken? Prata nyss med mamma, hon skulle kolla om hon har kvar spegel väggen :D Isf kan jag ta bort gardin-stången i hallen och få upp spegel på väggen mellan köks dörren och sovrums dörren. Har velat ha det väldigt länge nu faktiskt, En riktigt spegel så man kan se hur man ser ut i kläderna :P haha. Mjaa, men nu ska jag kolla bland mina gardiner och se om jag finner något kul :)

BB 24/7!

Idag har jag lugit framför datorn HELA DAGEN! Eftersom idag kom alla gamla deltagare tillbaka för fest, så jävla nie. Kommer vara kaos sen, omg säger jag alltså. Dock är det två deltagare som saknas, Marcel och Pedro. Synd jue, vore kul om alla kom. Men men, vad ska man göra åt det? Ska snart ner till tvättstugan för att tvätta, det behövs kan jag säga er. Sen ikväll kommer Paulina hem, wohoo! Hon har varit i London i ett par dagar. Har saknat henne faktiskt, imorgon ska jag och Texas även ner till kommun för att tjöta med dom och sen kommer förmodligen Melinda också hit :) Wohooo! Men nu ska jag fortsätta kolla på BB! Kanske skriver senare :)

Arvika Camp 2012!

Eftersom Arvikafestivalen inte finns längre så då jävla drar vi ihop Arvika Camp ist. Alltså camping, det är ju alltid roligast på campingen på festivalen :) Så idag har jag skickat ett mail till Arvika Nyheter och hoppas om dom vill skriva om det så vi kanske kan få hjälp, tex. sponsring till vatten,toa och el så vi kan ha lite lampor där eller ngt :) På Fredag ska jag och Texas ner till kommun och höra om numer till han som äger marken där vi fick vara förra året. Tycker att ALLA kan hålla en varsinn tumme för oss att vi kan få ihop detta :) Finns ju inget att göra i Arvika längre ju, lite kul borde vi väl få ha här!


Salem <3


Välkommen Salem.

Har fått tillskott till familjen, en lite sotis! Jätte söt och leker massor just nu med Tuffs i hälarna hela tiden. Så himlans sööööt <3


Helgen.

Har inte haft så mycket ork att sitta framför datorn, har varit så jävla varmt i lägenheten så har mest suttit ute och chillat i solen och även i skuggan. I Fredags tog jag lugnt, sen i Lördags alltså igår. Så var jag med Paulina och Jessica ute hos Jessica på Prästängen, jag och Paulina köpte med mat och lite alkohol. Var väldigt skönt att vara där ute bara vi tre, vi grillade,drack lite vin och tjöta som bara den. :) Mycket härligt, sen kika vi på ESC och skrek typ halsarna av oss varje gång Loreen fick 12 poäng. Så jävla gött att Sverige tog hem det, sa från början att om hon vann i Sverige att hon skulle gå långt. Se, vad hände? Jo hon vann ESC! Moahaha, eller ngt. Men iaf, idag var jag ute hos mormor med mamma,syskonen och min morbror. Det  är en tradition att åka dit på morsdag, käka god mat och prata lite. Bada även lite, typ upp till magen eftersom jag inte har något ombyte med, tråkigt. Men det får vi ta igen någon annan dag tycker jag :) Någon som är med på det? haha, vi planerade även när vi ska fira mig. Jag fyller ju år dagen efter brosan tar studenten! Men vi bestämde att det blir helgen innan, då blir det att lägga dom pengarna på alkohol till min födelsedags fest och hälften av det ska sparas så jag har pengar när jag ska ner över i landet i sommar :D Ska ju till Götene/Lidköping, längtar som en tok! <3 Menmen, nu ska jag diska och sen glo på lite tv. 

Hoppas ni har haft en bra helg!

Sitter i Edane hos mormor Och olle. Fläkta...

foto0167 (MMS)

Sitter i Edane hos mormor Och olle. Fläktar gött här.


Tuffs får vara ute :)fast i sele :) men ha...

foto0166 (MMS)

Tuffs får vara ute :)fast i sele :) men han är lika glad för det!


Vaaarmt!

Skoja inte, ska snart ner till stan för att byta Tuffs sele eftersom den var liiiite för liten för han. Yees, har suttit ute och solat lite :) Var väldigt gött kan jag säga er, i år ska jag fan mig ha färg!Haha, men ja. Vette fan vad jag ska skriva mer. Ska kolla hur mycket pengar jag har på kontot och sen göra iordning mig för staden. Om jag har råd ska jag fan unna mig en mjukglass, var länge sen jag käka det nu :) Vi hörs senare!

Puss :*

Mycket tankar.

Just nu virrar det runt en massa tankar i huvudet på en, kan inte inte hålla koll på dom och kan inte få dom att stanna. Känner på mig att inatt kommer det inte bli mycket sömn, spec inte med det huvudet jag har nu. Men men, försöker att hålla mig över ytan. Så gött jag kan iaf, idag har det varit en rätt lugn dag. Härligt väder men just nu skulle jag faktiskt vilja att det kom ett åsk oväder så det rensar ur luften lite. Så man kan börja leva ordentligt. Har iaf varit och hämtat en tv-bänk idag som jag länge har velat ha, kostade bara 70:- Perfekt för en som mig, dock har den fel färg men det kan fixas md lite färg senare. Då blir det en svart färg :) Pappa var snäll och betala bänken *happyface* På Lördag ska jag och Paulina till Jessica C, blir nog mysigt :) Ska planera lite närmare imorgon är det tänkt för Jessica hade inte tid att prata förut. Yees! Så ligger det till. Nu ska jag ta sömn medicin och sen fixa mig inför natten och lägga mig, hoppas på att få sova ut imorgon. Har alltid varit någon som har stört det senast på morgonen, så är helt slut på kvällarna! Inte alls för skönt.. 

Natti!

ESC.

Sitter som sagt och kollar på ESC semi 2 eftersom loreen är med idag. Så kom Nederländerna upp med någon jävla låt, och sen i refrängen hörde jag att något inte riktigt stämde. Haha, här är beviset:


Facebook?

Är det bara för mig det blir så här när jag ska in på facebook?


Facebook?

Är det bara för mig det blir så här när jag ska in på facebook?


Videoblogg.


Vovven Tuffs.

Har allt en bra rolig katt!



Challa berg!

Har idag varit i Charlottenberg en tur, på köpcentret. Kände att jag behövde köpa en del saker, så det vart 2 par capri byxor, typ som leggins fast fluffigare. Det vart ett par svarta och ett par gråa, sen vart det ett linne i grön/blå nyans, längre modell. Till sist men inte minst 4 par trosor, känns gött att uppdatera garderoben lite så :) 






Inviger grillhinken med jessica :) söt den...

foto0160 (MMS)

Inviger grillhinken med jessica :) söt den är :D


Goddagens!

Hejhejhejheeeej!
Ska snart ner till stan och möta upp Melinda för att träffa henne en stund, ska även hämta ut tabletter och köpa min efter längtande rosa grillhink! Ska fan mig inviga den ikväll, även om jag är själv. Lite tråkigt dock, men vad ska man göra lix? Forever alone! Nej men Paulina hade inte tid idag :/ Hon skulle städa eller något. Synd för mig, och henne btw! Vad ska mina små älsklingar göra idag då? 



Det var nära att jag kasta in handduken inatt och åkte till psyk, orkade inte mig själv och känslan av ensamheten. Men det behöver vi inte prata högt om!

Nästan klar.

Det där med rubriker är fan inte lätt, haha. Ni kanske märker att jag har rubrik torka? Hell yeaah, men iaf. Jag behöver någon som kan hjälpa mig att fixa Photoshop, någon som har en keygen som funkar så jag kan fixa en ny header här. Känner att det är dags för förnyelse faktiskt. So pleaaaase? Har Photoshop Cs 5.1. Vill börja leka med bilder och design igen, så jag inte tappar kunskapen gällande det, inte så kul faktiskt.. SÅDESÅ! Men nu ska jag... Ehmm, kanske gå med det sista skräpet? Har faktiskt dammsugit klart och diskat, kanske skulle ta vardagsrums bordet, är lite katthår på det. Störande!

Im back!

Har precis kommit hem från kalaset, är mätt som en gris men ska snart sätta igång med att städa lite. Behövs efter att Klara har varit här och sånt, grus överallt och ja.. Inte så värst kul faktiskt, så nu har jag på den senaste skivan jag brände på nästan högsta volymen och är pepp inför att städa..... Faktiskt, kunde ni inte tro va? Men så länge jag städar får ni en fjortis bild på mig och en låt :D





Saker jag fick!

Emelie ville att jag skulle lägga upp bilder på vad jag fick av mamma så här kommer dom :) 















Där har vi alla saker, fick lite godis och sånt också men det känner jag att jag inte behöver ta kort på :P Liiiite onödigt faktiskt, nu ska jag göra iordning mig för att dra på kalas för kusinen strax!
Hörs kanske senare :) 
Puss :*

Mamma är hemma!

Igår natt kom mamma hem från turklandet, så hon hämta Klara imorse för det blev rätt sent dom kom hem igår. Gjorde inte mig något egentligen, men ville sova länge idag :P Tjugo i tio imorse skicka mamma sms att hon skulle hämta klara, så då vart det bara upp och invänta henne. Höll på och deka under tiden för hon gick :P Haha, men till slut kom hon. Fick ett par gråa falska converse,godis och ett par trosor :) Sen gick jag och la mig igen i ett par timmar, sen kom Paulina in en stund och vi satt och tjöta lite:) Sen kom Texas och hämta sina saker, så ja. Sen satt jag och spela lite spel på datorn och typ vänta på att tiden skullee gå så mamma skulle hämta mig :) Så drog upp till henne och fick ett par t-shirtar,yttligare ett par skor, trosor och armband! Riktigt bra :) Käka tacos och kolla på tv och hon berätta lite vad dom hade gjort i Turkiet. Nu har jag nyligen kommit hem och ska strax ta värktabletter och sen slänga mig under täcket för att mysa med mina katter <3 

Hoppas alla  har haft en bra helg, för det har jag :) Imorgon blir det att fira ena kusinen, skojskoj! Så måste upp i tid imorgon för att duscha och så :) Myees!



Slänger in en väldigt gammal bild! Vintern 2006.

Klara mii! <3

Om ca en halvtimme så ska jag dra med Paulina upp till mamma för att hämta Klarisen, skulle egentligen hämta henne imorgon. Men orkar inte vänta så länge xD Så blir upp idag ist för att hämta henne, hon ska vara här tills på Fredag då mamma kommer hem rån Turkiet :) Älskar när Klara är här och det är även bra för katterna för då blir dom vana hund till slut :) Blir lättare om jag ska bort en längre tid för då kan mamma t.ex. ta katterna :) YesYes!



Första bilden jag tog på Klara :)

SpelSpel och spel.

Dom senaste dagarna har jag ägnat mig åt att spela en massa spel på facebook, typ Sims social,Tetris och Monster World. Har varit rätt skönt att koppla av på det sättet och inte tänka på något annat än spelet, att man ska vinna eller fixa just det nu osv. Så har ni myckeet i huvudet så tipsar jag om att sätta er och spela ett spel, typ Tetris. Dock är det beroende framkallande som as, men det är kul :P haha. 

Idag har jag fixat iordning i vardags-rummet, bytt gardiner och sånt. Känns rätt skönt att få det att se ut som ett vardagsrum igen, kan ta lite kort imorgon :) If you want to ^^ höhö. Var även borta hos Gunn en stund förut och lämna tillbaka madrassen, känns skönt att få bort den från sov-rummet. Så nu kan jag ha öppet där igen och låta typ Tuffs lägga sig bredvid och mysa :D Har saknat det. Så ska snart hoppa ner i sängen, gick ju upp VÄLDIGT tidigt idag för att vara mig. Klockan 09:00! Jag och Paulina planerade igår att vi skulle dra iväg på en spontan resa dit, för jag kände att det vore gött att få kolla på lite saker och sånt. Fick 400:- av pappa så vart lite smått och gött :) Köpte även min älskade krydda jag ÄLSKAR från ÖoB. Mhmm! Så nu kan man göra god wook igen :D Men nu ska jag kasta Sunniva i ett fullt handfat med vatten för nu vill hon leka och jag tänkte lägga mig.. 




Vad vore jag utan er: Texas,Melinda,Maddis och Emma <3

Stress måndag!

Imorgon blir det fullt drag hela dagen, ska först och främst komma upp i tid. Sen blir det ner till banken för att ta ut papper till soc så jag kan söka pengar... Efter det blir det till psyk och sitta där och bara glo tills det är min tid, så  sitta på möte med min läkare och sen blir det raka vägen ner till soc för att lämna in alla papper och sånt. Sen blir det att umgås lite med Paulina och ska även försöka städa, hade tänkt göra det idag men fastna framför massa spel på facebook xD haha, ajaa! Det märks imorgon hur det går... 
Tycker att försäkringskassa kan ringa!

Trök Söndag.

Skoja inte, hatar Söndagar. Alltid lika sega, blööö! Men aja, i Fredags åkte jag till Degerfors för att umgås med Texas och Melinda :) Fick sällskap från Karlstad av Bebbe och Håkan, skojskoj :) haha. Så när vi kom fram till Texas vart det att gå till Pekås för att köpa groggvirke,mat och lite sånt. Sen blev det raka vägen hem till Texas för att öppna första cidern och käka lite, ingen av oss trodde att kvällen skulle sluta så bra som den faktiskt gjorde. Iaf! Texas satt och försökte få tag på lite mer folk och till slut kom det två stycken killar och jag försökte få igång alla så bad om en kortlek. Vi körde Fuck the.... eehmm. Hur et nu stavas xD Iaf ett kortspel, vart så mycket bättre stämning bland alla och så :) Sen körde vi en om gång Ge & Ta! Kan ju säga att ALL alkohl som fanns i Texas lägenhet tog slut. Vi la oss rätt sent också, hade blivit väldigt ljust. I sängen var vi 4 st som bråkade om plats, dock var det nog Håkan som tog upp den mesta av all plats xD Sen vart det att åka hem, käkade när jag kom hem sen la jag mig i ett par timmar. 

När jag vaknade upp igår runt 21:00 så tog jag fram colan och popcorn och myste ner mig i soffan till en film på tvn, när filmen var slut så var jag väldig rastlös och visste verkligen inte va jag ska göra. Då kom jag på att jag fick ju färg av mamma i Fredags när hon hämta mig, så då vart det att fortsätta måla på hörn-hylla. Ser så mycket bättre ut nu mot hur den såg ut förut. FY FAN! Höll på i ett par timmar och somna runt 05:00 imorse, vakna till vid 12:00 imorse men ville inte gå upp så låg kvar där ett bra tag till. Sen gick jag upp och fortsatte måla, nu är den klar :) Är bara några små saker som ska fixas på den, försvann lite färg när jag tog bort tejpen förut :( Dumt juuue! Men men, nu ska jag fixa det sista så jag sen kan få bort sakerna från bordet.

En helt vanlig dag.

Mjaa! Så är det faktiskt, dock är det så jävla varmt ute trots moln och regn i luften. Fick nästan panik förut när jag gick ut för att möta mamma som hade handlat med ost och matlagninsgrädde från Lidl! Snäll mamma, känns lite onödigt att åka dit bara för dom två sakerna. Så bad mamma köpa med det :) Yees! Funderar på vad jag ska göra idag, är sjukt rastlös men har inte riktigt orken till att hitta på något. Men iaf, tror denna sommaren kommer bli bra. Kommer ju bli ännu bättre om FK går igång för då har jag fler möjligheter, men ja. Det som är planerat är ju att börja sommaren med att fira mig genom att grilla och partaja lite :) Sen är det ju Midsommar, efter det blir det ner till Götene/Lidköping för lite drickande och njuta i solen :) Sen har jag även planerat med några att åka och campa någonstans så man kan njuta lite utan datorn och sånt :) Ska även till Torsby, eller ja. Någonstans ovanför Torsby med das familjen! Kolla på vart släkten kommer ifrån och sånt, ska även till 'Götene/Lidköping yttligare en gång för Lidköpingscruisingen :D Wohoo! Var sjukt länge sen, ska ju dra med Emma ner över också, för det var länge sen för henne också! Sen kanske man, om jag har pengar gå på  hamnfesten som är helgen innan alla skolor börjar, eller? Är jag helt ute och cyklar, men men. Så det är några saker som är innbokade under sommaren, känns gött så det inte blir som förra sommaren att man satt inne i lägenheten hela tiden. Förutom då jag gick på krykor, då ville jag göra något hela tiden! HAhah, smartass!



Kommer bli en bra sommar med underbart folk, det är vad jag tror! 
<3

Misslyckad.

Vet inte varför.. Men känner mig så jävla misslyckad.. För många tankar och känslor på en och samma gång. Behöver skriva av mig men vet inte vad jag ska skriva riktigt.. Hmm, känner att JAG har allt på axlarna och försöker balansera allt. Sen säger någon på festen vi var på att han skulle ta självmord. Klart som fan att man tar illa eftersom något sånt har hänt en så nära. Vad fan ska man göra lixom?