Helvete.

Har inte uppdaterat på ett tag nu, men det är lite saker som har hänt som lixom har vänt upp och ner på hela mina värld typ. Har ont i hela kroppen ständigt och mår verkligen inte bra psykiskt just nu. Vill inte detta men måste göra det som är rätt för mig och inte tänka oegoistiskt, jag gör rätt. Men varför känns det fel? Har egentligen ingen lust att gå ut på dagarna, vill bara ligga i min säng under täcket och vara i min "egna" värld. Men för att inte gå ner mig för mycket så går jag ut ändå. Johanna, tänk positivt. Försök iaf!!

Varför ska livet vara så svårt för?




Hej hopp.

Vart har man gjort idag då? Jadu, blev upp rätt tidigt. Sen iväg för att hämta soffa hos Camilla och Andre, var lite krångel i början men sen fixade det sig till slut :) Sen hem hit och skruva ihop den, efter det blev det att köra iväg Magnus soffa. När vi kom tillbaka till Dottevik så gick jag till Gunn en stund sen hem och göra iordning i soffan och släppa ut katterna. Kan ju säga att dom var ÖVERLYCKLIGA att det stod en soffa i vardagsrummet :) Var kul och se, så har lugit ett antal timmar i soffan och bara njutit med katterna :) Massa mys, Tuffs ligger just nu på min mage och njuter.
Mysgris <3








Kyla.

Nu känns det att vintern är påväg. Kallt som tusan dock har jag nu fått upp värmen i kroppen (tack gode gud) Igår trodde jag att jag skulle bli ordentligt sjuk, men verkar ha gått över nu, hoppas verkligen det då jag inte orkar eller vill vara sjuk. Har kommit in i en rastlös period då jag knappt orkar sitta hemma :p men men. Vad har Janna gjort idag då? Jadu, har varit och stor mathandlat med mamma och Jessica. Behövdes verkligen, sen blev det hem en stund och efter det blev det ner till stan för att köpa nagellack. Kom hem med endel :p Men det är kul :) Sen har det bara blivit slappning, sköntskönt.








Slöfis.

Ligger på soffan och slappar. Är helt slö i kroppen och även i huvudet. Är även mätt, gjorde världens godaste köttfärssås med gul och röd paprika. Mums säger jag bara, samtidigt som detta är jag sjukt rastlös.

Var iaf på möte idag på sjukhuset, det gick väl bra förutom att jag nu vet vad jag verkligen väger då dom har skaffat nu våg på psyk avdelningen. Den jag alltid har vägt mig på stämde inte, inte så kul att se dom siffrorna. Men men, ska snart ta och plocka ur soffan för ska ta kort på den och slänga upp den på köp & sälj för ska kolla på en ny imorgon hos Andre och Camilla :) Om jag tar den slängs den jag har upp för 100:- (bud) Känns så kul :) Måste även ringa mamma igen och se om vi isf kam fixa allt till helgen så det är klart ^^




Längtar.

Det finns flera saker jag längtar till just nu. Den 9:e Nov blir det till Ullared med mammas jobb. Dock kommer jag inte ha sådär jätte mycket pengar att handla för, MEN det är gratis resa och så kan det vara gött att komma hemifrån ett par timmar. Tänktr passa på och köpa saker till lägenhet och lite julklappar :) Sen längtar jag efter att få besked från Torsby om när mitt info/grupp möte kommer vara. Vill veta när det är igång och resan verkligen har börjat. Uuuh, så jag har lite saker att se fram emot nu som tur är :)

På Torsdag tror jag det blir in till stan och umgås med Andrea och kolla på lite serier och köra spökmaraton :D mhmm. Skoj skoj ^^



Tänk. Jag har sett ALLA 100 avsnitt och många fler hoppas jag det blir. Älskar det!

Nytt!

Ny header och ny bakgrund, känns så himla skönt att få det gjort iaf :) Nu är det in med lite bilder i menyn som ska fixas. Men måste lägga mig för är helt som kola i huvudet just nu. Ni som inte kan se det än från datorn tryck f5 för att uppdatera :)




Angel




Liar Liar.

Jag ska inte ljuga, dom senaste dagarna har varit sjuk jobbigt. Många jobbiga tankar på en och samma gång, har många gånger velat göra något dumt men hållt mig ifrån det (bra Johanna!) Idag har det faktiskt varit en bra dag, huvudet har varit rätt tomt. Riktigt skönt ska jag säga er, sen så har jag gjort något jag inte har gjort på länge.. Bakat kanelbullar, och bra vart dom också :) Känner mig sjukt nöjd med dagen. Nu ska jag fortsätta njuta av en kall cider. Blir sängen om en stund :)




Städning

Fick lite panik imorse när jag vakna. Såg ut som fan i lägenheten, men gick först och köpte mig en powerking för att vakna till lite då jag var otroligt trött. Sen blev det in för att tömma dammsugar påsen och börja dammsuga, har även skurat hela lägenheten. Känns otroligt skönt att få det gjort, har lite små plock kvar och så måste jag diska och torka av bänkar och bord. När det är klart blir det att fixa mat och sen in i duschen. Sköönt. Sitter just nu ute på altan och dricker juice och slappar lite medans golva ska torka :) hääärligt häärligt. ^^ Måste ta och boka tvätt-tid men tror nästan jag gåt över till groven och bokar där ikväll. Vi får se :) Nu ska jag slappa en stund till innan det blir att bege sig in igen!




GBP.

Ååh. Väntan är inte rolig, mitt första möte kommer vara i antingen nov eller dec. Jag vill börja mitt nya liv nu. Vet att det är många som inte tror att jag kommer klara det och att även många tänker att jag tar den "lätta" vägen. Men en gbp op är inte en lätt väg, det är ett vetktyg till att kunna få ett bättre liv, må bättre. Det är som att få en andra chans. Tack vare att folk tror att det är den "lätta" vägen så är det många som backar ur för att dom är rädda för omgivningens hårda ord, dom är rädda att INGEN ska stötta dom. Oavsett det så finns det ALLTID någon som stöttar ens val. Att folk skulle dra sig undan pågrund av mitt val var jag faktiskt lite beredd på, vet att det finns någon som är emot det. MEN jag togs emot med öppna armar när jag skrev ut det på fb. Som sagt, tänk er för 3 ggr innan ni yttrar er till någon vad det än gäller. Även en stark människa kan falla pågrund av ett fel ord!




Naglar naglar och naglar.

Nu kansk många undrar VARFÖR jag har fått ett sånt intresse för naglar?! Först och främst tycker jag det är snygg och kvinnligt med fina naglar. Sen så försöker jag finna något att göra när jag ska gå på flytet inför gbp op (gastric bypass) så jag har något att pyssla med. Sen om man kollar lång fram så kan det även löna sig. Om jag blir tillräkligt duktig så kan jag börja måla naglar för en liten peng :)



Fergie wet n' wild - EA009 Hollywood walk of fame (nagellacket)



Fergie wet n' wild - EA009 Kaleidoscope eyes.

Dessa är dom två nyaste till samlingen :)