..

Sitter just nu och väntar på bussen hem och det slog mig.... Om en vecka har jag precis mött upp Emelie,Maddis och Didrik på tågstationen. Den känslan som dök upp i kroppen var ju helt... UNDERBAR. Längtar som sagt vääääldigt mycket :)

Vad har jag gjort idag? Inte så särskilt mycket faktiskt, har hängt hemma hos Gunn och mest slappat. Rätt gött faktiskt :) Men nu ska jag spela lite så jag kan fördiva tiden tills bussen går :)
hungry eyes.

Idag har det varit väldigt blandade känslor. Har fått veta att två från min info grupp har fått samtal från Torsby om tid till dietistkurs.. Vill ju jag med :o så tänkte ringa imorgon när dom har telefontid och höra om dom vet något om mig :) Anyways, sen hade jag möte 15:00 här hemma med mamma,min kontaktperson och sjuksköterska. Det gick bara bra, efter det åkte mamma hem så bestämde vi att jag skulle vara hos henne 17:10 så vi sen kunde åka och handla. Köpte på mig lite mer ramlösa då det började bli tomt på det :p Sen blev det hem och då fick jag ett glädjande besked. Emelie och Maddis har äntligen bokat biljetter, så nu är det 8 dagar kvar tills dom kommer. GUUUUD vad jag längtar. Ska bli SÅ kul, mina hjärtan <3
Bra dag.

Trots att jag har varit jäääävligt trött idag så har det varit en rätt bra dag. Har varit lagomt varmt och så vidare :p Meeen!! Nu är det 8 dagar kvar tills Emelie och Maddis kommer och jag tror jag ALDRIG har längtat efter något som jag gör efter den 3:e April. Kommer bli så galet kul att få ha dom där och jävligt härligt. Lixom få visa Emelie hur mitt liv är nu, vilka jag umgås med på dagarna och så :) Men nu ska jag ta och stänga min blå för lite underbar sömn (hoppas jag)
Imorgon blir det möte igen och sen förmodligen lite handling :)
trötter.

Jag är nog tröttast i Arvila kommun. Fy fan alltså, bara tvär vaknar när alarmet går. Hatar sådant, vill bara sova vidare men har möte om 15 min så får försöka vakna till och göra detta mötet så det är över

Dagar går.

Skit! Tiden går verkligen snabbt nu, det är 9 DAGAR KVAR! Alltså, det är under 10 dagar kvar tills emelie och maddis kommer och jag längtar som galning.

Idag har jag gjort lite nytta, har putsat fönstra (behövdes!!!) , köpt kattsand och tvättat. Känns så fruktansvärt gött att ha det gjort. Har även slingat håret, eller ja. Jessica gjorde det på mig :) Bild kommer imorgon. Nu ska jag strax gå ut med lite skräp och sen blir det soffhäng tills håret har torkat helt :) Blir nog inte så sent ikväll för imorgon är det möte 11:00-12:00. Blää, men ett ont måste tyvärr!!
hej. jag heter johanna och grav övervikt.

Detta är något jag har suttit och funderat på mycket och egentligen var/är det inte meningen att jag skulla skriva ut det förrens efter op. Men nu är jag så trött på det och tänker på det konstant, hur jag ska skriva det, vad jag skulle skriva osvosv. Har inte gått en dag utan att jag har tänkt på det. Så nu vill jag be er som läser detta om INGA påhopp för jag vet så väl själv hur fel det är. Here we goes!!

Min nuvarande vikt är 156-160 dom pendlar mellan dessa tal. Har stor ångest över detta, finns alltid i mina tankar. Men, i många år intalade jag mig själv att jag inte var stor, drog alltid in magen så fort jag gick utanför dörren. Varje gång jag kollade mig i spegeln så såg jag smal ut (enligt mitt huvud) "Trivdes" i min kropp och sket i ALLT! Idag om jag ställer mig framför en spegel vill jag gråta. Det gör så ont att se hur mycket jag har misshandlat min kropp! Detta är en av orsakerna till att jag valde söka för en operation.
Nu det senaste har även min kropp börjat säga ifrån ordentligt, ryggen gör så förbannat ont vissa dagar, sen ibland så ger mina knän vika när jag är ute och går och det gör så fruktansväer ONT! Därav att jag inte rör mig som jag borde göra för är rädd att jag ska ramla och slå mig ordentligt. Jag vill kunna röra på mig, men det är MYCKET som tar emot....
Vår.

Det känns så fruktansvärt skönt att våren är på intåg nu. Hoppas på att det inte blir mer snö nu och iställt härliga fina dagar :)

Igår var jag hemma hos mamma, hon fyllde 55 i Fredags så vi firade henne igår :) Köpte två fina ljuslyktor till henne för det jag hade tänkt att köpa fanns tyvärr inte. Men hon blev glad ändå :) Efter kalaset blev det hem och slappade. Fick även med mig en tavellist jag skruvade upp ganska snabbt :)

Idag har jag väl inte gjort så mycket, har städat lägenheten iaf och det känns gött att ha det gjort :) Så nu tinar jag nötfärs så jag kan göra mat snart ^^Min nya matta jag fick av mamma :D Tänk vad en sådan grej kan göra med ett rum. Köket känns ju genast mycket fräschare.

nyttnyttnytt

Har tagit tag i designen på bloggen. Är dock inte riktigt nöjd än. Headern känns inte rätt och bakgrunden är för mörk. Får fortsätta leta efter en ny bakgrund. Headern får vara, kanske känns bättre när jag har fått tag på en bättre bakgrund :)

Att bara kunna ligga i sängen och snooosa Tuffs i nacken är nog det bästa som finns, spec när han kurrar och har sig. Älskar verkligen denna katten, han ger mitt liv en mening <3mitt lilla hjärta <3

Eminem ft. Rihanna-The monster)
 

[Chorus: Rihanna]
I'm friends with the monster
That's under my bed
Get along with the voices inside of my head
You're trying to save me
Stop holding your breath
And you think I'm crazy
Yeah, you think I'm crazy (crazy)

[Eminem: Verse 1]
I wanted the fame, but not the cover of Newsweek
Oh well, guess beggars can't be choosey
Wanted to receive attention for my music
Wanted to be left alone, the public excuse me
For wanting my cake, And eat it to, and wanting it both ways
Fame may be a balloon cause my ego inflated
When I blew seep it was confusing
Cause all I wanted to do is be the Bruce Lee of loose leaf
Abused ink, used it as a tool when I blew steam
Hit the lottery, oh wee
With what I gave up to get was bittersweet
It was like winning a huge meet
Ironic cause I think I'm getting so huge I need a shrink
I'm beginning to lose sleep: one sheep, two sheep
Going cucko and cucky as Kool Keith
But I'm actually weirder than you think
Cause I'm

[Chorus:]
I'm friends with the monster
That's under my bed
Get along with the voices inside of my head
You're trying to save me
Stop holding your breath
And you think I'm crazy
Yeah, you think I'm crazy

Well, that's not fair
Well, that's not fair

[Eminem: Verse 2]
Now I ain't much of a poet
But I know somebody once told me to seize the moment
And don't squander it
Cause you never know when it could all be over
tomorrow so I keep conjuring
Sometimes I wonder where these thoughts spawn from
(Yeah, ponder it
Do you wonder there's no wonder you're losing
your mind the way you're brought up?)
I think you've been wandering off down yonder
and stumbled upon Jeff VanVonderen
Cause I needed an intervention in this to intervene
between me and this monster
And save me from myself and all this conflict
Cause the very thing that I love is killing me and
I can't conquer it
My OCD's conkin' me in the head
Keep knocking, nobody's home, I'm sleepwalking
I'm just relaying what the voice of my head saying
Don't shoot the messenger, I'm just friends with the

[Chorus:]
I'm friends with the monster
That's under my bed
Get along with the voices inside of my head
You're trying to save me
Stop holding your breath
And you think I'm crazy
Yeah, you think I'm crazy

Well, that's not fair
Well, that's not fair

[Eminem: Verse 3]
Call me crazy, but I had this vision
One day that I'd walk amongst you, a regular civilian
But until then drums get killed and I'm coming straight at
Emcees, blood get spilled and I
Take it back to the days that I get on a Dre track
Give every kid who got played that
Pumped up feelin' and shit to say back
To the kids who played 'em
I ain't here to save the fvcking children
But if one kid out of a hundred million
Who are going through a struggle feels and relates that's great
It's payback, Russell Wilson fallin' way back
In the draft, turn nothing into something, still can make that
Straw into gold chump I will spin
Rumplestiltskin in a hay stack
Maybe I need a straightjacket, face facts
I am nuts for real, but I'm okay with that
It's nothing, I'm still friends with the

[Bridge:]
I'm friends with the monster
That's under my bed
Get along with the voices inside of my head
You're trying to save me
Stop holding your breath
And you think I'm crazy
Yeah, you think I'm crazy

I'm friends with the monster
That's under my bed
Get along with the voices inside of my head
You're trying to save me
Stop holding your breath
And you think I'm crazy
Yeah, you think I'm crazy

Well, that's not fair

Jag är en krigare.

Har dom senaste dagarna kommit ur balans lite men nu tror jag att jag är påväg upp på banan igen. Denna veckan har varit känslofylld, har betat av 5 möten. Sjukt jobbigt för psyket men gött att ha det gjort! I måndags var jag som sagt i Torsby, träffade först en sköterska och vi gick egenom ett häfte med diverse frågor. Sen blev det en paus på ett par timmar så jag och mamma åkte ut till Gunn och Christer där mormor och Klara var :) Vi fikade och dom tjötade typ bara, sen drog vi in till Torsby igen för att käka. Sen blev det möte med dietisten, jag tyckte drt gick bra :) Men det som fick mig ur balans var ju påminelsen om hur livet blir efter op. Det både kirurgen och dietisten rekomenderade var en Duodenal Switch. Vad är det med det du kanske tänker? Med en ds så delar man på matsäcken så man fortfarande har den nedersta matmunnen kvar och dom tar bort 2m av tarmen. Det som blir efter den open är att man har väldigt svårt för fett, man åker även på fettdiarre ist för dumping. Men det som känns jobbigt är att i ett år så ska man på möte där var 3:e månad. Bläää. Sen efter första året är det var 6:e mån i fem år. Känns inte så jätte kul direkt, MEN just den open är mest effektiv för en som mig som har såpass mycket övervikt och man har väldigt svårt för att gå upp igen..

Måste sätta mig ner och tänka lite under helgen. *suck* dessa jävla val. Men tror ds skulle vara bäst för mig... Men men. Kan ju säga att jag längtar så sjukt mycket tills efter allt det här är klart, att få visa folk att jag inte är ett jävla fetto som är korkad. För så är inte fallet, jag läser väldigt lätt mellanraderna när folk skriver eller lägger upp något. Just det här med att folk tror att jag är korkad är att jag orkar inte yttra mig om visa saker just för att jag vet att det finns folk som gör allt för att förlöjliga,trycka ner och bara vill vara jävliga. Men det kommer bli andra bullar senare.. Ni ska allt få se!
Busy doin' nothin.

Det finns kärlek och det finns kärlek. Det jag tänkte skriva om är min kärlek till mina två närmsta vänner jag har. Visst, jag har många riktigt bra vänner. Men dom här två tjejerna har jag gått egenom mycket med och dom betyder otroligt mycket. Jag kommer ihåg när jag klev av bussen i Lidköping den 20:e Juli 2007, jag var sjukt nervös inför det hela. Jag skulle träffa Emelie för första gången, vi hade haft kontakt i ca ett halvår. Det helade började med att jag skrev på Dastar mitt hat om Arvika och hur gärna jag ville här ifrån. Var trött på allt krångel som var här just då och så kändes livet så jävla surt med deprission titt som tätt. Men iaf, då skriver antingen Emelie eller Maddis att dom är ifrån Arvika men att dom inte längre bodde här. Jag sken upp som en sol och ville varje dag prata med dom, men kommer ihåg att dom hade inget nät just den perioden och var bara inne då dom hade tillgång till en dator. Jag väntade dag in och dag ut på att dom skulle logga in. Sen sommaren där så började jag prata ordentligt med dom, och jag kände att det här är två riktigt bra människor. Så under fesival veckan bestömde vi att jag skulle komma ner för vi skulle även överraska en som inte visste att jag skulle komma. När jag klev av bussen där i Lidköping så var jag sjukt nervör men samtidigt väldigt förväntansfull på helgen. När jag väl fick se Emelie och vi kramades där så kände jag bara "Det här är en vänskap jag ska ta vara på!" Vi fick skjuts hem till dom och där fick jag träffa Maddis, hon var sjukt blyg och inte riktigt våga prata med mig. Det var senare jag började lära känna henne och kom in på hennes liv och fick verkligen inse vilken jävla underbar människa. Även om hon är blyg och hon själv kan tro att hon är en dålig människa så är hon ABSOLUT inte det. Dessa två tjejer har kommit och betyda mycket för mig. Sommaren 2009 var jag i Götene varje hela och vi hade alltid kul, så vi bestämde att veckan efter mârten skulle jag flytta ner och flytta ihop med Emelie..
 
När jag kom ner till Götene med mitt flyttlast var jag så lycklig, jag slapp Arvika och fick bo med världens underbaraste och finaste tjej. Maddis fick jag även ännu bättre kontakt med då. Alla helger vi var ute och festade var riktigt roliga, vi hade inte mycket att leva på men vi fick ändå allt att gå runt. Sen kommer jag ihåg när Emelie fick beskedet att hon skulle läggas in på ett behanglingshem, den dagen hon åkte var nog en av mina värsta dagar i mitt hela liv. Men tack vare Maddis klarade jag dom månaderna då hon kom förbi titt som tätt och umgicks med mig. Sen flyttade vi ju till Tenngatan och dom månaderna var riktigt härliga, när vi hade våra små "lan". Det finns så himlans mycket jag kan skriva om den tiden. Men den var som sagt UNDERBAR. Om mindre än en månad kommer dom båda hit och jag kan inte stå ut med att vänta typ, haha. Att få ha om här i en vecka kommer bli underbart. 

Så tjejer, ni är mina stora kärlekar i livet och ni förgyllt mitt liv så himlans mycket. Ni är perfekta i mina ögon trots er problematik som ni har. Men det är just det som gör er till dom människor ni är. Glöm aldrig det, oavsett om ni känner er ensamna så tänker jag ALLTID på er, ni finns alltid i mina tankar. <3