Uppspelt.

Just precis, är så jävla uppspelt nu. Har suttit hela kvällen och tagit ner musik. Nästan inget har kommit fram men ändå har jag brännt två skivor (håller på med den andra) ska lägga mig så fort det är klart och fortsätter att bränna imorgon när vi har kommit hit. Jag längtar som fan och vill att det ska vara morgon nu, men som tur är jag skit trött och kommer somna snabbt :) Lääääängtar^^ Ska bli så kul och känner att allt kommer bli skit bra, jo visst. Kanske fälls lite tårar här och där, men det är sånt man får leva med. Tyvärr.

Pösshej!

Faller du så fångar jag upp dig.

Idag har det varit blandade känslor på skolan, Jessica ringde mig imorse och fråga om jag skulle med bussen. Hörde redan då att något var fel. men jag travar ner till bussen och sätter mig, det är knäpp tyst mellan Jessica och Järry. Ingen säger något och vi säger nästan inget på hela resan in till stan. På bussstationen berättar dom att det hade skett en olycka igår. Jag blev helt paff, frågar vem det gällde. Han heter Kim och är 13 år (?), han var tydligen ute och körde moped så blev han påkörd av en bil, just nu ligger han på Sjukhuset i Uppsala och kämpar för sitt liv. Han ligger i koma :/ Jessica och Järry är helt förstörda, tycker verkligen synd om dom. Men om dom har tur så vaknar han upp, men måste dock leva resten av livet i rullstol då han har bröta nackbenet eller vad det nu heter. :/ Kommer ihåg så väl när jag fick reda om David, jag Mallan och Mickis prata om det. Så allt har varit på typ hal is hela dagen. Till slut fick jag sån ångest och följde med Jessica och Järry in till stan istället för att vara i skolan. Palla verkligen inte. gick och hämta ut paketet jag hade fått och det var den efterlängtade telefonen :D Nu väntar jag bara på abonemanget. Som kommer imorrn, hoppas jag. Sen gick jag till tågstationen och träffa Jennie och Eliza, satt och prata med dom sen drog dom. till slut kom tåget och jag satte mig på det, mot Challaberg^^ Emma hoppa på i Åmotfors och fortsatte mot Challa, vi gick till banken när vi kom dit. Sen gick vi in på Coop och köpte dricka och träffa Cola Micke xD haha! Den fula saken :P Sen ner till köpcentre. Först gick vi på Cubus och kolla, sen h&m och lite på Kapphal. Fick tag på två über snygga linnen :D Ett chock rosa och ett lys gult. ^^ Ska ha dom imorgon ^^ Ska vara 80-tals brud^^ Höhö, längtar. Sen efter en stund drog vi hem till Emma och kolla på tv och käka godis, vid fem i sju gick vi ner tiull macken för jag skulle med bussen, hade med Emma´s stereo. Vi ska ha den imorgon. När vi kommer hit imorgon ska vi även bränna lite skivor till festen. Så får alla hjälpas åt att välja musik, men det kommer nog bli så bra så^^ I hope.
Längtar <3

Imorgon<3

Jag säger lys,lys som den stjärna du är.

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil, saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så för det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann, hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va isär.
Önskar mitt hjärta, önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.



Då var man hemma efter en hel dag på stan typ då. Riktigt kul och det kändes kul att träffa Emma och går unt med henne :) Maria och Emelie var också med, vi hade skit kul och sprang runt som några tokar^^ Mycket prat om maskeraden och allt sånt, Emma har ju köpte hårfärg för sin outfit idag. Ska få lite färg av henne så jag kan färga bort utväxten lite och även göra svarta slingor i håret.  Jag sitter och lyssnar på Ras Cricket-Skin, Jessica som har fått mig att lyssna på den x) Men texten är underbar trots att han sjunger om knark. Men ändå, älskar´t! Har gått runt och tänkt var det var jag sa till Emelie i drömmen jag hade i Söndag-Måndag.. Och det har kommit fram, ungefär så här sa jag:
"Oavsett om du skär av dig dina armar, och bränner bort all din hud är du vacker för mig.
Även om du klipper av dig allt hår och folk säger att du är ful så är du vacker i mina ögon.
Eftersom du har en sån underbar personlighet så blir du vacker.
Låt inte demonerna äta upp dig och kämpa, jag står för evigt bakom dig
."
Ungefär så sa jag.. fick tag på ett fint läppstift jag ska ha på Fredag :) Ett ljus rosa, passar till outfiten iaf. ^^ Eftersom allt annat kommer vara ljust så. hehe. Men jaa, ingen aning vad jag ska skriva mer. Träffa Jessica förut också :)

2 dagar kvar<3
Längtar

Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil,saknar jag din doft och din vackra profil.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
jag säger lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.


Ja, då var man hemma igen då. Åkte med hem till Jessica efter skolan/stan, orkade inte åka hem för jag vet att jag bara sitter här då ><' Vi hade Melissa, Diana´s dötter alltså jessica´s systers dotter. Hon är sååååå mysig och man blir helt till sig :) Och så himla söt och snäll "Hanna också vara ledsen" Hon sa så för att ha en orsak för att krama :) Mwiiih <3 ^^
Hehe. Har haft två realistiska men ändå konstiga drömmar dom två senaste nätterna. Den jag drömde Måndag-Söndag handla om Emelie. Vi satt på en fest och hon hade nyligen brutit ihop och skärt sig och allt sånt. Jag sitter och tröstar henne, vi är dom enda i hela rummet. Sitter och kramar om henne hårt och säger att allt kommer bli bra till slut och sånt man brukar säga. Jag pussar henne på såren och sätter plåster på dom. Sen helt plötsligt la vi oss och sov. Oo Den andra drömmen som var mellen Måndag-Tisdag (idag) handla om att jag sitter på en strand i Thailand, vattnet är sådär grönt/blått som man ser på bilder. Och helt plötsligt spelas en låt "Ras Cricket- Skin" och jag kollar mig och sen går jag fram till en pool och nere på boten där ligger Klara och sover, hon andas :O Jag hoppar ner och mamma säger "Nej, Johanna. Väck henne inte!" Och sen sitter vi och kollar på ett hotell och helt plötsligt kommer det en tsunami och hotellet är borta, men vi klara oss. Vakna upp som ett frågetecken. Hmm.

Oh baby!

Ohja! :D Jag har fått svar från båda praktik platserna :D
Jag hoppar verkligen allt går ihop och jag får båda platserna :D Håll tummarna för mig.
Jag vill verkligen och hoppas :d Och nu har även mamma betalt resa^^ Så om någon vill ha något där ifrån så kontakta mig så fixar jag det ;) Mohahah. Typ som cigg eller sånt, fast inte sprit. För om tullen stoppar oss och vi har mer än 1l sprit så får vi böter. Och sånt vill vi inte ha, eller hur?
Hehe, sitter i datasalen och skriver upp regler inför festen på Fredag :D Längtar.

Praktik.

Jaa ni. Nu har jag skickat ett mejl till hon som har hand om Götene´s förskolor.
Skicka och skrev att jag vill väldigt gärna ha praktik plats på någon av dom och lite sånt.
Så nu är det bara att vänta och se :) *HOPPAS* Ska varit skit kul jue och bo hemmifrån en hel månad.
För om jag får plats där nere så får jag studiebidraget+underhållsbidraget och även inackoderings bidrag :)
Jag gillar´t! Just nu sitter jag i OP´s datasal och väntar på att Jessica och Jessica ska skriva klart >< Segt!
Haha.

Men nu ska jag gå.
Pösshej!

Hemma dag

Idag vart det att vara hemma då, sov knappt något inatt och haft ont i magen och huvudet.
Trodde nästan hela jag skulle sprängas, kändes som det iaf. Verkligen jobbigt :( Nu i några dagar har jag fått upp kontakten med en kille från Säffle, vi skrev som bara den strax efter att Tobias hade gjort slut. Men nu messar vi varandra hela tiden, han flörtar som fan. Jag får panik för jag vet inte vad jag ska göra. Vad ska jag göra?
Ska jag släppa på känslorna och flörta tillbaka? Är så rädd att bli ensam igen, att må dåligt och bara grinna. Fuck, hatar allt med kärlek typ. Men jag behöver omtanke,närhet och allt sånt. Behöver det för att komma upp ännu mer och orka.
Imorgon ska jag till Astrid (kuratorn) då ska hon berätta hur det går med VUP, hoppas jag får tid snart.
Hon ringde i Torsdags eller i Fredags tror jag, ringde och fråga hur långt min remiss har kommit.
Det doftar underbart i mitt rum, älskar verkligen doft ljus ocg just nu vill jag ha Fredag :D
Jaffa och jag har bestämmt att vi ska börja lite smått här hemma innan vi går ner till Dövik, för Jaffa och Johan kommer hit innan vi ska ner till lokalen. Hehe, den är ju bokad nu så ska prata med Jessica imorrn om hur vi ska göra med ljud och sånt, måste få ner så vi kan lyssna på musik.
Men det fixar vi nog på något sätt :) I hope.

Men men, tänkte plocka lite mer med mitt rum och lägga rätt madrassen på sängen x) Måste ju vara fint tills på Fredag :)

Pöss.

Smärta.

Jag har ont, allt i mig gör ont. Speciellt magen, enda sen jag har kommit hem har jag haft så ont så jag vet inte vad. Jag vill spy upp det, men det går inte. Jag känner också att jag har åte för mycket, jag vill så gärna skära mig. Men jag försöker, försöker men dom sista krafterna jag har kvar. Än så länge har det gått bra.
Jag vill inte gå till skolan imorrn men måste dit för att kunna prata med rektorn. Tårarna bränner i ögonlocken.
Alla lägger för mycket pres på mig, jag vill. Men vet inte om jag orkar.
Tror jag ska gå och ta några värktabletter och se om det blir bättre, annars ska jag försöka spy.

 

Hela jävla Sverige förvandlas till en hemsk krog.

1 klunk , 1 klunk.
1 klunk blir oftast till 2 klunkar.
2 klunkar blir oftast till 3 klunkar
och hela jävla Sverige förvandlas till en hemsk krog.

Då är man hemma igen då, efter en lång hårlig helg :) Har äntligen fått ladda upp batterierna lite. Jag gör det varje gång jag inte är i närheten av Arvika. Så fort jag åker bort så får jag mer energi, det känns riktigt gött^^ Men nu ska jag skriva vad som har hänt i helgen då, så luta er tillbaka och njut xD (?) Lol.
Fredag: Klockan ringer 08:40, ligger och snoosar till tio i. Sen springer jag upp och lägger ner det sista jag ska ha med. När jag ska gå på toaletten så kastar jag en hastig blick ut och stannar upp. Det var vitt överallt och det snöa fortfarande "faan" tänker jag. Skit kul du, igår innan jag la mig så var nästan allt borta. Men men. Springer in på toa och borstar tänderna och sån skit. Mamma säger att hon kan köra ner mig till stationen så jag sätter mig ner och äter lite. Haha. Mamma kör ner mig så jag är nere 10:00, jag hämta ut biljetterna och ställer mig i snöslasket och väntar på bussen *suck* Andrea´s kompis nettan gick för och sen kom bussen. Sätter mig och messar lite med Jessica och Jaffa. Somna till lite på bussen, när jag kom fram till Karlstad satte jag mig på donken och åt läste även lite teori x) Duktig jag är :P Väntade på att Mattias skulle skicka sms, men fick aldrig ngt sms så gick till hemköpt och köpte juice och energydricka till spriten. Gick till tåget och fick ett sms från Mattias att han hade försovit sig men var påväg nu, duktig idiot xD Haha! Klockan var halv två då och tåget skulle gå tio i ungefär xD haha. Jag gick på tåget och skrev till Mattias att han kommer nog inte hinna. När tåget börja rulla så fick jag sms att han stog vid koisken xD haha! Han hade kolla efter mig inne på stationen xD Iaf, det fanns två platser på sidan där så där var vi. Det var fullt på tåget, segt som fan >< Det gick på en massa folk i Säffle och Åmål. När vi var i Åmål så stod tåget kvar där länge, både jag och Mattias undra vad dom höll på med så säger dom att en person hade tuppat av längst bak i tåget och vi vänta på plåster bilen xD haha, till slut kom dom och vi fortsatte resan. Vi prata om allt mellan himmel och jord. Till slut var det min tur att kliva av tåget, vi sa hejdå och krama varandra. Då vart det att sitta på stationen i trollhättan i nästan två timmar >< Eftersom inte Andreas fick gå tidigare. Stackare. men till slut hämta han upp mig och vi drog till systemet och handla lite. Sen kom Marion så vi hämta upp henne sen vart det hem till Andreas. vid 19:00 hade nästan alla kommit, men jag,Jesper,Madde,Andreas och Marion börja i förväg. Vi spela ge och ta. Kvällen var väl bra, fick lite panikartade samtal från folk som grät och höll på. Sen gick alla och dom andra la sig, jag satt i tv rummet och såg ut som ett fån. Till slut bröt jag ihop och tårarna bara rann och rann i 50 min. till slut lyckades jag lägga mig och somna.

Lördag:Vakna upp flera gånger under natten och grät lite då och då, ensamhet känslan gnaggde i mig och jag ville ha sällskap. Men jag kan inte väcka folk, hatar det. Endel blir ju svin sura när man väcker dom. Men men. Andreas och Marion kom upp vid tjugo över elva. Då hade jag redan packat allt och sminkat mig typ. Dom började städa sen fick jag och Andreas slänga oss iväg i bilen. Stressa ner till stationen, ingen buss där. Andreas säger att om vi skyndar oss till Grästorp så kan jag gå på där, så han kör mig dit. Jag sprang ur bilen och när jag kommer fram till bussen slår göbben igen dörren och tänkte börja åka. Jag fick panik och sprang ikapp bussen och han stanna, som tur va. Vad skulle jag har gjort annars? Andreas hade ju ingen ström på telefon och sånt. Iaf när jag satte mig på bussen kunde jag äntligen andas ut och blunda en stund. Sen helt plötsligt var man framme i Lidköping och där skulle man sitta i 1 h och 30min typ, drygt ,__, Gick in på Sibylla som var där och åt lite. Sen satte jag mig och vänta på bussen, till slut kom den och jag satte mig med ett stort leende. Kommer fram till Götene och där var det ingen Emelie, men som tur är vet jag vart hon bor så jag knalla dit och banka på dörren. En trött Emelie öppnar och vi kramar varandra. Jävlar vad jag har längtat. Hela jag blev lugn av att vara där, Daddis kommer ut från toaletten och sen sitter vi och pratar. Till slut tog Emelie fram monopol och vi spela det en stund, sen drog jag och Daddis till Ica och köpte massa godis och dricka så vart det tillbaka och se på film, mirrors skit kass film xD Haha!
Sen satt vi och prata om nästa helg och om hur mycket vi längtar. haha :P Det kommer bli ruskigt kul :D I hope xD
Vid tre tiden kom Pierre, han hade varit i Lidköping, vart lite kramar och prat där med :P Till slut somna vi alla X)

Söndag: Vakna upp vid halv elva, men snoosa fram till kvart i. Gick upp och började packa ner all skit. Daddis vakna vid elva och jag hade sällskap. Emelie var helt död, stackare :/ Det var Daddis som följde med mig till bussen, vi kramades och jag gick på bussen. Somna nästan, men det var ändå ingen idé. Satt i Mariestad en stund, skit tråkigt. Satt och messa med folk. Eller försökte iaf. haha! Sen kom bussen till slut och jag försökte sova men det gick inte för snett mittemot mig satt en fjortis och kolla in varenda rörelse jag gjorde. JOBBIG! Somna till lite efter Kristinehamn. I Karlstad tog jag bussen ut till Wåxnäs, tänkte äta på Max. åt och sen vart det att åka tillbaka och gå till tåget. Tåget var lite försenat men kom till slut, alla vagnar var typ fulla förutom den längst bak och det var 1:a klass. Jag fick sitta där ändå :D Gött mos ju ^^ Så nu är jag hemma och har ganska nyligen duschat. Nu ska jag svara Kjerstin om praktik platsen på film i värmland.

Tack för en underbar helg<3

No money.

Nu har jag pratat med mamma, och jag får inte underhållsbidraget av henne. *suck* hon vart skit sur.
"Antingen får du betala maten själv eller flytta här ifrån" ><' suck. Gillar faktiskt pappa mer och mer för varje dag som går nu. Är så trött på mamma så det inte är klokt. En positiv sak i det hela negativa är att Mattias ska åka med samma tåg som mig imorgon så jag får sällskap :D Och han har heller ingen bokad plats, så vi får se vart vi får plats. Haha!
men ska bli kul att få träffa han, var ett tag sen nu jue. Han ska även gå in på systemet om han hinner innan tåget. Annars får Andreas göra det. Men det märker vi imorgon. Hehe. Ska snart lägga ner skivan och kameran. Sen är det bara tandborste som ska ner. Tack gode gud för det :P Hehe.
För en gång skull så blir inte väskan överfull av kläder och inte tung heller xD Haha! Men ajaa.
Ska nog plocka ner det jag ska ha med mig.

Puss på er gullungar.

Imorgon<3
Om 8 dagar<33



Fruktansvärt sugen på blått hår igen ><'

Underhållsbidrag

Jag och pappa har suttit och pratat ett tag nu, egentligen hatar jag att prata om sånt. Jag berätta om att jag kommer förmodligen gå över till IV och börja 3:an nästa år igen. Han kolla på mig surt och börja babla som fan om att jag måste skäpra mig hit och dit och sånt. GAsch, hört det så många gånger nu >< Det var ju likadant när jag berätta om att jag har sökt efter hjälp på VUP, då vart han likadan.. Så kommer han in på att jag sover för mycket och att jag sitter för mycket här och medans jag sitter för mycket här så är jag ute på stan för mycket säger han. Jobbigt! ><  Till slut kom vi in på underhållsbidraget och berättar att det faktiskt finns en lag, så länge jag bor hemma och går i skolan så ska jag få typ 1400:- av underhållsbidraget. Men jag sa till pappa att om jag tar upp det själv så kommer mamma bara ta upp det där med att hon måste isf sälja huset och även Klara, det hotar hon med jämt och ständigt när det gäller pengar. Och så helt plötsligt ska hon ha råd att åka till Thailand :O Iaf, jag skulle börjat få mitt underhållsbidrag från första månaden jag fyllde 18, alltså i Juni skulle jag fått det. Det står klart och tydligt att jag ska ha dom, och mamma kan inte sätta sig på tvären och säga typ att om jag ska ha dom pengarna så får jag köpa mat själv och sånt. För det ska hon betala ända tills jag fyller 21 om jag bor hemma. Så jag och pappa ska faktiskt prata med mamma om det, för då behöver jag inte låna massa pengar av henne varje månad och sen betala tillbaka och inte ha några pengar kvar sen när studiebidraget.
Hoppas jag och pappa kan fixa det, skulle underlätta så mycket för mig.
Iaf, nu har jag beställt biljetten från Trollhättan till Götene, Gött som fan. Den enda biljetten jag måste fixa nu är biljetten till Karlstad från Götene på Söndag. Men det gör jag imorrn i Karlstad.

Nu ska jag fortsätta packa, har även bestämmt vad jag ska ha på mig imorrn :) Gött mos, sminkningen gör jag under tåget xD haha. Orkar inte gå upp för att sminka mig heller :P Vill sova läääänge jue :D Höhö.

Puss.

Min sommardröm.

Nu är jag hemma och har börjat packat lite. Och som vanligt kommer jag ta med mig alldelse för mycket. Haha, typiskt mig :P Men men, skol dagen idag började med att prata med kuratorn. Var nära att säga för mycket till henne, vill inte att hon ska veta allt. Men det kommer förmodligen bli så här att jag hoppar över till IV nu, och går ut på praktik med klassen och går även ut med dom i Studenten, sen till hösten börjar jag 3:an igen. Så om jag göra klart några kurser nu som nästan är slut snart så har jag nästan inge att göra :D Gött mos isf :P Iaf efter att ha varit hos kuratorn drog vi till Religonen, vi skulle skriva tre provfrågor och även två kategorier om Judendomen. Lite sget, men det klara vi av snabbt. Gött iaf :) hehe, sen vart det Svenska, skrev klart mitt personliga brev lite snabbt sen börja vi spånna lite om antiken, men vi kom inte fram till något. Alltså, jag och Jessica x) Vi satt typ och sov till halv tolv :P Sen vart de lunch, hade ingen matlust, åt bara lite grann. Blää. Iaf, sen var det Svenska igen. men Monica håller på att gå egenom nationella proven och har inte kommit långt på listan, ganska så seeeegt >< Jag är typ sist. Efter Bilkeh. Sen var det slut på skol dagen, vi gick till bussen som gick 13:40. Det vart in till stan först in på banken sen tänkte jag köpa biljett på tågstationen, men det gick icke. Så måste boka den på internet >< suck. Men som tur är har jag pengar på kortet så jag kan göra det :D Yaaay! Men Sj´s sida är så seeeeeg så jag tror jag dör. Iaf vid 14:40 kom mamma och hämta mig vid stationen, drog ut och körde lite, kuuuul ju :D Höhöh. Köra lite här och där och sen hämta syrran på skolan och nu är jag hemma. Har ont i magen och vet inte vad jag ska göra. Ska snart fortsätta packa så det blir klart, hoppas pappa kommer snart också.
Ska tömma kameran och ladda den + ipoden så jag har mycket batteri :D Så byeee!


Puss.

vill,vill,vill.

Nu när jag sitter och kollar på programmet som handlar om Thailand, och jag verkligen VILL!!!! Skulle varit så gött att komma bort från allt grått i två veckor, så ska prata med Rolf om det imorgon. Ska även prata med kuratorn imorrn ju. Klockan åtta. Håll tummarna för mig. Jag behöver verkligen det här. Köpa massa nya kläder och kunna dricka massa gött :) Det ser så fint ut. GAaah!
TA MIG DIT! Om det ska vara så att jag ska sjukanmäla mig i två veckor så gör jag det. Bara för att komma bort...


Snälla, säg att solen går upp trots molnen.

Idag var det en hemsk dag, hatar det.. Sitter ensam hemma nu eftersom syskone sover hos pappa varannan Onsdag. Det är som dagarna jag kan göra vad jag vill och bara koncentrera på mig och Klara, min skatt<3
Idag var jag även på EVK möte, hatar idiot rektron. Jag bröt ihop, jag stor grina framför rektorn,Rolf,kuratorn och Shakuntala. Jag såg Rolf´s blick. Jag såg att han vill ha mig kvar i klassen till studenten. Han är en underbar person. Rektorn upprepar orden gång på gång att jag har ett val, att hoppa av 3:an nu och sen börja 3:an igen till hösten. Men det vill inte jag. Jag vill ta studenten med min klass, med Jessica,Elin och Jessica. Det är dom som har hållt mig kvar i skolan. Om jag inte hade så underbara vänner i skolan så hade jag hoppat av efter att Emma hade blivit utkastad. Men jag var kvar och stod ut, trots all press man får av skolan. Jag tar åt mig extra mycket och klarar till slut inte av att göra läxorna. Det var likadant i 9:an. Jag var sååååå nära att bara bryta upp allt och skita i att börja Gymnasiet. Men jag vill inte göra mamma eller pappa besvikna, vill inte visa att jag är svag. Som jag egentligen har varit sen första dagen jag börja skolan. Sen första dagen på Dotteviks skolan. Jag känner att jag fortfarande behöver gråta och har mycket tårar kvar. Tag gode gud att jag ska iväg på Fredag, bara träffa massa folk som jag älskar och som bryr sig om mig.
Rektorn frågar förut "Tror du att du har borderline?" Jag bara "eeeh, neeh"
"Men man kan tro det när man träffar såna som har det, man kan tro att man har dom symptomen själv som dom har"
Hatar henne, idiot. Så säger hon åt mig att jag ska träffa såna som gör mig glad.
Och Emelie och Maddis gör mig glada, rektorn misstror alltid en massa skit. Hon tror fan att man går på knark för man är över energisk. SKJUT HENNE? Tack.
Jag tror jag ska ge min blogg till Rolf så får han läsa och få lite förståelse för varför jag mår dåligt.

Han,Monica och Jenny-Anne är dom enda lärarna jag litar på. För dom har visat att dom bryr sig. T.ex. den gången då tanten i caffeterian hade sett min arm efter att jag hade skärt mig en gång. Det var i våras, då tog Monica tag i mig och kolla på mig med ledsna ögon och berätta att hon bryr sig och att hon länge har sett att jag inte mår bra. Och att hon förstod varför jag inte orka med skolan. Hon sa även att om jag ville ha hjälp med att få tag på hjälp så skulle hon hjälpa mig, men just då varjag blind och ville inte. Jag förstod inte hur allvarligt mitt mående var som det egentligen är.
Just nu vill jag att Emma ska komma så jag får någon att prata med, Klara ligger bara och sover, det är ju inge kul.
Men nu ska jag kolla lite på Disney Chanel...

Puss


Biljetten

Nu har jag biljetten och är skit glad :D Nu ska jag bara få reda från Em och Maddis om hur det blir där så jag vet om jag behövder köpa en till biljett från Thn till Götene :P Men det märks väl.
Lika bra att köpa den i förväg så det är gjort x) Eller hur? :P
Pappa skulle ner till stan förut så då tänkte jag att jag följer med och hämtar ut biljetten så det är gjort :D Så nu är det fixat. Nu längtar jag bara mer och mer för varje timme,minut och sekund :D

Lalal, nu ska jag ge Klara mat och bädda rätt sängen x)
Rör mig lite för mycket när jag sova. Höhö.

Pikaboo.

Nu är jag hemma igen då, åkte med bussen kvart i tre in till stan förut för att möta Jessica,Sebbe och Raggarn :P
Jessica skulle med mig till ungdomsmot. Och är glad att hon följde med, annars skulle jag fått panik ><'
Iaf, vi satt och vänta i typ 10 min sen fick jag komma in x) Jessica följde med in och kärringen frågar
"Är ni ett par?" HAha. gud. Jag vart så paff när hon fråga det x) Iaf, jag behövde inte vräsa, fick göra det själv. Gött iaf x)
Fick pencilin ifall jag skulle ha ngt och skulle även berätta vilka jag har haft sex med. Så det gjorde jag.
Sen gick vi, gött. Vi gick till tågstationen och vänta på att Becka skulle komma med tåget.
16:21 kom hennes tåg och vi kramades och prata lite. Sen kom pappa och vi drog hem hit.
Jag tänkte ringa Sj men så kolla pappa sin bank så hade han fått tillbaka pengarna så vi boka en ny och nu har jag fått biljett nummret. Så nu är det gjort :D
Så imorrn ska jag hämta ut det och även flytta över pengar till mitt konto från sparkontot. I like it^^
Var även ute och körde lite förut imorse med mamma. Eftersom jag var hemma idag med, mamma ville det.
Lite halv seg dag men nu har jag åte en semla, det var riktigt gött :) Tänkte snart ta tabletterna också.

Längtar<3

3 dagar och 10 dagar kvar <3


Finns det något som heter må bra?

Idag var jag ju hemma som jag skrev förut.
Har läst en hel del teori. Nästan två kapitel, nu är jag helt slut i hjärnan><  Har egentligen inte ork att sitta här framför datorn men orkar inte lägga mig ännu heller. Så då blir det att sitta här.
Gjorde ju även klart rapporten på projektarbetet förut så det är klart, ska skicka den till min mejl och skriva ut den antingen imorrn eller på Onsdag. Bror på hur jag mår imorgon. Mamma vill att jag ska vara hemma imorgon också. Får se hur det blir. Sitter och pratar med Emelie, jag längtar som fan.. Får ju träffa henne redan nu i helgen :) Hon ska hem till Deas, Maddis med :D Sen på Lördagen åker jag till Götene eller så följer jag med dom när dom åker på Fredag natt :P :D Ska bli så kul! Längtar som en stölle.
Det vart inge tågstationen idag, så det blir imorgon med mamma istället. Ska ut och köra lite sen skulle vi ta stationen samtidigt. Fråga om biljetten eftersom jag inte kom fram någonstans förut när jag ringde >< Störande som fan jue!.
Men men, ska även till ungdomsmottagningen imorrn >< Vill inte men måste! FuckFuckFuck.
Jessica ska också dit så vi ger varandra sällskap. Tack gode gud för det iaf.
Men nu orkar jag inte skriva något mer.

Pöss.

Tårar blir nätter istället för sömn.

Jag stannar upp med tårarna rinner.
Jag vänder tillbaks för att torka mina kinder.
Allt runtomkring det bara försvinner, jag blickar tillbaks.
Men vill inte ha det som minnen, riktiga vänner man vet att dom stannar.
Men efter tiden som har gått så blir ingenting detsamma.
Tårar blir nätter istället för sömn jag vill vakna upp men det är ingen dröm.


Igår/inatt var det första gången på länge jag bröt ihop riktigt, utan alkohol och tabletter. Satt verkligen och stor grina.
Idag vakna jag upp med hög feber, har haft feber frossa hela natten. Lugit och bara skakat det är så obehagligt :/
Men när jag väl hade vaknat till liv och gått upp så börja jag läsa lite teori. Mamma berätta även att hon hade bokat resa till Thailand :O 20:e Mars - 3:e April. Ska prata med rektorn om det på Onsdag då jag ska på möte igen ><
Jag vill inte för jag har inte gjort ett piss, eller har ju gjort klart projektarbetet nästan. Men har saker som jag ligger efter med. Iofs, tänkte åka till skolan lite tidigare imorrn och göra klart den sista uppgiften i "Fritid för funktionshindrade" Ska göra ett litet collage om blinda tänkte jag. Skriva en liten text och sätta dit några bilder. Sen är ju den kursen klar. Men har mycket mer kvar att göra på andra kurser. Måste även prata med Jenny-Anne om psykologin. Så jag får låna filmen och göra det sista i det. Så det också blir klart, sen har jag det där jävla provet i historian >< Me don´t want to. *suck*
Men har suttit och tänkt lite och jag tror jag vet vad jag ska säga till rektor helvete. Men det märks väl på Onsdag hur det blir >< Blöö.
Ska snart lägga mig och läsa lite mer teori, måste hård plugga nu så jag får det gjort någon gång. Vill verkligen klara det. Hoppas pappa kommer snart också så vi kan åka ner till tågstationen och prata med dom där om biljetten. fick ett brev från Nordea och där stod det att jag hade 231:- på ett spar konto så hinner fixa drickat innan jag åker till Andreas :D Gött mos iaf, ska fråga Johan :P Hehe, vore skit bra om jag kunde få ta ut det. Men nu ska jag springa ut och slänge in ved i kaminen och sen ska jag läsa teori.

Pösshej.

FelFel

Jag har sån ångest och allt känns att gå fel.
Antingen så är det något som står i vägen eller så är det något annat.
Jag vet inte vad jag ska göra längre och vill spy rakt ut ><'
Jag vill inte vara här längre och paniken bara växer i mig, kom och ta mig långt här ifrån.
Jag är trött i kroppen och mår inge bra. Ge mig något starkt.
*suck*

Pappa helg.

Då har det varit en pappa helg igen då.
I Fredags åkte vi till Karlstad (Jag,Järry,Jessica och Angelina)
Det tog oss 2h 50min till Karlstad från Arvika. Vi är duktiga, vi gjorde ett besök i ett dike vid flyggplatsen i Karlstad xD
"Jag stannar vid nästa busshållplats" / Jessica
"Neej, det enda stället du kommer stanna på är i diket" / Järry
*några min senare*
KABOOOOM!
Sen hamna vi i dikte. Jessica fick en chock och grät som fan :O
Däket lät som fan och det låste sig. Till slut lossna det och vi kunde köra vidare.
Varje gång det lät så fick Jessica ännu mer panik. Jag kunde verkligen inte sluta skratta x)
Jessica både skratta och grät som fan, Järry asgarva han :P men men.
Till slut kom vi till Karlstad och vi alla hade lugnat ner oss. Efter att ha varit på Rusta och Jysk på Våxnäs drog vi till psyk, Angelina skulle dit och prata. Men vi kom lite för tidigt så drog några varva i området. Vi mötte polisen och dom vände och körde efter oss x)
Angelina var den enda som hade bälte, vi andra skyndar på med bältet och stannar på Statoil på Klara. xD haha!
"Går bilen bra?" / Polisen
"Jaa, det tycker jag väl" / Angelina.
Haha, herregud va panik vi hade x) Hahahahaha! Jag,Jessica och Järry satt och vänta i bilen när Angelina var inne och prata. Vi satt och prata och tog en massa kort xD ja herregud :P
Sen vart det Bergvik :D haha, fick tag på några trosor, smink,smink väska och massa godis :D
Sen vart det Ikea efter det och då vart det en massa ljus och en jätte söt lampa :D Me like^^
Höhö, ska snart tända lite ljus :D Så det luktar gött :D
me like <3 Hööhöö.-.
Men på Fredagen när vi äntligen kom till Arvika så vart det hemma till jessica på prästängen :) Fick cider,cube och två groggar. Det var riktigt gött :) Vid elva tiden hämta pappa mig och då vart det hem och sova. Var riktigt skönt!
Lördagen när jag väl vakna så tänkte jag och pappa beställa biljetten. Pappa beställde biljetten men har inte fått ngt sms om biljett nummret så jag kan hämta ut den  :O Konstigt.
Men men, sen körde jag till åmot, hem till Emma :) När jag kom dit och åt vi lite och sen gick vi till 61:an köpte chips och dip. Vi mötte även äcklet och kent.
När vi kom tillbaka till Emma så kolla vi på Flipper först sen försökte vi få tag på någon som kunde köra oss till Arvika och tillbaka, men ingen ställde upp och vi somna. Idag när vi vakna så gick vi först till konsum och köpte hundmat och sen förbi pizzerian och köpte pizza. Var riktigt gött med pizza ^^ Höhö.
Vi gick hem till Emma och åt och prata ett tag, till slut så åkte hennes pappa så vi satte oss framför datorn. :P hehe
till slut kom pappa och hämta mig och jag körde till Styckåsen sen körde han hem mig och Tilda.
Så nu sitter jag här och käkar lite chocklad.
Gud, klara skrämde mig förut. Var helt inne i datorn och så kommer hon och nosar på armen.
Jävlar vad jag skvatt x) klara stog bara och vifta på svansen. Sötnöt då :)
neej, nu ska jag tända ljus.

Puss i ljumsken.


Since you´ve been gone.

Nu är jag hemma från skolan, eller har varit det ett tag x)
Haha, ska fråga mamma om jag kan få lite pengar och springa ner till apoteket och köpa salva.
Börjar få skavsår >< Hate it..
Idag på skolan gjorde vi inte så mycket, första lektionen hade vi Mona och vi prata om "den glömde åldern" 7-12 år.
Lite seg lektion. Men vi fick gå redan kvart i, en kvart tidigare :D Gött mos.
På rasten började jag och Jessica gå egenom folk vi vill ha på festen och om vi skulle ha något tema.
Ingen kom på något tema så det får bli maskerad. Höhö. :D
Kul som fan jue :D Många många år sen man hade det x) Längtar som nu jue :D
Sen var det lektion med Jocke, fortsatte på det vi gjorde sist. Hatar religon. it sucks!
Efter det hade vi lektion med Monica, svenska. Hon började med att ge oss resultaten, eller hon går efter listan och jag är sist :O Jessica Johansson fick inte ens veta :O Då går det segt fan ><
Satt och skrev lite på mitt cv, börja med det iaf. Vi gick och åt sen satt vi typ och prata om klass kampen xD
Jag och Jessica kom på massa bra förslag och la i lådan :P Höhöh..
Riktigt kul jue :D Längtar som fan nu jue :D Vill inte ha praktik jue, ><
Har inte ens någon stans att va :O och då är det fan illa ><'  Jaja, sen tog vi tjugo i två bussen in till stan, vänta på Ingesund bussen och åkte hem.
Har nyligen åte upp popcornen jag gjorde när jag kom hem, var riktigt gött :) I love it^^
Höhö. Men har inte så mycket mer att skriva nu så.

Puss


Pass!

Då har man varit hos tandläkaren och hos polisen då! Nej, jag har inte gjort något :P
Har bara skaffat pass, eftersom våra har gått ut. Hehe. Mamma var tvungen att fylla i nya papper om syskonen men jag fick mitt iväg skickat direkt just för att jag är 18 :D Göttans.
Kan hämta ut det nästa veckan någon gång^^ Hehe. Annars har jag inte gjort så mycket idag.
Har suttit och sminkat mig i en timme typ just för att fördriva tiden, har även kollat på två filmer :P
Surf School och Collage Road Trip, hyfsat  bra filmer. Går att se på när man har tråkigt xD
Har inte pysslat något mer med mitt rum, får göra det när det närmar sig att Emelie och maddis kommer.
Alltså näst nästa vecka då kan jag börja pyssla :P Nu ska jag bara försöka hålla det städat här.
Önska mig lycka till, så som jag är. Stökar alltid ner xD haha! Jag är lyckad *not* 
Meeeen nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.

Längtar <3


Hemma.

Vart hemma idag med, orkar verkligen inte. Har för mig att jag har tandläkar tid sen.
Ska ringa tillbaka kvart över tio för dom hade stängt telefonen tills då. Segt ju ,__,
Jaa, nu är ju mitt rum städat och jag trivs som fisken i vattnet, rummet blev större på ngt sätt. hehe
Ska nog ringa och fråga Emma om hon vill göra något sen. Om jag typ kommer till henne en stund eller något.
Det märks, för hemma orkar jag inte sitta för fan, neeh. Uscha!
Är trött som fan. Ska nog lägga mig en stund sen när jag har pratat med dom på tandläkaren. Fast det bror på vilken tid jag har då, hoppas det är typ tjugo i ett. Har för mig det men kommer inte ihåg.
Men men.
Nu ska jag gå så jag får ringa till tandläkar fan..

Puss!

Städning

Nu håller jag på att städa, haha.
Har mycket kvar på rummer men har lyckats få datorn på plats och byrån.
Så det är fixat, sängen står även på sin plats men ligger massa damm och saker under som jag måste få bort.
Sen ska jag även plocka bort sakerna på sängen.
Fortfarande grusigt som FAAAN!
Men än så länge ser det bra ut :P Känns lite ovant att ha datorn där jag har den nu x) Haha!
Men men, Måste fortsätta nu.
Lägger upp bilder sen när jag är klar ;D Och skriver lite mer då..

PussPuss!

Du tror väl att min ensamhet är värst.

Idag var jag hemma från skolan. Har haft migrän halva dagen inte orkat röra mig.
Men nu har jag piggnat till och har varit ute med Klara, det tyckte hon om.
Nu har Hampus fixat min blogg och gillar´t :D Lite mer jag! :D  Har lite feber och fryser som en tok.
Men ska nog snart ta och lägga mig igen, vila lite mer. Behövs och ska även ta en värktablett till.
Behövs, men imorrn ska jag gå till skolan igen. Ska även till tandläkaren och längtar inte ><'
Vill inte dit, hatar´t. Jag vill typ ha den 23:e och sen 30:e.
Då jag äntligen har saker att göra, juste igår prata vi lite här hemma om Thailand så sa jag till mamma att om vi åker dit så måste vi gå på ngn bar och ta en drink. Det ville hon med :) gött mos på kocki! Mhmmm :D
Jag vill att Emma ska komma hit, inte hört från henne på några dagar nu. Lite jobbigt jue, hon svarar inte när jag messar.
Iofs hon kanske har slut på pengar, men ändå ><
Jaja, nu ska jag gå och ta en tablett till och vänta på att febern ska försvinna.

Puss i ljumsken!



Bild tagen av Jessica Johansson 15:e Juni 2007.

Vart tog du vägen när mörkret föll?

Du tror väl att min ensamhet är värst
men det är när ni väl ser mig som jag verkligen blir rädd
Förklara snälla så att jag förstår
Varför ni tystnar när jag kommer och skrattar när jag går
Säg varför det måste vara jag
Som har ryggen upp mot väggen
Bara hud mot hårda ord
Den som får rivas, klösas, bitas för mitt liv mot alla andra
Det finns ingen belöning och jag kräver ingenting
men bara att aldrig nånsin tvingas hålla käften






Foto och redigering Frida Brolin
Dec 2006.

I walk alone

I walk a lonely road
The only one that I have ever known
Don't know where it goes
But it's home to me and I walk alone
I walk this empty street
On the boulevard of broken dreams
Where the city sleeps
And I'm the only one and I walk alone

Då har man kommit hem från skolan äntligen då, känns gött.
Drog av mig strumpbyxorna och kjolen direkt typ x)
Det är riktigt gött :) hehe. Idag på skolan gjorde vi väl inte så mycket. Jaffa var med dom två försöta lektionerna.
Religon och Samhäll hade vi då, sen gick vi till bussen hon skulle ju åka mot Karlstad.
Hon kliver på och jag går tillbaka till skolan, när jag kommer tillaka ska vi ta lunch så då sticker vi och äter.
Ris och korv låda med curry och äpple. Gick ner :) Sen gick vi tillbaka till lektion, hade samhäll då igen.
Vi gick egenom ett prov vi ska ha om två veckor >< *suck* Hate it.
lektion gick väl ganska snabbt sen var det lunch igen, åt lite till.
Gick runt lite på skolan sen vart det webbdesign, vi har börjat med att man ska göra rutor, typ så man kan välja olika alternativ. Tråååk.
Gjorde en liten snabb sida och drog sen, Rolf berätta att han hade funnit ett prov som jag hade gjort så nu slipper jag göra om det :D gött, så har mellankrigs tiden ><'
Blööh. Men det ska jag fixa :D  I hope. Jaa, efter att gjort sidan så drog jag till bussen, orka inte vara kvar.
Var en riktigt befrielse att kommer hem, men det känns dock lite tomt här. Varit van med att det har varit fullt upp här ju och nu är det inte de.
När jag gick till bussen från skolan upptäkte jag att det luktat vår. Blöt lera luktar det och även blöta löv.
Vill inte ha äckel vår, sommar eller vinter >< Fast hösten kan vara trevlig ibland med alla färger på träden. Det enda som jag gillar med våren..

Upptäkte en sak när jag prata med Rolf att jag och Elin inte är dom enda i klassen som mår som vi gör. Eller jag vet ju att Sara gör det med, men det förstår jag med tanken på hennes eccem.
Men Elin H (Vi har två Elin i klassen ><) hon har även någon form av deprisson, lite tråkigt.  :/
Det var något jag tänkte på men glömde bort det helt, jobbigt ,__,

30:e Jan - 1:e Feb kommer Maddis och Emelie och jag längtar sååååååååååååååå mycket. Ska bli kul att träffa dom igen, ska gå in och kolla på Lunar om Magnus har svarat om festen, hoppas han ska ha det :D
Annars ska jag fråga om jag får ha fest hos han och jag bestämmer vilka som får komma och inte får komma.
Riktigt gött isf :D Höhöhö. Jaffa kommer ju också då, men dock inte Andreas. Lite tråkigt fan :/ Men men, ska ju till han den 23:e så :) LÄNGTAR. Ska kolla lite mer på biljetter nu under helgen hos pappa så kan vi boka :D
Yaaaay^^ But but..
Tror jag ska lägga mig och glo på tv, kanske sova en stund. Känner att jag behöver det.

Pöss hej!


Design

Jaa, sitter och pillar lite på en, inte sådär jätte bra då.
Använder programet GIMP. :O
Lite förvirrande då man vet vad det finns för saker på PS.
Men men, jag undrar om någon kankse har lust att hjälpa mig sen när jag kommer hem och lägga in den?
Så jag får något som är lite mer mig ^^ sen om någon även har lust att kunna fixa så det finns typ två bilder på mig på den headern eller vad det nu heter xD Haha!
Smidig man är, or not :P
Eller om Hampus kan göra en åt mig som är lite mer jag :)
I really want it^^ Höhöh.
Men nu ska jag göra en hemsida så man kan beställa pizza.

Pöss.

Sleten

Är ganska sleten just nu.
Haft fullt upp hela helgen men ändå inte, haha!
Åkte till Karlstad med 10:15 bussen i Fredags för att möta Jennifer.
Möte henne på buss stationen där sen drog vi till tåget, satt och vänta en stund.
till slut kom tåget och vi satte oss på det^^
Bar det iväg mot Arvika, när vi var i Arvika så träffade vi Johan på stan sen gick vi till konsum och träffa Jessica,Emma,Järry,Nadia och Mattias.
Dom förutom Emma drog till buss stationen, Johan skulle köpa snus sen drog vi också dit.
Stog och prata om allt möjligt tills bussen kom.
Satte oss på bussen och åkte hem.
När vi kom hit gjorde vi mat, vi kolla på film och prata.
Vi följde Johan ner till bussen vid kvart över nio, hade med Klara.
Jag och Jennifer gick hem igen och prata en stund.
Sen till slut somna vi, var ganska trött just då x)
Gick upp tjugo i elva på Lördagen, upp och duscha.
Sen var det Jennifer´s tur.
Slänga på sig lite smink snabbt sen vart det att gå ner till bussen och åka in till stan.
Skulle äta på Mulan egentligen men dom hade höjt så vi gick till Shalom och beställde pizza.
Det blev en Jörgen för mig x)
MUMA!
Vi gick ner till Erik och satte oss där, vi åt och prata och sånt kul kul you know.
Sen efter två timmar där gick vi hem till Johan, spela lite GH och prata xD
HAHAHA! Mycket prat x)
Sen gick vi tillbaka till Erik, efter att ha kollat på en serie på tvn så gick vi ut.
Visa Jaffa ute livet i Arvika, volvor överallt med dålig bas x)
Till slut hämta mamma oss och jag körde hem, körde förbi parken.. Mycket folk där xD Som vanligt.
Drog hem sen, vi kolla på Wall-e halva iaf xD
Messa till Andreas och han fråga om han fick ringa. Så han ringde, prata med han i typ en timme.
Prata om festivalen och sånt :) Han ska förmodligen med :D
YAAAAAY! Happy ^^ blir en jävla salig blandning i vårat camp xD
Men det blir kul, sen la vi på och vi somna här.
Imorse när vi vakna så kolla vi klart på Wall-e och åt.
Sen till slut drog vi ut och körde, jag och mamma köpte festival biljetten :D
FINALY!
Nu är det spikat äntligen :) I love it^^
Johan hoppa av i stan och vi körde hem, nu har vi bara slappat och tagit det lugnt.
Vi är ganska trötta så det blir tidig kväll ikväll xD
Iaf för mig.

Pusshej<3

Decode

Jag kände att jag inte fick skriva av mig, finns något kvar i mig som ligger och skaver.
Det gör så fruktansvärt ont i mig, vet inte vart jag ska ta vägen. Jag känner en våg i kroppen, en våg av tårar som vill fram som inte lyckas bryta ut. Jag blir så sur på mig själv att jag inte får ur det längre.
Vill bara sitt och stor grina, jag behöver det verkligen för att kunna slappna av.
Jag har i så många dagar nu försökt att skada mig själv, närmar mig med en tänd cigarett men något i mig säger nej.
Likadant med rakblad, jag blir frustrerad.
Jag mår inge bra och ingen i min närhet kan se det på mig.
Iofs, efter så många år kan man faktiskt dölja det. Jag har iaf lärt mig det och det verkar fungera.
Men jag vill att någon, någon gång ska märka det och bara krama om mig.
Men det är väl bara en dröm. Jag vill så gärna dricka i helgen. Men kan inte för Jaffa kommer och jag har inga pengar förrens den 23:e typ :/
Hoppas jag inte bryter ihop då, kommer skämma ögonen ur mig då.
Den enda jag typ kommer känna är Andreas om inte Emelie kommer.
Kan inte gråta bland främmande människor.

Jag vill här ifrån nu, snarast.


Drama queen.

Idag är jag trött, blev helt paff imorse när telefon ringde ><
Jobbigt som fan jue :(
Vad och körde idag också, gick att bra :)
Snart halkbana, sen blire teori och uppkörning :)
Längtar som fan :D Höhöh.
Ska nog ta och söka som ledsagare, ta och skriva en cv nu när Monica har gått egenom det med oss i skolan.
Och som vanligt har jag beslut ångest över vad jag vill göra, just nu vill jag nog bara gå och lägga mig och sova ><
Trött som satan.... .. .. ...

Jaffa kommer imorrn<3

Utan dina andetag

Nu sitter jag här igen då.
Har varit på stan, eller rättare sagt hos Erik/Sarah.
Fick reda på förut att Jaffa kanske kommer till helgen :)
Hon ska till Johan, så då får jag träffa henne igen :D Yaaay^^
Kulkul, och jag tror nog hur jag ska kunna ordan fram pengar så jag kan åka till Deas den 23:e :)
Vill verkligen, behöver komma bort från hållan.
Ska prata med mamma först och fråga henne först om jag får låna 200:- tills jag får pengarna av Järry.
Sen ska jag även fråga om jag kan få 100:- extra till mat pengar utan att låna.
Sen ska jag även fråga pappa om jag får låna 200:- av han. Fast får ju 100:- av han nästa helg till mat^^
Så allt är typ fixat.
Det minsta jag behöver är 415:- för då har jag råd med allt jag vill ha :)
Fast typ juice kan jag fixa innan jag åker typ ^^ *blinkblink*
Var på konsum innan jag gick till bussen, fick med ett par strumpbyxor,deo och parfym :D
höhö, massa nöjd^^ Men nu ska jag gå och be pappa ringa så jag får prata med han.

Pösshej!


Tell me something i don´t know.

Idag har jag lugit i sängen halva dagen, sen har jag städat klart mitt rum x)
Ser lite bättre ut nu iaf :P hehe.
Har sminka tmig också "krigs målning" som mamma kallar det.
Hahaha, jaa, det kanske är mycket. Men jag gillar det ;) Tycker inte att jag passar i "vanligt" mycket smink x)
Just nu sitter jag och väntar på att Jessica ska höra av sig.
Annars åker jag ner själv till staden. Orkar inte sitta vänta för länge :O
Ska in på konsum och fixa lite grejer och sånt med :P hehe..
Vill ha mer parfym också xD Hahaha! Men men.
Nu ska jag göra något annats eller något xD Haha!
Pösshej!

Bättre today.

Idag mår jag bättre mot dom andra dagarna som har varit.
Varit ute och kört lite bil och inför skaffat en ny parfym x)
Parfym narkoman är jag, haha!
Det var en Date parfym "Dangeroulsy Delicious" Det är den som är svart.
Alltså en av dom nya, me want more x)
Imorgon blir det nog staden med Jessica, :) Blir kul, ett tag sen vi gick på stan nu.
Bara strossa omkring och bara glo :P
På Torsdag ska jag och mamma köpa festival biljett :D
Så den är snart fixad och jag behöver inte oroa mig :D
Klippte mig lite förut, mitt hår är så slitet så ,__,
Har kollat på tv filmer idag, American Pie 2 och 3^^
Har Beta House kvar, tror det är den sista.
Sen har jag man kikat på alla :D
Håller på att plocka ner julen nu, kände att det är dags, ska nog hänga Emmas gardiner i fönstret.
Undrar vart hon är just nu :O Men men, nu ska jag fortsätta plocka ner, ska lägga grannen i kartongen och ta ner jul-stjärnan och gardinerna^^

Pöss <3


Den jag levde för.

Sitter och lyssnar på "den jag levde för-Sofijah"
Tyckte inte om hennes låtar från början, men har börjat lyssna på dom mer och mer nu för tiden.
Texterna är bra och passar in i mitt mående just nu.
Jag förstår mig verkligen inte på folk som faktiskt har folk runt en som gillar en.
Alltså, då menar jag känslor,kärlek.
Jag har en hel del kompisar som är desperata.
Så fort dom blir singla så måste dom finna ny pojkvän DIREKT!
Annars skriver dom typ "Jag måste ta livet av, det är ingen som gillar mig" , "Jag är så hatad, ingen vill ha mig"
Jag blir så ledsen,arg och ja gud vet allt på såna människor.
Endel inser inte att faktiskt har folk som försöker flörta med dom.
Dom nekar det och säger att dom har jätte svårt att få ett förhållande.
Jag har varit singel i 514 dagar.
Inte klagar jag, man får chansen att leva livet och bygga upp livet.
Det är ganska bra för mig iaf, för då får jag en chans att sluta upp med allt dumt.
Men ändå, så vill man ju ha en som alltid finns där och kan stötta sig.
Jaa, jag har många kompisar som alltid finns där för mig. Men jag menar kärlek.
Jag är ganska less på singel livet.
Men ändå när en kille försöker flörta med mig så blir jag rädd.
Är rädd för att bli sårad och ignorerar han, jag har haft för många som har lekt med mig.
Som säger en sak men gör en annan.
Som han i Skåne, han säger att jag är den enda som får han att må bra, att han ska komma och hälsa på mig.
Men när man kollar i hans GBn så skriver han med typ 100:a tjejer till och skriver exakt samma saker till dom som han skriver till mig.
Jag är glad över att jag har dom vänner jag har, men dom kan inte ge mig den kärleken jag behöver.
Den där pirriga känslan man har när man är kär och ser personen.
Då man blir glad över att just den personen ringer..

Så snälla, klaga inte över att ingen vill ha er om ni endast har varit singel i en månad eller något.
Det finns alltid någon som gillar er


Filmer

Nu det senaste har det blivit väldigt mycket filmer. Blir nästan lite rädd själv.
Brukar aldrig se på så mycket film jag har gjort nu :O
När jag var hos Jessica i Fredags kolla vi på
The Mangle - skit kass, vi satt fan och skratta oss egenom hela filmen x)
Eve - den heter inte så, men kommer inte ihåg vad den heter, handlade om två lebb vampyrer. Riktigt bra ^^
Bloody Mary - Riktigt bra :) Egentligen hatar jag skräck filmer då jag hellre väljer komedi. Så man får skratta lite^^
The Aligator - B FILM, haha! Herregud. Skit kass xD
The Perfect man - Urmysig film :)
The world tour of Skåne - Johan Glans är fan äckligt duktig och rolig :D Älskar´t
The Love Guru - riktigt bra film, fick skratta. ^^ Lite överdriven dock men jävligt kul :)

Fick varken ner Hancock eller Mitt livsverk ><
Surt fan, nu håller jag på att ta ner dom + Another Cinderella Story.
Ni får gärna ge mig lite mer film tips, vi se mer filmer^^


Någon som vill göra blogg design till mig?
Vill ha någon som är lite mer jag, har lite önskemål.
Typ som att den ska gå i svart och rosa, det ska vara massa stjärnor och sånt :)
Det älskar jag!
Nu väntar jag på att mamma ska fräsa köttfärsen så jag får göra köttfärs sås.
Var ner och köpta saker förut :) Tog bussen med Klara.
Gick förbi äckelt på buss stationen. ><
Han hade Ludde med sig (Hans hund) han vart ju helt galen för jag hade Klara med mig.
Men Klara var duktig :) Min bebis ^__^
Neej, nu ska jag gå och se hur det går för mamma..


Puss.

When you´re gone.

When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it okay
I miss you

Sleten

Jag är trött som fan idag.
Gick upp två typ.
Sen har jag typ duschat och sånt skit.
*snark*
Dammsuga lite förut också.
Fortfarande stökigt i mitt rum ,__,
Ska ut och köra lite sen, kulkul.
Jag ska nog göra lite o´boy nu ( :
give me a life.


Puss.

Orolig.

Jag är så förbaskad orolig för mina vänner hela tiden.
Speciellt dom som mår dåligt.
Man vet aldrig vad dom kan göra när man inte pratar med dom.
Man vet inte om dom gråter eller gör något dumt.
Om man kunde ge dom all lycka som fanns.
Eller vara hos dem hela tiden, finnas bredvid dom hela tiden.
Tyvärr kan man inte dela på sig och det kör ihop sig.
Jag vill vara på flera ställen samtidigt men det går inte.

Allt gör så ont i mig.

Jag sitter och fryser som en stölle och vill sova.
Men håller på att ta ner massa film som jag ska se på sen.
Love Guru
Hancock
World tour of Skåne
Ett livsverk.
Har blivit film narkoman.
Jag har ont i magen och vill spy.
Spy upp alla känslor,problem.
Jag vill skära bort alla mina minnen från min barndom som gör så ont.
Det ger mig en ständig huvudvärk.
Då nästan alla platser här i Arvika påminner mig om det som har hänt.
Så fort jag är på ett speciellt ställe så får jag en snabb flashback.
Vill bara lägga mig ner och gråta, men får inte ur några tårar.

HJÄLP MIG!?

I will learn to love again.

Nu är jag hemma igen, är trött sam fan..
Allt känns som vanligt igen, men ändå inte.
Känslorna och allt blir bara värre inom mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen längre.
Kan jag inte få ett brev från VUP snart?
Eller kan dom inte ringa snart?
Ganska frustrerande, jodä!
Jag behöver hjälpen, jag behöver orden..
Jag har iaf en sak att se fram emot och det är halkbana 2/2.
Snart är det körkort som gäller och jag längtar som en gris :)
Måste börja läsa mer och sånt.
Inte så kul men det måstes.
Måste även städa mitt rum som är hur stökigt som helst efter Jaffa och Deas.
Gasch ><

Tårarna vill rinna, men får inte fram några tårar.
Jag vill känna smärta, riktigt smärta.
Men vill inte göra mina vänner ledsna.
Det är så mycket jag vill göra men har ingen ork till det längre...


Ready, set , don´t go!

Jag är trött från gårdagen.
Blir nog att lägga sig tidigt idag.
Idag har vi bara slappat, åt på kocki förut.
Åt mos, mycket gott :)
Älskar´t <3
Trots att jag har Jaffa här så känner jag en ensamhets känsla i min kropp.
Dock kan det vara för att jag har varit ensam för länge nu.
Jag är så trött på´t.
Give me some love?
Helst nu.
Känner att jag verkligen behöver det i mitt dystra liv.
Längtar redan till nästa fest, när det nu blir.
Vill kunna koppla av lite, kan inte göra det längre utan alkoholen.
:/ Fett jobbigt..
Jag fick inte ur mig några tårar igår, vad jag kommer ihåg.
Och jag behöver verkligen få gråta.
Jovisst, släppte väl någon liten tår då och då.
Just för att jag var orolig för Jessica.
Men fick inte riktigt gråta ut som jag vill och behöver.

Yeaah

Jaa en liten kort sammanfattning av nyår:
Hångel
Kramar
Skratt
Leende
Tårar
Problem
Bråk
Pussar

Men trots att det var lite bråk och det spildes lite tårar så var det en riktigt lyckad kväll.
Och jag älskart :) Hoppas att Deas och Jaffa kommer tillbaka snart så vi får göra om det^^
Deas har dock redan åkt, Jaffa åker hem imorgon.
När hon har åkt så ska jag till jessica :)
Emma ska med då också. ^^
Sen kommer väl Andrea också :)
Ha liten tjejkväll, kankse beställa pizza och glo på tv :D
Myspys :)

Tack för en underbar kväll alla som var på festen hos Magnus<3