Jag kan inte leva ett liv utan dig, vart du än går finns du inom mig.

Jaa, helgen är slut och jag ligger på sängen och lyssnar på musik medans Emelie och Didrik sitter i Emelie´s säng och gullar med varandra och tjötar. Vi väntar på spökmaraton och jag försöker bara fördriva tiden. I Fredags gjorde vi inte så särskilt mycket vi typ bara slappa och sov xD haha, lördagen vart det upp tidigt och åka till Skälvum för kalas. :) Mycket trevligt, sen fick jag och Emelie vänta med att åka in till Lidköping så vi åkte med Henrik och kolla när han och en till spelade biljard. :P haha, tidsfördriv iaf. Sen fick jag komma dit så vi åkte dit och Emelie följde med Sandra för att möta Johannes och Didrik. Sen sprang hon iväg för att möta Martin och Malm sen kom hon hit och fick sin första överraskning och började nästan gråta. Sen började vi dricka och det plinga på dörren, Emelie går och öppnar och där stod Pierre, hon vart överlycklig. Så började vi fest,spela kort,tjöta och söp nästan Emelie under bordet :P Men sen försvann hon typ i en timme och nyktrade till :P Vi sjöng för henne och så fortsatte hon att dricka och blev helt borta. Hon dekade nästan osv. När vi skulle hem tog det typ 3 kvart att få ut henne ur lägenheten. Eller få ut både hon och Didrik xD illa det här fan, vi åkte hem. Jag åt,gick på toa,tog huvudvärks tablett och la mig. Somna relativt snabbt, fy fan vad skönt säger jag bara! Har inte sovit riktigt på en vecka typ, men är väldigt trött nu och vill lägga mig men vill inte än xD haha. Idag har Emelie och Didrik vart bakis och jävliga :P haha. Dom har retat varandra hela dagen och sånt. Haha, men jaa. Imorrn blire systemet för Emelie då :) Hon ska bara köpa ngt så det är symboliskt. Under veckan kommer Zandra med :D Undrar vilken dag bara, men ska ta och prata med henne :)
LÄNGTAR! <3

-Over and Out-

Oh, paradise will wait another year, hold on to your visions tonight.

Ligger på sängen och lyssnar på lite musik, känns som om man har gjort skit mycket idag. Men ändå inte, dagen har gått segt och klockan är inte mycket än. Vi gick upp ganska tidigt idag men ska upp ännu tidigare imorgon, för imorgon händer det saker och det gillar vi :) Jag har varit rastlös och det sluta i att jag klippte håret, klippte rätt luggen och kortare bak. Har bestämmt en klädsel jag ska ha till Halloween^^ Eller rättare sagt två faktiskt :P Måste till Sarah under veckan och kolla egenom mina lådor som står där för måste ha mina ögonskuggor som ligger där :P hehe. Mycket som händer men ändå inte :P Nejni, nu blire till att gå på toa IGEN och sen ska jag göra iordning mig och lägga mig hade jag tänkt^^ Puss på er!

-Over and Out-

Here (in your arms)

Sitter på sängen i mitt hem, mitt nya hem. Hem, det här känns verkligen som ett hem, jag känner välkommen och kan verkligen vara mig själv för en gång skull. Jag kan sova hur länga jag vill utan att bli väckt tidigt på morgonen. Jag kan dra iväg och träffa folk utan att ha en tid utsatt på mig, mitt liv har äntligen börja och jag kan börja känna mig hel. Jag älskar folket här nere, dom behandlar mig som jag vill bli behandlad. Jovisst, jag har vänner i Arvika med som gör det, men inte så många. Efter studenten tappa jag kontakten med nästan ALLA i Arvika och kände mig inte alls välkommen någonstans. Så jag är glad att jag flytta hit, jag och Emelie satt och kolla på lägenheter inatt och fann en i ett privat hus. Vi ska förmodligen skriva in en annons om att vi söker lägenhet i Lidköping. Kan gå fortare då, dagarna jag har varit här har varit loveliiii. I Fredags hade vi tjejkväll men efter att Maddis,Sandra och Elin hade gått så övergick det till fest ist och det var väldigt kul, träffa nytt folk :) Och vet ni vad? Jag lyckades bli full, försöta gången på... Jadu, kanske två månader. Det var lycka :D Lördagen blev det bara slappt, Daddis låna mitt fritidskort. Låg typ och sov hela dagen, var faktiskt riktigt gött. Sen på kvälle kom Niklas hit och myste. :) Han åkte hem inatt, alltså Söndag-Måndag natt. Somna väl vid 04:00-04:30. Gött. Och har nästan nyligen vaknat. Men vill inte vara vaken egentligen, vill sova!! Men men, sånt händer..
Ska försöka bli mer aktiv med min blogg..

-Over and Out-

Hook me up.

Spriten har gjort sin verkan äntligen i kroppen, försa gången på länge jag har blivit påverkad. Känns så underbart att kunna fly från verkligheten för en gång skull. Här frågat dom varandra om dom är kåta. Men jaa. Idioter men ändå inte, vet inte vad jag ska skriva men iaf. jaa.. Ska nog inte skriva så mkt mkt..
Natti..