Psykolog.

Idag ska jag till en psykolog. Kanske är dags att det går bra för mig nu? Hoppas det iaf. Jag vet inte vad jag ska säga eller hur jag ska vara. Allt i mitt huvud är ett enda kaos. FanFanFan...

Boda Borg (igen?)

Haha, alltså. Jag hade så jävla kul, vi sprang omkring i 6 timmar ca. Har världens träningsvärk nu, men det var värt det :D Tänkte slänga upp några filmer och bilder. :)












Hemma hos mamma.

Just nu sitter jag hemma hos mamma och väntar på att Angelina och Jessica ska komma hem från Karlstad, tror dom skulle hämta upp mig. Hoppas det iaf :P Kom på nyss att vi ska ju på bio senare, haha. Smart? Njaee, inte direkt :P Vi ska på bröderna karlsson tror jag det va, märks väl om den är bra :P Det gick bra på mötet jag var på förut, nästa gång villdomatt jag ska ha med mamma. Så fråga henne och hon ville gärna med :) Hmm, sen tog jag bussen till Palmviken och gick in och köpte deo,nagelsax,powerade och en wraps med kycklingi.. Mycket gött :D Har en annan telefon nu också, väldigt skönt faktiskt. Tyckte inte om den röda, och batteriet försvann ju på den, så hoppas batteriet på den här telefonen är bättre. Men det märks :) På Fredag ska jag träffa en psykolog på psyk på sjukhuset och sen den 15:e ska jag träffa en överläkare på psyk. Får se vart det leder, lite smått nervös faktiskt. Men det ska väl gå bra, i hope.....

Boda Borg.

Jag är jätte sleten, somnat,vaknat hela natten. Eller orkade somna till riktigt vid halv åtta tiden, riktigt jobbigt! Igår var jag med Jessica och Angelina, glad att jag har dom! Vi var uppe hos Lars en stund, han var full som bara den. Sen vart det hem och se första delen av Fångarna på fortet efter det blev det hem hit för att lägga sig, var så jävla seg igår. Fattar inte varför. Iaf, idag ska jag till en socialopsykiatrin. Efter det blir det hem till mamma för att byta telefon och hämta ett papper på tider när jag ska vara på Psyk på Fredag. Mjaa, sen vad jag inte vad som händer, vänta på att Angelina och dom ska komma tillbaka. Dom är i Karlstad just nu.. Imorrn blire Boda Borg :D Sköj, bara jag,Angelina och Jessica. Var ett tag sen jag var där :)

Tänkte slänga upp bilder men kommer inte ihåg när det var xD

Janna genom åren > DEL 1 <

Tänkte att det kunde vara kul att vissa hur jag har sett ut genom åren :P Och då börjar jag f.o.m 2006 :) Tar bilderna från bdb!





Okej, endel bilder är MYCKET äldre än 2006 :P får nog göra del 1,del 2 och del 3 eller ngt :P För har endel bilder på mig genom åren x)

I could really use a wish right now.

Dom senaste dagarna har jag varit med Jessica väldigt mycket, är glad över att ha fått den kontakten tillbaka.
Nu ska vi ta igen alla månader vi har varit ifrån varandra, har saknat den människan enormt!
Somna vid fem imorse om inte halv sex, en jävla katt som sprang runt på taket utanför. Störande som bara den! När jag väl kom upp så satte jag mig här och sen blev det dusch och bort till Jessica :) Vi har tjötat och sett på film^^ Mhmm, såg på någon konstig film som heter "are you sceared?" Kass film! Se inte den! Hmm, har faktiskt inte så mycket att skriva egentligen. Imorrn blire soc för att lämna in alla papper så man får pengar, ska bara att hämta ut det sista pappret imorrn sen är det klart! Gött!


<3

Stockholm!

Denna bilden är tagen någon dag efter vi hade vart i Sthlm i 2:an :)


Bombay Dreams

Har nyss kommit hem efter att ha varit hos Jessica och kollat på film och tjötat :) Mycket trevligt, vi såg på Bombay Dreams för andra natten i rad xD Fredrick ville se den :P Så då drog vi på den, helt sjuk! Tänkte jag slänger upp soundtracket här ;P haha, hoppas ni gillar den! Snart blire att slänga sig på sängen och sova ett par timmar!




Godnatt Svenska folket!

2007

saknar detta året! <3





Det är exakt 3 år sen bildena togs. Fy fan!

test

ska bara testa och se hur det ser ut :) måste nog skriva ett lite längre inlägg, haha. bara skriver massa bokstäver :P fjkjkdjfjsdksdk dkfkdslk kfjksdkl kdniwerroåa ofåp åpfmsdlk opsdffsopfmk ofopeopfn d 864fwe8f4se5 f87s4d8 4f8 4swf89f4s  6f74sd6f4f e8fsh7tr86 dfas63g9t 74g8g4d4f7 6 7f86df86d8 fr8r8 6 5 sdf7d4 4 7f7sdgg7erv 47f47f7sd 8as89f7h7 8sd8d3 89e89f7v 8f9as9 47 9d7f 89ff7s4v6h8,llö  s8f4f8 . =?/¤#"#¤/&)!¤"&%( !"#¤%(&)NFBNU/(= klgfklhk




Illusions

Nu sitter vi hemma, känns skönt att ha Emma hemma igen :) Senare ska vi hem till Jessica och se på film förmodligen :) Kanske blir en grogg eller två med^^ Vi hjälpte henne med den nya soffan :) Ser så mycket bättre ut nu faktiskt!Har fått hyreskontraktet nu också :) Så nu ska jag bara ha ett skatte papper och så ska jag ha sjukintyg, ringde ju aldrig verkstaden imorse. Så det blir imorgon ist! Mjaaa, neej. Orkar inte skriva något mer nu, så bye!



Ny header.

Japp, det är en ny header. Även en ny stilmall :) I really like it, nu får man mer lust att blogga :D Thihi. Ska snart ner till stan och möta Emma <3 Vi ska gå och handla lite makaroner som verkligen behövs här hemma, ska höra med mamma i bilen sen om hon har typ några småmynt som man kan få :) Har egentligen inte så mycket att skriva, satte mig här typ för att slänga in lite musik på mobilen :) Sen ska jag borsta tänderna..



Club can´t handle me.

Sitter just nu och lyssnar på Club can´t handel me-Flo Rida.feat.David Guetta, hörde den på ett spel på Fb så var tvungen att lägga in den på Spotify :d haha, lite tragisk? Om jag är! Men jag gillar´t, detta kommer nog också bli en sömnlös natt. Igår var det en sömnlös natt,i förr går,i förrförr går. Börjar bli jobbigt, sover bara någon enstaka timme på dagen sen inge mer! Fattar inte varför ><Börjar bli riktigt jobbigt, i helgen har jag varit hemma hos både mamma och pappa :) Har mest slappat och umgåtts med dom, juste! Ska ta och messa mamma om att hon ska fråga Patrick om lägenheten, kanske får flytta in tidigare :) Håll tummarna! Just nu sitter jag och kikar på Hemsökta hus, är ju spökmaraton på tv4+. Måste försöka ta igen dom månaderna jag har missat det! Det är rätt illa faktiskt, dock vill jag inte sitta ensam som jag gör nu. Men jag klarar mig, det märks väl om jag hoppar från balkongen eller något inatt :P Haha, nejdå. Nu ska vi inte vara såna. Sitter och vädrar i tv-rummet, blir lätt så jävla varmt här. *dö lite* Mhmm, ska snart fortsätta spela the sims :D men naeeej, nu orkar jag inte skriva mer här. Eller jo, en sak till kan jag skriva :D Imorgon blire lite räkor med Emma :) Ska köpa vitlökskebab sås och dopa dom i ^^ Eller om jag ber mamma köpa med någon vitlöksgrejs från konsum när hon ändå ska till stan :P Ska också be henne köpa med smakaroner (makaroner) och sen även se om det finns sweet chilli sås där^^ Har allt en snäll mamma ja :)



Släpper taget.

Har nyss kommit hem efter att ha varit ute och flängt lite med pappa, har varit ute på Indian förvaltningen för att leta efter Patrick. Men han var på semester och kommer hem på måndag, så då blir det dit igen. Sen vart det banken, satt där i ca 20min. Drygt! men dom var tvugna att ringa till Götene hela tiden och fixa papper och massa mojs, ska dit igen när jag har fått pengar på kontot. Så nu är mitt Götene "liv" över,borta. Hur känns det? Ledsamt, men vad ska man göra? Jag försöker blicka framåt istället, men ändå slås jag hårt till marken. Kunde inte sova inatt så satt på chatroulette som är en amerikansk sida. Riktigt skojsig faktiskt :P haha, tänkte sitta lite mer på den sidan när Emma kommer hem^^ Hon kommer nog gilla den :) Men nu ska jag kolla vad det var för brev jag hade fått från soc och sen ska jag ringa mamma!



Confessions of a broken heart

Den här låten får mig alltid att gråta!! Men gillar den ändå, ibland är det bra att ha såna låtar som kan få en att trycka ut tårarna!

I wait for the postman to bring me a letter
And I wait for the good Lord to make me feel better
And I carry the weight of the world on my shoulders
Family in crisis that only grows older

Why'd you have to go?
Why'd you have to go?
Why'd you have to go?

Daughter to father, daughter to father
I am broken, but I am hoping
Daughter to father, daughter to father
I am crying, a part of me's dying
And these are, these are
The Confessions, of a Broken Heart

And I wear all your old clothes, your polo sweater
I dream of another you, one who would never
Never, leave me alone to pick up the pieces
Daddy to hold me, that's what I needed

So, why'd you have to go?
Why'd you have to go?
Why'd you have to go?

Daughter to Father, Daughter to Father
I don't know you, but I still want to
Daughter to father, Daughter to Father
Tell me the truth, did you ever love me?
Cause these are, these are
The Confessions, of a Broken Heart
Of a Broken Heart

I Love You
I Love You
I love you
I ... I ... I ...
I Love You

Daughter to Father, Daughter to Father
I don't know you, but I still want to
Daughter to father, Daughter to Father
Tell me the truth, did you ever love me?
Did you ever love me?
These are the Confessions, of a Broken Heart

Ohh ... yeah

And I wait for the postman to bring me a letter





Förrvirad

Mitt huvud snurrar, jag vet inte vart jag ska ta vägen eller hur.. Jag lägger upp massa låttexter för har inget vettigt att skriva, så lägger upp mina dille låtar. Jag är rastlös som uti helvete men orkar inte spela the sims just nu, är trött. Borde sova egentligen men orkar inte just nu, allt är bara ett jävla kaos. Vill att Emma ska komma hem!



Airplanes

(Hayley Williams)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
(wish right now) (wish right now)

(B.o.B.)
I could really use a wish right now
I could really use a wish right now
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
A wish right now
A wish right now






Chatroulette.

Det här bara måste jag testa någon gång, fy fan. Fann den här videon på existenz, finns flera st roliga videos :D Se och njut!


Videos

Från the sims 3 och kattungarna :)






The Sims 3

Tänkte visa er lite bilder från min nyaste "familj" på the sims 3 ^^ Kommer även upp lite filmer :D Yaay! Höhöh :p




Detta är en "familj" som endast består av vänner, alltså ett kollektiv^^ Alla har olika personligeheter och intressen, tänk om det vore så lätt i verkliga livet?


Jag lägger upp videorna senare, tar ett tag innan dom är färdiga ><

Ljusare tider.

Medans vi går mot mörkare tider så kanske snart, inom några veckor så kommer mitt mående gå mot ljusare tider. Hoppas detta är rätt, men det tror jag. Var på soc förut och han jag prata med var väldigt förstående, tack gode gud för det! Så på Fredag blir det att fixa alla papper jag behöver.




Ny frisyr btw! Jag gillar´t!

I just want to smile.

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie, I love the way you lie



Tiden..

Kan inte tiden bara gå LITE snabbare? Snälla..

B.o.b .ft. Hayley Williams of Paramore-Airplanes


Har jag gjort fel?

11:16
Jag har inte sovit än och jag är full fortfarande, sköööj. Men gör jag fel genom att leva? Gör jag fel genom att andas? Jag vet dock inte, för jag gör alltid fel... Enligt mig, har varit på psyk i 5 timmar ca utan att få hjälp... I Sucks!

Orkar inte länge till.

17:26
Hur mycket mer skit ska jag orka ta? Jag orkar snart inte längre, för varje dag som går så går mitt mående neråt. Varför håller folk på så här? Fattar inte vad dom tycker är roligt med det, idioter! Speciellt du! Du borde gå och dränka dig, du kan inte ha någon bra självkänsla om du håller på och klankar ner på folk så. Jag förstår inte... Igår drack jag och Emma lite, drog ut och åkte bil med någon snubbe från Arvika. Han erbjöd oss lite sprit, så då fick det bli det. Drog upp till Sunne en liten stund för att se om man såg något roligt folk där, lite iaf. Var väl där i ca en timme. Sen blev det hem, efter vägen tog ångesten ett stadigt grepp om mig och vägrade släppa. Den håller fortfarande om mig och jag vet inte vart jag ska ta vägen, för orkar inte det just nu. Funderar på att gå och lägga mig igen, för orkar inte med den just nu.

31 dagar kvar till Höviksgatan 10!


-Over and Out-