Sitter på mulan och dricker cider :-) fick...

dsc05066 (MMS)

Sitter på mulan och dricker cider :-) fick av paulina som tack för att jag gick på systemet. :-)


Min dator krånglar så kommer inte uppdater...

Min dator krånglar så kommer inte uppdatera ngt. Kommer skriva imorgon ist :-) hoppas alla har haft en bra dag. Nu ska jag dricka massa vatten och käka chesee ballz(som jag inte känner någon smak av) och tycka lite synd om mig. Ni som har mitt nr kan ju messa:-)


Host och harkel.

Känner mig inte direkt bättre, och nu har jag fått hosta med. Tror mamma har hostmedicin hemma, hade varit jätte bra om jag kunde få så jag piggnar till. Men iaf, idag händer det mycket och det gillar jag. Gillar faktiskt inte att allt bara står stila, usch! Fullt ös medvetslös! Yes sir! På dagens todo list står:
 • Leta upp julklapp till syrran
 • Köpa julklapps papper+tejp
 • Hämta ut propavan (har ett recept kvar!!!!!!11!!!!1!)
 • Köpa vin
 • Handla kattmat
 • Handla kattsand
 • Mathandla till mig
 • Städa vardagsrummet.


Så ja, det är rätt mycket som måstes göra. Ska nog köpa halstabletter på konsum sen också, usch. Min hals vill typ ta självmord ><'

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 21!

Ett ögonblick som jag gillar, det hände faktiskt i år. När jag kollade på lägenheten jag bor i nu, vi hade varit nere och kollat i tvättstugan och vi stod på grusplanen utanför huset. Så frågar han vad jag tycker, jag kollade på mamma och hon sa att jag borde tacka ja. Så jag tackade ja, så frågar han vart han ska skicka kontraktet. Jag vart helt till mig. :)

Förkylning

Nu har gått och blivit förkyld, IGEN! Jag hatar det, känns ju jätte kul att bli sjuk till jul >< *suck* Men men, jag har köpt nässpray så borde klara mig :) Hehe. Kan andas lite med näsan nu iaf^^ Haha! Mja, idag fick jag pengar :) Känns riktigt gött, väntar på att pappa ska ringa så jag kan få köpa kattmat :) mhmm^^

Ke$ha - We R Who We R


Hot and dangerous
If you're one of us, then roll with us
'Cause we make the hipsters fall in love
And we've got hot-pants on enough
And yes of course we does we're running this town just like a club
And no, you don't wanna mess with us
Got Jesus on my necklace-ess

I've got that glitter on my eyes
Stockings ripped all up the side
Looking sick and sexy-fied
So let's go-o-o (Let's go!)

CHORUS:
Tonight we're going hard, hard, ha-ha-ha-hard
Just like the world is ours, ours, ou-ou-ou-ours
We're tearin' it apart, part, pa-pa-pa-part
You know we're superstars
We are who we are!

We're dancing like we're dumb, dumb, du-du-du-dumb
Our bodies going numb, numb, nu-nu-nu-numb
We'll be forever young, young, yo-yo-yo-young
You know we're superstars
We are who we are!

DJ turn it up
It's about damn time to live it up
I'm so sick of being so serious
It's making my brain delirious!

I'm just talkin' truth
I'm telling you 'bout the s— we do
We're sellin' our clothes, sleepin' in cars
Dressin' it down, hittin' on dudes (HARD!)

I've got that glitter on my eyes
Stockings ripped all up the side
Looking sick and sexy-fied
So let's go-o-o (Let's go!)

[CHORUS]
Tonight we're going hard, hard, ha-ha-ha-hard
Just like the world is ours, ours, ou-ou-ou-ours
We're tearin' it apart, part, pa-pa-pa-part
You know we're superstars
We are who we are!

We're dancing like we're dumb, dumb, du-du-du-dumb
Our bodies going numb, numb, nu-nu-nu-numb
We'll be forever young, young, yo-yo-yo-young
You know we're superstars
We are who we are!

DJ turn it up up up up up up up up up up
DJ turn it up up up up up up up up up up
DJ turn it up up up up up up up up up up
DJ turn it up up up up up up up up up up!

Tonight we're going hard, hard, ha-ha-ha-hard (yeeeeaaaaahhhh)
Just like the world is ours, ours, ou-ou-ou-ours (yeeeeaaaaahhhh)
We're tearin' it apart, part, pa-pa-pa-part (yeeeeaaaaahhh)
You know we're superstars
We are who we are!

We're dancing like we're dumb, dumb, du-du-du-dumb (yeeeeaaaahhhh)
Our bodies going numb, numb, nu-nu-nu-numb (yeeeeaaaaahhhhh)
We'll be forever young, young, yo-yo-yo-young (yeeeeeaaaaahhhhh)
You know we're superstars
We are who we are!


Dag 20 – Den här månaden

Dag 20!

Den här månaden har det inte hänt mycket, blir väl roligare mot månadens slut. Är ju trotsallt julafton på Fredag och nästa Fredag är det nyår. Så något att se fram emot :) Så ja, det har varit en ganska handelselös månad..

Arvika förr i tiden.

Nu tänkte jag lägga upp bilder och skriva nummer på varje bild så får ni gissa vart i Arvika det är^^ Lite kul, kommer svara på vart det är i ett senare inlägg :) Om ni vill gissa på dom här frågorna så skriv i kommentarsfältet :) Lycka till!

1. : Vilken gata?


2. : Vilken gata?


3. : Vad heter byggnaden som ligger där nu?


4. : Vad heter affären som ligger där nu?


5. : Vilken gata?


6. : Vad är detta för område?7. : Vad är detta för område?8. : Vilken gata?9. : Vilken byggnad ligger där nu?10. : Gissa området?


Rooompaaah!

Nej men, jaa. Haha, ska snart ställa mig och fixa pepparkaksmuffins^^ Om dom blir bra så slänger jag upp receptet här :) Jaa, har faktiskt inget mer att skriva så... 


-Så här såg det ut hos mamma igår, men det roliga är att det inte alls var så ljust som det är på bilden.

Sömnlösa nätter.

Sitter in virrad i mitt täcke och myser, la mig förut men kunde inte somna. Blev pigg när jag la mig så gick upp igen, fixade iordning det jag ska äta imorrn. Så nu står det i kylskåpet. Så nu sitter jag och kollar på Entourage och bara tänker lite, imorrn ska jag göra pepparkaksmuffins :) Ska bara köpa mjölk^^ Tidigare idag(eftersom jag inte har lagt mig än!) så var jag hos mamma och klädde julgranen :) Myspys, vi snackade lite och fikade lite med. Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 19!

Vad jag ångrar? Oj, det är ganska mycket kan jag säga er. Att jag började sno pengar från min familj, att jag började skära mig, att jag började mat missbruka, att jag aldrig lyssnade på mamma och började motionera,att jag slutade simma. OSVOSV! Det finns mycket jag ångrar, väldigt mycket.

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 18!

Jag har två dagar att välja mellan, eller ja. Egentligen är det faktiskt en, för då fira vi mig på min födelsedag och det var i somras när jag fyllde 20 hos mamma :) Vi var hundvakt åt Klaris! Hade riktigt kul och att kunna känna att nu kan jag göra vad som helst, det kändes riktigt härligt. När vi firade mig på kvällen så kom det massa roligt folk och vi grillade först och hade allmänt mys :) Det negativa var att mamma och dom var i Turkiet, hade ju velat träffat dom med. Men Mia kom med deras present på kvällen och pappa kom med sin present under dagen :) Han körde oss även fram och tillbaka på dagen så vi kunde gå på bolaget och sånt^^På natten innan tolv slaget (innan min dag var slut) så käkade vi tårta :)

Tjuvlyssnat

Tre tjejer ~14 pratar om kändisar.
Tjej 1: Har ni sett den där videon där Robyn ramlar av scenen och ba: "FUCK!"
Alla skrattar.
Tjej 2: Har ni sett videon där… eller nä det var inget.
Tjej 1 och 3 kollar menande på henne.
Tjej 3: Det är om Justin Bieber eller hur?
Tjej 2: Ja…

<3Mamma älskar er!

Vad är vänskap?

Inatt/imorse när jag kollade på Kenza&Tyra show så hade dom en tittardröm om en tjej som ville hjälpa sin kompis som mådde dåligt. Och just den veckan hade spotlife (blondinbellas nätverk) en vecka som handlade just om detta, att man ska ta vara på sina vänner. Kenza frågade den tjejen som hade skickat in vad man kan göra för en kompis som mår dåligt "Om man är en äkta vän och bryr sig om kompisen ska man absolut inte lämna henne/honom i mörkret, utan försöka få fram henne/honom till ljuset. Jag har själv mått dåligt och mina kompisar skickade bara ett sms och frågade hur det var eller la upp något på facebook loggen. Bara att dom visar att dom bryr sig gör en så otroligt mycket gladare. Man ska även försöka få ut vännen som mår dåligt på roliga saker, som t.ex bowla,fika,shoppa eller kanske bara ha en mysig hemmakväll?"

Det hon säger är så himla rätt, att om man verkligen är en äkta vän så kan man faktiskt visa det genom ett sms. Det är många som inte vet det att ett sms kan hjälpa en person på traven upp ur träsket. Man behöver inte umgås hela tiden, men så länge man pratar med varandra så är det bra. Jag är ungefär i samma sits, känner mig bara utfryst från mina så kallade vänner. Dom gav mig löften när jag flytta hit, att vi skulle umgås mer och att dom skulle stötta mig när jag mådde sämre. Tack vare dessa människor så mår jag sämre än någonsin, jag isolerar mig. Dom enda jag umgås med är faktiskt mina föräldrar, dom är dom enda som ringer/smsar och frågar om jag vill komma och hälsa på. Eller så kommer dom förbi hos mig, det är inte långa stunden dom stannar. Men dom kommer iaf in en stund och säger hej, det är något jag uppskattar!
-Så ni som kallar er för vänner, dra dit pepparn växer!

Goddagens!

Ska hoppa upp ur sängen för att sen klä på mig,rensa lådan och efter det springa ut och kolla på posten. Hoppas på att Indian har varit här med hyresavin och sen hoppas jag att elen har kommit så jag vet att jag kan lämna in allt utan att behöva oroa mig för att vänta på mer papper. Och då får jag pengar på Tisdag eller Onsdag och då ska jag köpa julklapp till syrran och brosan, och kanske även något litet till både mamma och pappa. Men nu ska jag klä på mig och fixa allt här^^ Juste, måste ta ut soporna med.

Den här helgen är min 6:e helg nykter! :)

NyttNyttNytt och åter nytt!

Jag har dom senaste timmarna suttit och pillat på bloggen :D Har även pillat till en ny header som kommer upp efter jul :) Ni kan få se den om ni vill^^ Jag blev riktigt nöjd med den :D Wohooo!Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 17!

Mitt favoritminne, oj. Den är svår, finns så många minnen man vill skriva om. Men det finns ett minne jag faktiskt tänker på så fort jag mår dåligt och sånt, det är ett riktigt roligt minne :) Detta minne är från 2007 (som för övrigt var ett rätt underbart år!) 
2007 var det året jag lärde känna Emelie och Maddis och deras gäng, iaf så flörtade jag och Pierre (en kompis till dom) och han ville att jag skulle komma ner till lidköping. Så frågade mamma och hon sa faktiskt ja MEN till Pierre sa jag nej, att jag inte fick. Jag planerade allt med Emelie hur vi skulle göra. Jag skulle åka ner så skulle vi överraska Pierre, det var nära att han inte kom för alla tjatade. Men den blicken jag fick av Pierre när jag satt där på sängen, den är oslagbar. Den helgen var underbar och jag kärade ner mig ordentligt i Pierre. 
Saknar den tiden lite!Kissie.

Hur rolig är inte den här? Eller är det jag som har dålig humor?


Janna tipsar!

Ny kategori, Janna tipsar. Ni hör på namnet vad som menas :)

Ett tips, om man har väldigt tråkigt och sitter framför datorn. Så brukar iaf jag gå in på Youtube och söka upp Ana Gina, hon gör sjuk roliga klipp, älskar fan den människan! NI har väl inte missat att hon har en show? Den finns på svt play, gå in på svt.se och tryck sen på humor. Där ska The Ana Gina show finnas :) Rekomenderas. Slänger upp ett klipp från hennes Youtube kanal.CELEBRATION!

När jag såg detta så gav jag ifrån mig ett glädje skrik, har nog inte varit så glad på länge! :D


Källa : http://nwt.se/arvika/article821711.ece

Dag 16 – Min första kyss

Dag 16!

Min första kyss? Oj, hmm. När var den tro, det måste ha varit då jag var ihop med första Tobias. I 4:an eller 5:an, usch. Blandar ihop åren :O Men tror det var han, har pussats med några innan. Men har aldrig kyssts, kommer ihåg att jag var bästis med en i hans klass och han hade tydligen gått runt och skrytit om hur bra han var på att kyssas. Haha. Men som sagt :)

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 15!

Mina drömmar, hmm. Jag har rätt många drömmar men ändå inte, just nu vill jag kunna må bättre. Kunna ha en vänkrets som inte sviker en. Men just nu kanske jag ska ansöka till en kockutbildning i Åmot, ska bara pratat med soc först och se vad dom säger. För det är faktiskt något jag vill lära mig mer om, det är faktiskt matlagning och det är även enklare att få jobb inom :) Me like! mhmm..

Visste . . . . .

-Visste ni att jag är beroende av Glade One Touch, varje gång jag får pengar köper jag två nya refiler. Trycker på den oavsett om jag har duschat,varit på toa,rensat lådan eller bara gått in för att hämta något där inne. Just nu har jag en vanilj refill, luktar jätte gött här :)Mat.

Håller på att göra mat just nu :) Det blir marinerat kött med strips och cafe de paris sås^^ Mumsigt! Känner att det är riktigt kul att göra lite olika mat och inte äta samma hela tiden :) Har även varit duktig och dammsugit i hallen och i köket, ska snart ta tag inne på toan. Tror jag måste skura där också, skit katter som skiter ner :P haha. Nej men nu ska jag stoppa i stripsen :)

Dag 14 – Min släkt

Dag 14!

Hmm, min släkt? Jag har en rätt liten släkt, jag har 4 kusiner. Daniel bor med sin flickvän Louise i Karlstad, Dennis bor i Oslo och jobbar med något vakt grejs vet inte riktigt. Sen har vi min kusin Kristin som bor i Karlstad och pluggar på Universitetet, och sist men inte minst (han är faktiskt äldst) Magnus, han bor i Houston med sin fru och sina två barn. Jag har bara Mormor kvar, Morfar dog 99/98 dagen före jul, farmor vet jag inte och farfar träffade jag aldrig. Så aah, har flera 3mäningar och sen har jag lite fransk och amerikansk släkt. 

Det var lite om min släkt som jag kommer på.

Reklam.

Halebops reklamer är en av dom reklamarna jag verkligen hatar, skit tråkiga och aah. Fy fan!Dag 13 – Den här veckan

Dag 13!

Ehmm, den här veckan händer väl inte mycket. Sova som vanligt, ta det lugnt för har huvudvärk hela tiden. Ska även gå till soc och lämna in alla papper och sånt så jag får pengar i tid :) Det gillas men ja. Ska väl även städa lägenheten och sånt. Men ja, haha. Inget planerat här.

Dag 12 – I min handväska

Dag 12!

Hmm, jag använder inte handväska. Om jag ska vara borta länge brukar jag ta min axelväska men det är inte ofta. För tar aldrig med mig så mycket saker när jag ska ut. Men iaf, här kommer en liten lista:
 • Mobil, viktigast!
 • Kamera
 • Min såkallade plånbok med bankomat kort och leg i.
 • En vattenflaska.
 • Bindor


Kyligt.

Just nu stter jag i täcket och fryser som en jävla gris. Har tänt lite ljus och väntar på att värmen ska gå igång i lägenheten. Hade tydligen ett fönster öppet så nu har det blivit SVINKALLT i hela jävla lägenheten. Usch, ska snart skutta iväg och dra på mig två par strumpor eller ngt. Tror det skulle jag behöve just nu för mina fötter känns som isbitar. 
Förnyelse.

Har varit ute och tagit kort med mammas kamera :) Där av den nya header, tänkte att bloggen borde ju bara lite julig nu vid jul. Dock känner jag att jag behöver något mer :O Hmm, men säg vad ni tycker :)

Ingen sömn!

Som vanlig har jag inte fått någon sömn, så nu ligger jag här som så många nätter som förut och försöker fördriva tiden. Har suttit ett bra tag och letat inspiration tills sen, då jag ska fota syrran :) Mhmm, kommer nog blir riktigt bra. Hoppas det iaf, haha. Aah, men det kommer nog bli väldigt kyligt åt Matilda :P Vi ska ta kort ute i snön, aah :P Haha, sen ska jag även ta ut kattungarna i snön. Dom kommer nog få panik!Godnatt, typ iaf.

Nu ska jag bädda sängen här hos mamma och sen ska jag mysa ner mig med gosiga bebisar :) Dom har varit med om mycket idag så nu är dom trött, dom har fått mat och vatten. Imorgon blire julbak och även photoshoot med syrran :) Ska även hjälpa henne med hennes blogg, får hoppas det blir bra :) Hihi, aaah. Men ja, nu ska jag bädda och sen lägga mig och se på The Nightmare before Christmas. Var allt för länge sen jag såg den.Hiss/Diss.* Att fisa.
* Att nysa.
* Att det snöar ute!
* Snart jul, ska bli skönt att få koppla av lite och äta gött och bara umgås med familjen.
* Mamma´s hund Klara.* Att ha ständig huvudvärk!!
* De flesta reklamerna på tvn
* Att inte kunna sova.
* Att vara fattig.

Dag 11 – Mina syskon

Dag 11!

Jag har två syskon, dom är yngre än mig. Detta är min lillebror Samuel han är 17, vi har nog aldrig haft en riktigt bra kontakt.Pratar väl ibland men nu pratar han mest om alkohol och sånt *Hahah, typiskt* Han berättar om fester och sånt, mamma har typ 100 bilder på han när han kissar. Han har en otroligt liten blåsa så vart vi än skulle eller var så skulle han kissa. Haha, lite små roligt faktiskt^^ Han är även en nörd, det enda han gör när han är hemma är att spela. Mjaa..Detta är min lillasyster Matilda hon är 16, dock är det ett väldigt gammalt kort. Men iaf, jag och syrran bråkade alltid när jag bodde hemma. Vi bråkade om minsta lilla sak, fattar inte varför dock. Ibland kunde hon bara komma innanför dörren och hon började skrika på mig utan andledning. Ja, men nu har vi lite bättre kontakt. Jag färgar hennes hår och sånt när hon frågar om jag kan göra det. Imorrn ska jag även ta kort på henne och sånt :) Mhmm! Hon älskar allt med manga och japan, hon är riktigt duktig på att rita^^

Detta är mina syskon.

Halloj!

Jag har inte haft någon ork att blogga, har sånn huvudvärk hela tiden och sover inget. Så har mest lugit i sängen och försökt sova! Mhmm! Väntar på att mamma ska komma och hämta mig och katterna, idag blire att dra till mamma. Äntligen slipper jag sitta här. Tänkte sova hos henne tills på Måndag, så då tar jag med katterna så slipper dom vara själva :) Ska snart stänga ner datorn och gå ut med lite skräp och sånt :) Även förbereda allt så det bara är att dra sen :) Mhmm! Me like, dom två senaste inläggen som man ska skriva. Jaa den där grejen, känner ingen motivation. Men skriver den som är för idag sen när jag kommer till mamma :)

Huvudvärk.

Jag har en satans jävla huvudvärk som inte vill försvinna, har försökt att sova 4 ggr inatt men inte lyckats. Så nu sitter jag för att skriva av mig lite och så vädrar jag lite för tycker det är för varmt. Har även bäddat om min säng gaah. Jag kollar ut genom springan av det öppna fönstret och ute ser jag bilar som kör förbi, de flesta ska till jobbet och har relavtivt bra liv. Sen ser jag även ett vit täckt träd, det är så vackert att se på.. Hmm, mjaa. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för allt bara försvann, neej. Nu ska jag gå och trycka fingararna i halsen för 2:a gången inatt. Usch!

Varenda gång.

I flera dagar hade jag längtat efter att få åka till mamma och inte behöva vara ensam, så jag började packa och allt var klart förutom datorn. Så tänkte att jag tar den sist för den är det ju bara att lägga ner i data-väskan. Går fort, så satte mig och surfa. Tiden gick och jag tänkte att hon kanske hör av sig när hon ska hämta Matilda från tåget, klockan blev ännu mer och jag börjar undra varför hon inte har hört av sig. Så jag ringer till henne, första gången svarar hon inte. Så då tänkte jag att hon antingen är ute och går med Klara eller så tränar hon, så satt en stund till framför datorn. Testa att ringa igen, inget svar. Vart lite sur så ringer till hemtelefon, då var hon tydligen i duschen. Så vi prata lite, frågade när hon hade tänkt komma och hämta mig. Så då svarar hon inte "Jag tänker inte sätta mig i bilen nu, har flängt fram och tillbaka hela dagen och så har jag nyss duschat." Jag svarar bara med ett "Jaha?".. "Jaa, och sen är det ingen idé att du kommer imorrn heller, för då ska jag på julbord och då kommer du bara sitta här ensam. Det är ju inge kul för dig!".. "Men jag vill inte sitta här, orkar inte med det".. "Men jag tänker inte sätta mig i bilen nu, och sen har jag inge gjort iordning pepparkaksdegen än heller så på Söndag bakar vi!" Jag kände bara hur torarna kvävde mig, fick knappt fram ett ord. Så vi sa hejdå och direkt efter brast jag ut i gråt, låg i en kvart och bara stor grina. Tänkte ringa och fråga pappa om han skulle kunna köra mig, men stängde av telefon och slängde iväg den. Orkar inte, spelar ingen roll om det är en vän eller mina föräldrar som säger nej när man har gjort upp att göra en sak. Så börjar jag alltid stor grin, och nu det senaste har jag bara mått sämre.
Jag orkar fan inte sitta här längre.. 
Skiter fan snart i allt och bara drar här ifrån.

Bildbomb!Hunger.

Jag känner mig riktigt jävla hungirg, men ingen idé att äta. Äter när jag kommer hem till mamma :) Just nu väntar jag på att pappa ska komma och hjälpa mig med mitt photoshop ^^ han har fått fram en Keygen så jag kan fortsätta Photoshopa, me like^^ På Lördag ska jag ha photoshoot med syrran, ska ta massa bilder med mamma´s kamera ute i snön hade jag tänkt :D Även imorgon ska jag gå ut och fota,ta med Klara och gå ut och gå :) mhmm! Me lika, så imorrn ska ni få se på bilder :D Ska försöka lära mig mamma´s kamera, alla inställningar och sånt. Yaaay! Nej, men nu ska jag nog ta en snikersruta. Skriver mer sen när jag kommer till mamma :)

Train-Shake up Christmas.

Låten från Coca Cola reklamen :)


Coca Cola Snow Globes.

Bara jag som verkligen älskar Coca Cola´s jul reklamer? Tycker årets är jätte söt, den som visas här i Sverige är ju klippt. Så lägger upp orginal reklamen :) Enjoy!Sean Banan-Gott nytt jul musikvideo.


Just the way you are.

  

Ooo-hhhhh
Oooo-hhhh

Oh, her eyes, her eyes make the stars look like they're not shining.
Her hair, her hair falls perfectly without her trying.
She's so beautiful, and I tell her everyday.

Yeaaa. I know, I know when I compliment her she won't believe me.
And it's so, it's so sad to think that she don't see what I see.
But everytime she ask me 'Do I look okay?' I say...

When I see your face (face, face) there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile (smile, smile) the whole world stops
and stares for a while.
'Cause, girl, you're amazing just the way you are.

Yeaaa!

Her lips, her lips I could kiss them all day if she let me.
Her laugh, her laugh she hates, but I think it's so sexy.
She's so beautiful, and I tell her everyday.

Ohhh, you know, you know, you know, I'd never ask you to change.
If perfect's what you're searching for then just stay the same.
Sooo don't even bother asking if you look okay, you know I'll say...

When I see your face (face, face) there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile (smile, smile) the whole world stops
and stares for a while.
'Cause, girl, you're amazing just the way you are.

The way you are.
The way you are.
Girl, you're amazing, just the way you are.

When I see your face, there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.
And when you smile, the whole world stops and stares for a while.
'Cause, girl, you're amazing just the way you are.

Yeaaa.

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 08!

Ett ögonblick, det finns många ögonblick jag skulle kunna skriva om. Finns många ögonblick som verkligen slår allt, men jag tänkte berätta en av dom första ögonblicken med Tobias. Eller ja, aah. Haha, den Tobias jag kommer berätta om var en kille jag började skriva med på Dastar och han är från Orsa (Bor nu i Falun) Iaf, han skulle på mönstring i Karlstad så då bestämde vi att han skulle komma hit efter mönstringen. Det gjorde han och både jag och han var jätte blyga, men det jag ska skriva om är andra dagen. Han fick följa med mig till skolan för mamma ville inte att han skulle vara hemma med tanken på att hon inte kände honom. Iaf, han var med mig till skolan och alla lärare jag hade den dagen fråga han massa saker och han skämdes som bara den. Stackar´n! Vi gick egenom hela dagen utan att något hände, jag trodde att han inte ville ha mig. Han tog inte tag i min hand eller något, så vart väldigt deppig i slutet av skoldagen. Sen när vi kom hem och var ensamna så låg vi i sängen och bara kollade varandra i ögon (magisk stund) Sen helt plötsligt pussas vi, han slutar upp och kollar på mig och säger "Du smakar verkligen gött! Nästan som jordgubar!" Sen frågade jag han varför han inte försökte tidigare men han trodde att jag inte ville ha han, alltså så gick han och tänkte på samma sak som mig. Vi var ihop i 10 månader ca, jag tänker på han än idag. Han var nog den killen som skulle svätsas fast i hjärnan på mig.. Slänger in några bilder och en låt som jag lyssna på när jag umgicks med han.

-Saknar dig!

Om mig!

Nu kommer det ett klipp jag har suttit och plockat ihop, det är bilder med mig. Och detta har gjort för att kunna se om jag har förändrats :) Kul att se på, endel bilder är jag full på,endel dricker jag på,endel är jag glada på,endel mår jag skit på och endel.. EHmm, aah! Precis!Sömnlös natt.

Det är precis som alla andra nätter, ingen sömn. *suck* Funderar på att käka något snart för är ganska hungrig, mhmm. Har suttit och snackat med Emelie hela natten typ, som vanligt :P haha. Mjaa, slänger upp en bild och en liten video^^


Hata mig inte :P

Musik.

Jag har faktiskt fått 3 nya dille låtar, älskar dom och kan inte sluta lyssna på dom. Så slänger upp dom här i bloggen :)

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 07!

Då jag sover så dåligt är jag inte pepp på att skriva, men försöker mig på detta ändå. Jag har faktiskt ingen bästa vän, jag har inte många vänner heller. De flesta ignorerar mig, om man hade frågat mig för något år sen. Då hade jag kunnat skriva om detta, men i nuläget kan jag faktiskt inte det. Detta är ganska känsligt för mig..

Dag 06 – Min dag

Dag 06!

Jadu, hur har min dag varit? Har inte mått så bra så har lugit i sängen hela dagen typ, ska faktsitk lägga mig snart igen för har ingen ork att vara uppe faktiskt. Sitter och kollar lite på aftonbladet medans jag kikar på tv, ska väl fixa ngt att käka snart. Vad vet jag dock inte, men det märks. Hehe :) mhmm.. Nej men, ja. Inget intressant har hänt idag faktiskt.. Så ja, ska försöka bättre mig imorrn. Men det beror på hur jag mår.

Idag är ingen bra dag.

Jag känner mig inte pigg alls, jag fryser och snorar. Så funderar på att lägga mig och ligga kvar i sängen, tänkte skriva om dag 06 lite senare. Vi hörs om någon timme gullungar!HEJDÅ!

Ny kategori.

Jaa, ytligare en ny kategori :) Haha, denna kommer jag lägga upp reklam snuttar som jag hatar/älskar eller blir irriterade på. Den första reklamen jag lägger upp är en gammal klassiker från i sommras, jag och Maddis sjöng ALLTID med i den^^ Haha! Emelie hatade oss like mycket varje gång.Where are you Christmas?

Detta är faktiskt en av mina favorit jul-låtar och en av mina favorit jul-film. Det är alltså Grinchen jag pratar om :) om ni inte har sett det så rekomenderar jag den :)
Where are you Christmas?
Why can't I find you
Why have you gone away
Where is the laughter
You used to bring me
Why can't I hear music play?

My world is changing
I'm rearranging
Does that mean Christmas changes too?

Ohhh

Where are you Christmas?
Do you remember?
The one you used to know
I'm not the same one
See what the time's done
Is that why you have let me go

Ohhhh Christmas is here
Everywhere, ooooh
Christmas is here
If you care, oohooh

If there is love in your heart and your mind
It will feel like Christmas all the time, ooooh

I feel you Christmas
I know I've found you
You never fade away, oh
The joy of Christmas
Stays here inside us
Fills each and every heart with love

Where are you Christmas?
Fill your heart with love

Mmmhmmm


"Greps för mord på sin mamma"

Med tanken på att jag lägger upp nyheter så fann jag den här på Aftonbladet.se..Länk: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8228128.ab

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 05!

Kärlek finns överallt, kärlek kan man ha till ett djur,till ett speciellt ögonblick,till ett objekt,till en vän eller till sin partner. All kärlek är bra kärlek så länge man inte gör någon illa. Det finns inte nog med kärlek, man kan ge av det hur mycket som helst. För det kostar ju inget, helt gratis!Snö.

Jag vet att det är många som verkligen hatar snö, jag kan inte riktigt fatta varför. För mig är snö en energikälla på vintern, igår när jag gick ut med Klara innan jag åkte hem så ställe jag mig och bara lyssnade när snön föll. Jag men hör det faktiskt, sen drog jag in ett andetag och att bara känna lukten. Sen stod jag där och bara kände när flingorna landa på bröstkorgen och i ansiktet. Oftast när det snöar så mår jag bättre, av att bara se att det blir mycket ljusare ute gör att jag mår bättre. Tacka gudarna för snö!
Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 04!

Idag åt jag tacos, är ju hemma hos mamma och då blidde det tacos :) Jag kan lägga upp bilder på allt jag åt så ni vet exakt ;P

-Ha en bra kväll :)

Goddagens!

HejHej!
Ska snart ge katterna mat och rensa lådan, för om en liten stund kommer mamma och hämtar upp mig. Vet inte om jag sover där inatt eller om jag åker hem, det märker ni. Men jag kommer väll uppdatera en gång till senare. :) Så att ni vet, men nej. Nu ska jag ta och fixa alla saker som ska fixas innan jag kan dra.. 

Puss på er!

Myskväll.

Med tanken på att det inte blev att åka hem till mamma så köpte jag lite chips och dricka och hade mys kväll med mig själv (som vanligt) Men tänkte inte berätta om min kväll, tänkte berätta om katterna´s kväll. haha. Jaa, efter jag hade handlat så låg det en papperskasse på bordet som en av katterna hade ner. Men inget mer med det, just då iaf.. Lite senare bestämmer sig en av kattungarna för att krypa in i påsen, det slutar i KATTastrof kan jag säger er :P Haha, han kommer inte ut och har fastnat i ena handtaget på påsen så han springer runt i köket som en tok och river isönder typ hela påsen. Till slut kom han lös och sprang till soffan och somna typ direkt, stackar´n. Men nu till det roliga, dom andra två katterna sitter helt panikslagna inne i rummet här vid sängen. Dom sitter i en halvtimme och bara kollar på påsen, inget annat. Sen efter en halvtimme börjde dom våga sig framåt och så fort dom kom nära började jag prassla med en chips påse och dom trodde det var påsen i köket som lät xD fy fan vad jag hade kul åt det :P hihi. Och det som hände nyss var att jag satt och gosa med en av katterna och då ska en katt krypa in i plastpåse men får inte ut huvudet. Haha, såg så roligt ut. Men i samma stund får katten i min famn panik och ska ner, han river mig över hela benen och armarna. Ajaja! Kan jag säga er, uscha! Men jaa, haha. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer. 

vad händer när en svensk blir rånad av en invandrare?  Han blir arg, knyter sina nävar i fickorna, går hem, sätter sig på datorn, går in på flashback, letar upp tråden "integration och invandrare" och skriver arga mail och diskuterar händelsen om och om igen!
-Vad händer när en svensk blir rånad av en invandrare?  Han blir arg, knyter sina nävar i fickorna, går hem, sätter sig på datorn, går in på flashback, letar upp tråden "integration och invandrare" och skriver arga mail och diskuterar händelsen om och om igen!
-Vad händer om en invandrare blir rånad av en svensk? Han följer efter tjuven,väntar tills det blir mörkt utanför hans hus och attakerar sen hans fönster med sten och skriker "din mamma"...

"Ett invandrarpar går ute på en promenad. Tjejen säger till killen: Säg något som får mitt hjärta att dunka fortare. Killen svarar: Din bror är bakom oss..."
-Favorit i repris!

Svarta tysta tårar.

Det här klippet har jag skrivit manus till,jag har filmat,jag har redigerat,jag har ringt skivbolaget. Jag har gjort typ allt för att kunna få den här så bra. Jag är med lite, typ mina ben och min arm. Men ja, säg vad ni tycker :) Jag är helnöjd med den här, ska se om jag kan få tag på den första filmen jag gjorde i skolan..På den sköld du klär.

Jag är inget hockeyfan, men trots allt så är jag Värmläning så jag håller på FBK ;D Tycker att deras intro låt är så himla fin :) Många fester denna låt har varit med på, alla verkligen sjunger ut. Ujujuj... Kommer ihåg när dom vann guld sist, var på torget i Karlstad. Har nog aldrig haft så kul!Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 03!

Mina föräldrar heter Kristina Tomasson och Bo Karlsson, jag vet inte riktigt hur dom träffades för kommer inte ihåg. Mamma har berättat många ggr för mig men glömmer alltid bort men har för mig att det var på jobbet när dom båda jobbade på Arvika Smedia. Efternamnet Tomasson kommer från mammas släkt i Amerika då hon tröttnade på släktnamnet Nilsson.När jag gick i 9:an så gick mamma och pappa isär, vilket var riktigt jobbigt för mig och syskonen. Efter det så bor pappa i en lägenhet på styckåsen och mamma bor kvar i huset, mamma köpte faktiskt ut pappa. För dom skulle precis få pengar tillbaka för ett lån. Alltså, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva och hur. Så detta får faktiskt räcka.

I väntans tider.

Jag sitter och väntar på att mamma ska ringa tillbaka, ska fråga om jag får komma till henne för orkar verkligen inte sitta i min lägenhet. Men jag tänkte att om jag åker till mamma så skriver jag dag 03 där, alltså det om mina föräldrar för då kan jag fråga mamma om det är något jag är osäker på :P haha. Juste, vill ni veta en sak? Den här helgen är det 1 månad sen jag drack sist, duktig jag är^^ Hehe. Men nu ska jag dra på mig byxera och göra något annat, vad vet jag inte. Men ja. Visste du att?

^Jag får panik så fort jag måste ta upp mat ur slasken, spyr nästan varje gång!
^Jag har fobi för älgar.
^Jag har försökt att bli beroende av cigg bara för att reta mamma.
^Det går inte en dag utan att jag tänker på gamla händelser.
^Jag har en bättre relation med både mamma och pappa.
^Jag har börjat växa ifrån behovet att fest, MEN jag har suget varje dag nästan att bli full.
^Jag dricker alltid cola dagen efter jag har festat.
^Istället för att önska mig massa pengar i julklapp så vill jag hellre ha saker till lägenheten eller katterna.

Lite natt-tänkande.

Sitter och tänker och funderar och sånt. Jag är rätt trött på livet, och varje dag kan jag få flera panikångestattacker. Så nu sitter jag och läser om panikångestattacker, jag får alltid olika attacker men dom jag har fått den senaste tiden är att jag får svårt att andas och hjärtklappning där efter påtryckningar på tårkanalen. Är alltid påväg att gråta så fort det händer, spelar ingen roll vart jag är.. Kan vara i affären,ute på stan,hemma ensam,bland folk,på bussen och på fester. Jag kan inte direkt hjälpa det. Men den sista tiden har jag kännt mig så svag och bara isolerat mig mer och mer. Går knappt till affären längre, så fort jag blir sugen på något försöker jag göra något av det jag har hemma, och om jag verkligen måste gå till affären så går jag strax innan det stänger för då är det minst folk där så då slipper jag folk´s blickar. Det är ännu värre att gå ut nu när jag inte har några fungerande hörlurar, får oftast panik utan musik för vill inte höra om någon säger något om mig. 

Olika typer av panikångestattacker

Vi skiljer på tre olika typer av panikångestattacker:

En attack som dyker upp från ingenstans och utan någon som helst synbar anledning.

En “situationsattack”. Den dyker alltid upp i speciella situationer – t ex om man kör in i en tunnel eller utsätts för andras blickar.

En attack, som kommer ibland i vissa situationer, men inte alltid.
Dagens bilder.

Visst ser jag pigg ut? *host* Jag är lite av en klagomur nu, men har ingen ork till att leva längre. Jag går bara omkring som ett spöke och inte finns typ, känns iaf så. Känns som om jag inte finns i folks ögon. Hela kroppen gör ont och jag kliar upp alla sår av ren trisstes och skapar nya av att bara klia. Jag mår inte så bra just nu, orkar inte var ensam längre.
-Kan inte någon komma hit och hålla mig sällskap så jag slipper sitta och prata med katterna?

Lite idol nyheter.

Detta är för er som kollar på Idol, med tanken på att jag dagligen går in flera gånger på aftonbladet så står det alltid något roligt. Och då fann jag detta, dom berättar lite om Fredagens uppträdande och man får även se vilka låtar dom ska framföra :) Kurrande katt.

Här kommer det ett klipp på min lilla Tuffs :) Man ser inget men man hör, enjoy!Hiss/Diss.* Att vintern äntligen är här :) Älskar snö!
* Mina katter, vad skulle jag göra utan mina små troll?
* Värmeljus, det blir så mysigt när man tänder värmeljus och så även blir det varmt :)
* Julprydnader, man får så mycket mer ljus i lägenheten/husen när julen kommer. För då hänger man upp en massa adventsstjärnor,adventsstakar och tänder massa ljus :)* Att vara ensam hela dagarna.
* Att driva med folk publikt (Facebook,bdb osv) 
* Vänner som sviker..
* Sist men inte minst, att det är kyligt i lägenheten.. Brrr!

Minnen.

Inatt efter jag hade skrivit om första kärleken så kom en massa minnen om som jag tänkte skriva om :) Har några bilder på datorn som jag kan slänga upp och skriva om :) Hihi!Översvämningen i Arvika 2000:
Jag tror många kommer ihåg den här hösten/vintern/våren, mamma har en riktigt fin bild där brosan och hans kompis sitter i en gummibåt och paddlar omkring i stadsparken. Arvika fick mycket uppmärksamhet under den här tiden. Kungen var här och även statsministern. 
24:a timmars simning med Arvikasimsällskap:
Haha, gud. Detta var nog en av dom roligaste sakerna jag var med om i simningen, alla fick 3 eller 4 pass med tanken på att vi var rätt många som var med i simsällskapet och så hade vi badhuset för oss själva i ett dygn. Iaf, varje pass var en kvart och då skulle man simma så långt som möjligt. Kommer ihåg att jag simmade typ 1000m varje gång. När vi la ihop alltihop så simmade vi totalt 18mil :)

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 02!

Min första kärlek, hmm. Låt mig få tänka efter, visst. Jag blev kär i en kille i min klass när jag började skolan.. Men i 4:an eller 5:an hade jag mitt första förhållande, då blev jag ihop med en kille som heter Tobias Fernström. Han gick på en av dom andra skolorna i Arvika, vi hade träffats innan vi blev ihop på danskurs(Yngves Danskurser) Men när vi väl blev ihop så var jag trött på att typ var den enda som inte hade någon att dansa tryckare med på discot (Gick alltid på disco när jag var liten, Arvika hade ett disco som hetter LM disco=Låg och mellanstadiet) så bad en kompis fråga honom om han ville dansa och det ville han. Efter så sprang många mellan oss och fråga om vi var ihop och sånt, så nästan i slutet så kom han fram och fråga chans på mig, haha! Vi var typ ihop ett år, vi hade någon slags paus någon gång i förhållandet. Men kommer ihåg typ allt som om det vore igår :)

Ska försöka leta upp bilder från den tiden, såg mina album hemma hos mamma sådär i borde det finnas MASSOR med roliga bilder som jag kan lägga upp :)Dagens bilder.

Här kommer dagens bilder :)Pillar med bloggen.

Jag har suttit en timme och pillat med bloggen^^ Ändrat teckesnitt och sånt :) Säg gärna vad ni tycker :D Hihihi!-Oldies!

All i want for Chritmas....*KLICKA PÅ BILDEN*

Torpet 2007.

Jag hade tråkigt och tänkte bara för skojs skull se om det fanns något om mig på google så sökte på mitt namn och då kom min gamla blogg upp, eller ja. Ett inlägg från min gamla blogg, det är från när jag,emelie,roland,erika,didrik,pierre och sandra var ute i torpet. Vilket minne! Så slänger in det inlägget och se om jag finner några bilder på datorn :)
http://johannatomasson.blogg.se/2007/august/johanna-tomasson-l-pierre-hoglund.html-Fann ingen bild förutom en bild på mig och Pierre när vi pussas, så lägger en bild upp från helgen efter torpet.

Fred Figglehorn - Christmas Cash

Haha, är han inte för söt?^^Sista samtalen.

Med tanken på att jag har gjort en kategori som heter Nyheter/Skvaller så tänkte jag börja med att lägga upp detta klippet jag fann på aftonbladet. Folk har nu släppt några av dom sista samtalen från 9/11. Man blir lite tårögd av att lyssna/höra på detta. Men här kommer iaf klippet.Om inte klippet fungerar så skickar jag med länken här också :)
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/discovery/article7767335.ab


Dag 01 – Om mig.

Dag 01!

Nu är det dags då :) 1990 den 15:e Juni föddes jag på Karlstad sjukhus. Jag fick namnen Emma Johanna Maria Tomasson, mitt tilltalsnamn är alltså Johanna. Emma tog dom som andra namn för dom tyckte det lät coolt och Maria har de flesta i släkten som 3:e namn, men jag har fått Maria efter mamma´s farmor. Jag har i stortsett bott i Arvika hela mitt liv förutom dom 10 månaderna i Götene. I Götene bodde jag med en kompis och så, men i Juli 2010 flyttade jag tillbaka till Arvika och den 1:a Sep flyttade jag in i min egna lägenhet. Varje dag kämpar jag mot gamla minnen och ångest.
Det var väl om mig, finns inte så jätte mycket att skriva.

MobilBlogg Jag har inte orkat gå upp än, h...

dsc05053 (MMS)

MobilBlogg Jag har inte orkat gå upp än, har huvudvärk. Men snart blir det upp :-) katterna ligger och busar bredvid mig i sängen.


Giga Pudding!

Är inte den här föööööör sööööööt? :D


1:a December kl 00:50

Sedär^^ Nu är det första December :) Meeen, en sak. Jag fattar inte vart min statistik mätare har tagit vägen :O Den låg ju under bilden och jag som skulle printa.. Hmm, attans. Kanske kommer tillbaka? Det märks. Jo, jag har gjort nya kategorier^^ Har gjort en som heter filmer, där kommer filmklipp och sånt läggas upp. En annan heter bilder och där ska bilder läggas upp, har även Hiss/Diss,minnen och tema. Tema menas med att om jag lägger upp mycket av en sak, som t.ex. Disney grejerna jag lägger upp nu. Så läggs dom in där :) Mjaa! Men nu ska jag plocka bort disken för kom aldrig så långt förut xD Haha.


-Oldies!