30:e November kl 23:57

Strax är det 1:a dec och inte alls långt till jul :) Känns riktigt gött faktiskt^^ hihi, men med tanken på att jag är inne på Disney tema just nu så tänkte jag bara skriva att de flesta äldre Disney låtar finns på Spotify :) Sök på "Disney En magisk värld" så kommer låtarna upp :) Vart överlycklig när jag såg det :D Hihi, men nu ska jag plocka bort lite disk och plocka upp från golvet. BBL!


30:e November kl 21:53

Med tanken på att jag lägger upp mycket Disney så tänkte jag köra Disney tema ett tag på bloggen :) Lägga upp låtar och klipp och sånt skoj :) Berätta gärna vilken är DIN Disney låt´s favorit :) Här är EN av mina favortier :)


High School Musical favoriter.

-High School Musical 1



-High School Musical 2


-High School Musical 3


30:e November kl 21:03

Sitter och käkar lite godis och dricker pepsi max :) Mår allmänt gött, till mat gjorde jag ris,curry sås och oriental mainerad kyckling. Jag ÄLSKAR DET! Mhmm! ^^ Ah, juste ja! Pappa var här förut med, han satte upp min adventsängel i köket :) Sen fixade vi lite med sladdar så jag slipper ha dom på bänken. Mycket bättre :) hehe, satt förut och tänkte på vad jag vill göra på nyår. Jag skulle vilja bjuda hit lite folk så gör vi tacos och ser på film och samtidigt dricker lite :) Alltså, bara ha allmänt mysigt och sen fira in tolvslaget genom att antingen kanske gå upp till och ut på hans balkong eller bara gå ut på konsum parkeringen^^ Det hade varit riktigt mys och skoj, så om någon känner för att komma så hojta gärna till :) hihi! Men jaa, jag skriver nog mer senare :)




-Disney .hjärta. Janna!

Cast of Camp rock 2-Can´t back down.

Jag har en liten förkärlek till Disney filmer med mycket musik. T.ex Camp rock filmerna och även High school musical filmerna :) Så slängre upp en låt från senaste Camp Rock filmen^^ 


30:e November 15:57

Nu slutar pappa jobbet, om ca en timme kommer han hit och ska hjälpa mig få upp min adventsängel :) Wohoo. Kul! Sov nästan inget inatt men ändå är jag någorlundapigg. Konstigt! Hmmm! Ska snart fixa kycklingen jag ska käka sen :) Ska lägga den i marinad en stund^^ Ska även plocka upp allt skräp som ligger på golvet och så ska jag rensa lådan :) Enda sen jag flytta hit så tycker jag det är kul att städa, men det kan vara för att jag trivs så extremt bra här :) Ska även ta och dammsuga och sopa lite när jag ändå håller på^^ hihi. Nej, nu ska jag dra igång musik och nörja städa^^



En liten grej.

Haha, detta tog jag från Emma ( http://emmmzzan.blogg.se/ )Känner bara att jag måste^^ Höhö! Då får ni även veta lite mer om mig ;P Mjaa, jag har faktiskt inte tagit mig till sängen än. FY MIG! Jaa, slå mig. Men jag fastna på en såndär grundkurs för Photoshop på http://www.moderskeppet.se/ .. Mhmm, jag vill lära mig mer om Photoshop faktiskt. Så varför inte kolla på kursen^^ Iaf, det som jag kommer hålla på med från 1:e Dec till 30:e dec är att svara på dessa saker som jag klistrar in nedanför :) Slänger in några ego bilder med^^ Höhö!

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Min släkt
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick




-Godnatt ännu en gång^^

30:e November kl 01:22

Här sitter jag mitt i natten, ska snart lägga mig i sängen. Men först ska jag käka lite clementiner^^ Hihih. Katterna springer runt och busar och jag har nyss lagt fram kyckling som jag ska ha imorrn och diskat :) Har bara stekpanna kvar, men den tar jag imorrn :) Mhmm, känner mig duktig. Imorrn kommer pappa också, ska sätta upp min gamla adventstjärna. Ser ut som en ängel :) Har ju även fått upp julgardiner och sånt. :) Men ska be om något som kan få upp dom lite. Nu hänger dom bara över halva fönstret, ser lite små roligt ut :P Har ni tänkt på en sak? Idag är det sista November, imorgon går vi över till December. Inte långt kvar till jul nu^^ Ska fixa familjens julklappar också, har redan bestämt mig vad jag ska köpa till syrran och brosan. Till mamma och pappa blir det väl chocklad eller ngt :) Hehe. Om det är någon som har lust att byta julklapp så säg till :) Hihi, nej. Här kommer det lite bilder :)




-Godnatt!

Tramsgänget-mördarmaskin.

-Hur länge sen var det han dog?
-Idag är det exakt 2..... dagar sen!
-Va?!
-Jaa, han sitter ju där!


29:e November kl 21:45

Hmm, har inge intressant att skriva. Fast det har jag egentligen inte annars heller xD haha! Men jaa, videoblogga förut :) Så här kommer det klippet^^
-Jag är så jävla ful xD Men det bjuder jag på!

Sean Banan-Gott nytt jul.


Humor!

Många undrar varför BH storlekerna består av bokstäverna "A, B, C, D, DD, E, F, G och H" ?? Då ska jag berätta det: {A} Almost Boobs...{B} Barely...there...{C} Can't Complain!...{D} Dang!!! {DD} Doubledang!!! {E}......Enormous!!! {F} Fake...{G} Get a Reduction...{H} Huge. Help me, I've...fallen and I can't get up?.

29:e November kl 16:33

Idag har jag haft besök :) Rätt kul, har inte träffat Martina på över ett år. Det var då jag och Emelie var i Karlstad för att hälsa på lite folk. Hmm, jaa :P Haha, har även lagt upp nya filmer på Videofy.me som jag lägger in längre ner :) Hehe, ena är rätt gammalt men den andra filma jag idag^^ hihi!. Men men :) Här kommer en bild på Martin.





-Ett stycke kåt Sunniva!



-Ett stycke full Jessica^^

28:e November kl 20:11

Sitter hemma och är skit trött, fattar inte hur jag kan vara så jävla trött som jag är. Iofs så har jag sovit jätte dåligt det senaste, men men. Idag har vi firat syrran, hon fyllde ju hela 16 år idag :) Hehe, hon fick lite pengar,chocklad och ett halsband :) Höll på att somna när jag satt i soffan mellan maten och fikan, fy fan. Men jag höll mig vaken, sen körde mamma hem mig. Direkt började jag plocka upp allt som katterna hade rivit ut, sen satte jag upp adventljusstaken jag fick av mamma och så bytte jag ut gardinerna i köket. Nu börjar det bli riktigt mysigt :D Tänkte ta bort, men orkar faktiskt inte. Idag ska jag faktiskt försöka lägga mig lite tidigare och försöka sova ut. Skulle verkligen behöva det, kanske jag skulle må bättre? Just nu sitter jag och käkar lökringar och dricker loka, ska snart ta fram några clementiner :) Måste äta upp dom innan dom blir dåliga^^



Juste, 3 år sen underbara Selma dog! Saknar dig varje dag<3



28:e November kl 14:08

Idag är det Matildas stora dag, så grattis sys! Har hjälpt mamma och plocka lite här inne :) Riktigt mysigt tänt massa ljus och sånt^^ Har sprungit runt med mammas kamera med :) Så tänkte lägga upp dom bilderna här nedanför :) Ska tända lite mer ljus här i tv-rummet snart :) Ska sätta igång och virus sökning på datorn och lägga undan den så den får stå och söka. Hehe. Men men, här kommer bilderna.! 



28:e November kl 01:40

Ur mammas kamera:


Mja, har lekt lite med mammas kamera. Dom första bilderna är från i sommras och dom andra är tagna idag :) Nu ska jag släcka ner och sova. Mina ögonlock bara hänger, usch..
Godnatt

27:e Nomvember kl 16:36

Sitter hemma hos mamma och bara slappar, har fått igång min ipod :D Wohoo, ska snart testa i min dator för den sitter i mammas dator just nu :) Känns riktigt kul, juste. En rolig grej förut innan jag skulle åka så satt Tuffs på sängen. Han satt och putta på mig, han ville gosa jag stod då framför sängen och packa. Sen gick jag där ifrån och han såg det inte och så skulle han putta igen och då trillade han ner i golvet! HAHAH! Såg så jävla roligt ut :P Älskar min lilla klömp!


27:e November kl 02:49

Den senaste timmen har jag suttit och pillat på bloggen, gjort ny header som jag är så jävla nöjd över :D Hihi ska snart ta och städa lite snabbt och sen blire att lägga sig. Imorgon ska jag till mamma och sova över där, orkar inte vara hemma. På söndag ska vi fira Matilda hon blir hela 16 år. Herregud, tiden går jävligt fort. Neej, nu orkar jag inte sitta här längre.




-Cirkus Möller; Ung & Bortskämd.

26:e November kl 23:50

Sitter och hoppar omkring bland olika låtar på Youtube och kom fram till denna låten. Detta var en av mina favorit låtar+film faktiskt när den kom ut :) Haha, jag följde serien på Fox Kids eller vad det nu hette xD Haha, saknar lite den tiden. Men men, man växer ju ifrån det mesta!



-Mitt liv som popstjärna.

Jay Smith Idol 2010






26:e November kl 22:25

Jaa, sitter här ensam då. Ovanligt va? *host* Blir så sur på folk som säger att dom ska komma så gör dom inte det, svikare! Köpte massa gotterier för att jag skulle få besök, det var ju slöseri med pengar *suck* Så nu sitter jag ensam och kollar på Idol och känner mig allmänt depp, varit nära att bryta ut i gråt flera gånger nu ikväll. Hatar´t.. Men iaf, jag lägger upp ett klipp på Jay från förra avsnittet på Idol. Han sjunger Like a prayer med Madonna, han är riktigt bra!




-Jag funderar nästan på att gå och dränka mig i duschen... Eller något.

26:E November kl 18:25

När jag väl har fixat att jag kan surfa, ja då har drivrutinerna till mitt mobila bredband försvunnit. GAAH! Blir galen på mig själv! Jävla krångel hela tiden, sitter hemma hos pappa just nu och bara segar. Han pillar på min dator, men det verkar inte gå något bra för han. Ska snart gå och handla det sista till tacosen sen blir hem, ska mysa med Emma ikväll :D Vi ska käka tacos och bara må gött :) Mhmm, myspys^^ Slänger in ett klipp från Cirkus Möller, titta så får ni se vad det är :D Tycker det är riktigt sköj! Skriver mer imorgon då jag ska till mamma :)


25:E November kl 21:05

Just nu sitter jag hemma hos pappa, har fixat nytt anti virus program eftersom mitt inte låter mig komma in på nätet. Så jävla frustrerande, men nu har jag nytt kan utan några bekymmer surfa på som vanligt *Gilla* Gick upp rätt sent idag, men behövde dom extra timmarna. Annars hade jag nog aldrig orkat med den här dagen, när jag hade kommit upp bestämmde jag mig för att dra till stan så sminka mig lite lätt och drog. Först blev det nöjesbutiken, där jag hämta ut ett paket med mascara och parfym :D *Gilla massa* Efter det blev det systemet för att köpa min älskade cider :D Gudars! Haha, sen gick jag till djur affären för att kolla efter matskålar till katterna. Behöver lådorna faktiskt, men skålarna var för tok för dyra (Just nu iaf) Sen gick jag in på Kapphal och bara gled egenom och efter det blev det Lindex där jag köpte strumpor och present till syrran :) Hoppas hon blir glad :D hihi, sen tog jag bussen hem. Gick in på konsum innan och köpte lite grönsaker och Curry Paste, mums! :) Sen blev det hem och börja göra mat, marinerad kyckling(Smooky Honey),ris,curry sås och grönsaker. Det var så JÄVLA gött :D Så länge sen jag käka något så gött faktiskt, drack även en cider till maten :) Så nu är jag riktigt nöjd! hihi!





Jag vet att min spis ser väldigt skitig ut, men hade nyss gjort mat när jag tog bilden :P Haha, juste. Jag och pappa har beställt mina julklappar från Jotex :D Hihih! Vill ha jul NU!

Sean Banan-Puss Puss

Haha, bara jag som tycker att Sean Banan är så jävla rolig? :)



24:e November kl 22:23

Har nyss fixat iordning mat, har stekt och kryddat en packe nöttfärs som nu ligger i kylskåpet och väntar på ett få åka in i frysen. Sen har jag delat upp kebabköttet i två olika burkar så man slipper använda allt på en och samma gång :) I samma veva la jag fram kyckling som jag ska tina snart, ska marinera det över natten, så imorrn ska jag äta kyckling,ris och curry sås! MUMS! :D Hihi! Slänger in den nya versionen av love the way you lie som är tusen ggr mycket bättre än den andra :D wohoo!




On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Oohh, I love the way you lie

Now there's gravel in our voices
Glass is shattered from the fight
In this tug of war, you'll always win
Even when I'm right
'Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
Are what keeps me satisfied

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
Oohh, I love the way you lie, oohh

So maybe I'm a masochist
I try to run but I don't wanna ever leave
'Til the walls are goin' up
In smoke with all our memories

This morning, you wake, a sunray hits your face
Smeared make-up as we lay in the wake of destruction
Hush baby, speak softly, tell me you're been sorry
That you pushed me into the coffee table last night
So I can push you off me
Try and touch me so I can scream at you not to touch me
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Baby, without you, I'm nothing, I'm so lost, hug me
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me
Then after that, shove me, in the aftermath of the
Destructive path that we're on, two psychopaths but we
Know that no matter how many knives we put in each other's backs
That we’ll have each other’s backs, 'cause we're that lucky
Together, we move mountains, let's not make mountains out of molehills
You hit me twice, yeah, but who’s countin'
I may have hit you three times, I’m startin’ to lose count
But together, we'll live forever, we found the youth fountain
Our love is crazy, we're nuts, but I refused counsellin'
This house is too huge, if you move out I’ll burn all two thousand
Square feet of it to the ground, ain't shit you can do about it
With you I’m in my fuckin' mind, without you, I'm out it

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Love the way you lie

24:e November kl 19:28

Då har man nyligen kommit från att ha handlat :) Känns riktigt gött att ha lite olika mat i frysen/kylskåpet nu. Massa kyckling,kebab-kött sen har jag massa nötfärs och pyttipanna,köttbullar,hamburgare,bami goreng, kyckling kebab och pommes :D Muma! Ska snart ställa mig och göra iordning lite köttfärssås och frysa in så det inte står och blir dåligt, det vill vi inte jue. Men iaf, idag är Janna glad :) Hihi.



24:e November kl 16:35

Sitter och väntar på att pappa ska höra av sig, han är jävligt seg. Ska iväg och handla :) Och denna gången blir det Ica faktiskt, har ett rabatt kort där :) Handla för 500:- och få 100:- rabatt :P Riktigt bra faktiskt :) Tycker iaf jag, skulle egentligen få besök av en kompis men han missa tåget från Karlstad, riktigt tråkigt. Så får sitta här ensam ikväll, ska även försöka lägga mig i tid, önska mig lycka till! Ska köpa ris och massa kyckling på Ica :D Har varit sugen på det, och så curry sås till :) Iaf, här kommer en video på min lägenhet. Ser ju mycket bättre ut nu mot vad det gjorde förut :) Så varsågoda fölk!






-Atchoooooo!

Willow Smith-Whip my hair

Denna tös är bara 9 år och är otroligt duktig enligt mig. Vad tycker ni? :)


Detta är Will Smith´s dotter, så folk vet då ;P

Memories.






24:e November kl 04:31

Haha, jaa. Jag uppdaterar mycket, men vad ska man göra när man inte kan sova. Har verkligen ingen ro i kroppen, vet inte varför :/ Ska snart hoppa in i duschen för mina ögon hänger och brukar bli piggare när jag har duschat :) Var ute på en promenad förut. Var bort till 7-Eleven och köpte red bull, räk baguette och Ben&Jerrys som nu ligger i frysen. Var så jävla länge sen jag käka BJ :D så var bara tvungen, jag belönar mig själv lite för har ju höllt på och städat och plockat idag :P Hihi, om några timmar ska jag börja tvätta, gött dä :D Gött att få lite rena kläder :) OCH handdukar :D Ska försöka hålla mig vaken så länge som möjligt för ska fråga mamma om vi kan åka och handla så jag får det gjort :) Men det borde inte vara några problem, hihi!





MUMS!

24:e November kl 02:40

Sitter och kikar runt :) Har nyss kollat på Christina Grimmies kanal på youtube, hon är riktigt duktig enligt mig. Det är ju hon som sjunger i låten längre ner :) Fann en medlet med henne där hon sjunger några av Miley Cyrus låter, riktigt bra :) Ska lägga in den längre ner :) Idag har jag varit duktig och stor städat lägenheten, har plockat ihop allt skräp och all tvätt :) Känner mig riktigt duktig :D Hihi! Ska snart gå ut med lite skräp snart och så ska jag ta en dusch tänkte jag :P



24:e November kl 00:43

Nu har jag precis fixat iordning första delen av disken och känner mig riktigt duktig :) Ska om en liten stund fixa andra delen av disken så det blir borta. Sen ska jag plocka ihop lite skräp och springa ut med :) Sen ska jag flytta på en lampa och efter det blir det att plocka ihop all tvätt, får förmodligen besök imorgon och vill inte att det ska se ut hur som helst här :P Haha, då är det inge roligt att ta hem folk om det är FÖR stökigt. Speciellt inte när det är första gången dom är här :P Haha, ska även lägga iordning i soffan och ta bort saker från bordet :) Hihi, känner mig lite som en hemmafru nu :P Ska även ta och skriva en mat-lista på vad jag ska handla imorrn så det inte blir för mycket skit :P Haha, ska fixa tacos tillbehör och sånt imorgon med :) För på Fredag ska förmodligen jag,Emma och en kille käka tacos och ha mys kväll :) Myspys! Får förmodligen låna Emma´s busskort på Lördag så jag kan ta ett lite senare tåg :) Så som tack bjuder jag på mat, hihih! Snällt av mig :) Tänkte slänga upp en låt som jag alltid har älskat, sen första gången jag hörde den har jag alltid gillat den :) Dock har det varit min gråtar låt ibland så det påminer lite om gammla tider. Men ääh, spelar ingen roll.



Avril Lavigne-Too Much To Ask.

It's the first time I've ever felt this lonely
I wish someone cure this pain
It's funny when you think it's gonna work out
'Til ya chose weed over me, you're so lame

I thought you were cool until the point
Up until the point you didn't call me
When you said you would
Finally figured out you're all the same
Always coming up with some kind of story

Every time I try to make you smile
You're always feelin sorry for yourself
Every time I try to make you laugh,
You can't
You're too tough
You think you're loveless
Is that too much that I'm askin for?

Thought you'd come around when I ignored you
Sorta thought you'd have the decency to change
But babe, I guess you didn't take that warning
'Cause I'm not about, to look at your face again

Can't you see that you lie to yourself?
You can't see the world through a mirror....
It won't be too late when the smoke clears
'Cause I, I am still here

But every time I try to make you smile
You always go on feeling sorry for yourself
Every time I try to make you laugh
You stand like a stone
Alone in your zone
Is that too much that I'm askin for?

Yeah, yeah, yeah, yeah

Can't find where I am
Lying here
Alone in fear
Afraid of the dark
The one to claim
Alone again

Yeah, yeah, yeah, yeah

Can't you see that you lie to yourself?
You can't see the world through a mirror...
It won't be too late when the smoke clears
'Cause I, I am still here

But every time I try to make you smile
You're always feeling sorry for yourself
Every time I try to make you laugh
You can't
You're too tough
You think your loveless
It was too much that I asked him for


Even angels have their wicked schemes.

Idag fick jag då äntligen mina efterlängtade pengar :) Känner mig så jävla happy! hihi :D Idag så bakade jag och Emma snickesrutor, dom vart så jävla goda men väldigt mättande. Uuhj, går inte att äta många utan att man mår illa. Men det är bra :D Då kan man ha dom ett tag :) Så nu har jag något att bjuda på när det kommer folk, sen så har pappa fixat min gran så nu står den i fönstret :D Wohoo! Men funderar på att köpa en adventstjärna på fot, tycker dom är så jävla fina :) Men iaf, här kommer receptet på snickesrutorna. :)


Ingredienser:
350 gram jordnötssmör
300 gram ljus choklad
2 dl ljus sirap
1 ½ dl kokosflingor
1 liter cornflakes
1 dl strösocker

Gör så här:
1. Lägg bakplåtspapper i en form.
2. Koka upp socker, sirap och jordnötssmör på 1/3 värme.
3. Ta av kastrullen från plattan och tillsätt cornflakes och kokos.
4. Bred ut smeten i formen.
5. Dela choklad i bitar och smält i vattenbad.
6. Bred över chokladen och ställ in i kylen tills den stelnat.
7. Skär i bitar med vass kniv.
8. Servera och njut!


Lycka till :D

Innocent.

itter och käkar kycklingsallad och dricker innocent, den var riktigt god :) Dricker Mango&Passion frukt, rekomenderar :) Jag trodde jag hade tvätt-tid idag men det hade jag dock inte, riktigt skönt att inte behöva stressa med det :) Hehe, så gick till konsum och köpa lite kattmat,en chips påse,dipp,pepsi och chocklad :D Mums! Katterna blev överlycklig när dom fick blöt-foder :) Så nu är dom alla mätta och goa och sover :) hehe, om en stund kommer Emma och då blir det en till vända till konsum och för ska baka :D Ska testa snickersrutor, mums!  :D Men men! Skriver nog mer sen, nu ska jag sätta på min dille låt igen :D





Just a dream.

Jag kan inte sova och är fruktansvärt rastös, jag fattar verkligen inte hur jag orkar vara vaken. Jag sover inget längre typ, jag ligger mest och tänker och har en jävla huvudvärk hela tiden. Det tar kål på mig, är hungrig med. Så funderar på att göra bacon och spaghetti, men först ska jag dela med mig av en mina dille låtar just nu. Den är ju bara för bra!! Säg till vad ni tycker om den :)



Orkar inte!

Nej, jag orkar inte sitta här längre. Har världens huvudvärk och mår verkligen inte bra, är sjukligt trött också! ><'
Godnatt folk!





Små bebis bilder på älskade Sunniva! <3

Ung & Bortskämd.

Jag bara ÄLSKAR det programet, först och främst är det så jävla roligt och se hur dom faktiskt lider genom vaniga sysslor som en annan gör typ varje dag. Sen är det jävligt roligt att se en gammal kompis på tv:n, vi tävlade alltid när vi tränade (Jag simma när jag var yngre) Haha, gudars. Verkligen älskar det :)

Den senaste tiden, eller ja. Dom 3 senaste månaderna typ så har jag IST för att skära mig så har jag plockat bort sårskorpor, vet att det är äckligt men ja. Det är ju ist för att skära mig, kan verkligen inte låta bli dom. Nu är dom infekterade och skit, vet inte riktigt vad jag ska göra för att låta dom va *suck*

Och sen till det sista, jag gjorde verkligen och ett glädje hopp när jag såg att jag hade fått papper från Soc. För det betyder ju pengar, det stod att det skulle betalas ut idag så gick till konsum för att handla lite gotterier och kattmat. När jag skulle betala så gick det inte, så fick lämna varorna och gå hem. Så satte mig och bråka med datorn, mitt anti-virus program spökar så kommer inte in på internet ibland. Så installera om det och hade mig, till slut fungera det och jag går in på min internetbank och kollar. Men där stod det att jag inte hade fått pengar, blev jätte ledsen. Så då kommer nog pengarna in imorrn *hoppas* Håll tummarna för det!



Ett nytt tag.

Nu ska jag försöka ta tag i bloggen igen, har så mycket i mig jag måste få ur innan jag blir galen. Men dock kan jag inte ta allt på en och samma gång för då blir allt bara kaos.


Jag fattar inte riktigt vad som har hänt, varför har jag blivit så ensam för? Jag är så jävla trött på att bara sitta här och vänta, vänta på att något kul ska hända. Så fort något händer, spelar ingen roll om en katt springer in i dörren eller om någon dör i ett program/film så kan jag börja stor lipa. Jag är så jävla trött på det, ni anar inte. Folk sa till mig att när jag flyttar till Arvika så kommer vi umgås mer. Jag vet inte hur många som sa det till mig, men det är endel och vad har hänt? Jo, jag har blivit ännu mer ensam mot vad jag har varit. Jag som kände mig ensam när Emelie låg på behandingshemmet, men då hörde iaf folk av sig och det gör dom inte nu..


Jag blir påmind av mina ensamna tider förr.


 

Till helgen åker jag nog till Skövde, bara så ni vet.


Ny header.

Äntligen har jag fått till en header som passar till resten av bloggen :D Jag älskar´t!

Ursäkte röran!

Som sagt, ursäkte röran i bloggen. Detta ska snart fixas med en ny header så fort jag har fixat Photoshop sen ska jag ta upp bloggandet på allvar^^

Lilla ET

 


Nu åker vi hemåt.

Tänkte träffa Håkan men min mage har bara blivit värre och jag är jätte trött så orkade inte vara kvar. Var med Angelina en stund, var trevligt. Hon prata i hundra som alltid xD Träffade Slisk på centralstationen i Karlstad med medans jag väntade på Angelina, när hon hade kommit så gick vi till donken för hon var hungrig. Efter det bestämde vi oss för att gå och köpa cigg, eller ja. Angelina :P haha, så påvägen köpte jag Subway som jag ska käka sen när jag kommer hem :) Längtar! Hihi, ska bli gött att komma hem till sina kattungar och mysa <3

Nästa station Brunsberg,Brunsberg.

Tror nog jag aldrig har hoppat till så mycket när det låter så som jag gjorde nyss. Herregud, höll på att skita på mig :O Det var inte roligt kan jag säga er, ujujuj... Sitter på tåget mot Karlstad, idag är den dagen jag hoppades aldrig skulle komma... Men det gjorde den till slut >< Uscha, vill inte. Höll på att spy när jag gick till stationen och sitter nu på tåget och mår illa och har världens huvudvärk. Men vad ska man göra? Jag har då ingen aning. :/ Men just nu försöker jag få upp humöret genom att sitta och läsa en rolig blogg^^ Men jaa, nu orkar jag inte skriva mer faktiskt. Skriver nog sen igen :)

Jag lever faktiskt.

Ja, som rubriken säger. Jag har bara inte haft orken att uppdatera, mitt internet är igång med så det känns jävligt skönt :) Idag blire lite party, blir inte så många här men det gör inge^^ Just nu ligger jag och väntar på att pappa ska höra av sig så vi kan börja med att flytta sofforna och ta hit den nya :D Jag är taggad som bara den^^ haha, satt och kolla lite på jotex och har kommit fram till vad jag önskar mig i julklapp av pappa :)


Påslakan:
Jag vet inte riktigt vilken av dom jag vill ha, men ligger mest åt det röda. Skulle vara skönt att kunna ha lika i sängen :P


Lampor:
Här är det också så att jag inte vet vilken av dom jag vill ha :O Hjälp!