Idag har jag stor städnings dag, har plock...

Idag har jag stor städnings dag, har plockat ihop en bra spellista på datorn. Kan ju säga att den är väldigt blandad men man blir peppad av den :-D sitter i köket just nu och kollar på när katterna leker, ska strax skaka mattan och sopa och skura lite så det luktar gött här:-) sen ska jag vänta på att gå ner och byta i tvättmaskinen och samtidigt gå ut med skräp, efter det ska jag börja i tvrummet :-P känner mig riktigt duktig faktiskt :-) nej, nu ska jag skaka mattan och hänga ut den.


Så kan det gå när man inte kan sova. Vänta...

dsc05018 (MMS)

Så kan det gå när man inte kan sova. Väntar på att mamma ska vakna, ska fråga om hon vill komma hit en stund :-)


Nu har johanna varit duktig. Hon har rensa...

Nu har johanna varit duktig. Hon har rensat kattlådan och skurat bort alla fläckar i badrummet,i hallen och i köket. Sen har jag tvättat handfatet och fiskat all disk samt plockat undan de. Har torkat alla ytor på köksbanken och fått undan lite saker från golvet :-) det enda som typ är kvar är golvet i tv-rummet. Gött när allt är klart, men tv-rummet tar jag imorgon. Ska försöka få hit mamma imorgon. Hon hade tydligen kattmat jag skulle få :-) göttans!


Lite ensamt att sova i en stor säng men ta...

dsc05017 (MMS)

Lite ensamt att sova i en stor säng men tack gode gud för att jag har katterna. Dom sover alltid bredvid mig på nätterna :-)


Ligger och kollar på tv, är rätt gött ...

Ligger och kollar på tv, är rätt gött trött men har ingen ork att sova. Kattungarna ligger och kurrar bredvid mig, älskar dom! För en stund sen trodde jag att en av dom hade hoppat ut genom fönstret men så var det inte som tur är. Jag ligger och tänker och tänker, har typ bestämt mig för en sak som kommer få sina följder. Men jag bryr mig inte faktiskt, mitt val!


Jag vill bara säga att jag älskar min lill...

dsc05002 (MMS)

Jag vill bara säga att jag älskar min lilla Tuffs<3


Detta är bara ett test.

Detta är bara ett test.