Videoblogg.


Videoblogg


gissa vem som är glad?

p110825003 (MMS)

gissa vem som är glad?


Christina Grimmie-Advice


Videoblogg.


Videoinlägg.

Min 100 video på videofy.me :)

Paulina snackar!

En liten video från när kattungarna föddes, ni får ta och kolla in Paulina´s youtube kanal med^^


Slappis!

Oohja, har varit med Lina och Melinda hela dagen typ. Paulina hjälpte mig lite med städning, hon dammsög hela lägenheten medans jag torkade ur ena garderoben. Har torkat ut ett stort skåp,kryddhyllan och även skåpet bredvid fläkten. Lite mindre att göra på Lördag^^ Just nu sitter jag och sorterar tvätt, måste upp tiiiiidigt på Torsdag så allt blir tvättat innan jag flyttar >< Flyttar ju på Fredag :D Så jävla taggad..

Juste, har inte berättat att Sunniva fick kattungar i Torsdags.. Kände på mig att dom skulle komma då och de gjorde dom.. Dock så dog dom natten till Lördagen båda två (incest katter!) Men min lilla gumma mår bra ändå, hon söker gos hos mig HELA tiden typ.. Massa mys jue :) Men jaa..
Ska försöka komma upp med ett inlägg senare med :) Ska lägga mig om en stund hade jag tänkt..Bruno Mars- The lazy song

oväder på gång tro?

p110817001 (MMS)

oväder på gång tro?


Svett-Janna.

Sköj inte, behöver ta en dusch egentligen.. Men känner att det inte är nödvändigt just nu, ska snart ta disken och så håller jag på att små packar och skit. Gick ner med en säck med täcken,kuddar och lite kläder till källaren förut. Så man får det mesta gjort :) Tänkte jag skulle försöka göra en video på hur lägenheten ser ut nu och sen lägger jag även in från hur det såg ut när jag hade flyttat in^^Måste ta och stor-städa. Slänga alla små saker som ligger överallt som tops och sånt, har en katt som älskar såna så han drar runt på dom. Det senaste dygnet när jag har varit vaken så har jag mest kollat på Ghost Adventures, vill se mer!! Så ska ta fram en list på alla avsnitt så jag kan pricka av :D Höhö.

påväg hem till mamma, behöver verkligen so...

p110813006 (MMS)

påväg hem till mamma, behöver verkligen sova känner jag.


Tuffs<3


En regning dag som denna....

Så vill man bara ligga i sängen och gömma sig under täcket. Den senaste tiden har jag bara velat legat under täcket och försvinna från verkligheten, så himla skönt.. Igår satt jag och kolla egenom kalendern för att glo lite på datum och sånt och då gick det upp för mig att det är inte alls länge kvar tills jag flyttar.. Jag behöver dock fler lådor så får be mamma om hon kanske kan ta från jobbet eller något? Det borde nog inte vara några problem tycker en, jag längtar som en tok.. VILL FLYTTA NU!!

Ingesundsvägen 1B.Vardagsrummet :)Köket..Sov-rummet..
Orkade inte ta kort på hallen och toan :P men nu vet ni lite hur det ser ut^^


För dig Paulina!


Jag är glad att vi har återfunnit kontakten igen efter det lilla avbrottet som hände efter du flytta ut.
Du är en helt underbar person, vi har nästan lika humor (oftast ;) )
Jag känner mig hedrad att få vara din vän.
Jag vill att du ska veta att jag öppnar mitt hjärta för dig och även mitt hem.
När du inte har någonstans att ta vägen, eller bara vill bort från du vet vem så är det bara att komma hem till.
Du vet ju vart min brevlåda bor ;)
Behöver du prata finns jag alltid vid din sida, behöver du mat. Ja då är det bara att komma och rota i min frys/kylskåp.

Du är en stjärna!

Snart!

Snart, snart ska jag äntligen få flytta från denna skabbiga lägenhet. Orkar knappt hålla den städad för varje dag trivs jag mindre och mindre i denna.. Känner mig instängd, gömmer mig från grannarna med.. Det är två grannar som allt ler och säger hej men resten kollar på surt på mig så fort dom ser mig, detta är då grunden till att jag har börjat vantrivs.. De senaste dagarna har jag umgåts med bara Paulina och Johan.. Har haft riktigt kul, det var länge sen jag har haft så kul faktiskt.. Fått skratta en massor dom två senaste dagarna, vi har pratat massa sex och om drömmar och mål och sånt :) Yees! På Söndag ska jag till den nya lägenheten och kolla på den, så då ska jag passa på att fotografera den :)

Panic! At the disco-The ballad of Mona Lisa