Adele-Set fire to the rain.<3


Hoppsan!

Har helt totalt glömt bort bloggen, eller ja. Har haft fullt upp med att leva ett liv som jag faktiskt har. Så deså! Har rätt nyligen varit och lämnat Dumbo till vetrinären och har nu inget att göra fram till 14:00, blir väl ner till stan när Jessica har vaknat till liv :P haha! Yees! Annars hade jag tänkt att byta gardiner i vardagsrummet och i köket och plocka bort julen lite smått :) Myees!

Tack för att DU finns! <3

Måste tacka för alla gånger du har funnits där och jag har kunnat prata med dig. Som i Lördags natt när jag var helt förstörd, du förstår mig och jag är riktigt glad att du är min vän! Att bara sitta och prata bot timmarna om katter, det är något jag verkligen tycker om. Även prata om centraltiden, hur vi såg ut och hur vi betedde oss!
Tack för att du finns Ava, du är en ängel!Bild är ärligt snodd från Ava´s fb ^^


Godmorgon!

Ja, vad fan gör jag vaken så tidigt egentligen? Jo, det är så här att klockan 09:00 så ringde hyresgästföreningen sen terra mamma mig en halv-timme senare. Jag som ville sova länge eftersom jag har varit sleten de senaste dagarna. Men icke sa nicke. Så nu sitter jag och vädrar lägenheten lite, var så jävla varmt och kändes instängt. Så nu borde det kännas lite bätter i lägenheten, hoppas jag iaf.. Ska ta och fixa något att käka med för är smått hungrig. Mhmmm! Hörs senare.

Älskade ängel!


Rihanna .ft. Calvin Harris-We found love.


Lite bättre.

Jag mår lite bättre idag och chocken har lagt sig, dock somna jag inte förrens 07:00 imorse och var helt urpumpad på energi. Just nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hit för vi ska fixa lampan i köket och sen ska jag skutta iväg till Jessica på fika :) Undrar vad hon ska baka förresten, blir säkert lussekatter! Inatt tror jag det var så skulle jag in på några bloggar så gick in på min blogg då eftersom jag har länkar längre ner till olika bloggar. Vet ni vad jag såg då? Då stod det på min ikon på blogtoplist att jag låg på plats 165 :O Jag bara, SAAAAY WHAAAT? haha xD ajaa, det är ju kul iaf :P

Jobbig kväll.

Skoja inte, har bara mått skit och inte orkat något. Så återkommer om några dagarn när chocken och allt har lagt sig för just nu kan jag knappt tänka klart.

Justin Bieber ft. Mariah Carey-All i want for christmas is you.Det som saknas här är lite snö så har man massor med julkänslor.

Påfrestande dröm.

Förut när jag kom hem från psyk så kolla jag klart på Erik & Mackan för hade börjat kolla på det på morgonen innan jag drog. Så när jag kom hem kolla jag klart på det och försökte käka lite sen gick jag och la mig för var sjukt trött och mådde illa som fan! Så la mig och glodde lite på tv och så somna jag till slut, jag hade en sådan påfrestande dröm så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Kommer inte riktigt ihåg första delen av drömmen, men andra delen. Drömde att jag var ihop med en kille, vet inte vem killen var dock. Men alla känslor som var, dom kändes så äkta. Jag hade kvar dom när jag vakna och var helt förtvivlad över att jag var ensam. Men i drömmen gjorde vi allt ett par gör och alla beröringar var så underbara. Varför kan jag inte få ha så IRL? Jävla skit. Just nu har jag en känsla av övergivenhet och ensamhet. Hela mitt huvud snurrar och vet inte vad jag ska göra. *suck*Tillbaka kaka!

Nu är jag tillbaka från psyk, gick bra faktiskt. Men nu mår jag illa som en gris och ska lägga mig ett par timmar. Vi höres senare!

Godmorgon!

Godmorgon folket, sitter och kollar på nya 99 saker man måste göra innan man dör. Kollade aldrig på det på 6:an då jag hade tröttnat på 6:an när jag flytta hit. Om en timme står jag och väntar på bussen, döööh! Vill hellre ligga hemma och sova jue :( Buhuuu!

Godernatter hörrni!

Tänkte bara skriva och säga godnatt till er. Ska plocka upp det som är tvättat och lägga in i garderoberna sen dags för en rök och efter det blir det att lägga sig. Hoppas jag somnar i tid för orkar inte ligga vaken och skit och kan INTE försova mig imorgon. Ska ta och skicka ett sms till mora min att hon ska ringa mig runt 08:00 imorgon så jag tar mig upp och hinner käka frukost innan och t.om duscha innan. Känner att det behövs! Mhmmm! Nej, vi höres imorgon^^