Kommentar



Naaaaw, vilken gulig kommentar. Tack hjärtat :) Jo, här får ni även gullesnuttens IP nr om det är någon som vill hacka eller ngt ;)

Ny mobil.

Jag har fått ny mobil, eller ja. Jag ska testa den i några dagar, och om jag vill ha den så ska jag köpa den av Gert. Mina kusiners morsa´s kille :P Haha, Yees! Känns gött att ha en mobil man kan prata i normalt och ladda :P Jag känner mig riktigt nöjd med den faktiskt :)



Huawei u7510


1000 visningar.



Uppe i 1000 visningar på Videofy.me :) Grattis till mig själv!


Lägenheten.


Videoblogg.


Videoblogg.


Goddagens.

Har nyss pratat med pappa, han har varit och hämtat tvn. Jag som hade viljat följa med :O Så hade jag fått träffa Nero, men men. Ska snart plocka bort lite skräp och sånt på bordet sen funderar jag på att springa bort till konsum och köpa gotterier som jag kan käka på sen :) Mhmm, det är ju trots allt Lördag. Funderar på vad jag ska käka också :O HMMMMMMM!  Jag får sitta och tänka en stund till, skriver senare igen :)

Godernatter.

Nu tänkte jag ta och lägga mitt huvud på kudden så jag orkar upp i någorlunda tid imorgon, mina ögon står halv tolv typ xD Haha, nej man känner hur ögonlocken bara hänger. Så nu, nu säger jag godernatter!


Puss på er! :*

Facebook.

Såg just nu the social network och det fick mig att tänka till.. FAN vad man är beroende av den där skiten, alltså facebook. Egentligen ger den en inge nytta, det är bara en hemsida som Lunar,Bilddagboken m.m. Jag tror själv att vi människor måste ha ett sätta att hålla koll på alla andra. För det är ju oftast på bloggen,bdb och Facebook som man skriver vad som händer i sitt liv. Senaste festen,senaste ragget,senaste ligget osv. Vad vore vi utan dessa "hjälp"medel? Vi hade nog varit bättre människor, det är iaf vad jag tror. För då hade man inte suttit fastklistrad framför dessa sidor, man hade varit ute bland folk ist för att låsa in sig i en lägenhet och sitta skriva massa statusar. Jag tror faktiskt att fetma hade nog inte varit lika allvarligt som det faktiskt är nu.. Men detta är vad jag tycker...


Just a dream.

Ja, nu är jag hemma, eller ja. Har varit det ett tag faktiskt, men ja. Haha! Iaf, Drog ju till stan förut så när jag kom till stan så gick jag in på Kappahl och fann en tröja som det var något konstigt extra pris på som jag köpte (bild kommer imorrn) sen gick jag mest runt och kollade. Efter jag hade kollat klart där gick jag till kicks och luktade på min favorit parfym. Den luktar så jävla gött (Escada Taj Sunset), ge mig någon? SNÄLLA!!!!!!1!1!1!1111! Efter det gick jag till systemet, tänkte bara köpa någon cider som jag kunde dricka när jag kom hem. Så köpte en Aquatini och en ny Hanna´s (lägger upp en bild nedanför!) Efter det drog jag till mormor där dom höll på att lägga nytt golv i hennes kök, det kommer bli riktigt snyggt när det är klart och möblerna är på plats. Hon hade ett typiskt tråkigt lägenhets kök förut. Men nu har hon silvriga tapeter och grått golv(snart) Blir riktigt ljust och snyggt där :) Efter det följde jag med mamma hem och vi beställda mat från Dotteviks pizzerian. Jag käkade världens äckligaste och torraste kycklingrulle. UUUH! Aldrig mer igen, det var massa annans i och ingen kebab sås i :( Massa besviken. Vi tittade även på en film som heter 127 timmar. Lite små creepy faktiskt, sen kollade vi bara runt på tvn och sånt. Efter ett tag körde mamma hem mig och här sitter jag nu, ska strax fortsätta med filmen jag påbörjade förut. Men kollade facebook och då ville Paulina att jag skulle blogga :P Så här har du ^^



Smak: Mango/Lime
Pris: 16,90:-


Videoblogg.



-Nu ska jag fortsätta se på Disney Chanel :D


Goddagens!

Jag gick upp strax efter tolv, duktigt va? haha, ska snart plocka ihop allt skräp jag har och ställa utanför dörren. Sen ska jag ställa in allt som är diskat :) Tänkte höra med mamma sen om hon är hos mormor för isf går jag dit :) Orkar inte sitta här faktiskt. Så att ja, och om dom inte håller på fär länge (dom lägger nytt golv i mormor´s kök) så följer jag med mamma hem :) Mjaa! Men jag skriver nog mer sen. Ska kooza med Tuffs lite mer, han försöker lägga sig i mitt knä och få uppmärksamhet. Guligt :D

Hörs senare :*

Ge mig!


Sleten.

Jag är så jävla sleten hela tiden, vet inte riktigt varför. Men men, har varit hos Paulina en stund. Vi käkade pizza och tjöta och tog det lugnt. Sen ringde jag pappa och han hämta oss på Ica så då vart det att handla :) Så nu har jag fyllt skåpen och frysen lite :) Riktigt gött, så nu klarar jag mig fram tills jag får pengar nästa gång ^^ Neej, nu ska jag ta mina sömnmediciner så jag kan lägga mig om en stund :) Mhmm! Ska försöka vara mer aktiv imorgon :)

Britney Spears-Hold it against me



-Nu ska jag göra iordning mig för att dra till stan!


Nya bilder.

Kom upp tidigt idag faktiskt, för en gång skull. haha, låg kvar i sängen ett bra tag. Känner suget av att gå på stan men ingen att gå med :( Det är lite tråkigt, men får väl göra det. För orkar inte sitta här. Tänkte mest gå runt och kika och sen gå till ICA och handla så det är gjort :) Anyway, slänger upp två nya bilder med kläderna :) Ett av linnena och sen legginsa.


Glädjens dag.

Idag fick jag pengar så jag kunde hämta ut mitt paket :D Har även betalat alla räkningar och fyllt på telefonen så nu är allt det över, har typ 500:- men ska ha 240:- av jessica med :) Så klarar mig tills jag får pengar nästa gång :D Hihi! Anyway, kläderna var väl sådär. Legginsen var riktigt snygga på, dock var dom utvigda längst ner :O Helt konstiga, 5 linnen satt skit bra :) Dom andra 3 var lite korta, men det gör inget :) Kan ha dom under något :) Skit bra, men skulle behöva längra linnen så kolla på bubbelroom. Så kanske skulle beställa 2par där ifrån? Hmm! Vi får se :P Men nästa gång jag får pengar så ska jag faktiskt beställa skor från skopunkten, och då blir det Uggs. Kan vara gött att ha under våren ist för kängor :) Mjoo, men nu ska jag ta en propavan så jag kan sova inatt :) Yes sir!

-Hörs senare :)

Mörker.

Har nyss haft mamma här, fick lite mat så jag klarar mig tills jag får pengar (antingen imorrn eller på Fredag) Fick en heldel, rätt gött. Det enda som saknas är ketchup, någon som vill ge mig en flaska (A) Haha! nejmen ska blinka lite i ögonen åt pappa hade jag tänkt. Yesyes! Fick ju papper från soc idag så ena utbetalningen var igår (tar ca 2-3 dagar innan pengarna går in) och den andra är 9:e Mars :) Så detta ska allt gå galant, tror det är enklare för mig att hålla i pengarna om jag har det så :) Mjaa, nej men nu ska jag ta och lägga mig en stund. Behöver det, har sån huvudvärk så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, Uuuuhj!


Discorew-Här kommer rebecca

En gammal klassiker! PartyParty!


Saknar!

Jag saknar mitt långa hår och min piercing i näsan :O

Lite ångrar jag att jag började klippa och färga det. Men men, gjort är gjort :P

Godmorgon världen.

Jag har inte sovit något inatt, insåg vad klockan var när det var försent så bestämde mig för att dygna. :) Så har sett på en massa chuck och hela första säsongen av Ghost Adventures :D Höhö, tänkte snart ta tag i lägenheten få bort allt stök. Börjar bli trött på att aldrig få klart här, lite störande i längden faktiskt. Mhmm! Men visst ni att jag älskar mina katter? Trots att dom är pain in the ass ibland. Vad hade jag gjort utan dom? Nej, men nu ska jag ta och höja musiken och ta tag i den jävla disken som ALDRIG försvinner sen ska jag dammsuga och plocka bort all skit från gööööölvet^^ Ni får en bild på katterna tills senare^^


Scary Shit!


Ghost Adventures.

Efter jag har sett klart på det programet jag håller på med nu med Chuck så tänkte jag kika på första avsnittet av Ghost Adventures :D Hohoho! Här får ni ett klipp^^


Cuck.

Jag ska sätta mig och kolla på Chuck och käka chocklad :D Mums! Så ni får blopers från säsong 1 av Chuck att titta på medans ;)


Officielt död!

Ja, nu har jag ingen tv. Men ska förmodligen hämta en ny till helgen hos min gudmor^^ Wohoo, och pappa har tydligen antennsladd som jag kan få så nu börjar lägenheten forma sig som jag vill :D Yaay! Riktigt glad, ska snart ställa mig och göra iordning mat på den lilla jag har kvar. Det är riktigt tomt i frysen, har någon köttbit,fiskpinnar och kyckling-kebab. Tror jag har en falukorvs bit någon stans med XD Juste, hamburgare med :P Haha, men ja. Skriver mer senare :)


Burlesque.

Satt fast i datorn så tänkte att när jag ändå inte orkade sova så, varför inte se på film? Så då blev det burlesque, en riktigt sevärd film kan jag säga er :) SE DEN!


Favorit serien.

Förr hatade jag serier, följde inte ett skit. Tyckte det var löjligt och fattade inte hur folk orkade med det, men nu det senaste har jag börjat följt serier som jag förut HATADE. T.ex. Chuck, det är en av mina favorit serie :D Har sett klart säsong 1, eller ja. Gjorde det igår, tror jag xD Haha, idag påbörjade jag säsong 2 :D Har sett 3 avsnitt och ska snart fortsätta^^



Han som spelar Chuck är ju inte speciellt ful ;) Inte Caesy heller, haha, Usch Johanna. Nu får du ge dig!

JAAAAAAAAAAAAAAAA! :D


Martina McBride - Concrete Angel


För-och efter bilder!

För:


Efter:

Det ser fortfarande lite stökigt ut, men det är jätte mysigt IRL!

Omväxling.

Eftersom tvn bara tvär dog igår så tänkte jag att möblera och se hur det skulle se ut om jag har så som jag vill ha :D Samtidigt kan jag ju dammsuga på såna ställen jag inte kommer åt :D Så nu ska jag ta och plcka bort all disk och lägga alla lösa saker i sängen. Sen blir det på med musik och bara börja ^^ Kan ta bilder på hur det ser ut! Hörs om någon timme :)

En hel natt.

Inatt sov jag en HEL NATT! Ni anar inte hur underbart det var? Dock så blir man typ "bakis" av dom hr tabletterna så man är inte särskilt pigg dagen efter. Hoppas jag får en ny tid hos min läkare snart så jag kan få byta, för orkar inte vara bakis xD Haha. Mjaa, idag är det tvätt-dag. Har redan fixat första maskinen :) Ska strax plocka ihop resterande tvätt som finns kvar så ALLT blir tvättat, behöver kläder! Mhmm! Har ett stycke Sunniva som ligger bredvid mig och kollar konstigt på mig xD Får väl ta och borsta henne lite, hon älskar det :) Nej, men nu ska jag ta och fixa lite mat hade jag tänkt.

-Vi hörs senare.

Propavan.

Har nyss tagit två propavan så jag kan få somna i tid ikväll. Hoppas det iaf:) Sitter just nu och käkar chips och dip och så dricker jag Loka vattenmelon och citron. Har sovit en liten stund, låg och frös när jag kollade på tv så till slut somna jag. Har alltid lättare att somna om jag ligger och fryser. Brr, nej. Nu ska jag kolla jag på tv..

Puss på er :*

Kläder.

Som ni vet så har jag ju beställt kläder från ellos.se, så nu när jag får linnen så har jag inte så mycket kvar som jag måste "fylla på". Och det är.... Mina damer och herrar : BH,TROSOR och sen måste jag ha ett par SKOR! *Publiken jubblar* Nej men, haha. Jag måste verkligen ha flera trosor och bh:er. Jag har ju en riktigt bh som jag fick av Becca och sen har jag sport-top. Använder bara dom, men sport-topen börjar falla isär. HAHAHA! Dom har ju billiga bh:ar på Kappahl på xelent avdelningen :) Så ska kika på det till veckan^^ Kanske finner någon som faller mig i smaken, vill gärna ha en vanligt svart :) Skulle även vilja ha en rosa :D Haha, men men^^ Jag har även funnit ett par UGGS som jag tänker beställa :) Kostar 139:- och då är det med frakt med, det gillas. Behöver ju ett par till skor så jag inte sliter ut dom jag har på en gång. Mjaa, men nu ska jag lägga mig eller ngt^^ Haha.



-Bilden är tagen hos mamma när jag hade med katterna dit :)

Videoblogg.


Sömn svårigeheter.

När jag la mig förut så lyckades jag inte att somna. Så nu sitter jag här som så många nätter förr och har sprängande huvudvärk och mår skit. Like always, senare när jag ska till verkstaden så ska jag BEGÄRA propavan. Visst, dom är skit dåliga. Jag blir groggy dagen efter MEN jag får iaf somna på kvällen och det är de jag behöver just nu. Går snart in i väggen. jag skojar inte, måste dammsuga imorrn också, fan vad mina mattor drar åt sig grus och skit. Har skakat dom och ni anar inte hur mycket jävla skit som föll ur dom. Usch, fick sopa bort det värsta. Nåja, ska snart försöka sova igen. Ska kolla klart på Magnum P.I och sen the man show :)

Godnatt.

Nu går jag och lägger mig, är sjukligt trött.













Godnatt.

Moderaterna.


Moderaternas ställningstaganden genom åren

1904–1918: Nej till allmän rösträtt.

1916: Nej till allmän olycksförsäkring i arbetet.

1919: Nej till åtta timmars arbetsdag.

1919: Nej till kvinnlig rösträtt.

1921: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.

1923: Nej till åtta timmars arbetsdag.

1923: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.

1927: Nej till folkskolereform.

1931: Nej til sjukkassan.

1933: Nej till beredskapsarbete.

1934: Nej till a–kassa.

1935: Nej till höjda folkpensioner.

1938: Nej till två veckors semester.

1941: Nej till sänkt rösträttsålder.

1946: Nej till fria skolmåltider.

1946: Nej till allmän sjukvårdsförsäkring.

1947: Nej till allmänna barnbidrag.

1951: Nej till tre veckors semester.

1953: Nej till fri sjukvård.

1959: Nej till ATP.

1960–talet: Ja till apartheid.

Moderaterna tog avstånd från alla sanktioner mot apartheidregimen i Sydafrika och var emot det svenska stödet till ANC.

1963: Nej till fyra veckors semester.

1970: Nej till 40–timmars arbetsvecka.

1973: Nej till möjligheten till förtidspensionering vid 63.

1974: Nej till fri abort.

Den 29 maj 1974 röstade riksdagen ja till fri abort, vilket resulterade i den svenska abortlagen som låter kvinnan själv besluta om abort upp till den 18:e graviditetsveckan. Moderaterna röstade nej.

1976: Nej till femte semesterveckan.

1983: Nej till löntagarfonderna.

1994: Nej till partnerskapslag för homosexuella.

1998: Nej till erkännande av homosexuellas rättigheter inom EU.

EU–parlamentet röstade för ett erkännande av homosexuellas rättigheter, men de moderata ledamöterna röstade nej.

2003: Ja till Irakkriget. Alla riksdagspartier demonstrerade mot och kritiserade Irakkriget utom moderaterna.

2004: Ja till sänkt a–kassa och sjukpenning.

2006: Nej till gröna jobb.

2006: Nej till sex timmars arbetsdag.

2006: Nej till upprustning av offentliga sektorn.

2006: Nej till höjd a- kassa.

2006: Ja till sänkt a-kassa.

2006: Nej till höjd sjukersättning.

2007: Ja till sänkt sjukersättning.

Moderaternas ställningstaganden genom åren som gått.



Är inte detta lite sjukt?

ItaloBrothers - Radio Hardcore


Socialen.

Ja, då har man fixat nästan allt till det :) Har bara sjuk intyg kvar sen är det klart^^ Hehe Var på verkstaden också (vårdcentralen) och kolla lite saker och det ska jag fixa snart :) Ni får inte veta för jag vill inte prata om det, haha. Mjaa, just nu sitter jag och slappar lite. Ska snart fixa min vattenflaska och plocka ihop ALLT skräp i lägenheten och gå ut med det och sen ska jag även boka tvätt-tid för måste verkligen tvätta >< Uuh, har nästan inga kläder kvar att använda. Lite surt! Men nu ska jag kolla min mejl sen fixa marinaden till kycklingen :) Hörs om en stund gullungar!!

Petter&September-Baksmälla


Hårfärgning.

Med tanken på att jag går mot det blond, eller ja. Jag är ju blond, men ja :P haha, så har jag funderat på att skaffa special effects eller ngt så kan jag färga håret till någon annan rolig färg, en speciell effects kostar 139:- på Kawaii. Jag är grymt sugen, och isf tänkte jag ta röd :) Speciell effext sitter ju i bättre än dom andra. Så nu vill jag höra era åsikter!



Den ska tydligen bli så här röd, och för er som undrar så heter färgen Nuclear Red. Jag har ju haft rött en gång men den vart lite mörkare än den här.



Jag har haft en annan röd färg som blev mer orange med xD



Jag är faktiskt även sugen på rosa igen, älskade det. Men dock varade de inte länge.


Städning.

Jag är rastlös, var jätte trött förut men nu är jag pigg igen. Haha, så tänkte jag skulle ta och plocka upp all skit jag har på golvet så det blir bort :) och sen ta tag i disken så det blir bort med^^ Mhmm! Tänkte även ta och rensa ur en av skåpen. Ligger typ bara skit där :P Onödigt, så tänkte rensa så jag kan proppa in med en massa andra saker som makaroner och sånt :P Ska bli som Paulina och bunkra upp ;) Haha! Låter väl bra?

Beställt!



Detta har jag beställt från Ellos och allt gick på sammanlagt 450:- :) Nöjd Janna!
Är ju verkligen behov av linnen, har typ inga så nu är det dags att fylla på.
Vill ni veta vad det bästa är? Sakerna kommer till konsum utanför mig :)


Arvika SS



Lite saknar man det allt!
http://www1.idrottonline.se/ArvikaSS-Simning/

Badhuset.

Det var så himla skönt att vara på badhuset, att simma i lagomt varmt vatten eller bara ligga och flytta och må gött. Älskar att bara känna på vattnet, jag vet.. Det låter konstigt men ja. Haha. Så nu ska jag börja hänga med Paulina för att träna och simma 2-3ggr i veckan. Tänker inte hets träna och sånt där för det blir bara jobbigt i längden och man tröttnar, tar det lugnt lixom :) Tar det som de kommer. Så nu ni jävlar ska lite av magen bort,armarna ska bort och dubbelhakan. Det är som värsta delarna på kroppen, iaf dubbelhakan. HATAR DEN, den är värre än min mage faktiskt. Uuh!. Jag ska iaf köra med att gå/jogga på löpbandet när jag kommer till badhuset, kanske gör det i 20 min sen kan man kanske köra lite armar.. Och efter de simma en timme typ :) Jag klarade nästan 50m crawl! Det är rätt bra för att vara mig, har faktiskt inte tränat på flera år. Sist jag träna var väl 2002/2003, vet inte riktigt exakt. Tyckte då att vännerna var mycket roligare än att simma, men jag var faktiskt duktig. ska försöka blir bättre igen :) Ska försöka klara 25m med fjäril, riktigt krånglig simstil men det tar! Hihi! Jag är så jävla pepp :D

Gissa vart jag sitter.

Ja, kan ni gissa det? ;) Haha, på ett ganska okänt men ändå väldigt känt ställe (iaf för små fjortisar från central) hahahaha! Nej men jag sitter på badhuset oh väntar på att Paulina ska komma så ska vi in och simma. Gudars, det blev ju inget sist vi hade bestämt oss. Vi skulle egentligen hit imorse för att träna lite först och sen simma, men varken jag,Paulina eller Pontus vakna till liv i tid xD Smartass som vi är! Haha, nej men det ska bli kul. Har inte varit inne på badhuset sen 8:an i think. Det är rätt illa eftersom jag ÄLSKAR att simma, men nu blir det skärpning. Ska förmodligen köpa badhus kort så kan jag och Paulina dra hit och träna+simma. Om jag får tag på pengar så kan jag köpa ett redan nästa vecka :) Och nästa vecka ska vi ju börja med barnmats dieten, men det är ju bara för en vecka dock. Men ändå, haha. Så då kan vi ju passa på och träna samtidigt så vi kanske går ner lite ;) Haha, mjaa. Kanske det. Sen efter det här blir det väl hem och bara slappa järnet. Har inget för mig så, ska försöka övertala pappa att beställa den telefonen jag vill ha så betalar jag han 700:- när jag kan. Visst låter det bra?^^ Mhmm, nej men nu orkar jag inte skriva mer^^

Puss på er :*

Huvudvärk.

Ovanligt va? Det är väl för att jag inte sover ordentligt >< Riktigt jobbigt faktiskt, tänkte gå upp tidigt men jag öppna dörren in till köket och la mig och gosa med Tuffs och såklart så somna jag! Men det var riktigt mysigt :) Hihi! Drömde konstigt med, men kommer inte ihåg vad det va ><' Konstigt var det iaf, haha! Mjaa! Har faktiskt inte så mycket att skriva just nu, borde städa men har verkligen ingen ork till det.

30 dagar.



30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Seghet.

Har nyss vaknat till, har sovit en stund och tror det var de jag behövde. För mår MYCKET bättre nu :) Riktigt skönt, mamma var här förut en snabbis med en semla. Var riktigt gött :) Nu väntar jag på att Angelina ska höra av sig^^ Hehe! Ska sätta mig och gosa med världens bästa Tuffs nu tänkte jag <3 Älskar han!

Alla hjärtans dag trams.

Hatar den här jävla fitt dagen, känner bara hur tårarna tränger sig fram och vill ut. Så idag tillbringar jag min tid under täcket ensam.









Gå och dö eller något!

30 dagar.



Jag och satan <3 Angelinas hund!

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

30 dagar.



28e bilden: En tokig bild.

29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Lady Gaga-Born This Way



- Hiss eller diss?

Bilder.



Började nästan gråta när jag såg den här bilden, den är tagen 23:e Feb 2006 och det är den första bilden som togs på mig och Tobias. Saknar!



Titta mitt hår, det var jätte fint :O Tycker den här bilden inte ser ut som jag :O



Sakna!



Torpet <3 Ett stycke väldigt full Erika!



Leka med kattens svans :D



<3



<3

infektion?

Jo, jag har ju haft det väldigt svårt att sova den sista veckan. Och när jag har legat under täcket så har jag ju kokat av värme (brukar inte göra det) så har ju haft fönstret öppet 24/7. Men då fryser jag så jag pendlar hela tiden, men jag kan även svettas som en tok trots att jag har legat utan täcke och det har blåst från fönstret. Jag har ju inte kännt mig så bra den sista tiden heller, så berätta detta för mamma och hon tror att det är någon infektion eller något virus jag har fått. Så när jag ska till soc så ska jag gå till jouren och prata med dom, ska prata med dom om lite andra saker med. Så det passar bra. Hoppas verkligen inte det är något fel, orkar inte det ><

Mitt i natten inlägg (nästan)

Mjaa, klockan är 01:29. Håller på att installera ett videoredigerings program, håll tummarna på att det går :D Hehe, då kanske jag kan göra filmer att lägga upp^^ Älskar att pilla med sånt, iaf. I Fredags drog jag till Paulina, tog fem bussen in :) Mötte upp Paulina, när vi kom till konsum träffade vi på Jessica som fråga om hon också kunde komma och dricka med oss. Så hon skulle köpa mina älg öl :) Så fixade skjuts och allt så vi kunde fixa allt! yees, vi satt och tjöta och drack :) Men orkade inte dricka så jag blev full, blev mest glad :) Hehe, sen efter en stund kom Angelina,hennes pojkvän och Amanda Eriksson. Trevligt^^ Och ännu senare så kom BT och Lars (Jessicas pappa) Hade det riktigt trevligt, men vi avslutade kvällen rätt tidigt och det var faktiskt rätt gött :) Och idag (lördag) var det släkt kalas för Mia, det bjöds på drinkar,mat och tårta. Åkte till pappa direkt efter, har suttit där hela kvällen och bara tagit lugnt. Riktigt skönt när man är riktigt trött :P Hehe. Juste, ni som håller koll på bloggvärlden, ni vet ju att Kissie håller på med barnmat diet. Jag och Paulina funderar på att testa på det i en vecka :P och då kommer vi vara med varandra 24/7 så ingen av oss köper annat som vi inte får :P Haha, låter väl kul? *host* Nej, men nu ska jag gosa med mina underbara katter <3


Min telefon är död!



R.I.P!

Mina dille låtar just NU.



Orolig.

Lite orolig är man faktiskt :/


Videoblogg



-Jag måste ladda ner ett annat redigerings program innan jag kan börja.

Tur att....

.... det bara är jag här för fy fan vad mina fisar stinker. Gudars, men försöker släppa ut det mesta just nu ifall jag ska dra till mamma eller pappa senare. Haha, jag vet att ni vill veta vad jag gör :P haha, eller ngt. Kan ju säga en sak DET ÄR GUDOMLIGT GÖTT MED ISKALL COLA!! Oohja, sköj int! Ska snart ta och ställa mig och diska det jag har. Känns som om disken aldrig försvinner, när man väl har diskat så är det ett berg dagen efter. I don´t get it! Hatar det, iofs så är man ju sysselsat en liten stund. Haha, kommer ihåg förr. Tog ca en halvtimme för mig att diska, med tanken på att jag är uppväxt med diskmaskin. Men jag skulle överraska pappa en gång och ja, kändes som om disken aldrig försvann. Haha, okej. Nu nog om disk, disk, disk, disk, disk OCH disk ;) haha. Vi hörs senare, ska se om jag kan få tag på mamma på något roligt sätt. :P



Jag vill ha tillbaka mitt långa svarta hår, och min rätt så snygga stil. Gudars, kanske dags att ta tag i vikten ordenligt? Iofs, en sak som är bra. Jag börjar tröttna på chips, klarar knappt av att käka det längre. Men när jag får pengar så ska jag inför skaffa mig shakes som jag kan ta ist när jag blir göttesugen :) Nu ni jävlar!

Videoblogg


Dido-Thank you


30 dagar.



Älskar den här bilden! :)

27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Janna hatar/Janna älskar.



- Janna älskar sina katter
- Janna älskar sin underbara säng.
- Janna älskar . . . . något mer..



- Janna hatar alla hjärtans dag.
- Janna hatar folk som skriver "ååh gud vad jag saknar jag vill tillbaka till dig" trots att dom nyss träffades.
- Janna hatar att vara ensam.
- Janna hatar att vara singel (just nu iaf!)
- Janna hatar när ALLT ska krångla hela tiden.

Blå tankar-Brevet upp



Jag kommer ihåg när jag alltid hängde på Snuttis, satt hela dagarna och fixade min press och letade musik för att lägga in på min profil. En dag fann jag den här och det var strax innan david dog, jag förknippar den här med hans död och gråter varje gång jag hör den. Började tänka på den förut.

R.I.P mobilen!



-INTE MIN DAG IDAG!

30 dagar.



26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Lägenhetstips



-Tilllägg! Borsten finns att köpa på dom flesta matbutikerna och är där diskmedel och sånt finns. :)

Vart försvann min energi?

Jag undrar verkligen det, konstant huvudvärk och konstant trött. Orkar knappt hålla ögonen öppna :( Så illa är det, missar ju massor när man sova som jag gör. Jag lägger mig vid 04:00 och somnar ca 08:00, det går mig på närverna. Jag vill kunna sova normalt. Nu ska jag ta och ställa mig och diska det lilla som är kvar (två tallrikar och en stekpanna) sen ska jag hälla upp mer vatten i min älskade vattenflaska och ta huvudvärkstablett :) Tänkte uppdatera med ett tilllägenhetstips sen :)

Puss på er :*

Lägenhetstips

Nu kör vi en ny kategori, lägenhetstips. Det är precis som det låter :D


30 dagar.



-Oavsett om man ligger bakis och mår skit dåligt eller om man är depp så blir man alltid glad när man är med Maddis.. True story!

25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Bilder




Ingen lägenhet.

Nej, ingen ny lägenhet för Janna :( Tråkigt nog, men ska fortsätta söka :) Hehe.


Mina kusinbarn.

Visste ni att jag har 2 jätte söta kusinbarn?



Det här är min kusin OCH gudfar Magnus med hans små söner. Dom heter Mattias(bebisen) och Markus, visst är dom jätte söta? Dom bor i USA :)

Ny header!

Hade tråkigt så pillade ihop till en ny header :) Har lagt till en ny kategori, där jag lägger upp den headern jag hade innan jag bytte :)



30 dagar.



24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

30 dagar.



23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Trötter.


Slödag.

Idag har jag en sånn dag då man bara vill ligga och slappa och sova massa. Har försöka sova med tanken på att jag inte sov något inatt, var för varmt. Riktigt jobbigt :O Gissa vad jag ska göra imorgon! Jag ska göra något som jag inte har gjort sen 7:an-8:an. Haha.... Jag ska på badhuset :D Ska dit med Paulina, så måste rota fram något som jag kan ha på mig och inte är för tungt i vattnet efter jag varken har baddräkt eller bikini. Men det blir väl linne eller ngt, yees sir. Sen har ju lugit och planerat lite, i Mars så har dom tydligen billiga priser på att kastrera katter på distriktvetrinärerna. Så när jag får pengar nästa gång så lägger jag undan 500:- så jag kan kastrera Dumbo och sen när jag får pengar gången DÄR på så går jag direkt dit och kastrerar Tuffs så är det gjort. Sen längre fram blir det Sunniva med:) Så slipper man tänka på det mer sen^^ Mhmm, nej men... Nu ska jag ta och gå och göra egna hamburgare ^^ Tjadå!

Mina små monster.


Planlösning

Jag har gjort en planlösning på hur lägenheten ser ut som jag kolla på i Torsdags. :) Tycker ni kan hålla tummarna på att jag får den för den skulle varit PERFEKT för mig :D hihi, det roliga är att jag fick en visning på lägenheten bredvid för inte så länge sen men orkade aldrig gå dit x'D


TÄVLINGTÄVLINGTÄVLINGTÄVLING!

Vill DU ha bloggsvar? jo men då har du kommit rätt, kolla videon för regler!



Janna är så duktig.!

Nu har jag varit duktig :D Jag har städat, plockat upp skräp,skurat OCH diskat^^ Men känner sig riktigt bra när man får till det, det gör iaf jag:D Haha, tänkte jag snart skulla ta och ha den där tävlingen som jag prata om i videobloggen inatt :) Men ska först gå och handla lite cola och något att mumsa på :D Jag har sett att jag har fått en ny bevakare :D HEJ OCH VÄLKOMMEN, vem du nu är^^ Hihi! Nejmen, nu ska jag ta och dra på mig jackan och springa över till konsum och se om jag finner något gött^^ Hörs om en stund.

Puss på er :*



Städelistäddag!

Mhmm! Måste städa, ska skura, plocka ihop ALLT skräp och plocka iordning så det ser bra ut här :) Sen ska jag även vädra, vädra med STORA bokstäver. För nu jävlar, nu ska det bli fräscht här igen. Fattar inte hur folk orkar i en lägenhet när det är ofräsch. Usch, jag klarar knappt av det här. Riktigt jobbigt. Funderar på att sälja den tv-bänken jag har och lägga undan dom pengarna så jag kan köpa ny om jag får den andra lägenheten :D Tycker ni kan hålla tummarna faktiskt! YesYes, ska bara vakna till lite. Iofs, har ju inte sovit något inatt. Men om jag får sitta en stund till så kanske jag piggnar till lite :) Mmm!! Men vi hörs senare^^

Puss på er :*

Videoblogg.


Wanties.


Mirrors



-En av mina dille låtar! Eller dildo låtar som Maddis trodde jag sa!

Videos.

Första videon är från The Roof, VARNING! Hög volym!



Detta klippet så är det Hampus och Maddis pratar om vad dom gör nu och om gamla minnen :)




Sammanfattning av kvällen av Maddis! :)



Bilder från festen!

*Klicka på bilderna*

30 dagar.



Det här printat sommaren 2007, just den sommaren saknar jag som bara den <3

22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Bakis dag.

Neeh, jag är inte bakis. Men tyckte att det rubriken passade in, har nyss smällt i mig en sallad. Riktigt mums, sen har jag köpte chips och dip och cola. För såna här dagar får man faktiskt feta sig enligt mig :D Haha, mjaa. Hade riktigt kul igår, dock så hade Johan isönder min dörr när han skulle springa efter Paulina! >< men Pepijn var snäll och fixade den :) Riktigt snällt! Sandra vart verkligen KLAPPKANON! Hon kunde inte gå, haha.. Såg riktigt roligt ut xD Kommer lägga upp videoinlägg sen :) Och även bilder, jag ska snart ta och plocka iordning lite mer och få bort det mesta skräpet. Det värsta är ju såklart bort, men det är lite kvar. Måste torka av spisen, ligger massa aska där. *Suck* Sånt man får ta när det är fest :) men vi hörs senare igen, nu ska jag kolla klart på Chuck och sen blir det att städa köket och vädra ^^

Puss på er :*

Tröttast i stan-.

Aah, jag är trött, men ändå inte. Jobbigt som tusan :O Men ska snart ta och bädda sängen sen ska jag lägga mig och kika på tv i soffan. Måste försöka koppla av lite mer. Har druckit massa olika drinkar så det känns som om jag är helt full (inte full, alltså klappkanon eller ngt). Nej, vi får höras mer imorgon :) Natti på er!

Sitter på the roof och dricker massa gött ...

dsc05078 (MMS)

Sitter på the roof och dricker massa gött :-D bara så att ni vet då ;-)


30 dagar.



Sunniva <3

21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Grenade




-Detta är en av mina favorit låtar just nu :) ÄLSKAR DEN!

Hot ´n´ cold!

Sitter här med hög musik på och städar, är på bra humör :D Hehe! Håller på att tvätta med :) Gött att få lite rena kläder, mhmmm! Sköj int ;P Ska snart ta tag i disken jag har, det är inte så särskilt mycket.. Sen ska jag rensa lådan och gå ut med skräpt och även spruta massa doftspray så det luktar gött här imorrn när folk kommer :D Yaaay! längtar som en tok tills imorrn så det är tur att man har något att göra idag så man inte bara sitter här och ser dum ut (är väldigt bra på det faktiskt) Ska snart ta och handfatet med, det ser inte fräsch ut :O USCH! Men vi hörs sen :D Nu ska jag ge mina bebisar mat <3

Puss på er :*



Videoblogg.


Videos






-På morgon dagens schema står det dammsugning,skurning och tvättning på schemat :D

Tröttaste Janna.

Jag är så jävla trött så jag vet inte vad, skulle kunna sonma när som helst. Men jag ska inte sova än! Paulina ska slänga i en blekning i håret på mig sen innan jag ska dra hem :) Så det blir jämt i håret på mig, just nu har jag ju fläckar överallt. Jätte kul! *host* Sen ska jag sova när jag har tvättat ur håret, skulle nog behöva det. Uuhj! Men måste städa med >< *suck* Kanske kan städa lite sen när jag kommer hem :) Det märks, uppdaterar kanske med ett videoinlägg senna :) Jag och Paulina har ju funderat på att göra en show, haha. Mhmm, men ja. Vi hörs sen gullungar! Medans ni väntar på att jag ska uppdatera igen så får ni en photoshopad bild^^



30 dagar.



20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Das lägenheten.

Jaa, imorgon ska jag kolla på en lägenhet med Arvika bostad :D Håll tummarna på att jag får den, för det skulle vara mycket bättre för mig^^ Balkong och hela köret, älskar´t! Ska kolla på den imorrn halv sju :) HappyHappy :D Har sånt lyckorus, idag med :D Hade det i förrgår också, vad är detta? Varför får jag sånt hela tiden, iofsl Jag ska inte klaga, men ändå. Det är ovanligt :O Jag vill bara skrika av lycka, eller ja. Just nu vill jag faktiskt sova, är riktigt trött :O Men men! hihihihi, det bara sprudlar om mig. Så detta blev verkligen inte ett sammanhängande inlägg, men ni älskar det. Som vanligt :D Höhöh.

Puss på er :*

Hemma hos das Paulina!

Ooohyeah! Ni gillar det, ni gillar min sega uppdatering. Jag vet ;) Höhö, sitter hemma hos Paulina nu och bara slappar. Har käkat pizza och tjötat, sen har jag hjälpt Paulina att städa lite :) Yes sir, imorgon ska jag städa hemma hos mig faktiskt. Jag börjar bli duktig på det där :D Ska lära mig att använda dammsugaren oftare, använder typ bara sopborsten. Haha, yees! Hmm, ska snart ta en cider och bara njuta hade jag tänkt :D Men just nu vill jag ha FREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAGFREDAG nämnde jag att jag vill ha FREDAG? :P haha! Nej men orka. Hejdå!

Systembolaget.

Aah, dit sa jag om en stund^^ Sitter just nu och glor på tv och bara slappar, ska snart ta och rensa lådan och gosa med katterna :) Myspys, eller ja. Inte lådan kanske men katterna :D Det gillar vi, mhmm! Men ja, har inte så mycket mer att skriva just nu. Haha :P 

Puss på er :*

30 dagar.


19e bilden: En person som är snygg.

20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

30 dagar.



18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

Video.