Sitter på torget, ska strax in på systemet...

20110930322 (MMS)

Sitter på torget, ska strax in på systemet sen blir det hem och ta det lugnt en stund.


Mârtens bilder.

Danza Kuduro English Version.


Dumbo <3Dumbo ville vara med på bild, min gullensnutt <3


Dagens shopping.Ros halsduk från Lindex för 97:- (Orginal pris 129:-)Maxfactor läppglans för 20:- (Orginal pris vet jag inte)Lumene Concealer för 20:- (Orginal pris 179:-)

På bättringsvägar.

Börjar redan känna mig bättre och det känns helt underbart :) Just nu klunkar jag honung och citron té med halstablett i. Mitt huvud är lite smått groggy tack vare hostmedicinen men det känns riktigt gött :) Har inte haft så mycket besvär med hostan idag och that´s löööööveliiii! Så jag kanske blir frisk innan helgen :D Hur bra är inte det lixom? Var hos Jessica förut för hon ville ha sällskap så tog med mig en kopp med té så satt vi ute och rökte och tjötade sen började min mage bubbla så tänkte dra hem och då upptäcker jag att jag har glömt nyckeln hemma och porten låser ju klockan nio.. Så då fick jag be mamma komma ner med extra nyckeln, hur smidig är inte jag då på skala 1-10? Haha, mjaa. Men nu ska jag lägga mig och glo på tv, om en stund blir det att ta en ny dos av hostmedicin.. Ska även försöka komma i sängs tidigt idag för ska in och lämna in kvittot på medicinerna så jag får tillbaka pengarna för det :) Göttans iaf... Hörs imorgon sötnosar.

Britney Spears-Criminal


Akuten.

Idag var jag en stund på akuten för får knappt någon sömn och hostar så jag nästan spyr.. Inte alls för mysigt ska jag säga er. Han lyssna på mina lungor och sa att det lät bra, han skrev ut Cocilliana som jag kan hämta ut imorgon.. Fick även tre små rör med hostmedicin i som jag skulle ta ett av när jag kom hem. Så har tagit 2 det tredje tar jag strax innan jag ska lägga mig.. Så under veckan blir det inte många knop kan jag säga er gött folk. Så ska försöka att blogga lite mer och kanske fixa ihop ett videoinlägg på min lägenhet :) Men måste städa lite först eftersom det väldigt lätt förfaller när man är förkyld så ja :) Men det märks, så det blir PARTY till helgen för mig ändå :D
Nu ska jag försöka få någon att köra mig till donken för är riktigt sugen på det :P


Jävla förkylning.

Det är nog det enda jag kan säga just nu, hostar som en tok. Ibland hostar jag så jag nästan spyr och det är INTE trevligt ska jag säga er. Igår när jag kom hem från festen hos Sandra så slog förkylningen till lite mer, ibland får jag ryckningar i kroppen som är riktigt obehgliga och det känns som om jag ska svimma. Så ska be mamma att ringa till verkstaden (vårdcentral!) på måndag så jag kan få kolla vad det är. Kanske får börja på pencilin, men kommer ändå ha fest nästa helg men jag kommer nog bara dricka cola.. Så länge jag får gå på marknaden så blir jag glad, MÅSTE köpa strumpor i år.. Kom ju aldrig till marknaden förra året eftersom ingen ville gå med mig och vill inte gå själv... Jätte kul. Maddis ska ju komma :D Så det ska bli riktigt kul, längtar till det! <3


Sitter på fest hos en kompis och som vanli...

Sitter på fest hos en kompis och som vanligt känner jag mig äcklig och ivägen. Vilken idiot jag är.


Sömnlös natt.

La mig förut och blev jätte pigg, så då tänkte jag att det är väl lika bra att vara vaken.. Orkar inte ligga och hosta hela natten så då blir det att dygna. Ingen idé att försöka. Kanske kan försöka få någon sömn om en timme eller två. Men just nu sitter jag och kollar på Buffy the vampire slayer. Mjamja, dricker även lite cola genom sugrör.. Vilket kul liv man har va? Ni får en bild på Dumbo..Säkert jätte mysigt att gosa med en lampa.


Förnyelse.


Let us play pong.

Sitter just nu ner i soffan och lyssnar på världens bästa låt, älskar den. Blir alltid på bra humör när jag hör den^^ Vädrar lägenheten just nu, ska snart ta tag i disken så det försvinner. Har betalat in alla räkningar jag hade så nu känner jag mig duktig och ska belöna mig själv med kyckling spett,potatissallad och cola med Jessica :) Ska in och handla om en liten stund^^ Men vill få lite mer iordning i lägenheten först :) Mmmyees!Hon i videon är ju inte lite snygg :O *dreglar lite*

Sårad för sista gången.

Jag är så trött, nu var det sista gången du såra mig. Bara sluta svara sådär, och tar bort det jag skriver till dig på facebook. Nu är jag så trött på att bli dåligt behandlad och är nyfiken på om jag går bättre ihop med tjejer. Så killar, ingen idé längre.. Jag ville bara ha någon att dela mitt liv med, jag trodde att jag äntligen hade en chans när du gjorde slut med den där jävla fjortisen. Men det verkar som om du har träffat en ny "Nej, hon är bara min vän!" Visst.. Om du säger så..
Jag ska försöka börja blogga igen, men har nu det senaste lixom "sugit" in allt här i Dottevik och har även varit väldigt sjuk och sovit väldigt dåligt, detta har resulterat i att jag har varit väldigt snurrig i huvudet hela tiden.
Men snart kommer jag tillbaka till er, hoppas ni har saknat mig! <3

Jag vill bara spy på livet...... FUCK YOU ...

Jag vill bara spy på livet...... FUCK YOU ALL.