Börjar om på nytt.

Ja, imorgon ska jag till min sjuksköterska och då ska jag be om en ny matdagbok. Ska börja om på nytt och lägga i en till växel med träningen nu när det ändå finns ett gym i Dottevik. Så köpte cola förut som jag får njuta av idag, sen blir det inget mer cola eller godis på vardagarna. Det har varit väldigt mycket nu det senaste, vill ner i vikt och det är verkligen dags nu. Orkar inte se ut som jag gör nu, så nu ska magen bort. Lite av den iaf, så jag sen kan köpa snygga kläder som jag kan ha på mig utan att vara rädd för att det ska vara för litet och sånt. Yees! Nu ni jävlar.

Janna <3 DaStar

DaStar är tillbaka, fatta vilken lycka. Har saknat det som fan, det är där jag har träffat de flesta kompisar jag har runt om i Sverige. Där träffade jag även Tobias från Orsa som jag var ihop med i 9-10 månader. Kommer ihåg att han hade skickat ett medelande till mig där det stod "Gud vad söt du är, måste bara säga det!" och där började det, jag var just då trött på killar och trodde han var sådan som bara var ute efter sex eller ngt. Sen så vart vi ihop och han var världens underbaraste grabb, vissa dagar kan ja sakna honom faktiskt. Kika in på hans Facebook för någon vecka sen och såg att han har fått en dotter, tror det var en dotter. Det kändes lite som ett slag men ändå är jag glad att han har det liv han ville ha och slipper jobbiga mig med mina humörsvängningar och sånt. Men iaf, det var ju på DaStar jag träffade Emelie och Maddis, har skrivit på klotterplanket att jag var så jävla trött på Arvika och ville flytta där ifrån. Då fick jag ett svar av Maddis tror jag där hon skrev att dom två var från Arvika. Sen var jag fast vid DaStar, Ville veta mer om dom, hur dom uppfattade Arvika, vart dom hade bott, om vi någonsin hade träffats osv. Vi har förmodligen gjort det eftersom dom lekte i Dottevik när dom bodde i Arvika. Kommer ihåg att jag kunde sitta varje dag och vänta på att dom skulle logga in på DaStar igen.  Tack vare det lilla sketna klotter inlägget så har jag fått två UNDERBARA vänner som står mig väldigt nära och skulle kunna ta en kula för dom båda. Kan ju säga att jag faktiskt har haft två förhållanden tack vare DaStar, Tobias och Pierre. Gudars när jag och Emelie gjorde upp att vi skulle överraska honomm.. Den var den bästa helgen i mitt liv, fick träffa massa härligt folk och alla hade jag ju redan pratat med via DaStar :) Haha..

Nu vart det väldigt mycket, men lyckan bara brinner i mig. 


Trött på det.

Börjar bli riktigt trött på att vara ett andra hands val, känns som om jag alltid är det. Kan ju berätta att det är inte alls kul att känna så, att alltid få sitta och vänta på folk. Om folk ffår vänta på mig blir dom oftast sura och skit, men jag! Jag måste vänta, blir galen på hela situtionen. Om inte Emma och dom hade kommit igår hade jag nog rivit isönder hela lägenheten, var påväg tills jag ringde till Emma och hon sa att hon kunde komma. För strax innan där slog jag i dörrar och sparka på allt som kom i min väg (inte katterna då, men saker) var så förbannad. Är fortfarande grinig men inte lika mycket längre, ska ta tag i att städa lägenheten om en stund. Om jag orkar, för är helt slut i kroppen och har lite för många tankar som går i huvudet så skulle nog inte kunna koncentrera mig ordentligt. Hmm, det märks!