Godernatter!

Mhmm, det är dags att lägga sig. Men bara för att så tänkte jag slänga in lite reklam för en blogg ;) http://fourletterword.blogg.se

BESÖKBESÖKBESÖKBESÖK och BESÖK! :D

You stole my heart and you're the one to blame.

Idag har det varit en rätt lugn dag, hade alarm på mobilen 12:00 för måste vända rätt på dygnet ännu en gång och komma upp i tid, gick upp ur sängen 12:30 och precis då kom Emma in genom dörren. Sen dess har vi mest suttit och tjötat minnen och sånt, rätt kul faktiskt. Hon har även färgat håret och kan ju säga att hon är blon nu xD Väldigt blond! Funderar på att senare ta och gå till Jessica och kolla hur det går med packningen och städningen :P hehe, yees!

Fullt upp!

Enda sen jag vakna imorse så har det varit full rulle, så är rätt sliten just nu. Började dagen med att snabbt slänga i mig lite frukost, sen dammsög jag sov-rummet och fixa iordning där. Sen kunde jag sätta mig en lite stund innan det vart till stan för att hämta ut p-piller till Sunniva. Köpte mig även en glass och sen upp till psyk i onödan! Fick träffa min sjuksköterska i 20 min, vägde mig lite snabbt sen fick jag sätta mig och vänta på bussen. Direkt efter det vart det till Ica för att handla och efter det hämta pappa mig och jag fick handla på lidl så nu är matförrådet fyllts på. Sen hem och packa upp allt och göra iordning och efter det gick jag till Jessica för att grilla. Var så jävla gött!

Avril Lavigne - Wish you were here


Två saker att se fram emot.

8:e April, Sthlm med två av mina favorit tjejer. Ska bli så kul och skönt att få komma dit, kolla på bb live och kanske shoppa lite? MHMM!Sen så kommer Maddis slutet av April, saknat henne så himlans mycket! <3
Älskar er tjejer! <3

Orklös!

Har knappt sovit något inatt... Igen, blir så trött.  Tog sömnis och kunde ändå inte somna, lät som om någon gick utanför fönstret hela tiden och hade en stor rädsla i kroppen ända tills jag slokna då. Vet inte vad tiden var riktigt men men. Sen när jag vakna upp av alarmet ville jag inte gå upp, hade sån konstig känsla i kroppen. Men efter en stund gick jag gick och då vart det raka vägen till soffan, orkade knappt av att gå den lilla biten. Satt där i ett par timmar och  spela lite spel  på facebook. Sen gick jag till affären för att köpa lite götterier och efter det gick en stund bort till Jessica och sen hem igen. Min livsglädje är just nu körd i botten och vill bara ligga under täcket i sängen och gömma mig för allt och alla. Har även suttit och kollat på Big Brother 24/7 typ hela dagen bara för att ha något att kika på, kunde ju lösa in ett dygnspass inatt. Så ja, men fattar inte. Hade massa planerat idag men vakna av upp av att inte vilja göra ett SKIT! Det tär på en... 
Så har suttit inne hela dagen, bara mått skit. Ena stunden fryser jag, andra  stunden svettas jag. Håller jag på att bli sjuk igen eller? Ajaa, resten av kvällen ska jag faktiskt sitta/ligga i sängen. Tänkte snart till sömnis och se om jag kan få sova ett par timmar för imorgon måste jag komma upp i tid. Måste städa lägenheten,boka tvätt-tid och sen ska jag även till psyk 16:00..  Hade även tänkt att mathandla imorgon och ta ut pengar till sthlm resan och ÄVEN hämta ut p-piller till Sunniva och lugnande till mig. Gasch.. Varför måste jag flytta fram på saker hela tiden?

Vilken idiot jag är!

Skååål!


Mys Tuffs!

Yees! Satt och kollade lite på efterlyst nyss och då kommer Tuffs och kurrar ihop sig bredvid mig,  massa mys jue :D hhihi! jaja! Har väl inte hänt så mycket det senaste, har haft Emma här under veckan. Så ja, vi har mest tagit det lugnt,tjötat och umgåtts med Jessica och dom :) Rätt gött faktiskt, och idag har jag varit hos mamma. Käka tacos som jag brukar göra där varannan helg. Gött så här helgen innan man får pengar :D Höhö! Slipper man sitta hemma en hel dag och bara ugga. Imorgon kanske Paulina kommer också, hoppas det iaf :) Vore kul! Mhmm! Nej, nu har jag faktiskt inte så mycket mer att skriva.... Eller jo, jag börjar se ett ljus i livet! Kanske ordnar sig ekonomiskt :D Hur skönt är inte det? Massa! Myeees! Nej, nu ska jag se om det finns något annat att göra. Är sjukt rastlös!

Snälla, rösta på mig (A)

Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

Kul helg!

Igår var det fest här för bästa texas! Var riktigt kul, trevligt folk, inget tjaffs eller bråk. Riktigt underbart, Vart mycke alkohol och mycket skratt. Tackar alla som var här, eftersom vi missade bb så kollade vi på det när det var repris inatt. Alla satt knäpptysta, eller, nästan alla! haha, alla  koncentrerade sig på tvn. Riktigt skoj, idag hjälpte Texas och Melinda mig att städa lite. Typ  dammsuga,plocka bort panten och sånt. Sen blev jag bjuden på pizza av Texas, tack gullet :) Har suttit halv döda alla tre hela dagen och väntat på melodifestivalen. Så i det hela har det varit en riktigt bra helg! :)

Das gym!

Ska snart ner till Outlet gym och få en provomgång där :) Ska träna med Paulina och hon har tydligen skrivit ett pass åt mig, haha! Söt, men tänkte innan jag åker ner att försöka få tag på min soc kärring och se hur man kan söka för ett gym kort. För funderar på att skaffa ett 20 ggrs kort. Då kanske man kan träna 2 ggr i veckan eller ngt :) Behöver nog detta passet idag för måste få ur lite ilska och sånt, så det ska bli skönt faktiskt!

En snöig dag.

Blir så trött, vill inte ha snö! Vill ha vår, men men. Vad ska man göra åt  det? Ska tydligen regna på Fredag så då försvinner väl det mesta? I hope! Gårdagens inlägg kanske oroade alla, men det är lugnt. Ni behöver inte oroa er, har inte mod till att göra något. Hade ett långt samtal med försäkringskassan imorse och hon jag prata med var väldigt trevlig och tycker också jag ska försöka fixa att jag får pengar via dom ist, får mer hjälp med att göra saker. T.ex att gå kurser,gym kort osv! Känn riktigt bra, för imorgon ska jag ner till Outlet gym och köra en test omgång där. Om jag tycker om det så kommer jag försöka fixa gymkort där, för då kan jag dra dit med Paulina och träna gärnet! Men eftersom jag inte tränar så ofta får jag ta det rätt lugnt, har ju även en jävla hosta. Inte så kul, men börjar faktiskt bli bättre! TACKA GUDARNA! Eller ngt, haha. Nej men nu ska jag faktiskt ta och lägga mig så jag kommer upp imorgon. Ska till soc innan och lämna in en räkning, yeees sir!

Vet inte Om jag orkar så mycket mer. Mitt ...

Vet inte Om jag orkar så mycket mer. Mitt psyke är nere i botten verkligen. Sitter med en karta tabletter i ena handen och rakblad i den andra. Jag vill att allt ska ta slut, men ändå inte. Så stoppar i mig en stilis, rispar mig lite lätt på ena benet och går ut för att röka. Jag vill bara få komma ifrån allt. snälla, hjälp mig.


Blir så trött.

Har blivit medlem på ett kattforum eftersom det är rätt bra att ha någonstans att skriva på om det är ngt man oroar sig för. Så försöker få in en bild på men det går ju sådär, så måste dra upp min gamla dator och köra photoshop men det orkar jag inte :O Det är jobbigt. Gaah! Kom upp i någorlunda tid idag, faktiskt. Men finns verkligen inget att göra just nu, tips på vad man kan göra?

Trög dag.

Är inte speciellt pigg idag men känner för att göra något, men vad vet jag inte.. Kanske städa hela jävla lägenheten? Ligger ju en heldel skräp här och där, skulle också vilja få iordning på altan men har lite saker jag inte kan ställa någon annanstans.. Så jävla jobbigt! Gaah! Någon som har tips på vad jag ska göra? 
Rastlösa jävel!