Shopping

Här är dom finaste sakerna jag köpte idag :)ÄLSKAR skorna. Har sprayat dom med någon skydds spray så dom står ute och drar åt sig det :) köpte även lite små saker och julklapp. Så nu är jag klar med en, känns väldigt skönt!

Powerking

Det är min räddare i nöden just nu. Är så jävla trött just nu. Väntar på att mamma ska komma. Hon är och handlar och sla köpa med ketchup och ramlösa åt mig. Så när hon har kommit ska jag göra mig lite mat, kassler och spaghetti. Mums! Länge sen jag käka det. Har en katt som löper just nu så hon försöker gosa med telefonen när jag skriver :p Går sådär! haha. Men men. Inatt får jag pengar så då ska jag betala räkningar, så det blir gjort :)
Febertopp

ALLTID när jag dygnar får jag febertoppar, det är så otroligt jobbigt. Menmen, inte många timmar kvar tills man får sova. Skönt, har ju försökt att hålla mig syssellsatt och det har faktiskt gått bra :) Har nyss blivit klar med allt pyssel (förutom disken) i köket :) Fick med mig en blomma av Jessica så vi får se hur länge den lever :p Haha. Blir snart att fixa sig lite mat fast innan blir det en liten promenad med Klara innan. YesYes.
bild.
Godmorgon alla.

Fortfarande ingen sömn. Så det blir att dygna, tänkte snart gå bort till Gunn och se om hon är vaken. Men det borde hon vara snart. Lite tråkigt att vara ensam, vill att klockan ska bli tio också så jag kan köpa energydricka så jag håller mig vaken.. Behövs kan jag säga er, är rätt sleten i huvudet. Sådeså, haha. Ja, det har blivit väldigt många inlägg men har tagit ner blogg.se appen :) Väldigt smidig att skriva ifrån faktiskt ^^ Använder ju knappt datorn längre :p Den är så jäääävla trög just nu ><
Ajaa, ni får en nytagen ego bild på mig :)


Shine bright like a diamond

Fortfarande vaken. Sitter ute på altan och tar mig en rök. Tragiskt liv jag har, eller?
Sömnbesvär.

Jippiii. Gud vad jag älskar detta. Var skit trött och gick och la mig medans nu har jag en obehaglig känsla i kroppen. Känns nästan så det är lika bra att dygna, kanske ta en powernap senare. Så nu blir det att gå upp ur sängen igen och lägga sig på soffan... Eller nej, först ta en promenad med Klara. Seriöst, måste få kontakt med en läkare. Behöver somnisar så jag kan få sova.. Hatar dom här perioderna då det inte går, går fan snart in i väggen känns det som :( Pallat inte. *suck*

Om 6 min åker mamma till Ullared.. Är inte avis. Lovar.
Karlstad tripp

Sitter just nu i mammas bil i Karlstad och väntar på att mötet hon är med på med Matilda ska ta slut. Det är nämligen utvecklingasamtal. Efter det här blir det en snabbis till öob för att handla lite och sen hem. Blir att käka hemma hos mamma ikväll, ska dock inte vara där aå länge eftersom den grisen åker till Ullared imorgon. Vill jag med juuue :( Menmen Ska ha Klara hos mig under helgen så nu har jag något att göra :) Kul dää. Gillar't, sen blir ju katterna mer vana henne också så det känns skönt :) Så om jag ska bort längre så kan mamma ta dom ^^ YeesYees.
Känslor

Fattar inte vad dey är med mig. Det senaste har jag inte mått bra, känslor svajar hela tiden. Ena stunden mår jag som om jag vore bäst i världen medans den andra stunden vill jag bara ta livet av mig. Kan jag inte få en lugn stund? Nehee, inte det? Jahaa, jag är inte värd det. Men då vet jag. Tack kära ångesten, älskar dig......Känner mig som en skammfläck..