Lyxmiddag.

Idag lyxa jag till det när det gäller maten, la kyckling filé i marinad igår kväll innan jag la mig.,  Så idag fick jag äta min efterlängtande mat, det blev smookey honey marinerad kyckling,ris,currysås och sallad som bestod av gurka,paprik,rödlök och lite feta ost. Fick lite mat orgasm, överdrev inte heller med maten och åt inte alls lika mycket som jag brukar göra :) Räkte med en portion också, känns väldigt bra ^^ Hehe. Ska snart göra mig en smoothie som efterrätt och bara slappa resten av kvällen, imorgon kommer Emma hit och så ska jag på möte med. Men jaa, Nu ska jag fixa iordningen smoothien innan nybyggarna börjar :D


Handling.

Har precis kommit hem efter en tur på palmviken, köpte mig en liten sallad,kattmat,kattsand,smaksatt creme fraiche,mjölk och MASSOR med frysta bär. :D Köpte mig även banan och gurka, så ikväll tänkte jag göra en smoothie med banan,lite o´boy och mjölk :) Mums, ska snart ta och börja städa. Har precis stängt in katterna på toa för passar på och vädra samtidigt så det kommer in ny lufta :) Ska även rolla soffan lite hade jag tänkt och få bort lite katthår, behövs kan jag säga er. Haha, mjaa. Sen runt 19:00 blir det att laga lite mat, marinerad kyckling,ris,curry sås och lite sallad till. Försöker leva på den "nyttigare" sidan nu :) Genom att tillsätta mer grönsaker till maten, behöver det. Fick världens guligaste sms av Emelie igår också blev såååå glad :)



Så jääääävla sött :) Tack gumman! <3

I´m wide awake.

Tjenna där ute i mörkret. Har precis fått i mig kvällsmat och ska snart lägga mig, kör stenhårt nu på att äta 4 ggr om dagen för det håller igång magen och smälter maten bättre :) Påväg mot det bättre, sen har jag även börjat göra smoothies när jag är godissugen. Hjälper extremt mycket mot den, så imorgon ska jag ner till stan och köpa mer frysta frukter och mjölk så jag kan göra meeeer, så vidrigt gött är det. Blir även mätt på det :) Rätt gött faktiskt, men ajaa! Imorgon var jag i Karlstad med Paulina och shoppade lite, kom hem med 5-packer doftljus,4 små handdukar och en tröja :) Hade en trevlig dag med min sköna ;) Fann ju dock en liten sak som kunde ha gjort dagen lite bättre, men ajaa. :) Hehe, på Torsdag kommer även Emma hit. Blir trevligt, har inte träffat henne på väldigt länge ska även på ett möte med den som ska vara min kontaktperson på Torsdag. Får se hur det går, sen på Fredag ska jag på ett till möte fast då hos en sjukgymnast. Mycket bollar i luften och försöker hålla kontroll över det dock det är svårt. Varje gång det har varit så har jag fått panik och bara låst in mig och skitit i allt, men jag försöker nu. Trots att det är väääääldigt svårt för mig. Men jag försöker, försöker visa mig stark. 


Tankar.

- Gud vad fin jag känner mig idag.
- Usch, hur kan du säga så? Ser du inte din dubbelhaka?
- Sminket vart fan lyckat.
- Va fan, lite mascara kan väl en 5 åring dra på bättre än du.
- Mitt hår är verkligen skit fint idag.
- Men va fan? Det är fett och äckligt, raka av dig det ist!
- Oj, jag har fan blivit mindre. Så är visst påväg åt rätt håll!
- Ditt jävla fetto, du går bara upp hela tiden. Ser du inte det? Du bara intalar dig att du har blivit mindre. 
- Dom här kläderna passade jag i.
- Du passar inte i något, du förtjänar inte ens att vistas ute ditt jävla äckel! Inte ens att leva, döööö!
- Jag har så bra vänner, vill aldrig förlora dom.
- Du förtjänar att sitta ensam hemma hela tiden, inte ha någon kontakt med någon, inte vara kär, inte bli omtyck av NÅGON! Fattar du?





Jag tänker en sak, men min hjärna säger något annat.


All i need is you.

Gårdagen var stressig och lång, började dagen 10:00, gick upp och käkade lite frukost och gjorde mig iordning för att dra handla, var först på Coop. Vart mest grönsaker där och lite kattmat och sånt som inte finns på Lidl, handla väl för ca 300:- Kändes skönt att det inte drog iväg så mycket. Sen vart det iväg till Lidl och stor mathandla, jävlar vad skönt det var att se att det finns mat i min frys nu. Hela kalaset gick på 900:- typ, så nu borde jag klara mig tills jag får pengar igen. Dock blir det väl lite mer handling snart igen, fylla på lite mer innan pengarna tar slut sen. Iaf, efter mathandlingen vart det hem och packa upp varorna och sen ge sig iväg igen till stan för att träffa Paulina. Köpte mig en tröja på Kappahl medans jag vänta på henne. Efter det gick vi till charlies och tog en varsinn sallad, var inte helt fel kan jag säga er. Sen hem igen en stund och iväg igen på ett litet äventyr, var väldigt gött att ha en dag som jag hade fullt upp på. Sen var det även väldigt skönt att komma från Arvika ett par timmar och ha kul :)

Idag har det varit väldigt slappt, lugit på soffan halva dagen sen gick jag hem till Jessica för hemlagad pizza mys och film :) Dock fastna vi hos Stefan en stund men vad spelar det för roll? Vi gick även ut på en liten promenad med vovvarna :) Hon är ju hundvakt åt Jerry denna helgen så vi tog en varsinn hund och gick runt Dottevik och pratade lite. Har varit en riktigt trevlig kväll faktiskt, väldigt skönt. 
Imorgon har jag INGET planerat, kanske stor städa lägenheten :) Det märks, nu ska jag mysa lite med katterna innan jag ska ta ännu en värktablett (Blev skallad av ena hunden förut rakt på näsan) Har lätt huvudvärk och smärta i näsan just nu :/



Heeeey! Sexy lady!

Mjaa, idag kom jag upp 12:30 för hade fått meddelande av min kusin :P Så då fick man gå upp och inte ligga och lata sig i sängen, just nu sitter jag och kollar på Ellen. Ska snart ta  och rensa lådan och fylla på nytt diskvatten så jag kan diska om en stund :) Sen ska jag ta 15:15 till stan för att handla, brosan hämtar upp mig  efter för han ska vara på miroi tills då så atteeeh! Ja, så  funderar på vad fan man ska käka idag. Men blir nog att köpa  med något från Ica sen :) YesYes! Sen har jag väl inte så mycket mer planerat, så kanske går över till pysselgruppen sen och kikar :) Men nu ska jag fixa här lite och sen bara slappa fram tills bussen går :)


All i want is you!

Har rätt nyligen kommit in efter en liten promenad :) Var rätt skönt faktiskt, ska göra mig något att käka snart för ska ta 14:45 bussen till stan och sen 15:00 till sjukhuset för ska till psyk idag. Wohoo, eller något. Men det måste göras, måste gå på alla möten nu då det gick som det gick under sommaren. Ska bli skönt att få prata lite om allt. 

BTW, anonyma kommentarer tas bort då den som kommenterar anonymt är jag en jävla fegis. Vissa vem du är eller bara dra ;) Bra deal? Yees, tycker jag med faktiskt. Haha. 


Beauty and a beat!

Tack Maddis, nu har jag den på huvudet xD Haha, var t.om. tvungen att ladda ner den så jag kunde lägga in den i telefonen xD Fy daaaaj! Haha, vad har man gjort idag då? Städa lite förut, sen gick jag till affären. Efter en stund sittandes hemma fick jag tråkigt så drog till Gunn och satt där en stund och tjöta, sen gick jag ner till Paulina och snackade lite skit. Skönt att få ur sig lite faktiskt, behövs ibland :) Sen blev det pizza, var riktigt gött. Sen gick jag till Jessica en stund för att se vad hon gjorde. dock satt hon och typ sov i soffan xD Mja, varit en heldel idag. Blir väl endel ränning imorgon också om jag känner mig själv rätt, ska till psyk. Ska vara ddär 15:15 så då blir det 14:45 bussen till stan, ska även sälja en sak imorgon så ska ta och räkna min pant och se hur mycket jag har. OM jag har tur kanske jag köpa B&J imorgon :D Om jag har tillräkligt ska jag fan göra det, unna mig det. Var fööööör länge sen jag käkade det nu :( Vart tyvärr inget äventyr idag, tråkigt nog. Men kanske blir under helgen? Who knows? Not me :D Kan ju bara hoppas, Men nu ska jag snart droppa Tuffs ögon för sista gången idag och lägga mig, måste upp i tid imorgon för ska ringa till vetrinären och boka tid för en efterkoll på Tuffs ögon. Hoppas det går bra och att det har läkt nu, annars blir jag ledsen för Tuffs är riktigt grinig på mig nu :(

men men, nu ska jag röka och sen droppa ögonen på honom och lägga mig. 
Psst, klippte mig lite förut. Håret var så jävla slitet så klippte av en heldel, känns skönt att få bort det slitna :) Nästa gång går jag till en frisör och klipper mig ist, så man får iordning på det!



Nybild, dock ser det ut som om jag har en hjälm på mig xD

Give your heart a break!

Mjaa, idag är jag rätt seg i huvudet. Håller på att fixa ny musik till mobilen och så vädrar jag lägenheten :) Gött att få in lite ny luft och kanske få ut lite katthår xD Haha, igår kväll satt jag på skype i 3 timmar typ och pratade med Emelie och Maddis. Var riktigt trevligt tjejer :) Måste göras om snart :D Hehe, ska kanske ut på äventyr sen. Beror på ;) Blir kul isf, men nu ska jag ta och göra mer té,fylla i matdagboken och sen ta en rök! 


We are never ever getting back togehter.

Dagen har gått rätt smärtfritt. Har inte varit hemma sådär jätte mycket, under dagen hade jag även Klara mii på besök för mamma ville inte ha med henne i skogen ifall det fortfarande var älg jakt. Så myste riktigt mycket med henne, var även ute på en promenad med henne :) Sen satt jag hemma en stund och efter det gick jag till Gunn med några lådor och efter det gick jag och Jessica in till henne och drack té och kollade på partaj, riktigt mys idag. 

Inatt när jag hade skrivit inlägget fick jag världens ångest attack och började pilla upp en rakhyvel, men kom inte så långt. Så gick och la mig till slut faktiskt, orkade inte sitta och gråta och vara frustrerad över det. Imorgon har jag INGET planerat, kanske höra med Malou om hon vill ha sällskap en stund eller något? Det märks imorgon, ska gå med flera lådor till Gunn och sen kommer pappa med flera lådor efter jobbet. Mmmyees. Men nu ska jag fixa mig något litet att käka och mysa med katterna <3


Vart är jag?

Jag håller knapp koll på mig själv längre, känner mig så utsplitrad. Jag ligger i tusen bitar överallt men ändå ingenstans. Jag vet inte vad det har blivit av mig? Jag som älskar att ha folk runt mig HELA tiden, men nu. Nu vill jag vara ensam, kunna sätta mig i sängen och gråta utan att vara rädd att någon ska höra mig. Dom senaste veckorna har begäret efter att få skada mig själv varit väldigt hög, har varit nära att pilla isönder en rakhyvel flera gånger och sätta den mot mitt ben och bara låta blodet rinna. Men har alltid ångrat mig i sista sekund och försökt göra något annat. Har iaf kommit in i en mörk period och behöver faktiskt den här ensamheten ett tag. Att kunna låsa in sig bakom en dörr där ingen kan störa mig, eller ja. Folk kan ju knacka på fönstret, men som tur var så har folk såpass vett att dom skiter i det. Har ju haft så mycket folk de senaste månaderna som har sprungit hos mig så det är inte konstigt att mitt psyke är i botten. 



Mitt gränsland,som alla ser.
Tittar upp mot skyn och tårar faller ner
Fylld av ärr o sår
Sträck ut din hand å lyft mig härifrån
Mitt gränsland, där alla ber, ensam
pulsen faller ner, Kom och bär min bår
Sträck ut din hand och lyft mig härifrån


Sluter mina ögon, ljuset kommer mot mig
Allt blir så lugnt och tyst du måste tro mig
Det är mina tankar som jag dränker i bläck
Resan jag ska ta blir en enkelbiljett (farväl)
All smärta, det finns för många minnen här
Fattar ingenting, du var min tvillingsjäl
Allt som vi byggt upp, det ba ramlar ihop
Och vi två som skulle bli gamla ihop
Jag var sjukt kär, hur kan det sluta såhär
Vänd dig till gud och tänd ett ljus för min själ
Jag var din man, som älskar dig till döds (jag älskar dig till döds)
Hoppas du finner tröst
Det kan inte va sant, tårarna bara rinner
Kom ihåg mig min vän för jag är borta med vinden
Du fanns i min kropp, du var som blod för mig
Det finns inget hopp, mitt hjärta slog för dig


Nån tog mitt hjärta, slet ut de ur min kropp
Slängde det i backen, stampa på den, STOPP
(Det ordnar sig) Vad fan säger du till mig?
Mitt syfte här på jorden var tillsammans med dig
Du var min trygghet, min milhöga fästning
Alla har en mening i livet min älskling
och du var min, ljuset i mina dar
Den enda kvinnan som fick föda mina barn
Men allt är borta nu för jag tappade modet
Du var min ögonsten och vackrast på jorden
Allt är becksvart det kändes som världens slut
En evig depression, det här den enda vägen ut
Förlåt,jag e inte lika stark längre.
Vi älskade varandra, vi kan inte bara va vänner
Vill inte finnas utan dig min ängel så farväl
Det stannar mellan oss, det blir bäst så här


Jag lämnar ingenting, inget halvdant brev
Mitt bevis till dig, en uppskuren handled
Du gav upp, ba kasta in din handduk
Jag stod kvar och kämpade tills kampen var helt slut
Jag ramla baklänges med huvudet under vattnet, kan inte andas
Nån har stulit den skatten
Du var min ängel tills lusten förvandlades
Hur kan du göra så, du var luften jag andades
Vi kan spela hårda men är kycklingar i själen, du tog allt från mig
Jag var lyckligaste i världen
Jag hade allt man kunde drömma om, allt
Du gick från en helande hand till en näve salt
Över mina sår, jag bara låg å tog emot
Jag tänkt en hel del, det här är inget tonårshot.
Det är allvar, det syns på en annan scen
Min välsignelse blev en förbannelse