Pågång.

Sitter just nu hemma hos Gunn och ska fixa en låst underblogg där jag kan skriva om min nedgång just nu, bara några få som får lösenordet till den bloggen för vill inte att fel människor ska läsa.. JUST NU. Har en liten plan som jag ska fixa :) Har idag tagit kort på hela kroppen, framifrån,sidan och även bakifrån. Har mätt allt som man ska mäta och även vägt mig. Om exakt 3 månader ska jag ta nya bilder och göra om allt igen och då kanske jag tar bort skyddet på den bloggen när jag ser att något har hänt med min kropp och jag kanske inte skäms lika mycket längre. Jag låser ju även bloggen för att inte folk ska komma skriva vad dom vill i kommentarerna som kan ta min motivation till att träna, så hoppas ni förstår :) Men det gör ni nog, för de flesta som läser min blogg är ju folk som jag känner sen en lång tid tillbaka :) Men iaf, så blir det. Nu ska jag bara komma på ett namn till den bloggen och fixa lite :) Om det är någon som är villig att pilla ihop en header åt mig så får du gärna hojta till då jag inte har tillgång till photoshop :)

Godmorgon.

Godmorgon allihopa :) Ja, jag är faktiskt vaken och har inte dygnat. FAKTISKT ^^ Sitter och kollar på vakna med Nrj, om en timme ska jag ringa psyk så jag kan få en tid med min sjuksköterska. Efter det blir det att möta upp Jessica och röka och tjöta lite, hålla henne lite sällskap medans hon tvättar :) Mjaa, men kanske skriver senare igen.

Träning

Var som sagt iväg tränade :) Var så skönt att ställa sig på löpbandet igen och dra igång igen :) Körde 16 min på löpbandet, ska köra lite tävling mot mig själv nu så atteeeh aah :) Haha. Blir förmodligen ner imorgon också för har längtat efter det nu dom dagarna jag inte har kunnat träna så :)Pevaryl.

Äntligen, äntligen har jag pevaryl och kan behandla den jävla svampen som jag vill ha bort så jag kan träna och simma. Dock ska jag träna idag för är så sjuk rastlös. Ska bli så gött att få känna att man gör något vettigt. Visst, kan gå ut och gå. Men tycker det är så sjuk tråkigt, roligare att träna så svetten flödar :) Ska strax klämma i mig lite nudlar :) Sen ska jag dela kycklingen som jag ska ha sen. :) Mjaa. Men nu ska jag se om mina nudlar är klara :)

Väntan.

Kunde inte träna i fredags pågrund av feber och kraftig förkylning. Blev grymt ledsen "/ Sen i Lördags kände jag att det sved på sidan av magen så bad Gunn att kolla på det så sa hon att jag har fått svamp. Ville bara bryta ihop, betyder ju att jag inte kan träna eller simma förrens drt är borta. Visst, träna kan jag. Men vill ju simma efter "/ Så har bestämt att jag tänar på fredag den här veckan så det får försvinna. Men kommer ju ta igen det nästa vecka, tränar som vanligt på måndag,onsdag och fredag sen så blir det att träna på Torsdag efter jag har lämnat Sunniva hos vetrinären :) och sen på lördag den veckan ska jag med Gunn och Henrik på badhuset. Så fullt upp nästa vecka, men det blir skönt :)

Busskort

Fick ett bra samtal från min handläggare på fk idag :) frågade när jag får tillbaka pengarna för badhuskortet och äveb om jag får busskort och det får jag :) får månads kort inom arvikatätort så när dom pengarna trillar in blir det lättare för mig att ta mig till badhuset :) känns rikigt gött. Meeen det kan ta upp till två veckor innan jag får pengarna. Men har sparat så jag kan fylla på busskortet jag har nu med 100 till så jag tar mig dit och hem nästa vecka :) och i helgen blir det förmodligen till Koppom och vara med Emma och Andreas :) Kan vara gött att komma hemifrån lite, ska även försöka ta bilder på hur stor jag är nu så jag sen kan jämnföra när jag har börjat tappa lite vikt ^^ Och imorgon skulle min kontaktperson prata med min sjuksköterska och säga att jag vill ta upp den kontakten igen. Känns så gött att jag är påväg mot rätt håll :)

Träning.

Som de flesta vet då så har jag ÄNTLIGEB kommit igång med träning. Ska försöka träna 3 ggr i veckan varav på Måndagar tränar jag med Paulina. Känns jävligt gött, har även börjat med att föra matdagbok så jag får ordning på det och efter Onsdagen vet jag om jag får ett möte med min sjuksköterska igen så vi kan börja igen. För där blir det mätning och vägning :) Känns bra att äntligen börja få tillbaka livet igen, som det ska vara :) Nu ska jag ställa mig och göra köttfärssås så jag kan värma sen när jag ska äta :) soo long suckers!