Julen.

Då var julen över. Detta året var julen riktigt jävla bra måste jag säga :) Fick en massa fina saker som även är bra att ha :) Som t.ex ljuslyktor, pengar, brandsläckare och mina efterlängtade pyjamasbyxor :D Sen var jag även ute den 25:e. Har ju aldrig varit det så det var kul :) Sen shoppade jag som tusan på mellandagsrean, det har aldrig hänt förut ska ni veta :) Köpte mig byxor, tröja, eyeliner, tofflor, mascara, dofter till min aromlampa och sen även lite skafferi saker :) Så denna julen hae varit perfekt. Ställde mig även på vågen igår för att ha lite koll på vikten under jul och fick världens chock! Har sedan den 18:e då jag var i Torsby gått ner 2,6kg. Så har ca 1,5kg kvar till 30kg :D så jääävla gött!

Idag har jag även varit på badhuset :) Simmade 450meter rätt snabbt och blev inte så sleten som brukade bli så det kändes härligt. Det som är bäst med det är ju att jag kommer i en baddräkt, det enda är 
ju att jag har liiite för stora bröst så dom vill
lixom ur baddräkten xD Får hoppas att dom minskar med till slut :)  


Min portion på jul. Åt allt förutom prinskorven för den snodde Klara xD


Kläderna och tofflorna jag köpte på mellandagsrean :) 


Framsteg

Sitter just nu på Torsby sjukhus och väntar på att Emma ska bli klar med sina möten, mina var klara redan 11:20 typ :) Jag är så glad, hade föförst möte med dietisten. Hon var riktigt nöjd med mina framsteg och sa att jag borde vara riktigt stolt över mig själv :) Kändes gött och höra faktiskt. Kirurgen vat också väldigt nöjd över mig. Så bra dag helt enkelt :) Har nu totalt gått ner 25kg :D wohoooooo. 


Matlagning.

Oftast brukar söndagar vara SUPER tråkiga men idag har det faktiskt gått an :) Bjöd Texas och Jessica på mat, gjorde kyckling gratäng och det blev massor xD Två ugnsformar! Så nu iinväntar jag Andrea som ska gå sig en full tallrik sen har jag även gjort iordning en matlåda åt mamma som jag ttänkte gå upp med imorgon och sen frös jag ner en matlåda till mig. Så det känns bra :) Jessica hjälpte mig även att bleka hårer och det vart verkligen blondt! Behöver dock ha i en förpackning till för att få bort det gula :) Men ja. Det var min dag idag iaf :) 

Taxi-berra. Håll koll i kommentarerna för kan svara dig där :) Rumor has it.

När man tänker efter så är livet inte så jävla pest och pina som man kan tro. Visst att man kan ha dalar där man tror att man aldrig ska få se det härliga ljuset som skymtar ibland. Men tar man emot livet med öppna armar så känns allt så mycket bättre, det är det jag har gjort.  Visst att jag kan få mina ångestattacker MEN jag vet att runt hörnet blir allt bättre och man kan le och uppskatta saker igen. 
Satt förut i soffan och kolla mig om i lägenheten och kan med stolthet se hur långt jag har kommit på dom sista åren. Jag har en fin lägenhet som jag tar hand om och kan med stolthet släppa in folk till utan att skämma över hur det ser ut. Jag har tre underbara katter som jag älskar över allt annat, jag har börjat fått in rutiner i livet som jag inte har haft på vääääldigt länge! Sen kan jag se långt borta men ändå inom räckhåll kunna se mig själv ha ett jobb, körkort och kanske även en bil? 

Såg en så förbannat bra film förut. Har velat sett den sen jag såg trailern första gången faktiskt. Har ju längr velat gråta för att få släppa på alla känslor sedan op och lixom få landa. Tack vare denna filmen fick jag äntligen tårarna att rinna och jag känner mig så mycket lättare. Så jävla underbar känsla :) 

Och taxiberra. Blir alltid så glad när jag ser att du har kommenterat :) Du är nog den 
enda groupien jag har ;) 

Shake it off.

Jodå. Jag lever allt, har bara varit så fruktansvärt sliten efter Ullared i helgas och 
varit så känslig. Har dom senaste dagarna kunnat börjat gråta för minsta lilla grej. Som i förrgår, satt och kolla på how i met your mother och det var ngt alla hjärtans dag avsnitt. Då började jag tänka på mig själv och hur jävla ensam jag känner mig. Fast.... Kanske inte så konstigt eftet att ha varit singel i 7 år. Visst att det ibland kan vara så jävla skönt att vara ensam. Men oftast känner jag att jag vill ha någon att dela mitt liv med. Kunna få den där goa godnatt pussen innan man somnar och även veta att när jag vaknar igen så finns han där. Vill också kunna känna den tryggheten, men får väl nöja mig mef katterna. 

Var ju som sagt på Ullared i Lördags. Åkte dit först och främst för att få tag på en vinterjacka...... och det fick jag :) Är super duper nöjd med den :) Sen blev det lite annat smått och gött. Som t.ex. Nya halsband till katterna, taklampa till sov-rummet och två julklappar fick jag klart :)

Men hur går det med vikten då Johanna? Jodå, den går neråt. Har 300g kvar tills jag har gått ner 25kg!!!! Så jävla gött alltså :) är sjukt nöjd och den 18:e ska jag till Torsby igen för egentligen 6-v kontroll men för mig blir det 2-mån kontroll. Haha. Men men :)