Ensamhet.

Vissa dagar känns det som om ensamheten ska äta upp mig. Det är många som inte fattar varför eller hur jag orkar vara sysselsatt hela tiden, men mina vänner det är för att jag ska slippa känna av min ensamhet. Medans andra säger till mig att fråga folk mer om dom vill hitta på saker, om det vore så enkelt så skulle jag göra det jämnt. Men saken är den att jag har väldigt svårt för det där. Jag vill inte vara den där jobbiga och tjatiga tjejen som folk tröttnar på. Detta är dock mina egna tankar, det kommer från min paranoida sida och jag gillar den inte. Inte ett jävla dugg! Om jag hade kunnat så hade jag gjort mer! Där är väl även ett av mina hinder till att det inte har gått något bra på förhållande fronten dom 8 senaste åren. Sedan har jag inte haft ett bra självförtroende heller, men om jag jämför nu mot för 1 år sedan. Så är jag på topp nu! Förr hatade jag mig själv, jag grät vissa nätter för jag mådde så dåligt över hur jag såg ut. Trodde jag aldrig skulle lyckas komma ner i vikt och faktiskt trivas med mig själv. Vissa dagar kanske det inte värkar som det, men jag trivs i min kropp i dagensläge . Visst, ett par kilo till vill jag ner. Men nu äcklas jag inte längre av det jag ser i min spegel. Jag har en vis person att tacka för att jag faktiskt startade denna resan och den personen har jag ingen kontakt med i dagensläge tyvärr. Men Mike! Om du skulle snubbla över detta någon gång! Så snälla hör av dig, jag vill prata med dig, tacka dig och berätta hur jag känner nu mot förr! Men nu ska jag ta min ensamhet och fortsätta kolla på film. 


Att vara paranoid.

Har gått in i en period då jag är fruktansvärt paranoid. Fattar inte varför då detta bara har varit ett problem i små doser så att säga. Nu har det suttit i ca 2veckor och vill inte längre fråga folk om dom vill hitta på något med mig för av rädsla att dom ska sitta och snacka om hur jobbig jag är. Men samtidigt vill jag bara omringa mig med människor jag gillar att umgås med... Fattar inte, varför ska det vara så här? Har inte ork att sitta och vara paranoid dag in och dag ut.. Kanske dags att ta upp kontakt med en läkare och få rätt hjälp för det? Tror nog det, för snart kommer jag låsa in mig själv i lägenheten och bara sitta här... Jag vill bara va "normal" och slippa dessa känslor och tankar som varje dag plågar mig. Men en sak som har varit så mycket bättre denna sommar är att jag har typ lyckats stänga av mina känslor för folk. Ville inte ha en till sommar där jag går och är olycklig för att jag tyckte om någon, så har det inte varit den här sommaren. Det är jag fruktansvärt glad över, men ist tog min paranoida sida över... Men baah, kan inte någon bara slå eller något? 

Är iaf glad att jag kommer få se Norlie & KKV på Fredag om jag så ska gå dit ensam, så är det bara..

Blev inget bra inlägg då mina tankar är åt alla håll och kanter och kan inte ha dom på ett ställe, men nu ska jag göra mig iordning för snart kommer Angelina hem och vi ska ha date på mcd.