Katt-mys!

Hell yeah. Ligger i sängen och myser med två av mina bebisar just medans jag lyssnarå på grannen som snarkar. Livet känns, för det mesta bra faktiskt. Det är vissa tidpunkter och dagar då ångesten suger tag i en tråkigt nog. Men det är väl livets gång så att säga? 

Har märkt att en grej efter op är att jag har blivit sjukt rastlös. Vill HELA tiden göra saker men slutar oftast i soffan ändå, tragiskt nog. Men inga sura miner för det :) Full som en kastrull

Haha.Visst hark jag druckit sedan op, MEN nu är det första gången som jag är ordentligt full :D mår så jävla bra trots att jag är ensam. Känns så jävla gött, men samtidigt väääldigt skönt och bädda ner sig i sängen :) hoppas alla har haft en bra start på helga :) 


2015.

Ja. Då är det nytt år, var nykter igår med Texas. Vi lånade mammas bil och körde runt lite, träffa lite folk och så :) Sen vid 12-slaget var vi på torget och kollade raketer :) Frös så jävla mycket inatt att när jag la mig inatt så fick jag ta på mig pyjamas. Så jävla jobbigt :o Det enda negativa med op är att man har blivit så frösen :( Men det är dock ett tecken på att man förlorar fett. Slog även min 30kgs gräns igår, så steg in i 2015 30kg lättare :D Känns fruktansvärt underbart. 

Hur har 2014 varit för mig? Det har varit ett riktigt bra år enligt mig :) Inga större dåliga händelser. Det bästa med året var ju att väntan äntligen var över för op. Kommer ihåg när jag åkt upp till Torsby det datumet jag skulle egentligen opas så satt jag och grät för varje lycka till meddelande jag fick på sms/facebook/instagram. Jag var så orolig för allt som skulle kunna gå fel. Men väl där försvann alla sådana känslor! Är så glad att jag gick egenom detta för tycker det är riktigr skönt att slippa äta så mycket mat. Så mitt år har varit riktigr jävla bra och hoppas att 2015 blir minst lika bra :) Lättare blir det iaf! 

<-- runt 25/08 .VS. 29/12 -->