Hon vill vara du.

Hoppsan. Har visst glömt av bloggen lite känner jag. Inte bra inte bra, då jag egentligen skulle ha behövt uppdatera tusen gånger om och skriva av mig dom senaste månaderna.  

Vad gör jag just nu? Jag sitter i min ensamhet och dricker vin för känner att jag behöver koppla av. Mitt huvud är helt mos då det är liiiite för mycket på gång. Flyttar till en ny lägenhet 1:a Juni, jag lämnar alltså Dottevik för att flytta till stan. Vad har hänt sen senast? Mjae, massor som sagt. Har varit i Turkiet med min mamma i 1v. That was lovelie då jag behövde komma ifrån allt en stund. Är så mycket jag vill skriva här men vet inte vart jag ska börja då ja. Mitt huvud är lite kaos. 

Hur går det med vikten då? Just nu pendlar jag mellan 120-119 kg. Men det släpper snart hoppas jag, kanske efter flytten då all stress har släppt. Hoppas det iaf! Men en sak jag har märkt med viktnedgången! Herregud vilken uppmärksamhet man får nu mot förr. Dock har jag ju fått veta att visa nekar att dom har varit med mig osvosvosv. Men, ja. Visst gör det ont. Men jag är inte bitter! Finns så mycket bättre folk så att säga :) 

Har tänkt att försöka uppdatera mera här men har ju inte fått tummen ur. Men ja. Behöver det nog då jag har mycket som behöver komma ur mitt huvud just nu. Ska inte dröja allt för länge till nästa gång, lovar! 


Kommentarer
Anna Ahnström

Du är helt fantastisk!

2015-05-22 @ 03:19:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback