ingen blogglust.

Min blogg lust har försvunnit. Så tänkte berätta så att ni inte börjar undra, är tok för trött för att orka blogga. Men kommer tillbaka om någon dag igen :)

vart i karlstad :) så nu är vi påväg hem i...

p110328019 (MMS)

vart i karlstad :) så nu är vi påväg hem igen!


Bilder genom åren! forts...



Dagen efter jag färgade blond lugg så slängde jag i rött! Detta är sista dagen i Maj 2007.



Den 15:e Juni fyllde jag 17 och då hade det röda gått över till brunt. Min 17 års dag firades på Ingestrand och en liten stund på stan bland studenter och massa andra människor.




Efter jag hade fyllt så hade jag massa pengar så jag började bleka håret. Långt blondt fint hår hade jag.



Veckan innan Arvikafestivalen blev jag röd, som efter bara någon enstaka tvätt gick över till oranget.



Dom första dagarna på Arvikafestivalen såg håret bara skabbigt ut så gick till Kawaii design tältet och köpte en annan röd färg, resultatet ser ni på bilden ovanför här. Den här färgen höll sig ett bra tag.



Var i Lidköping halva sommaren, tror det var sista gången jag var där innan skolan så färgade vi mitt hår svart där bak. Så när jag kom hem någon dag innan skolan började så slängde jag i blond färg och sen även lite rosa för att se lite extra fin ut. Detta var Aug 2007.



I Sep 2007 åkte jag till Lidköping och då blev jag svarthårig igen.



Klippte lugg i Okt 2007, ångrade mig väldigt mycket efter men det växte ut.



I slutet av Oktober tänkte jag gå mot det blond igen, i luggen blev det bara över håret och det blev riktigt snyggt. Sista dagen i Okt var jag även på Ullared första gång! 2007



Slängde i lite rosa i det blond i luggen. Nov 2007.



Slängde i mer blondt och använde rött läppstift för första gången Nov 2007. V-lugg hade jag med!



Jul 2007 fick jag en ny kamera, var rätt ljus i håret och även lite rosa.



Blekte håret ytligare en gång och hade en konstig sne lugg.



Blev rosa inför nyår 2007.

Fortsätter sen igen!


Bilder genom åren!


En av dom äldsta bilderna som finns på min datorn, denna är tagen 2001-2003.
Så detta är min riktiga hårfärg.



Denna bilden är tagen 2005, samma år som konfirmationen och Turkiet(Var där i 2 veckor!) Innan vi var i Turkiet var mitt så tjockt att det alltid såg slitet ut, men som ni ser på bilden ser det faktiskt rätt fint ut!



Bilden tagen 1 vecka innan jag började 9:an på Centralskolan. 2006


Denna bilden är tagen vintern 2006, men jag färgade brunt första gången när jag började 9:an. Jag vill chocka folk, bilden ovanför (när jag är blond) är tagen precis innan jag färgade mörkt.



Här är en bild tagen sommaren 2006 påväg upp till Dalarna.



Påväg att bli blond hösten 2006. Även första året på Gymnasiet.



2 dagar innan jul 2006 var jag såpass blond att jag kunde slänga i rosa slingor.



Under vintern/våren 2007 la jag i rosa färg i håret varj vecka typ. Här hade jag även fortfarande långt hår.



Fortfarande blond och rosa MEN det blev fel när den där kärringen skulle klippa mig så hon klippte bort håret (Sen dess har jag varit korthårig!) Detta var Feb 2007.



Sen blev jag svarthårig och trivdes som fisken i vattnet!  Feb 2007.



I Maj 2007 hade håret blivit lite mer brunt och långt.



Brun och finnig, slog sling och färgade luggen blond. Eller ja, försökte. Slutet av Maj 2007.


Kommer fortsätta med bilder senare, är rätt trött just nu!


Slappar dag deluxe!

Oohja! Har nyss fått igång Paulina´s stereo :) YesYes, hade en riktigt trevlig kväll igår :) Var skit kul! hehe, dock gick det riktigt segt ett tag där. Men sen kom Hampus och Andrea och då blidde det drag :D Efter en stund drog Andrea till donken för hon var hungrig och sen när hon kom tillbaka hade hon med sig en kille som heter Kim, riktigt trevlig! :) Vi satt och tjöta i ett antal timmar, åkte med Andrea hem vid tre tiden tror jag. Haha :) men ja, tog riktigt lång tid innan jag somna för det var ISKALLT i lägenheten. Jag skojar inte! uuuuh! Fönstret vid min säng stod öppet, helt. Katterna har iaf varit duktiga och inte gjort något dumt som att hoppa ut genom fönstret, så är stolt över dom :D men jag läste lenas blogg och hon hade skrivit om alla frisyrer och färger hon har haft. Kanske också ska göra det, eller vad tycker ni? :D

Smink video.


Ny bild


Video om en video.


Video


Order.

Nu har jag fått order om att uppdatera bloggen, men vet inte riktigt vad jag ska skriva om :O Tycker ni kan ge tips :D Kom igen nu Lena :D Ge mig ett tips^^ haha!

sitter i stadsparken.

goddag småglin! just nu sitter jag i stadsparken med paulina, hon drog upp mig ur sängen och skrek att vi skulle till systemet. det var bara att ha upp ur sängen och klä på mig. men det var gott att få lite sol i ansiktet, visste ni att den solen som är nu är nyttig för huden. så ut med er nu och få lite färg :) hörs sen!

Fy fan!

Jag kommer ihåg den här dagen, gudars vad det regna!


Jag fick in rutan så jag skriver med en länk som ni får klicka på, det är värt att kolla på den! Så jävla grym :)
http://vimeo.com/14264247


Test!

http://Kissies.se http://Kissies.se http://Kissies.se http://Kissies.se http://Kissies.se http://Kissies.se http://Kissies.


KISSIE PISSIE KISSIE PISSIE KISSIE PISSIE KISSIE PISSIE KISSIE PISSIE!

Justin Bieber.

Jag har sett att det är Justin Bieber feber i bloggvärlden just nu. Då kan väl jag lika gärna erkänna att det finns EN bra låt med han, och det är den här ;


Mat.

Det får bli kyckling wook med grädde och chilli i :D Massa sötsur sås och starka kryddor, ska sätta fart på magen lite ;) Äter inte så myckt starkt nu eftersom Paulina inte gillar det så ja :) Man får faktiskt anpassa sig lite efter den man bor med. Så nu när hon är i sin lägenhet tänkte jag passa på :) Blir nog bra det, sen har man nuddlar till det :)


Ny människa.

Känner mig som en helt ny människa, rakade benen,under armarna, på det privata stället. Sen hade jag schampoo,silver schampoo och balsam i håret :) Till slut så filade jag fötterna, så nu har jag nyss smörjrt in fötterna och benen. Det enda jag vill ha nu är ju noppade ögonbryn, någon som kan ställa upp och göra det? Mina börjar se ut som buskar och vill inte raka dom för det blir bara fel då. Iaf, idag har det blivit slappt för jag sover för dåligt, orkar verkligen inte med det så mycket längre. Vi har städat lite och plockat undan lite saker, så nu förutom mikron då så ser det riktigt ra ut i köket :) Tycker iaf jag! Är röd under ena ögat, fattar inte varför. Sen gör det ont när jag kliar. Men men, nu ska jag funderar på vad jag ska käka. Kanske skulle göra stark kyckling wook eftersom Paulina hade tänkt att göra tomatsoppa (Eller?)

Skriver sen :)

Helluuu!

Hejsan hopssan, har sovit sådär inatt. Känner fortfarande att jag inte har någon kraft kvar i kroppen, så att sen ska jag ta och städa och vädra hade jag tänkt. Så ni får stå ut med dålig uppdatering idag!

Statistik


Söt kommentar.



Hur söt är inte den här kommentaren? :)
Värmer!


Katy Perry feat. Kanye West - ET



Hit eller diss? Vet inte riktigt vad jag tycker :O

Bevaka mig :D

bloglovin

Bevaka mig :D


Vilka spel?

Vilka spel spelar ni på Facebook?

Själv spelar jag :


Nightclub City




Petville




Cupcake Corner

Mindre säng.

Jag vill ha mindre säng för då kanske lägenheten skulle så mindre stökig ut :O Skulle vilja ha 160 eller 140. Inte mindre än så >< Men har lagt ut på en Facebook sida om det, så hoppas att någon nappar med en skön säng :D Hehe, men men. Vad gör ni då sötnötar? Själv så gör jag faktiskt inte så mycket :P Hade pappa här en lite sväng förut, vi pratade om en hylla vi ska sätta upp :) Den åker upp på Torsdag! Sen skruvade Paulina fast sina ben på sin säng så det inte rasar :P Vore nog rätt olyckligt, yees! Men skriver sen igen :)

om Fredagen som var.

Ja, som ni vet fyllde ju Paulina år i Fredags, så skrapade ihop till en fest. Slog ihop den med Andrea eftersom hon fyllde år i Torsdags. Allt gick jätte bra i början, alla hade det trevligt och så :) Men det började balla ur rätt tidigt då en person gick runt och störde sig på allt och alla. Till slut gick det över styr och Paulina kastade ut alla, utanför försökte JAG lugna ner två som stod och skrek på varandra. Ingen lyssnade och paniken och all ilska i mig blomma upp så mitt i allt kasta jag en vin flaska ivägen(som jag ångrar faktiskt) Sen började tårarna rinna och jag orkade med allas frågor "Vad händer nu då Johanna?" så jag gick där ifrån. Hörde hur folk skrek efter mig och jag fick massa sms, satte mig i gång eller ja. På en trappa in till en gång och grät, fy fan! Några försökte ringa mig och smsa mig så stängde av telefonen, efter en stund satte jag igång telefonen och skrev till Mattias att odm kunde gå mot ica. Sen ställde vi oss vid Godishuset/Amigo och prata, efter en liten stund kom Jonny och vi pratade lite. Hans ord värmde! Ringde efter taxi och drog hem, väl hemma fick jag sms från Andrea att hon hade blivit misshandlad. Detta hände strax efter att jag hade gått, ångest deluxe igen? Jaa. Så nu klistrar jag in en liten artikel från nwt.se om fredagen.


Tröttis.

Jaa, jag är trött. Somna till ordentligt vid 06:00, det är riktigt jobbigt. Det var för varmt så låg och vred mig och hade mig jätte länge! Till slut tog jag ett överkasst och sov med och då var klockan 06:00, somna som en stock! Haha, Paulina sover fortfarande (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?) Har så ont i magen så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen >< Så idag blir det mycket vila och hoppas på att det ska gå över. Nu ska jag fortsätta gosa med Tuffs sötnosen <3









Skriver senare när jag kommer på ngt KUL att skriva om :D

Janna säger godnatt.

Nu säger Janna godnatt för idag, är väldigt trött så det är dax att krypa ner under täcket :D

Statistik



Wohoooo :D


Wanties from IKEA!




Rumsavdelare i svart lack.
Avlastnings bord i svart lack.
Tv-bänk i svart lack.
Vägghylla i svart lack.


Snart ett år sen.

Kan ni förstå, det är snart ett år sen! På Lördag är det ett år sen :D




Vilken skillnad!


Kände inte igen henne först, men fan vilken skillnad. Riktigt snygg med! För er som undrar så är det Taylor Momsen, hon spela Lucy i Grinchen :)

Chips och en coca cola.

Yes sir, ni läste rätt!
Vi gick en snabbis till konsum förut :) Mmh, vart lite cola och chipa. Sen köpte Paulina joughurt,tomatsoppa,nuddlar och mjölk med :) Mmh, idag blire marinerad kyckling med ris och curry sås. Dock vet jag inte vilken marinad vi ska ha :P Har några stycken xD Vi klurar nog ut det senare, tänkte ta och slänga upp bilderna från förut sen med så det är gjort :) Mhmm! Nej, men nu.... Ska jag diskutera med Paulina om vilken marinad vi ska ha :D Haha.

Hemma igen.

Då var jag hemma, alltå gick bra på psyk (tack gode gud för det!) Han skrev ut nytt recept på propavan (suck) oh nytt recept på några anti deprisiva. Kommer inte ihåg vad dom heter, men blir nog bra :P Men har faktiskt inte så mycket att skriva just nu :) Slänger upp bilder från igår, senare får ni bilder från idag :)


På telefonen.

Just nu sitter jag på psyk och väntar på att få träffa en läkare. jag är riktigt trött, vet inte vårt jag ska ta vägen >< sen har jag huvudvärk som en.... ja, något. lite nervös med, blir alltid det när jag ska på sånt här. godmorgon förresten! hoppas att NI har sovit gott :)

Godnatt

Nu säger jag godnatt.

Statistik


Statistiken har gått uppåt det senaste, me like :D Hihih, välkomna hit alla! Iaf, idag har det slagit rekord med sidvisningar. Hela 236st. :D Haha!

Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Arvikabloggkartan.se!

En liten bild.



Jonny,jag och Paulina!


Designen.

Ja, vad tycker ni? Ny bakgrund,ny header och har flyttat på menyn lite och skaffat mellanrum mellan headern och självaste bloggen. Känner mig duktig som fixade det helt själv! :D Höhöhö, har vilat en stund. Kan säga att det var riktigt skönt :) Måste även lägga mig tidigt idag för imorgon blire till psyk för att försöka få nya insomnings mediciner. Lugnande vore också bra som man kan ta när det behövs. Väntar på att Paulina ska komma med :) Hon har varit i sin lägenhet och även varit ute på Prästängen hela dagen.





Men nu får ni säga vad ni tycker om den nya designen :D
Bakgrunden tog jag från http://bakgrunder.blogg.se

Ny header!

Så nu lägger jag upp den jag hade förut här :)


Ombyggnad

Jag ska göra ny header som passar med bakgrunden och sen ska jag göra nya rubrik bakgrunder :) Därför det kan se rörigt ut. Men håll ut, dett ska vara klart innan dagens slut :)


Video


Bild

Ni får en bild som jag tog igår kväll när jag kom hem från mamma, har just nu ingen ork att blogga för är sjukt trött.



Kommer en video snart med.

 


Videos!




Photoshop.




Hemma hos mamma.

Sitter hemma hos mamma i soffan och nyser som en galning, har en papperstuss i näsan med för det bara rinner. Nice to now, i know :D  Har åte god mat och bara tagit det lugnt, nu är jag så trött att jag knappt orkar sitta upp >< Rätt jobbigt faktiskt! Så ska snart lägga mig ner i soffan och vila ögonen en stund. Så kanske jag blir piggare! Håll tummarna för det, snääääälla! Mjaaa, nej. Stänga ner nu.

Skriver KANSKE senare, annars hörs vi imorgon! :*

Videoblogg.


har nyss åte, sitter på amigo. tog en keba...

har nyss åte, sitter på amigo. tog en kebabtallrik, mums i magen :D hoppas alla har en bra dag för det har jag :)


Duschelidusch.

Ska snart hoppa in i duschen och tvätta av kroppen, håret är ju ingen idé för det ska jag tupera sen. Ett fett hår är mycket enklare att styla ;) Sen blire att kolla så det blir snyggt med dom kläderna jag hade tänkt :D Och efter det blire smink :) Jag tar som sagt håret när jag kommer till Paulina sen :) Med tanken på att det snöar ute *SUCK* Nej, men nu får jag jalla lite. Ska även ta och packa ner dom sakerna Paulina bad mig att ta med så att ja! :p Blir nog mms bloggar sen :D Om jag inte lånar Paulinas dator :P



Klara <3


MorrMorrn.

Hös ärre märre?

Är Janna vaken så här tidigt? Frivilligt? OMG! Skandal times, haha. Nejdå, men när man vet att man får dricka ja då kommer man upp tidigt ;) Ska snart springa ner till tvättstugan och plocka ur tvätten som ligger i torktummlarn, hoppas innerligt att det är torrt. Sen ska jag plocka ner handdukarna som hänger där. Sen blire upp och duscha och sminka sig, tänkte jag tar håret sen när jag kommer till lägenheten. YesYes! Nej, men nu tar jag på mig tillfälliga kläder och skuttar ner till tvättstugan. Hörs sen!



So long!

Grattis!



Grattis vackraste kombo! Jag ska se till att du får en bra dag :)
Vi ses om några timmar på systemet :*
http://okepp.blogspot.com


Dret saker.

Jag hade skrivit ett jätte bra inlägg och så gör jag något dumt och skullekolla en grej medans jag skulle ladda upp en bild. Men det jag tänkte skriva här är godnatt för jag ska faktiskt ta och mysa ner mig under täcket och soooooova.!
Så........











GODERNATTER!

A-Moe-Mom is home


Trötta Janna

Är skit trött, men men. Ska snart ta och bädda nytt underlakan i sängen så dom också blir tvättade :) Iaf, var och kolla på lägenheten. Tror den skulle passa mig mer plus att det är balkong på den, det är ju de som är så jävla bra med den. Håll tummarna på att jag får den, nu får ni lite bilder :)






Here i come Dottevik!

Nu ska jag gå på toa,packa ner kameran och sen bege mig till bussen för jag ska till Dottevik. Ska dit och kolla på lägenhet :D Hull tummarna för mig, kommer ta kort så bilder kommer upp sen^^


Hade guld folk!

Galna katt kärringen.



Goddagens!

Hejsan allihopa!!!
Solen skiner och jag är på bra humör :D Hohoho, försöker få tag på någon som kan köra Paulina´s soffa från henne till Diana. Diana ska köpa den så att ja :) Har ganska nyligen skickat och frågat pappa om han kan köra mammas bil för mamma hade inte så mycket tid. Just nu är Paulina och Pontus ute och fotar :) Jag tänkte plocka bort disken och sen ta något att äta för är HUNGRIG. Blir nog flingor och youghurt^^ Hehe, Juste!! Idag blire visning på lägenhet i Dottevik, tänkte ta och boka in så han vet att vi kommer typ klockan 17:00 :) Mjaa, nej. Men nu blire något att äta, skriver mer senna :)


Pusspådä!




Dumbo! :D


Jävla knä.

Är uppe en liten snabbis, vakna av att jag hade ont i knäet. Hur jag än vred och vände på mig så försvann det inte så gick upp på toa och slukade 3 värktabletter. Det börjar redan kännas bättre så ska snart lägga mig igen och försöka sova i ett par timmar till, Tuffs har varit huuuur mysig som helst dom senaste timmarna. Han har inte velat gå ifrån mig, när jag skulle på toa då följde han efter och sen har han legat under täcket med och kurrat som en galning. Det är min lilla älskling dä! <3 Nej, men man kanske skulle ta och lägga sig igen? Jatack.



Finaste Dumbo!


Världens sötaste katt!


Soffa+Bord till salu.



Paulina säljer sin soffa + sitt bord för 1200:- Om någon vill ha dom så hjota till här eller hos Paulina.


<3


Hej Ångest.

Paulina drog för inte så länge sen till Pontus, direkt när hon hade gått ut genom dörren fick jag en så jävla ångest så jag vet inte vad. Känner just nu bara att jag vill lägga mig och sova i fleraflera timmar. Har sån jävla huvudvärk med så jag vet inte vad, men men. Ska nog ställa mig och göra lite mat snart sen blir det diskning ska även ta och diska sen tända två ljus för David.




Saknar dig massor vännen! <3

För dig David! <3

Idag skulle David blivit 21 men han blev bara 15, saknar dig än idag! <3



För er som undrar vem David är så var det en kille som gick i min klass f.om förskolan fram till 8:an (med tanken på att han dog sommaren mellan 8:an och 9:an) han dog i en av Värmland/sveriges farligaste korsning. Han blev påkörd av en bil när han körde moped. Saknaden är stor och kommer aldrig glömma samtalet!
Så ikväll kommer jag tända två ljus för honom!


Har Janna varit duktig?

Hon har tagit ut alla sopor,hon har rensat lådorna,hon har plockat bort tvätt,hon har lagt ner all disk i blöt,hon har diskat kastruller och sist men inte minst tänt en rökelse så det luktar gött här :D Jag känner mig iaf duktig ^^ Ska snart ta och fixa inne på toan tycker det ser stökigt ut när all Paulina´s tvätt står så som det gör :P haha, så ska se om jag finner en bra plats för det :) yees!

Stay Tuned!

Skrik&Panik!

ÖVER MIN JÄVLA RYGG! haha, det kliar som bara den och ryggkliarn ligger på sängen *suck* Varför måste den vara så långt bort? xD Min huvudvärk är borta som tur är, ska snart även ta och diska om en stund och dammsuga hela lägenheten. Ska rensa lådorna och och gå ut med soporna tänkte jag. Så blir Paulina glad när hon kommer hit :D Städat och fint ^^ hehe. Ska även ta och öppna fönstra så det vädras här :) Mjee, kommer tillbaka senare och skriver då :)




-Oldie!


Godermorgon.

Ja, nu sitter jag här. Men ska snart lägga mig en stund till för har en sån kraftig huvudvärk, om några timmar ska jag ta tag i den disken som är (vi andänder tok för mycket glas känner jag!) Sen ska jag ta och dammsuga hela lägenheten med hade jag tänkt. Ska även ta och plocka iordning min tvätt så det ligger nerpackat i påsar, måste även bädda nytt underlakan för ni ska bara se hur mycket päls det sitter i det jag har nu *Jädrans katter!* Det ska vara svart men det är typ grått, snyggt? Njaa, kan nog inte hålla med om det. Men vi höres om några timmar igen gullungar där :)




Btw, på Måndag har jag tid hos en läkare på psyk. Då blire nya insomningstabletter och även lugnande som jag
kan ta när jag får ångest, bra va? Ooohja!

godmorgon och godnatt!

Till Paulina!

Som nu ligger i sängen :P haha, var bara tvungen att sitta och vänta xD Haha! Men har inte så mycket att skriva, har kraftig huvudvärk just nu och ska strax springa på toa för att borsta tänderna och kissa! Så ni vet, imorgon blire upp för att ringa arvika bostadsbolag för att boka visning på en lägenhet i Dottevik :D Guttgutt, nej. Nu blire toa och sen sängen min <3















Godnatt

Ego Pics.




You are fucking perfect.

Var inte så länge sen man gick upp, men nu är jag uppe. Har duschat också^^ Var riktigt gött :) Hehe, imorse så hade Paulina öppnat dörren (tror jag) så då hade Tuffs älskling kommit fram till mig och så kurra han :) han är så mysig på morgonen, han ska antingen ligga klöss på mig eller under täcket. Så jävla mys! Nu sitter vi och väntar på att andrea ska höra av sig för vi ska planera inför Fredagen :) Typ prata ihop musik vi ska ha och fråga vilka vi ska bjuda och sånt. För det blir 41års kalas (Paulina fyller 20 på Fredag och Andrea fyller 21 på Torsdag) och utflyttningsfest. Höhöh. Kommer nog bli bra det här, men det kommer nog komma fett med folk! ooohja!



Orkelös!

Det är vad jag är, är så trött så vet inte vad. Gudars, ändå om jag lägger mig så kommer jag inte somna. Så ska sitta upp en stund till, sen har jag inte orkat lagt massa energi på datorn där av min dåliga uppdateringar. Så att ni vet :) Idag var det en rätt lugn dag, var allt för trött för att gå upp ur sängen. Ville bara ligga i sängen hela dagen, men tog mig upp en stund sen vart det under täcket en timme eller två igen. Kände av allergi lite och man blir så jävla seg av dom tabletterna. Så det blev att vila en stund, sen bar det av till Paulina´s lägenhet :) Dock på vägen dit så låste sig benet på mig, gjorde riktigt ont. Men tog mig fram till slut, vi beställade pizza på amigo och firade att allt har gått så bra som det har gjort :D Jerry ska ju ta över lägenheten hennes :)

Strax efter sex kom mamma för vi tänkte ta med ena spegeln och en byrå, vart lite små trångt men det fixade sig till slut. Gött dä! Hehe :) Så det blev hem och fixa iordning, jag tog tag i disken och Paulina dammsugade :) Vi är ett riktigt bra team ;) Hehe, sen har det blivit slappt framför tvn/datorn resten av kväll. Imorgon kommer Andrea hit och vi ska planera inför fredagen då det blir fest i Paulinas lägenhet. Blir ju typ golvfest ;) Blir nog riktigt kul, i hope xD
















Godnatt!

 


sitter med solen i ögonen och väntar på bu...

p110314006 (MMS)

sitter med solen i ögonen och väntar på bussen. tårarna har runnit konstant sen två timmar tillbaka, känns att våren är påväg.... jävla allergier!


Slappar dag deluxe.

Jaa, Paulina hade rymt här ifrån när jag hade vaknat :P Dock till den andra lägenheten, hon hade tänkt att städa men så blev det inte :P Så hon och Vide kom tillbaka typ 2 timmar efter. Nu har vi suttit och pratat och planerat och sånt :) Sen gick vi över till konsum köpte lite grönsaker,pan-pizza och gräddfil. Vi ska dippa grönsaker sen :) Mums! Hehe, om en stund kommer Johan som ska hjälpa oss att få ner alla lådor som står här :) Skriver nog senare ist, mitt huvud gör ont och det är tungt :P

Nu ni!

Nu bor Paulina här :D Nu är det officielt :D Hohohoh!
Sup lugnt där ute och vi får hoppas att ni inte blir fööööör bakis imorrn!

Massa saker.

Jaa, snart kommer det hit mer saker xD Haha, men vi har planerat hur vi ska lösa allt. När Marcus och Pontus kommer så lastar dom bilen full med lådor och kommer hit sen åker odm tillbaka och packar den bilden med lådor och sånt sen åker pappa dit och hämtar hennes sängar (eftersom hennes mamma inte verkar vara så villig med att hjälpa henne!!!) Samtidigt som dom gör det så ska jag och paulina skruva isär bordet och ha ner det till källaren. ska strax bära ner det andra nattduksbordet och ta med en sopsäck så jag plocka upp det som ligger löst :) Blir mer plats så! Yees! Nej men nu ska jag ta och göra ngt annat xD Haha..






Fick även nyckeln till hörnskåpet idag så nu har jag satt en lampa där i och ställt sprit flaska där xD Haha!

Video

Jag har suttit och funderat på när jag skulle lägga upp denna video. Men here it comes!


Bilder






Dom små bilderna kan ni klicka på :)


Goddagens!

Hallloouue!
Hur mår alla? Bakis? Det är INTE jag ;) Haha, ska snart ta och gå ut med nattduks borda ut i gången för ska försöka få ner dom till källaren. Ska även ta ut stolarna och få ner bordet :D Moahaha, sen ska jag ta bort mattan och dammsuga där så det är rent när Paulina kommer. Eller ja, det blir ju jag och pappa som hämtar sängarna :P Haha. Ska ta och dra igång hög musik och börja^^ Skriver mera senna ;P

Janna säger godnatt.

Mhmm, har släkt ner dom flesta lamporna och tagit ut katterna till köket. Just nu har jag fönstret öppet så det inte är varmt när jag ska lägga mig. Mhmm, är rätt trött nu så att ja. Kanske dags att mysa ner sig?






Godnatt sötnosar!

Tröttaste Janna i stan.

Uuuh vad jag är trött, nu är Paulina och Göran(johan) här. Hon har fått in lite kläder nu, så nu är det inte alls mycket kvar :D Vi ska om en stund bära in hörnskåpet i självaste rummet. Men just nu sitter vi och slappar, har pillat lite på Paulina´s mini pc så hon sitter och kollar på det just nu :) Väntar även på att mamma ska höra av sig också, mjaa. Vad ska man mer skriva? jag måste gå ner med nattduksborda! Har inte plats med dom här men tror inte dom går egenom dörren till källarn >< Så det får vänta, men nu ska jag... Göra något annat, dricka upp vattnet xD

Hemma igen!

Uuh va gött det är att komma hem när man har varit bort en natt, speciellt när man har dygnat. Så nu är det mesta packat i Paulinas lägenhet och vi har fått hit 2 lådor med pasta. Hur sjukt låter inte det egentligen? Haha! :P Men jag gillar Paulina, hon är rolig^^ Hon har fått hit några lådor, mjaa. Ska strax ta och bädda min otroligt sköna säng(får inte lägga mig,får inte lägga mig!) sen ska jag plocka bort det som är diskat och sen diska det som ligger i diskon. Men funtar faktiskt först och främst på att ta ur allt först och skölja ur diskon och sen fylla på vatten igen... Hmmmmm.. Sen ska jag hänga upp en jul-kula som är sjukligt snygg (det är ljus-slinga i!!!!!) Maah, börjar se ut som en lägenhet :D Dock är det endel saker som ska bort. Som nattduksborda och tv-bänken. Men men, jag skriver mer sen när jag har pysslat lite :)

Packning och lagning.

Om en stund (så fort filmen är slut som vi ser på) så ska vi leta upp Paulinas systemkamera plus garantin på den så ska vi gå med den till expert så hon får den lagad. Sen kan vi ta massa bilder med den :D Så jag för en gång skull får leva ut mina kreativa sider *wihooo* Sen ska vi förbi apoteket för ska köpa avmaskning till katterna sen ska jag även fylla på mitt busskort så det är klart, mhmmmm! PerfaPerfa, vill ni veta en sak? Jag har snart svept 2l cola, fan vad jag kommer kissa sen ><'

Planering

Den senaste timmen har jag och Paulina planerat ekonomin, det går rätt bra faktiskt och det verkar gå ihop allt. :) Detta kommer allt gå bra och både mamma och pappa posetiva till detta, så det är riktigt kul :) Så nästa Fredag blir det golv-fest hos Paulina :D Utflyttningfest och 20års fest^^ Mhmm, riktigt sköööj :D Yesyes!

P!nk-Fucking Perfect



Made a wrong turn
Once or twice
Dug my way out
Blood and fire
Bad decisions
That's alright
Welcome to my silly life

Mistreated misplaced
Misunderstood
Miss knowin' it's all good
It didnt slow me down.

Mistakin'
Always second guessin'
Underestimated
Look I'm still around

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
Fuckin' perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothin'
You're fuckin' perfect to me

You're so mean
When you talk
About yourself, you were wrong
Change the voices in your head
Make them like you instead

So complicated
Look how we all make it
Filled with so much hatred
Such a tired game

It's enough
I've done all I can think of
Chased down all my demons
I've seen you do the same

Ooooh

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
Fuckin' perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothin'
You're fuckin' perfect to me

The whole worlds scared
So I swallow the fear
The only thing I should be drinking
Is an ice cold beer

So cool in line
And we try, try, try
But we try too hard
And it's a waste of my time

Done looking for the critics
Cause they're everywhere
They don't like my jeans
They don't get my hair

Strange ourselves
And we do it all the time
Why do we do that?
Why do I do that?

Why do I do that?

Yeeeeaaaahhh
Oooooooh
Oh pretty, pretty please

Pretty, pretty please
Dont you ever, ever feel
Like you're less than
Fuckin' perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothin'
You're fuckin' perfect to me

You're perfect, you're perfect

Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothin'
You're fuckin' perfect to me

Jag 2007.



Saknar´t!


Hemma hos Lina.

Paulina skulle ju egentligen ha visning på lägenheten imorrn men det blev inställt så förmodligen tackade den personen nej. Håller tummarna på det för då kan Jerry ta den och flytta in 1:a April :D Wohoo, vi har plockat lådor och sånt :) Så nu är det mesta nerpackat förutom typ all mat och alla köksgrejer, det tar man ju i sista stund :) Nu sitter vi och kollar på Ghost Whisper och tjötar och slappar :) Gött mos på kocki dä!

What the hell?!

Har nyss lagt disken i blö,rensat lådan och plockat bort allt skräp :) Ska strax plocka bort det som är rent sen ska jag ringa till pappa och höra om han kan köra mig till Paulina. Men ska fråga om vi kan handla på lidl innan så tar han med sig extra nyckeln så kan han gå in med sakerna när han har kört mig till Paulina. Fan vilken bra plan. Då ska jag även höra om lådor åt Paulina där som man kan ta med :) Eftersom hon håller på att packa just nu, vi ska dygna inatt btw. Så ska jag vara med imorrn när hon har visning för lägenheten. Så ja, ska snart packa ned det jag ska ha med mig. Alltså lite smink,bindor och något annat att ha på sig. Eller kanske kan ta på mig det nu direkt så är det gjort :P Haha, jaao! FAN, kom på att jag måste köpa tops för måste rensa Tuffs öron! FAAAN, aja.

Sötaste Tuffs! <3





Älskar den här katten mest av allt! <3


Fis-Lisa <3



Titta min söta lilla Fis-Lisa sitter och kollar på snön <3
Dock är hon så smal nu att jag blir nästan rätt :(
Tror inte hon kan äta lidl katt-maten så måste byta!




BTW, drar till Lina klockan 16:00. :)

Lägenhetsvisning?

Jag har fått ett mail från Arvika Bostad om att jag får kolla på en lägenhet på Parkgatan 26, så har nu bokat in en visning på Måndag kl 19:00 :D Wohoo! Sköööj! Ska bli riktigt roligt att se, det är ju en 2:a och om Paulina ska vara inneboende hos mig så skulle ju den vara skit bra :D Mjaa!

*Suck* Varför ska det snöa för? Jag vill inte, det blir bara halkigt och söligt ute. Ge mig sol!

Oupsi!

Jag råkade somna till på sängen när jag kollade på Speeders. Ajdå! Så ska snart ta och svälja en till propvan så jag vet att jag kommer somna sen, tänkte även ta och göra lite mat snart. Har kotlett i kylskåpet och så gör jag pommes och cafe de paris sås! Blir säkert skit bra, gaah. Ser typ inget på ena ögat typ, eller jo. Men det är suddigt xD Blir alltid så när jag somnar till en timme, kan vara liiiite jobbigt ibland.. Men äääh, det var riktigt skönt!

Baka kaka!







Mums, allt står på kylning just nu :)


tom rubrik

Nu väntar min disk, bbl! :D

Avril Lavigne.

Avril har släppt en ny skiva som jag faktiskt inte visste om, den dök upp på startsidan när man startar upp Spotify så har lyssnat på den ett par dagar. riktigt bra enligt mig :) Haha, iofs, har ju gillat henne sen jag hörde complicated så att ja. Detta var ju ingen nyhet att jag skulle gilla :P haha, hennes parfymer luktar ju gött också :) Me like! Mhmm!



Hennes nya album heter alltså Goodbye Lullaby.



Bakning.

Eftersom jag inte har fått pengar idag så kommer dom imorgon och jag har tråkigt idag så jag frågade pappa om han hade ägg och margarin så han ska köpa det sen och då ska jag baka kladdkaka :D MUMS! Funderar på att göra en sats kladdkaka och en sats kladdkake muffins :D Det är så sjukligt gött^^ Mhmm! Ska bara finna ett bra recept med :) Så jag kan ju slänga upp det här sen när jag är klar, oohja! ^^ Är på bra humör trots vidrig jävla fitt huvudvärk, men vad ska man göra? Jag har då ingen aning >< Ska snart ta huvudvärks tablett och vila en stund, sen blir det att diska. Men måste vänta så disken får ligga i vattnet en stund, annars går det jue inte xD Eller jo, det gör det :P Men det är jobbigare. Jo, jag kan härmed avslöja att jag kommer få inneboende och det är ett stycke PAULINA! :D Kika in i hennes blogg :) Och då kommer vi ha 4 datorer för hon har 3 :P vi ska ta och fixa dom två som krånglar så kanske hon kan sälja den ena :) Mmh! Men ja! Skriver sen igen :)



sårar.




















Så som du behandlar dina vänner, det är fan konstigt att du har några kvar faktiskt.

Trött i ögat.

Om jag är, har världens huvudvärk. Så idag ska jag ta propavan så jag kan sova inatt, behöver verkligen det. Ujujuj! Har inte fått pengar av soc än så hoppas att dom kommer efter fyra. Så sitter och väntar på att klockan ska gå, kollar strax efter fyra och sen blir det att springa ut med sopor och hämta post :) Mjaa, och om pengarna har gått in så ska jag handla lite! Skriver mer senare!

Mitt i natt...... morgonen inlägg (?)

Kunde inte somna så såg på tv filmer och här sitter jag nu igen *Suck* Ska snart ta och försöka sova igen, har fönstret öppet just nu så det blir kyligt här inne så jag kan sova. Mjaa, är riktigt jävla trött kan jag säga er. Jag hoppas att jag får pengarna idag med, håll tummarna för mig folket!!

Nu ska jag ta och stänga ner igen!

Avril Lavigne-What The Hell


Haft besök.

Har haft Paulina&Pontus här, har suttit och tjötat lite och planerat olika saker som ska göras inom snar framtid ;) tänker inte säga för mycket för det är ju ingen kul! :P Anyway, kom på förut att jag får pengar imorgon jue xD Smart där Johanna! Så imorgon ska jag ta och handla hade jag tänkt :) Köpa kattsand,lite mer kattmat så det finns! ^^ Mjaa, tänkte ta och fixa lite soppa snart :) Lite smått hungrig trots att det inte var länge sen jag käkade. Sitter och kollar på stockholms natt på 6:an och ska slänga över en film till usbn. :) Skulle ju skriva om Gnomeo&Juliet men orkar inte nu xD Haha, så att ni vet. ;P

Goddagens!

Hejhej, orkade inte gå upp ur sängen när telefon ringde. Så har legat och dragit mig en bra stund, var riktigt skönt :) Ska snart gå ut med lite skräp och så ska jag hämta posten och efter det ska jag köpa lite chocklad hade jag tänkt :) Lite sugen på det, skulle vilja ha semla eftersom det faktiskt är fettisdagen. Men har bara 7:- sugit nog :/ Tycker någon kan komma hit och ge mig en semla :D Jaja, tänkte ta och berätta om Gnomeo&Juliet sen :) Så ni har något att vänta på ;)


Hörs om en stund, ska även försöka få ner några lådor till källaren också hade jag tänkt.

Filmdax!



Nu ska jag lägga mig och glo på den här, kan skriva om den imorrn!

Ny header!

Tryck F5 om den nya inte har dykt upp.



Så nu lägger jag upp den gamla :)


Videos på katterna.




Kanske en ny kategori.

Har suttit och funderat dom senaste dagarna, funderar på att kanske lägga till en ny kategori som skulle heta "Visste ni?" och då är det antagligen en hemlighet om mig eller kanske något annat. Det märks :) Och då kommer jag göra videoklipp :) Vad tycker ni om det?

Lägenhetssökning.

Har suttit i ett par timmar och sökt på lägenheter i Karlstad, Paulina tycker vi ska flytta dit så har börjat kolla lite. Sen på skoj skull kollade jag i Göteborg och Stockholm, haha. Yees, skulle varit skit kul att få tag på en bra lägenhet i Karlstad. Finns fler möjligheter där. Håll tummarna!

Hej älsklingar.

Hoppas ni inte har saknat mig för mycket, men har verkligen inte haft ork till att sitta framför datorn det senaste. Men tänkte skriva vad jag har gjort dom senaste dagarna :)

Fredag: Mamma kom och hämta mig för ville inte sitta hemma ensam och bara må dåligt så hon hämta mig, innan vi drog hem till tornstigen så var vi till lidl. Jag tänkte köpa energydricka och chocklad, mamma var snäll och betala det :) Tack! Sen blev det hemåt, jag gick ut med Klara medans mamma gjorde mat.  Vi kom inte speciellt långt innan KLara la sig ner och vägrade gå mer xD Hon vile hem till mamma (morsgrisen själv) Så gick hemåt, slappa framför tvn lite och kollade facebook lite innan vi skulle äta. Till middag blev det tacos, var riktigt gött kan jag säga er. Sen tjöta vi en heldel och kollade på lite program. Vid elva körde hon hem mig och jag la mig rätt tidigt faktiskt.

Lördag: Jag kom upp ur sängen kl 12, messade med Paulin och hon kom hit vid 14:00. Vi mötes utanför coop för skulle handla lite :) Så det inhandlades lite cola,chips och baguetter. Gick hit och kollade lite på tv och käkade upp baguetterna. Sen fick hon för sig att hon skulle städa så hon dammsög och skura hela mina lägenhet. GALEN MÄNNISKA! Haha :) Vid fyra kom Emma hit så vi satt och tjöta och efter en stund drog vi igång Burlesque, höhö! Tjöta lite mer och sen skulle Paulina gå och möta Simon så hon gjorde det, jag och Emma satt och typ tjöta. Paulina och Simon kom tillbaka och efter en stund ringde Jessica C och sa att hon var utanför så då gjorde vi iordning drinkar och fixade iordning det mesta inför spökmaratonet :) Hon kom och vi började kolla på några avsnitt från säsong 1 :) Och det fortsatte så, Paulina och Simon drog vid tolv tiden och Jessica drog vid två tiden tror jag. Emma deckade och jag låg och skrev med folk på nätet :P Yees!

Söndag: Vart slappt hela dagen typ, vi drog till donken för att köpa cheeseburgare. Vi satt där ett bra tag och bara tjöta och njöt av den någorlunda varma luften :) Yees, sen drog vi hem igen. Emma försökte få tag på någon som kunde köra henne till challa så den sista vi fråga var Andrea :) Hon sa ja så vi lånade mammas bil eftersom Andrea´s bil är lite krånglig så ja :) Så jag,Andrea,Emma och Jive satte oss i bilen och drog mot Challa. Hade de riktigt kul. Mjaa..


Så det var min helg i stora dra, så slänga upp videos och sånt sen :) Men tills des så får ni ett roligt klipp från Youtube. Enjoy!



sitter utanför donken med emma och käkar b...

p110306075 (MMS)

sitter utanför donken med emma och käkar burgare.


ute och går med klara gumman, dock vill ho...

p110304067 (MMS)

ute och går med klara gumman, dock vill hon bara hem till mamma!


mitt internet la av och jag orkar inte brå...

p110303065 (MMS)

mitt internet la av och jag orkar inte bråka med det, så har typ suttit och bara kollat rakt ut i luften den senaste halv-timmen och tänkt. till slut tog jag mig i kragen för att bädda sängen och plocka upp all tvätt, visst per sängen min mysig ut? ska försöka hålla mig vaken en stund till, har ju trotsallt tagit propavan. så nu dricker jag loka och ska käka lite ostbögar. god natt på er sötnosar! och där kom det huvudvärk *suck*


Ett stycke bak video.


Anders Johansson-Without you.



Anders vann fame factory något år, tror det var 2003. Och sen första gången jag hörde den här låten har jag varit helt förälskad i den. Upptäkte här om dagen att jag hade hanns skiva så nu står den på nästan på högsta volymen och repeat. Jag kommer ihåg år 2005 (tror jag det var) så var det rix fm festivalen i Karlstad och då var han med, men han spelade sist. Jag grät när han gick upp på scen för att mina batterier i kameran var helt slut, gud vad jag var förstörd. Sen var han med 2008 och då filma jag :) Ska se om jag finner klippet så kan jag lägga upp det sen. Nu ska jag ta och dammsuga och få iordning på lägenheten, hörs senare :*


P!nk-Family Portrait.



Jag hade lovat er en video men min windows movie maker låste sig helt så gav upp.


Hoppas ni förlåter mig.....

..... för att jag inte har bloggat något idag. Men har inte haft orken till det och alla mina idér var helt borta, mitt huvud har varit så fullt i en massa andra saker. Haft lite saker att fixa inför helgen då bästa Emelie&Elin kommer, kanske Maddis med :) Hoppas verkligen hon hänger med, har flyttat på lite saker som satt på väggen och ska snart ta tag i den kokande stekpannan på spisen. Kokar bort all fett=enklare att diska :D Wohoo! Ska även hänga upp drapperi för dörren in hit :) Kanske blir ännu bättre :D Håll tummarna, kort kommer. Sen ska jag även ta och börja fixa filmerna från igår med. Annars skäller väl Paulina på mig :P haha, idag hade jag Paulina och Johan på besök här, jag gjorde mat och så kollade vi på ett avsnitt av ghost Adventures och tjöta massa :) Mhmm, nej men nu ska jag ta tag i stekpannan jag sätta upp drapperiet så jag får det gjort :)

Skriver sen igen :) :*

Ke$ha-Take it off.



-Tänkte fixa ett recept i en video för Paulina, hon är lite trögfattad ibland så ;P
Stay tuned!


Dagen i en video (Början av dagen iaf!)


sitter hemma hos paulina och dricker cola ...

p110301044 (MMS)

sitter hemma hos paulina och dricker cola :) vi ska hämta socker och sånt så vi kan baka sen! wohoo! skoj :D senare kommer det även upp videos :)


nu drar jag till stan, ce yaa later suckers!

p110301021 (MMS)

nu drar jag till stan, ce yaa later suckers!


Lucy Street-Girl Next Door



När jag var mindre hade jag mina dagar då jag var extra tjejis, jag dansade och sjöng med i låtar och detta var en av dom. Kommer ihåg att jag tyckte det var riktigt coolt att en av tjejerna var från Karlstad och gick i min kusin Magnus klass. Har faktiskt deras skiva, rätt gammal låt :P En sak ska ni veta, jag var rätt pojkig av mig när jag var liten, visst jag gillade smink och sånt. Men älskade att smutsa ner mig och sånt! haha!


Godmorgon!

Har varit vaken hela natten, har inte kunnat sova. Bara legat och vridit mig, så vid sex tiden messade paulina och skrev att jag var tjuvsover xD Haha,ujuj! :P Men vi har bestämt att vi ska ses på stan efter tio :) Så nu har jag inför skaffat cola så jag orkar med dagen, lite senare när jag får pengar för lite saker jag har sålt+pengar från Jessica så ska jag handla så jag kan baka :D Har varit så sugen på det de senaste :) Så nu tänkte jag baka inför helgen! :) Yees, och efter fyra någon gång kommer pappa och hjälper mig att bränna ut Ghost Adventures så jag har det på dvd ist för på datorn :D Wohoo, nej. Men nu ska jag ta och fixa en pan-pizza och dricka lite red bull. MUMS!