Ensamhet.

Panikångestattack ligger väldigt nära ytan och jag vet inte vart jag ska ta vägen, tårarna försöker tränga sig fram. Jag vill bara försvinna från ytan, jag orkar inte. Det känns hela tiden som om folk skiter i mig och tröttnar i mig, fast iofs. Förstår dom, jag är ju tråkigt. Jag sitter hemma ensam med katterna och hoppas alltid att någon frivilligt ska komma hit eller ringa eller messa eller vad som helst. Men det är alltid jag som skriver och frågar folk om man ska hitta på något. Funderar på att sluta höra av mig till folk och se vad som händer, får alltid för mig att folk hatar mig när dom inte skriver mig.


Jag är så trött på allt, trött på livet, trött på mig... Som sagt, visste att det skulle bli så här. ORKAR INTE!

PeppeliPeppPepp :P

Haha, aah. Precis, ni kanske förstår vad jag menar? Eller? hmmmm! Iaf, har fått på mig lite bättre kläder och ska snart dra på mig lite smink så man ser pigg ut^^ Sitter och sjunger med i låtarna som spelas och är HYPER! Jag vill ha en till Red bull men väntar nog med det^^ haha, Jessica kommer om ca en timme i hope :) TAGGAD, fan. Jag borde inte skriva när jag är så här xD hahahah!

Duktiga Janna.

Nu har Janna nyss diskat och nu tänker ni er säkert eller frågar er själva "varför i helvete är hon vaken nu?" Jag kunde inte somna, katterna tog allt mitt täcke och jag kunde inte koppla av. Så halv sju bestämde jag mig för att städa och tvätta, har ju tvätt-tid idag så ja :D Ska snart springa ner och slänga in första maskinen sen ska jag skura och ha mig inne på toan. Dock så snurrar mitt huvud och jag vet inte varför men ja, är pepp som fan. Tänkte snart ta och ringa mamma och fråga om hon vet vart min dosa är så kan jag och Andrea åka ut och hämta den sen :D Moahahaha, idag är Johanna taggad. Men nog om det^^ Nu ska jag kolla när Coop öppnar sen ska jag fixa iordning det jag ska tvätta^^

Godnatt.

Tänkte bara skriva godnatt^^ Ska bädda ner mig i sängen och försöka sova lite, för om några timmar kommer det massa folk hit :D Trevlans ^^ 


Hade göttans!

Dvd:n fixad: CHECK.

Min dvd började krångla förut och jag började nästan gråta så snabbt som fan slänger jag mig på telefon och ber pappa komma hit och fixa det, när man satte i en skiva så stod det Unknow Disc. Så var displayen hela konstig så han skruva upp den och fann en skruv lös (hahaha) sen pilla han lite och så testa vi att sätta i en skiva och sen funka det :D Så happyface!^^ Så koppla i allt ljud och nu spelar jag hög musik och har något slags lyckorus igen, skön känsla i kroppen kan jag säga er :) Så nu är den fixad för imorgon kommer det lite folk hit och vi ska dricka och må gött :)

Tyckte jag var riktigt duktig inatt som stor städa hela lägenheten, eller ja. Har toan kvar men tänkte ta den imorgon när jag väntar på att folket ska komma hit :P hehe, ska även tvätta imorgon för har typ inge rena kläder *uscha!* Sunniva är så där jobbigt hÿper som hon blir ibland, hon ska gosa med allt och alla och springer runt och skriker. Haha, men älskar henne ändå :) Hon är min bebis, min skatt! <3 hihi^^ 

Men snart kommer Andrea, men vill att hon ska komma NUNUNUNU! :P hehe.

Pyssel-dag.

Trodde den här dagen skulle bara bli en slapp dag som alla andra dagar, men när pappa sa att han skulle komma hit och sätta upp den sista gardinstången så fick jag snabbt plocka iordning i lägenhet och enda sen dess har jag varit på pyssel humör, så nu har jag satt upp alla festival t-shirtar jag har. Har fixat ute i hallen där det lukta kattpiss för att kattungarna har varit roliga och kissat på en påse och på Emma´s väska. *suck* Så där är det ny skurat och skorna står iordning, ska senare ta ner bordsskivan som står där så den slipper stå där och trängas^^ Haha, sen har jag diskat nästan allt i lägenheten :P Har typ någon skål kvar och en tallrik och även ett glas :P Som jag tänkte ta snart :) 

Sen har jag även hängt upp lakan i den nya gardinstången så det ser ut som gardiner fast det är de ju inte :P Men det behöver ni inte säga till någon^^ Sen hängde jag även upp en av Emma´s nät gardiner i öppningen in till köket så det ser riktigt mysigt ut där nu :) Har även lagt ut en "duk" på bordet :) Ställde undan vattenpipan då den stinker tobak och just nu gör de mig illamående. INTE OKEJ faktiskt :P haha. Mjaa, men nu längtar jag till mârten och vill pyssla med någon annat xD haha. Ska busa lite med bebisarna tänkte jag :)

No lifer.

Jag har så många tankar, jag har så många känslor. Jag vill slå isönder allt som är i min väg, men samtidigt vill jag sitta i ett hörn och bara gråta och skrika ut all min smärta. För varje dag blir jag sämre och jag tynar bort, jag har ingen kraft att städa. Jag sitter mest ensam för jag orkar inte fråga folk hela tiden om dom vill komma hit eller om jag kan komma till dom. Det har alltid varit så, alltid jag som har fått frågat. Jävla hästballe, är jag verkligen så tråkig att umgås med? Är jag verkligen så jobbig? Jag känner mig utanför mängden, jag är annorlunda. Ja, jag vet. Men hjälp mig att bli lite mer som er? Har fastnat på en låt med Ke$ha, just den texten älskar jag. Vet inte varför, men den talar till mig.

Hoppas ni har det bra era svin!


Here we go,
welcome to my funeral
without you i don't even have a pulse
all alone it's dark and cold
with every move i die

here I go this is my confession
oh a lost cause nobody can save my souli am so delusional
with every move i die

I have destroyed our love
it's gone,
payback is sick
it's all my fault

I'm dancing with tears in my eyes
Just fighting
To get through the night
I'm losing it
(Losing it)
(Losing it)
With every move I die

I'm faded
I'm broken inside
I've wasted the love of my life
I'm losing it
(Losing it)
(Losing it)
With every move I die

Katter<3

Det är inte lätt att städa när man har nyfikna kattungar och en översocial mamma, men jag älskar dom!

Send it on.

Idag har varit en rätt kaotisk dag i mitt huvud, direkt när jag vakna efter typ 2 timmars sömn så kände jag att jag INTE ville upp. Men till slut tog jag mig upp, drack lite vatten och tog på lite mascara och gick upp till sjukhuset. Satte mig på ett möte med en överläkare och han frågar hur jag mår, ville bara brista ut i gråt. Orkade inte just då, ville bara hem till min säng. Berätta om en sak och han lugnade ner mig lite, men går ändå VARJE dag och tänker på det. FanFanFanFan. Men men, fick en ny medicin utskriven en antideprisiv. Wohoo, eller ngt. Sen tog jag bussen ner till stan för att kolla hur mycket jag hade och hur mycket jag kunde ta ut. Hade 220:- typ. Tänkte "Vad bra, då kan jag ta ut 300!" Men det kunde jag inte och då brast mina planer jag hade planerat så bra, hade tänkt börja samla på mig alkohol till Mârten som är första helgen i okt :) Så det blev 4 älg öl och en cider, sen messa jag med Jessica och fråga om hon ville ha lite sällskap så drog till henne. Där var Janne och han höll ju på som vanligt, den killen är allt bra komisk kan jag säga er. Blev väl bättre på humör och sen kom pappa och hämta mig och sen des har jag suttit framför datorn och då har humöret gått upp och ner hela tiden. Ena stunden kan jag gråta för minsta lilla grejen och andra stunden sitter jag och skrattar som fan! Det är påfrestande att aldrig vara på samma nivå en hel dag, har inte kunnat åte ngt, eller jo.. Köpte en nötbulle förut och sen har jag fått i mig lite tortila chips, men det var dock inte mycket. Ååh, ja. Jag vill kunna äta! Men men, ska försöka få mamma att köpa vetediet och joghurt till mig så jag kanske får något i mig?
Gud vad jag kommer sakna kattungarna sen när alla har är borta, speciellt min lilla räv! Han är så söt, han kommer fram och lägger sig bredvid mig och sånt. Så himlans mysig katt! Jag vill inte att Emma ska ha han, jag vill ha han! ;(
En liten sak till, jag ska försöka blogga lite mer. Kanske skriva om maten jag gör, tips på filmer, tips på bra låtar.. Osvosv. Men just NU har jag inte så mycket ork till något typ, så det är därför det går långt mellan inläggen..
Enligt kanal5.se så är den här låten vårans tid We are the world, vad tycker ni?
Jag tycker iaf att den är bra med bra artister :)

Mirror mirror on the wall.

Inatt har jag inte sovit något, mitt huvud känns som kola. Inte okej! Idag har jag ringt till psyk och frågat vilken tid jag ska vara där imorgon, klockan ett var det. Så det blir en mycket tidig kväll ikväll så man orkar upp i tid imorrn, tänkte vid nio tiden ta en promenad så ja :) Ska försöka komma ut lite mer, det är på kvällarna jag orkar vara ute för då är det mindre folk ute :) Ska börja gå 20 min varje kväll tänkte jag och sen kanske det blir mer, ska även köpa hem vetediet och youghurt. Alla ändra håller på att försöka gå ner och sånt så då tänkte jag att jag också ska göra det :) Iaf försöka, har inte så mycket motevering med tanken på att mitt psyke är inte 100%. Men ja, ska försöka ändå :) Idag har jag liten städdag, har dammsugit hela rummet och ska snart ställa undan all disk och sånt^^ Duktiga Janna! Har även beställt röstkort så jag kan rösta på Söndag, ska kolla egenom vilket parti jag ska rösta på men det lutar mot sossarna :) Faktiskt! Yesyes, men nu ska jag plocka bort all disk och hämta lakanen i tvättstugan för dom borde vara torra :)

Money makes the girl go round.

This is not another cover song.

Bra låt för övrigt, har haft dille på den en gång i tiden. Vart väldigt glad då jag upptäkte att jag hade den låten på den datorn :) Måste varit från Andreas USB ^^ Hehe, dom senaste dagarna har jag mest tagit hand om lägenheten och slappat typ ^^ Börjar bli riktigt mysigt här förutom att varje gång jag städar inne på toan så är det ngn kattunge som sätter sig på låda och räffsar hälften av sanden utanför!! Men jag älskar dom ändå :) Sötnosarna! Två av dom ska ju bort om en vecka, kommer sakna dom! Men men, alla blir stora ngn gg och måste flyga från boet :) Ikväll har jag umgåtts med min pappa och syster, pappa var här imorse och skulle kolla på en lampa. Sen gick han och syrran och handla och efter det kom dom tillbaka så tog dom med lampan. Vid sex tiden gick jag till konsum och köpte en dricka och efter det gick jag upp till pappa, han fixade lite mat och så kollade vi på film. Först var det Vampire Sucks (har redan sett den *suck*) sen blev det Date Night, den var riktigt bra faktiskt^^ Hehe, sen började jag kolla på Drömfångaren. Kom på att jag har sett den förut och gilla den inte så då bestämmde jag mig för att dra hem, så nu har jag klämt i mig tre frukter varav namnet jag inte kommer ihåg xD Haha, gött var det iaf! Funderar på att försöka fixa ngt utav den sista köttfärsen jag har i kylskåpet så det inte står och blir dåligt, sen ska jag plocka upp all disk i skåpen :) Har egentligen inte intressant att skriva men kände bara för att skriva, dom senaste dagarna har jag skjunkit i måendet drastiskt. Så ja...

Känner mig bara så ensam
..

Jag vill vara luft.

Du vet att luften, den är gratis
den kostar inget alls
så tror du verkligen
att den är nyttig för din hals

Nu får man snart betala
för att kunna andas rent
blir det någonsin bättre
eller är det redan försent

Vem kan segla utan vinden
vem kan skrika utan luft
vem kan hata utan ångest
vem kan älska utan lust

Kan du se igenom väggen
kan du höra någons röst
kan du säga till någon annan
att du behöver tröst
den är längre bort än du tror

JAG VILL VARA LUFT
JAG VILL GLÖMMAS BORT
JAG VILL VARA ALLT
JAG VILL KOMMAS IHÅG


Städ dag.

Idag åkte Maddis hem, känns väldigt tråkigt kan jag säga er :( Trots att vi bara har lugit i sängen så har det varit kul att ha henne här. Så nu längtar jag till mârten en massa :) I Lördags var det fest och jag blev väldigt full, slutet av festen, eller ja. När alla hade gått så bröt jag ihop, blev lite kaotiskt där i slutet. Men allt har löst sig så :) Vakna upp av att Emma var borta, men men. Jag och Maddis plocka bort det värsta så nu ser det någorlunda bra ut här. Skulle behöva en dammsugare och en mopp. Men det kommer, imorgon kommer pappa hit och vi ska börja sätta upp hyller så jag får upp lite flera saker. Behövs kan jag säga! Har även fått in ett duschdrapperi och handdukar att torka händerna på^^ Börjar bli bättre :) Happy! Ska snart springa ner oh slänga in nästa tvätt-maskin. Håller ju på att tvätta och kan säga att det behövs!! Uuuhj! Nu slipper jag kattpiss lukten som har hängt här sen jag flytta in, men det är för att kattungarna har pissat ner en massa saker. Det är det jag håller på att tvätta :) hihi.

Brännmärke och städning.

Idag kommer Maddis, fast det är inte förrens om ca en timme. *suck* Har varit på systemet och fixat alkohol tills imorgon och sånt sköj^^ Har även fixat iordning maten vi ska käka sen :) Det är ju bara att värma på det sen^^ Yaaay! Undrar faktiskt när Emma kommer hem? Hmm, det märks väl. Förut när jag koka lite nuddlar att ha i maten så skulle jag hälla ut vattnet. Och på något konstigt sätt så tappar jag greppet och tappar kastrullen och lite vatten hamnar på min fot. Fatta inte först vad som hände sen skrek jag, ajaj! Det gjorde förjävligt ont kan jag säga er! Uscha, Sunniva ligger bredvid mig och myser och kattungarna ligger i korgen i köket och sover :) hehe. Funderar på att springa bort till Konsum och köpa lite gotteri att ha ikväll :) Det är ju trotsallt Fredag! :) Hehe, mjaa. Ska slänga skräp, hänga upp en lapp och boka tvätt-tid innan jag går bort :P hehe. Mjaa, men det fixar jag :)

Höviksgatan 10a

Åååh, jag kan inte beskriva känslan över att ha alla mina saker här. Väntar på att få hjälp med att upp några hyllor med :) En över sängen (en stor) och en någon annastans. Haha, det är jätte mysigt och jag trivs :) hihi! Inte alltid man gör det, har nyss städat och plockart bort det som ska bort och sånt^^ Tänkte slänga upp bilder och en video, iofs. Dom korten och den videon fixade jag innan jag satte upp affischer och sånt :P hihi!