Video


text


Hela världen är så underbar, om man är korkad, tom och glad

Sjuka Janna.

Ja, har tänkt att försöka ta upp min blogg igen. Den har varit väldigt död det senaste, men nu ska jag försöka börja blogga igen och även försöka få upp flera videobloggar med :) Har haft kompisar som har sagt till mig men vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men får försöka ändå, bara för att göra folk glada :) I Lördags var jag i Götene hos Emelie på fest, var riktigt kul. Träffa folk som jag inte har träffat på länge och massa alkohol, är även rätt stolt över mig att jag har såpass självdiseplin (stavning?) så jag vet när jag ska sluta dricka. För dom senaste gångerna jag har druckit och det har snurat till har jag spytt och vill verkligen inte spy då. Så ja :) Ska ta och ladda upp lite videos tänkte jag från helgen :) Det kommer i nästa inlägg.

Sen jag flytta in i den här lägenheten har jag varit små krasslig och inte mått så bra. Har varit förkyld och jävlig men trodde det skulle försvinna men blev sämre förra veckan och natten till Måndagen vart jag sämre och vakna upp av att jag knappt kunde andas. Kan ju säga att det inte var allt för skönt, igår morse fick jag nog och mamma körde upp mig till akuten, men väl där sa dom att jag skulle vänta till på verkstaden (vårdcentral) skulle öppna. Så då var det bara att gå och vänta på bussen in till stan eftersom jag knappt kunde gå utan att hosta ut lungorn. Så väl på verkstaden så fick jag träffa en sjuksköterska i någon lite minut sen skickade hon ut mig så jag fick anmäla mig på nytt hos en läkare. Hon lyssnade på lungorna och sa att slemet sitter i dom stora luftvägarna och eftersom jag inte får upp slemet så fick jag mollipect utskrivet. Så hoppas jag blir bättre snart!

Vill ni veta en sak?
Jo, men det är klart..... Jag längtar till Jul!

Videos.
Nick Minaj-Super Bass


Känslig period.

Jag har kommit in i en väldigt jobbig period, påverkas av allt och alla. Minsta lilla fel sägning eller behandla mig på ett sätt så bryter jag nästan ut i gråt. När jag kollar på tv och något sorgligt händer så börjar jag nästan gråta, vad fan är det här? Jag har inte ork för sånt här dröl. Har inte ork att allt som blir fel och förvränga det, har ingen energi till detta just nu.. GAAAH!FUCK YOU ALL!

Så jävla söta.

Man blir fan rörd av videon.. Så himlans söta.


Min lägenhet i videoform.


Min Dumbom IGEN! <3


Linkin Park-Valentine´s daymy insides all turned to ash / so slow
and blew away as i collapsed / so cold
a black wind took them away / from sight
and held the darkness over day / that night

and the clouds above move closer
looking so dissatisfied
but the heartless wind kept blowing, blowing

i used to be my own protection / but not now
cause my path had lost direction / somehow
a black wind took you away / from sight
and held the darkness over day / that night

and the clouds above move closer
looking so dissatisfied
and the ground below grew colder
as they put you down inside
but the heartless wind kept blowing, blowing

so now you're gone
and i was wrong
i never knew what it was like
to be alone

on a valentine's day
on a valentine's day
on a valentine's day
on a valentine's day

on a valentine's day
i used to be my own protection
on a valentine's day / but not now
on a valentine's day
cause my path had lost direction
on a valentine's day/ somehow

on a valentine's day
i used to be my own protection
on a valentine's day/ but not now
on a valentine's day
cause my path had lost direction
on a valentine's day/ somehow

Videoblogg.


Min Dumbom! <3


Förkyld.

Jag är fortfarande förkyld och nu dom två senaste dagarna har jag fåt såna host-attacker att jag nästan trott att jag ska dö för får INGEN luft alls och bara hostar. Inte okej faktiskt, men men. Nu blir det väldigt lugnt under veckan. Ska ta och plocka upp allt skräp och slänga imorgon och även i samma vevva boka tvätt-tid och även filma och lägga upp hur lägenheten ser ut för er mina läsare. Det är jag skyldig er för min minimala bloggning! Förlåt, ska förbättra mig. Har även en anonym blogg som handlar om lite privata saker. Bara dom jag känner förtroende för har den.
Känn er speciella om ni har den!Videos.

Om helgen.

Orkar inte skriva ett jätte långt inlägg då jag är helt slut efter att ha städat hela lägeneten, har dammsugit,skurat,torkar av spisen och vardagsrums-bordet och även diskat det mesta av disken. Men kan ju berätta vad jag köpte i helgas :)
Jag köpte fyra filmer.. Inception,The other Guys,Accepted och The ugly truth :) Sen köpte jag även fyra godis och remar OCH :28 par strumpor :D Så nu jag strumpor ett tag^^


To the end.