Feeling gooooood.

Sen jag skrev inlägget igår mår jag toppen i kropp och själ. Sen har jag haft en riktigt bra dag också så det gör ju sitt med :D Haft många bra givande samtal. Livet känns underbart just nu :) Om en vecka hoppas jag att jag sover, blir väl att knapra en massa lugnande tiiiidiiiigt. För vill vara utvilad,pigg och fräsch när jag ska på möten. Hoppas innerligt att det går bra men det tror jag :) Åååh. Svävar lite på moln just nu :)
Galla.

OBSOBSOBS!!!
Detta inlägget är inte riktad mot någon speciell.

Det här är något jag har gått och tänkt på lääänge. Måste få spy ut lite innan jag sprängs. Har HELA mitt li har jag haft människor runt mig som alltid har klagat på att dom är tjocka när dom i själva verket har varit smala/normala i kroppsvikt. Detta är något jag har tagit åt mig i såååå måååånga år. Hur kan en person som kanske har mellan 5-10 "övervikt" (enligt dom) gå runt och klaga på att DOM är tjocka. Det går lixom inte ihop i mitt huvud. Sen sitter dom och klagar på att jag är slö för att jag kanske inte orkar följa med ut på en promenad osv. Dom säger att jag är slö/lat osvosvosv. Men då skulle jag vilja säga er att ni kan få ta mina 60kg övervikt (ca) och gå med dom i en månad så ska ni se sen att det är inte så jävla lätt att orka följa med ut på promenader då det gör ont i varenda del i kroppen vissa dagar. Då är det ni sen som klagar och är dom lata och slöa.. Eller? NEJ! För det gör faktiskt ont ibland att bara röra sig. Sen skäms jag över min dåliga kondition att jag flåsar över en liten lutning. Visst vill jag orka som alla andra, men det gör jag inte just nu..
Så tänk er för nästa gång ni ska klaga över era fjuttiga kilon ni har i övervikt. Det finns faktiskt folk runt er som kämpar varje dag med sin övervikt som faktiskt är farlig...
Tack, nu har jag fått spytt ur lite galla i bloggen. Var verkligen tvungen att skriva detta innan jag smäller av och tar ut det på fel person. Känner även att detta är ett steg jag måste ta innan det blir op. Måste verkligen få ur mig skit innan så man inte göra några förhastade beslut innan det är dags.och för att lätta upp detta inlägget så lägger jag in en super söt bild på Tuffs.

Fly away.

Idag är det något i mig som inte riktigt stämmer känner jag. Är så sjult rastlös så det inte är klokt. Sen så är jag intr riktigt pigg heller. Vill bara skrika och gråta lite, men ändå inte. Ååh, vill bara. Något. Alltså, tror fan det inte går att få ett ordentligt inlägg just nu. Så ger upp detta. Kanske mår lite bättre ikväll så skriver så isf.

The Roof.

Snart är det dags att dra till bussen och åka in till stan. Ska in på coop och handla lite sen gå till Andrea en stund och lämna sakerna där och sen blir det The Roof för att träffa en tjej från en gbp sida på fb. Ska bli riktigt kul att träffa henne, vi har pratat sen tidigt i höstas :) Ska bli kul att få vädra lite tankar och ideer men någon så. Sen så älskar ju jag att träffa nytt folk :D så det blir bra. Har sminkat mig lite för man kan ju inte se ut som världens lodis om man ska till The Roof xD Men något jag inte riktigt fattar är hur TVÅ kajaler jag köpte i Nov har försvunnit :o Sist jag använde en kajal senast var när jag var med Andrea till Karlstad för någon vecka sen.. Hmmm. Knepigt det där, men får väl köpa en ny när jag får pengar. Inte mer med det :p Nej, toan och sen göra iordning sig för att gå ut :)
Alla hjärtans dag.

Inget jag direkt firar faktiskt. Dock har denna dagen varit väldigt bra, vakna vid 10:00. Låg kvar i sängen en halvtimme typ, spelade lite på mobilen sen ringde Emelie. Det är väl det som har gjort att denna dagen känns riktigt bra :D Vi har planerat lite och dom det ser ut nu så kommer hon slutet av Mars början av April. Kanske Maddis också :D Ooh happhy day. Det här behövde jag verkligen ska jag säga er. Har velat att Emelie ska hälsa på länge :D Iaf, efter att ha pratat med henne om allt och inget i 45 min så gick jag bort till Gunn. Satt där med Jessica och Texas och spelade Hay Day xD Nu tinar jag nötfärs i varmtvatten så jag kan köra köttfärslimpa snart ^^ mhmm. Men nu ska jag se hur det går och plocka lite :)Vi hade lite sol förut :D

Fart.

Jaa. Fort går det i svängarna här, har två möten i Torsby den 3:e Mars. Ser verkligen fram emot detta, det är en sköterska och en dietist jag ska träffa. Hoppas innerligt att det ska gå bra, men det tror jag. Ska visa att jag är beredd både fysiskt och psykiskt inför detta, eftersom jag ska träffa en dietist så kommer jag ta med mig min matdagbok som jag fyller i varje dag. Har ju äntligen kommit upp i måltider, det är väldigt stort med tanken på att jag länge bara åt EN gång om dagen. Icke bra säger jag er.
Har även gått ner 2kg på 2veckor typ :) Känns bra :D Är så stolt över allr som har hänt det sista, jag har det fint i hemmet och tar hand om mig själv. Det var nog detta jag behövde, jag är också värd att ha ett bra liv. Det är vi alla!!

Har tänkt att blogga i flera dagar men har lixom inte riktigt orkat. Haha, latmask. Men nu ska jag försöka komma igång igen. För er och för min skull, kan vara gött att få ur sig lite skit ;)