Life today is a new beginning.

Mjaae . I söndags stor städa jag hela lägenheten, dammsög, dammtorka och skurad. Kan ju säga att det veeeerkligen behövdes med tanken på allt damm jag hade i lägenheten :o det var fan sjukt! Var knappt utanför dörren, var på kvällen sen var jag inne resten av dagen.

Måndag.
Igår så vakna jag i någorlunda tid. Gick upp och plockade lite här hemma och så. Sen 14:45 tog jag bussen in till stan och gick upp till badhuset för att köpa badhus kort. Efter det väntade jag på att Andrea skulle komma för hon var ute och gick med Musse man :) Sen blev det ju hem till henne. Vi satt och tjötade och sö bjöd dom pä mat :) Lax, potatis och kall sås. Var mums i magen. Sen körde Andrea hem mig och jag bara slappa med katterna resten av kvällen. :)

Idag ska jag ta och umgås med grannarna här tänkte jag. Ska ta och göra mig lite dricka och gå ut :)
Nailart.

Vakna första gången vid 06:00 imorse, var helt död och lyckades somna om efter en stund och vakna strax innan elva. Strax efter jag hade vaknat ringde mamma, gick upp ur sängen 11:10. Jag klädde på mig, hävde i mig en nutrilett, borsta tänderna och åkte med mamma in till stan. Var inne på systemet och köpte mig några cider och en flaska asti cinzano. Efter det blev det jysk för att köpa två ljuslyktor och sen ica för att handla den sista maten. Känns gött att ha det klart för månaden :) Sen jag har kommit hem så har jag slappat och målat naglar :) Jag börjar bli bättre med dottingtoolsen och det känns jääävligt bra :D
Jag lever.

Ojojoj och oj vad länge sen det var jag uppdatera bloggen. 9:e Nov sist, det är mycket som har hänt sen sista. Har varit på första mötet i Torsby inför gbp och går och väntar nu på nästa, det har varit jul och jag har fått jätte fina och bra julklappar. Sen har ju lugit i influensa, slutat röka och slutat dricka energydricka varje dag. Energydrickan hörde ihop med rökningen faktiskt, det var lixom mitt kaffe till ciggen. Vad har hänt mer?
Jag har fått iordning i lägenheten och har nu bestämt att varje söndag är det städdag då jag vill hålla det fint :) Sen har jag även fått upp ögonen om hur jag har misshandlat mig själv. Men är glad att jag börjar komma igång med livet igen, jag har börjat med matdagboken igen och kämpar med att få i mig 3-5 mål om dagem och jag gör detta för att det ska bli lättare senare. Imorgon eller på måndag blir der badhuskort :D Men nu ni. Nu ska jag försöka sova ett par timmar och hoppas på att mamma ska till stan imorgon så man slipper ta bussen!