Happy Halloween.

Som rubriken säger ^^ Anyway. Går bättre och bättre för varje dag som går :) Har t.om. börjat smått med promenader igen och det känns..... LOVELI! På Måndag ska jag ta bort agrafferna och det ska bli så härligt! Börjar även se förändringar i utseendet, dom t.ex. att ansiktets form börjar ändrs och dubbel halan försvinner sakta mmen säkert. Känns härligt att det jag har haft MEST komplex över börjar försvinna :) 

Imorgon ska jag till Jessica på Halloween fest och vara nykter. Ska även med dom ut på krogen nykter. Har ju inte gjort något annat än att sitta hemma känns det som. Det har jag ju iofs i över 8v. Så nu vill jag ut och träffa folk :D Fast innan festen ska jag till mormor på kalas så ja :) Men ja, bli nog en bra helg :D:D 

Eey. Taxi-Berra. Hoppas du kör imorgon kväll för isf kanske vi sses ;) 


Mitt nya liv.

Har nu varit hemma ett par dagar och det känns underbart :) Får i mig alla tabletter som jag ska och 5 mål om dagen. Löööveliiii! Tänkte slänga upp ett par bilder på min mage och mina fina blåmärken jag har fått. 


Goaaal!!

Som sagt. Nu är jag opad, nu är jag i mål. Nu är det resten av livet som gäller. Har iaf mått bra och inte haft så ont. Visst har jag varit lite öm och så men inte så farligt faktiskt. Dock idag, idag har jag mensvärk från helvete. Men jag överlever :) Kämpar även med att få i mig vatten och mat. Än så länge går det bra :) Funderar på att testa en av sopporna jag gjorde ikväll :) Få lite mer matigt i magen. Äter väl ca 1-1, 5dl för vill inte testa för mycket ännu :) Ska ta kort på magen någon dag så ni får se hur den ser ut nu med sex hål :) Nu blir det att fortsätta slappa i soffan (mensvärken känns inte lika mycket då) 


Nu är det gjort

Nu är äntligen op gjorde. Sitter i korridoren på avd 63, försöker att röra lite på mig så gaserna försvinner som ger ett obehag mellan brösta och i ryggen. Men ja, annars mår jag bra faktiskt. Är lite trött och sliten bara :) 

Im flying.

Ligger just nu på "min" säng i Torsby ooch ser på en halvkonstig film på datorn. Vi åkte ifrån Arvika ca 13:30 för pappa ville att vi skulle ha tid på oss. Kom fram till Torsby ca en timme innan utsatt tid. Kuuul. Pappa och syrran följde med upp på avd och fick träffa en sköterska som visa min säng. Så ja :p Sen har jag tagit blodtryck, blodprover och vikt. Har nu gått ner 17kg under 8v!! Känns väldigt bra faktiskt. Men nu ska jag fortsätta se på filmen innan det är dags för nästa shake :) 

Vingar utav hybris.

Har haft en helg från helvete, riktigt lång och dryg men är glad att den är över äntligen. Är snart inne på sista veckan av flyt ooch det känns UNDERBART! När jag väl opas har jag gått på denna skiten i 8 jävla veckor. Ska bli gött att kunna äta annat ist för denna jävla modifasten! Anyway! På Tisdag är det vägning igen så det ska bli kul att se :) Sen har jag ett möte på Fredag med min kontaktperson med och på kvällen någon gång kommer Emma och hon kommer ju gå på flyt då :D Wohoo. Kul att vi fick våra op så nära varandra. Så nästa helg kommer (förmodligen) flyga iväg iom att Emma kommer och på Lördag blir det stor städning av lägenheten och tvättning. Så ja :D:D


Jag och Mimmi igår :) (Lilos mamma)

Happy as a puppy

Idag har det varit en helt okej dag men börjar tröttna något så extremt på flytet. Men anyways! 
Vaknade 10:45 imorse, gick upp och klädde 
på mig och tog en shake så allt var klart inför när Lotta skulle komma (min kontaktperson) för idag var det vvägning. Så nu har jag gått ner 13kg och det känns så bra jävla fucking bra :D Sen bar det av till Karlstad med mamma för hon skulle på möte på sjukhuset sen bar det av till IKEA. Fick 100:- så köpte ett 100-pack värmeljus och 120st doftljus så klarar mig en stund till:) Gött mos dä! Sen bar det av hemåt. Men det som gjorde hela min dag perfekt var att jag testa ett pat byxor jag fick av Jessica som jag inte ens fick på mig över bena runt 13:e Sep...... Men nu! Nu gick det fan mig galant och dom satt inte för tight heller. Den känslan som spred sig i kropprn var UNDERBAR :D Efter det lyckoruset blev det en promenad med Jessica och Texas :) Härlig dag alltså! Flera sådama dagar tack.


Marten

Då var marten över för i år, en nykter sådan också :) Tänkte skriva lite om varje dag :) 

Fredag: Åkte ner med Jessica, Texas och lite barn från ungdomsgården. Satte på runkeeper för att se hur långt vi gick :) Blev ca 7km då vi även gick hem på natten :) Anyway. Vi gick runt, träffa endel folk och så. Tog även ut pengar inför marknaden. Vi var hemma i Dottevik runt 00:00 och då blev det hem och ta en shake för att nästan gå och lägga mig. 

Lördag: Då ringde alarmet 09:45 För skulle ta 10:45 bussen in men fick skjuts för Andrea och Kim hämtade Malin :) Gick med dom på marknaden. Köpte strumpor, ett par byxor, roliga kryddor, en tavla och en palestinasjal. Efter marknaden drog jag mig 
till mormor för mamma var där. Vi åkte till coop för hon skulle hämta ut paket så passade på och handla färdiga shakes och så :) Sen hem och vila och duscha innan Andrea hämtade mig för vi skulle gå på tivoli platsen innan vi skulle hem och sova. 

Söndag: Alarmet gick igång 04:15 tog mig en shake och sen få upp Andrea ur sängen. Vi åkte ifrån Arvika ca 05:30. Vi var framne i
Söderköping 09:20 för Corgi träf :D

Så denna helgen har varit riktigt bra men sletsam. Hoppas ni alla har haft en bra helg
med :)

Dryg dag

Hatar dessa dagar som är så lång tråkiga så man inte riktigt vet vad man ska göra. Ska på kalas sen för min kusin som fyller år idag, ska bli roligt och träffa släkten faktiskt. Men just nu är jag så sjukt rastlös så vet inte vad jag ska göra, lägga sig i soffan och sova kanske? Näää. Det kan jag inte heller göra.

Vill att det ska bli helg, typ NU! Gå på stan och träffa folk man inte träffar vanligtvist lixom :) Men men. Snart dags att göra iordning lite chockladpudding så det bara är att käka sen :)