Omstart.

Blev som sagt ingen op den 15:e Sep. Var påväg in till oprummet när narkosläkaren tyckte att jag lät för dålig, så dom ville inte riskera något så blev framflyttat till 20:e okt. Lite drygt att fortsätta på flytet men tog fyra dagar då jag åt det jag var sugen på och körde en omstart på flytet. Har nu sammanlagt gått ner 10kg och är överlycklig för det, så jag fortsätter och kämpar på som förut. Ligger just nu på soffan och väntar på att jordgubbsmoussen ska bli klar som är så jäääääävla vidrig så det finns inte >< Fy fan alltså, ALDRIG igen.

Till helgen är det marten då, första nyktra marten på flera år! På Fredag ska jag med Jessica ner som ska med barnen på ungdomsgården på blås grönt sen går vi hem :) På Lördag blir det ner på marknaden med Andrea och gå någon timme sen hem och vila en stund innan jag ska umgås med Andrea igen :) Ska även sova hos henne lör-sön för på söndagen ska vi på corgi träff i Söderköping :D Så himla roligt, dock blir det en riktigt tidig dag xD Vi ska vara där 9:00. Yaaaaay. Haha.

Men iaf, nu vet ni att jag fortfarande lever och fortsätter kämpa med flytet :)
On my way.

Då var första vägningen gjord, nästan 4kg minus på en vecka :) Det känns riktigt gött faktiskt. Dock hade jag en dålig dag igår (måndag) Kände mig på riktigt dåligt humör, kände mig riktigt jävla uppblåst och var hungrig hela tiden. Men jag fuskade inte! Är jävligt stolt över mig själv :)

Kan inte fatta att om två veckor är jag opererad!!!!! Hoppas denna tiden går snabbt :) Vill vara på "andra" sidan nu :)
Vecka 1.

Jag har nu gått på flyt i en vecka, en jävla vecka. Hur har det gått då? Galant enligt mig faktiskt. Imorgon är det första vägningen sen jag börja och min sjuksköterska vet INGET! Ska bli så kul och se vad som har hänt på vågen :) På kroppen vet jag, har minskat ca 5cm runt bysten så att ja :D Sen imorgon är det TVÅ JÄVLA VECKOR kvar till op!! Skit alltså, men detta hade inte gått så bra om jag inte hade dom vännerna jag har!!! Spec Andrea :) Känner mig lyckligt lottad som har henne kvar i min vänkrets efter 10 år. Tack hjärtat för att du finns där! <3 Nu ska jag försöka få ett par timmar sömn innan man ska upp, har ett par grejer som ska göras innan mötet så :)

Godnatt :*