Elastic heart.

Ligger och tänker på den sommaren som kommer nu. Längtar som en tok, känner mig piggare och friare i år och det är mycket tack vare min viktnedgång. Är som sagt nästan 45kg lättare, förra sommaren präglades av känslor och onda tankar. Hoppas att det inte blir samma visa denna då jag inte orkar med ännu en sådan sommar. Men kommer börja sommaren med att bo i stan.  Vad kan lixom bli bättre än så? Det är även väldigt härligt att veta att jag har 3st som just nu går och väntar på flytten. 

Kom igen nu! Sommaren 2015, låt oss ha kul tillsammans! Jag har inte en alltför stor övervikt som kan hindra mig från att göra det jag vill! Nu kör vi som aldrig förr!


Hon vill vara du.

Hoppsan. Har visst glömt av bloggen lite känner jag. Inte bra inte bra, då jag egentligen skulle ha behövt uppdatera tusen gånger om och skriva av mig dom senaste månaderna.  

Vad gör jag just nu? Jag sitter i min ensamhet och dricker vin för känner att jag behöver koppla av. Mitt huvud är helt mos då det är liiiite för mycket på gång. Flyttar till en ny lägenhet 1:a Juni, jag lämnar alltså Dottevik för att flytta till stan. Vad har hänt sen senast? Mjae, massor som sagt. Har varit i Turkiet med min mamma i 1v. That was lovelie då jag behövde komma ifrån allt en stund. Är så mycket jag vill skriva här men vet inte vart jag ska börja då ja. Mitt huvud är lite kaos. 

Hur går det med vikten då? Just nu pendlar jag mellan 120-119 kg. Men det släpper snart hoppas jag, kanske efter flytten då all stress har släppt. Hoppas det iaf! Men en sak jag har märkt med viktnedgången! Herregud vilken uppmärksamhet man får nu mot förr. Dock har jag ju fått veta att visa nekar att dom har varit med mig osvosvosv. Men, ja. Visst gör det ont. Men jag är inte bitter! Finns så mycket bättre folk så att säga :) 

Har tänkt att försöka uppdatera mera här men har ju inte fått tummen ur. Men ja. Behöver det nog då jag har mycket som behöver komma ur mitt huvud just nu. Ska inte dröja allt för länge till nästa gång, lovar!