Lugnet

Den här helgen har varit riktigt lugn, har inte haft så mycket att göra och det har varit riktigt skönt ska jag säga er. Gött att bara ladda upp inför marten så man orkar lite mer :) Nu ska jag fortsätta mysa med herr Tuffs :)
Glädje

Trots min jävla trötthet just nu är jag vääldigt glad. Pratade med Torsby i Onsdags och om dom får in två infomöten nu i Okt så kommer jag få mitt möte i nov. Annars blir det Dec. Gött att veta på ett ungefär när man ska dit så man kan planera med skjuts och så :) Sen i Onsdags fick jag även ny spis. Riktig skönt ska jag säga er. Ser så mycket bättre ut nu i köket sen var jag även i Karlstad samma dag med mamma och Mt. Så Onsdage var en riktigt bra dag :)

Men... Vem vill ta tag i min bloggdesign? Jag vet hur jag ska ha den, behöver bara få tag på någon som kan. Maddis? känner du dig manad att hjälpa mig? Snääääällllaaaa?Överste bilden är den nya spisen och den nederste gamla.

Naglar.

Har seriöst fått nagel mani, pysslar hela tiden med mina naglar. Det är riktigt kul när det blit snyggt och den senaste designen blev jag riktigt nöjd över. Körde på leopard mönster, det var rätt lätt faktiskt :)
Det man gör är att man kör ett baslack i valfri fräg, jag körde på depend nr 361. Det är en härligt grön färg :) Sen tar man antingen en tandpenetare eller ett litet svart hår spänne och gör prickar med (med en annan färg) jag körde med kicks nail polish nr 011. Gör absolut inget om dom blir olila stora! Sen tar du yttligare en färg. Typ svart (helst ska det vara en mörk färg) och så gör du som halva månar runt prickarna. Bus enkelt och snyggt som atan :)

Den sista bilden är på Andrea's naglar. Typ cracked nails :) Du kör på med ett baslack i valfri färg och låter det torka sen tar du en färg som ska bli cracked och duttar med plastfolie :)

Anyways! Någon som känner sig manad att ta sig an min bloggdesign? Är sjukt trött på den "/ Den som gör det får en kram och puss!

Ensamhet.

Har inte haft ork till att uppdatera. Mycket som händer, många känslor och tankar har dykt upp. Det kliar i fingrarna och kroppen just nu men håller mig i skinnet och drar mig undan så jag slipper få ett utbrott på någon som inte ska ha det. Dom som har varit min stöttning är Emelie, Andrea och Jessica C. Vid sådana här händelser önskade jag att Emelie bodde närmre och Jessica C bodde kvar i Arvika. Men är överlycklig över att jag och Andrea har börjat få tillbaka den kontakten vi hade förr :) Men men. Sånt är livet folket, nu ska jag lägga ner mobilen och lyssna på tystnaden och känna ensamheten i kroppen..
oopps

Glömde att uppdatera igår. Men men, är fortfarandr helt dö i kropp och huvudet. Har knappt någon energi kvar alls, men brukar bli så på hösten. Har iaf idag fått i mig lite mat, gjorde iordning kyckling gryta. Var mums i magen det :) Men nu ska jag fortsätta se på tv en stund till.

Ååh härliga dag.

Idag fick jag äntligen ett brev jag har väntat på, Torsby har tagit emot min remiss och jag ska få komma på ett första möte inom 13 veckor. Är så glad, har velat fira med något men har inte haft ork idag eftersom jag har varit så jävla dö! Men nu har jag piggnat till och dunkar lite musik, har även diskat det första. Tänkte ta och fixa mig lite käk och sen diska det sista för att sen gå ut och vara lite social och lämna tillbaka datorn till Bettan. :) Har typ enda sen jag vakna lugit i soffan och kollat på film så det har var rätt härligt. Men nu blir det att börja med köttfärssåsen så man får i sig något att käka idag iaf :)

 

Skepp o'hoj!

Känner att det är dags att börjar uppdatera min blogg igen. Som de flesta vet så har jag gått ut med att jag ska göra en gbp, har varit SUPER stressad över det. Just nu känner jag ett stort lugn i kroppen och är jätte taggad över detta! Alla som jag har skrivit och pratat med har varit väldigt positiva och glada för min skull och det känns väldigt skönt. På Tisdag ska jag även ringa till Torsby och höra om dom har tagit emot min remiss så jag vet att det är på g och kan börja kämpa, sen är det ju inte kul att gå runt ovisshet och inte vet om dom har tagit emot den eller inte. Inatt tog jag även min sista cigg för att göra det lättare om jag får op. Sen måste jag eftersom jag blir sjuk stup i ett. Men som sagt, ska försöka börja uppdatera en gång om dagen här. Men nu ska jag fortsätra kolla på tv och slappa. Kroppen tar verkligen ut sin rätt när man inte får sova ordentligt och sen dricka på det.