Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 19!

Vad jag ångrar? Oj, det är ganska mycket kan jag säga er. Att jag började sno pengar från min familj, att jag började skära mig, att jag började mat missbruka, att jag aldrig lyssnade på mamma och började motionera,att jag slutade simma. OSVOSV! Det finns mycket jag ångrar, väldigt mycket.

Kommentarer
Marion - Nedatvikt.blogg.se

Gumman då :(

Nu vill inte jag komma här och lägga mig i och så.. men försök skriv ner dessa saker på ett papper, betrakta dem och sen river du isär det och slänger det samtidigt som du lixom försöker säga till dig själv att det inte gör nåt nu, att du inte kan få det ogjort. Allra minst kan du få det ogjort genom att älta alla saker som du ångrar.. Bättre att acceptera att det har hänt, men att du numer kan ändra på vissa saker.

Försök sluta matmissbruka, be din mamma om ursäkt för att du aldrig lyssnade på henne, ge din familj ett kort där du ber om ursäkt för att du stulit pengar av dem, gå ut och gå 20 minuter iallafall 2 gånger i veckan så ska du se att ångesten över detta kanske försvinner lite =)



Angående ärren så talar de ju om en historia om hur du haft det, ungefär som jag när jag tatuerar mig. Jag vet att det låter konstigt att skriva detta, men jag tycker du ska vara glad att du har dem. Inte just glad över att du mått så dåligt under en period så du gjorde dem för att dämpa ångesten, utan just för att du kan titta på dem idag och känna att du faktiskt inte mår lika dåligt som då - och just detta med tankarna KAN göra att du blir gladare och mår bättre :)



Jag önskar dig all lycka Johanna och jag hoppas verkligen du blir av med dina sömnproblem!

Ett tips är väl att du kan ligga och spänna en kroppsdel i 5-10 sekunder för att sedan slappna av i den och gå över på nästa. Fokusera på din andning när den går in och ut genom näsan/munnen.

Det är asbra när man inte kan sova!



Puss från mig <3

2010-12-20 @ 10:05:11 | http://nedatvikt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback